אני חייבת להבין משהו... (מופנה לבנות הפורום)

אקסיומה

New member
בדיוק!

ניסיתי להיות נחמדה, ניסיתי להיות סבלנית... באמת שלא הצקתי ולא לחצתי. ובכל זאת, חשבתי שאם הוא מתחמק, אז אולי בכל זאת זה מציק לו. בקיצור, הורדתי הילוך. נראה לי שאני ארד ממנו לגמרי. לא ממש מתאים לי החוסר יחס הזה.

Lir האחת

New member
כששני הצדדים מעוניינים..

זה זורם יפה מאוד. תאמיני לי, לא שווה לבזבז את הזמן על "אדישים"

lioritaaa

New member
זה נכון..

גם אם אין לו משהו נגדך,שקשור אלייך , והוא באמת אדיש אבל אוהב אותך, תחליטי אם את מקבלת את זה ורוצה מישהו כזה. אהבה זה לא הכל צריך הרבה יותר מזה כדי להחזיק קשר. בהצלחה ותזכרי שאם זה לא הולך it was'nt meant to be

אקסיומה,ההפנייה צריכה לבוא גם אלינו הגברים

כי תקבלי תשובות מזווית גברית לסוגייה זו.

אקסיומה ,גם נשים נעלמות,אבל זה לא העניין וזה

לא חריג בהיקפו. כל ההתחלות קשות אבל אחר כך קל יותר. אז אולי תנסי להכיר גבר מהסביבה הקרובה אלייך. גם יכול להיות שהוא מנהל חיים כפולים. אין לזה סוף לכל התהיות והשאלות,ובשורה התחתונה מה שקובע זה התחושה שלך בלבד בהצלחה חמודונת.

smile82

New member
דעה של בחור מהצד

אקסיומה אני מבין אותך לגמרי, גברים באמת המון פעמיים ילדים מגודלים שלא ממש סגורים על עצמם ורק מחפשים כתף או עניין מיני כזה או אחר אני ממליץ לך לקרוא את "גברים ממאדים ונשים מנגה" זה יכול להוות בשבילך מסגרת להבין את ההבדלים ואת נקודות ההשקה שבהם ישנה אחדות נפלאה ואהבה גדולה מאחל לכן כולן המון הצלחה אתן צריכות את זה...(-:

freak bilbi

New member
אני חושבת...

אמממ...אני הייתי חושבת שהבחור מבולבל ולא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו...:/ בכל מקרה עדיף לא להתעסק עם כאלה...

smile82

New member
צודקת

בעניין שלך אני מסכים באמת עם המחשבה של לשאול נשים מטבען יותר מחוברות לקרקע

למעלה