אני חייבת להגיד בתור אחת שלא מעריצה

actress

New member
אני חייבת להגיד בתור אחת שלא מעריצה

אבל כותבת פה מידי פעם. עידן מקסים אמיתי. כל הזמן אני רואה אותו ברחוב שלו, הוא באמת בונבון ולא מתנשא, איך יודעים שעידן עובר ברחוב לפי הראסטות. עד עכשיו היו שני אנשים עם ראסטות באזור שירה חן (כוכב נולד2) והוא. כל פעם אני רוצה להגיד לו שלום ואני מתביישת

betti10

New member
גם אני

בתור אחת שלא מעריצה את עידן גם אני חושבת שהוא כותב/יוצר/מלחין ענק ואני מעריכה אותו על כך שהביא לנו שירים כ"כ יפים שרק הוא יכול היה לחשוב עליהם. אדם צנוע ומקסים. גם אני הייתי מתביישת להגיד לו שלום אם הייתי רואה אותו. כיף לכם, אתם שגרים במרכז ויכולים לראותו בכל יום. למה אני תקועה בצפון?

actress

New member
יש כאן איזה פפארצ'י אחד שעוקב אחריו

כל הזמן, ולפעמים כותב דברים לא נכונים בכלל ע

betti10

New member
יש לזה משפט אחד

"שימותו הקנאים". אם הייתי רואה איזה פפארצ'י הייתי מורידה לו ת'ראש. סתם. הייתי מעירה לו שיעוף.

עידן חמודי

בונבוני ןמוכשר בטירוף......... ממנו לא צריך להתבייש, להפך הוא הביישן הוא כזה חמוד!

Saffron

New member
גם אני ראיתי אותו ../images/Emo29.gif

כמה פעמים ברחוב הזה [מה שאומר שאנחנו מסתובבות באותו רחוב
], אבל אף פעם לא היה לי אומץ לומר לו משהו.

actress

New member
אממ.. קודם ירדתי וראיתי אותו שוב../images/Emo9.gif

אין אין הנוכחות שלו פשוט בולטת
ולגבי אותו רחוב אז בטח את יודעת שיש כאן עוד סלבס באזור
אנחו ברחוב טוב

actress

New member
אחרי שכתבתי הוא שוב עשה מערוף...

הוא ממש אוהב ללכת ברגל בימי שישי ולהראות לכל העו"שים את הראסטות. עברתי לידו, בגלל שאנחנו מכירים קצת לא הרבה וכו'.. שוב התביישתי לומר לו שלום, אז הוא חייך ואני הלכתי.

Saffron

New member
באמת ../images/Emo29.gif

גם כשאני ראיתי אותו בפעם הראשונה זה היה ביום שישי. בקשר לרחוב - הוא היחידי שראיתי שם, אולי כי אני נמצאת שם רק בבוקר-צהריים מוקדמים... אבל אני לא מתלוננת.

willo1

New member
../images/Emo6.gif

איזה מגניב לכן! אם פעם הבאה אתן לא אומרות לו משהו על הפורום (גאדד אתן יכולות להגיד לו שיכנס או שימסור לנו איזה משהו) אני חונקת מישהי מכן!

willo1

New member
כן אני מתארת לעצמי..

אבל זה שווה מאמץ! כולנו נסגוד לך אח"כ

actress

New member
אתה יודע מה, פעם הבאה הבטחה שלי

אני אומר לו, גם ככה אני צריכה לדבר איתו...

willo1

New member
העעאאא

*מתפלץ* את פה מלאא זמן ואת לא יודעת שאני בת? הא!

actress

New member
אוי אויייייייייי סורי, וד"א אם את

באותה שכונה איפה שאני נמצאת מי יודע אולי נערוך מפגשון

actress

New member
מרוב כחול בעינים לא שמתי לב, אז

אותה תשובה תקפה גם לגביך

זה רצת מבאס

שאתן מדברות על זה שאתן פוגשות אותו ואנשים נוספים ברחוב ואיזה כיף לכן, ואתן לא אומרות איפה הוא גר, הרי זה לא שכל העולם ירוץ להיות ברחוב הזה 24 שעות רצוף אולי הוא יראה אותו, אבל זה סתם יכול להיות נחמד. זהו!

למעלה