אני חייבת להבין משהו... (מופנה לבנות הפורום)

אקסיומה

New member
אני חייבת להבין משהו... (מופנה לבנות הפורום)

נניח שיצא לכן להכיר בחור מקסים, חתיך, מצחיק... שהכול טוב ויפה... רק הוא גר בעיר אחרת. בכל מקרה אותו בחור חתיך-מצחיק-מדהים מראה נכונות להתחיל משהו, מתקשר, מחמיא, שולח SMSים, ורומז בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שהוא היה נורא שמח להיפגש... ואז הוא נעלם לכמה ימים של מילואים. אחרי שהוא חוזר וטורח לעדכן אותך שהוא חזר, הוא נעלם שוב, מסיבה לא ברורה, ואז שכשאת רואה אותו במצב 'מחובר' במסנג'ר וכותבת לו "מה נשמע?" הוא לא מגיב לך... את מתחילה לתהות אם הוא בכלל ליד המחשב, ומניחה שלא הגיוני שהמחשב הדליק את עצמו והעלה את המסנג'ר לבד... ואז את מרגישה טיפשה ופשוט משאירה לו הודעה בנוסח "נראה שאתה לא כאן. שיהיה לך שבוע נעים"... מה הייתן מסיקות מהתנהגות של בחור כזה? מעוניין? לא מעוניין? מה עובר עליו?

להפסיק לראות סרטים

אני כבר חתמתי את פסטיבל הסרטים הבין לאומי ה-391 של עמרי לפני שעה. כן. זה לא מובן. וכן, יש לזה טריליון סיבות. אבל לנשום עמוק, לסמוך על עצמך, ולתת לזמן לעשות את שלו. כי יכול להיות שהוא לא היה ליד המחשב. יכול להיות שזה בעצם אבא שלו שהתחבר. ואולי באמת הוא סתם התעלם הבן אלף. ויכול להיות שהוא ביישן? או הוא לא ביישן? וסתם משחק. מה? הוא הומו אוכל בתחת? דיי. תנסי להרפות. אי אפשר להסיק כלום. מה שצריך לקרות יקרה, ומה שלא יקרה, כנראה שבאמת לא צריך לקרות.

אקסיומה

New member
אתה צודק...

ומה באמת נסגר עם ההיא שנמצאת במרחק אלפי קילומטרים ומאוהבת באקס שלה?

היא התרחקה עוד אלפי ק"מ

מזרחה. וזה הפוך. זה אני בה. לפחות היה. או לא יודע. לא משנה בעצם.

זה העצם של הכלב

הב הב
כן אני לא באמת יודע מה רציתי להגיד בזה

לא יודע מה נסגר איתו...

אבל אני מצהיר שהמסנג'ר שלי התוכנה הכי מעפנה בעולם, היא נפתחת ברקע בלי שאני יודע בכלל (גם כשאני לא ליד המחשב), ולפעמים אני מחובר ואנשים שולחים לי הודעות ואני לא מקבל אותן בכלל. עזבי, תוכנה מפגרת.

אם הוא בכלל לא עונה לך

ולא חוזר אלייך, תביני שאולי הוא מצא מישהי אחרת. אני באמת לא מבינה את הראש של הגברים. מצד אחד משדר לך מעוניין ומצד שני סותר את עצמו. שיהיה לך המון בהצלחה!

אקסיומה

New member
טוב, אז עדכון קטן...

בקיצור, היום בצהריים הוא החליט לשלוח לי SMS, וכתב משהו בסגנון "עכשיו זה תלוי בך. אם תרצי להיפגש, אני אשמח". עניתי לו בתגובה שזו בעיה לשמור על קשר עם בן אדם שכל הזמן נעלם או כל הזמן עסוק, ושאני מרגישה אני אשכרה מציקה לו. הוא כתב לי שאני צודקת, אבל שיש הסבר הגיוני להעלמויות האלה ושנדבר כבר, והוא ציין שאני ממש לא מציקה לו. בקיצור, הזוי... אין לי כוח אליו, לא יודעת מה לחשוב.

lioritaaa

New member
אולי עובר עליו משהו..

הכל יכול לקרות..תני לו הזדמנות, אבל בעיניים פקוחות..

אקסיומה

New member
בקצב הזה לא תהיה שום פגישה...

הוא נכנס ויוצא מהמסנג'ר, אז כתבתי לו "מה נשמע?" והוא לא טרח להגיב אפילו. מופיע לי שהוא מחובר, ובכל זאת, שום התייחסות, שום תגובה. כתבתי לו במשפט אחד שדי נמאס לי לכתוב לעצמי, ושזה לא רציני, ואם הוא ירצה לדבר איתי, הוא יודע איפה אני. ג'יזס...

לפעמים המסנגר מופעל אוטומטי

אבל בלי קשר לזה, הוא לא נשמע רציני. אין לי מושג למה הוא מתנהג ככה וראיתי גם בחורים שמתנהגים ככה כאילו אני לא היחידה בעולם, אז למה יצאת איתי? או אלה שמתלהבים יותר מדי, ובמקום לפתח שיחה הוא מראה לך איך הוא נראה, למרות שראית מי הבנאדם....

תאמיני לי שאני מאוד מבינה אותך

אני כל הזמן מנסה להיות נחמדה עם בחורים שמדברים איתי ובסוף הם מתנהגים כאילו אני לא חשובה. שונאת אנשים כאלה. מספיק להיות נחמדה ולהתחשב המון. גמני רוצה יחס.

lioritaaa

New member
אם זה ככה אז תעיפי אותו לעזאזל

גם לי היה אחד כזה ..אדיש עלק -היה-. נו מור.

למעלה