אני חייבת להגיד בתור אחת שלא מעריצה

Saffron

New member
פרסום שם הרחוב ../images/Emo29.gif

תהווה פגיעה בפרטיות שלו, גם אם לא כל העולם ירוץ להיות ברחוב הזה 24 שעות ביממה. כמו שאסור לפרסם פרטים אישיים על גולשים ללא הסכמתם, כך גם ובמיוחד על מפורסמים.

willo1

New member
טוב לא חשוב

איילת. מכיוון את נורא נורא נ-ו-ר-א נחמדה אני רוצה לבוא לבקר אותך. אולי תגידי לי באיזה רחוב את גרה?
צוחקת
שטויות בנות.. הוא ממילא תפוס וגם אם לא מה באמת היינו עושות עם זה? רצות אחריו עם בלונים? ישלמו לי אני לא אעשה דברים כגון אלו

betti10

New member
אור כנסי

זה בדיוק מה שאמרתי להם (במסר). זה לא שנעקוב אחריו וכל זה. חוצמזה, אם כבר שמירה על הפרטיות, אז אף אחד לא אמר לכם לפרסם את זה בפורום, אבל אם מישהי מבקשת מכם במסר, אז למה לא להגיד? בנוסף לכך, אני לא יודעת בני כמה פה כולם, אבל אני מזמן עברתי את הגיל הזה של לעקוב. מה גם שאני לא אעשה את דרכי מהצפון הרחוק למרכז על מנת שאולי יהיה סיכוי שאני אראה אותו. ועוד משהו. יש הבדל בין דברים מסויימים כגון, נתינת שם הרחוב זה בסדר, זה לא פוגע בבן אדם כשם שתתנו מס' טלפון שזה באמת פגיעה בפרטיות. חבל שאתם לא יודעים את ההבדל פה. אבל אור, אל תצפי יותר מדי מאנשים פה. יודעת מה? תנסי את מזלך דרך אחרים, בטוח יש איזה מישהו שיגיד באיזה רחוב הוא גר.מישהו שמבין את ההבדל. אגב, לא אמרנו שתתנו את מס' הבית. בכל אופן, אני כבר מצאתי איפה הוא גר, ועדיין אין לי כל עניין ללכת אליו. סתם רציתי לדעת לידע כללי. נ.ב: כל החכמה היא לא לנופף עם הידע שלכם בכל מקום. אתם יודעים איפה גר הבן אדם, לא צריך 20 הודעות של "הוא עבר כאן עכשיו, ראיתי אותו עכשיו וכו...". יום טוב לכולם.

willo1

New member
בטי בטי בם

באמת קוראים לך בטי? אל תקחי את זה קשהץ זה לא עניין ששוה לפתוח בשבילו ריב/ויכוח או מה שזה לא יהיה
מסכימה?

betti10

New member
לקחת קשה?

זה רק מצחיק אותי כמה שאתן חושבות שזה מה שיפגע בבן אדם, אבל שיהיה. באמת לא שווה להתווכח על כך. לא רוצות - לא צריך. יום טוב. נ.ב: אני מקצרת לבתי,לא בטי.

למעלה