אני חייבת להודות במשהו

nightroll

New member
אני חייבת להודות במשהו

מאז שיש את הפורום הזה כאן, אני הרבה פחות שונאת את חמותי. יכול היה להיות יותר גרוע.

../images/Emo45.gifאבל../images/Emo8.gif

בגללך ובגלל עוד כמה ש"כבר לא שונאות" נ ע ש ה מ ש ע מ ם כ א ן . הלללללללללווווווווווווווווווו

בולי27

New member
סיגי, שלא יהיה לך משעמם

תנחשי איזה מתנות מהממות קיבלתי מחמותי, גיסתי וכל שאר המשפחה של בעלי?

עדוש

New member
הם בטח קנו לך

יקרה יקרה מאד ו
(זר) ע נ ק ובטח גם תלו המון המון

בולי27

New member
יותר גדול מזה../images/Emo9.gif ויותר שווה../images/Emo6.gif

קיבלתי מחמותי ומחמי כלום ומגיסתי כלום גדול גיסתי הקטנה יותר כלום קטן ומכל השאר גם כן כלום. אני מוכרחה לציין שבחצי שנה האחרונה כל הנ"ל קיבלו ממני מתנות. פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים....

עדוש

New member
חמודה../images/Emo24.gif

אל תרחי ללב, תקחי לתשומת הלב.תחזירי להם את מה שאת מקבלת מהם. אל תשכחי שהגלגל מסתובב (מנסיון) והם את שלהם עוד יקבלו
וזה לא יהיה משהו טוב

בולי27

New member
אין לי ספק. כל אחד מקבל את

מה שמגיע לו.... וצוחק מי שצוחק אחרון

אורא

New member
בולי לפחות מהבעל קיבלת ../images/Emo77.gif

רצינית
התגעגעתי אלייך מאוד

הגנובה

New member
בולי - מתנות מוכתמות בעין צרה

ושנאה - עדיף לא לקבל
אני יודעת מה את מרגישה מכיוון שאצלי שנים (18 שנים) זה היה כך - אני קניתי לכולם מכל טוב ותמיד בתשומת לב ודברים לא זולים - כשגיעה יום-ההולדת שלי - כלום.... שום כלום שום.... זאת לא זכרה את התאריך
, זה זכר - אבל לא היה לו זמן אפילו להרים טלפון
, ההיא זכרה - אבל היא דאגה לריב איתי יומיים לפני כדי שלא תצטרך להתקשר ולאחל מזל טוב
ועוד ועוד סיפורים מאין אלה.... צאי לעיר - קני לעצמך מה שבא לך - ופנקי את עצמך לכבוד יום ההולדת שלך
ומאיתנו - קבלי

בולי27

New member
כן ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה בעל חמוד יש לי. עשה לי הפתעה, מסעדה (היה אחלה) ומתנה
לצוואר "מחבריה הטובים של האישה" גם אני התגעגעתי...

עציון

New member
בולי. בדקתי במילון עברי-עברי

ומסתבר שקיבלת הרבה. הרבה ממה שחשבת. כלום=משהו. משהו גדול. משהו קטן וכו. אבל ממתי מקבלים מתנות מהחמות או הגיסים? אני לא זוכר ממרום שנותי מתי זה קרה וגם לא שברתי את הראש לסיבת הדבר. אשתי לצידי. היא זו שזוכרת. הילדים לצידי. הם שזכרו. זה הספיק לי. וחןץ מזה: שמ"י!!!!!

ממתי?

משום מה ההורים שלי קונים לחתנים שלהם מתנות. בשנה שעברה ההורים שלי קנו לבעלי מזרון סאז של דר´ גב. לחנוכה הם קנו לו כסא מחשב מיוחד. שנה לפני זה הם קנו לו סווטשרט שבעלי מאד אוהב ועניבה עם קשקושים שהוא אוהב. לא זוכרת מה לפני, אבל בטוחה שהיה משהו שווה. וזה לא רק ההורים שלי. סבא וסבתא שלי, וגם הסבתא השניה זוכרים את היום הולדת שלו, מתקשרים לאחל מזל טוב וגם נותנים מתנה. טוב החמים לא חייבים לתת מתנה אבל לפחות שיגידו מזל טוב מכל הלב. גם זה מחמם את הלב.

אורא

New member
עציון אני תמיד שולחת פרחים ../images/Emo77.gif

יש לי תקציב של 200 ש"ח לזר יפה ומכובד (יוצא מאוד מכובד וגדול) ואני שולחת לכל הגיסות שלי לימי הולדתן 3 מצד החבר ואישתו של אחי. וגם לשתי חאיניות של החבר אני שולחת לימי הולדת. ושלחתי לכניסה לבית חדש... רובם מתגוררים באזור חיפה ולהגיע אני לא מגיעה בדיוק ביום, אז הכי נוח לשלוח זר מיוחד וכלם מאוד התרגשו ששלחתי. ושנה ליום ההולדת קיבלתי מתנות מ 3 מתוך ה 5 ששלחתי להן ואני אדע למי להמשיך לשלוח ולמי לא.....

גם אני../images/Emo70.gif גם אני ../images/Emo70.gif

אני חגגתי יום הולדת אתמול. בעלי המתוק השקיע ביום שלישי בערב, הכין ארוחה שכוללת 3 מנות מושקעות. הביא עוגה גדולה. הכל ביום שלישי כי הוא ידע שביום רביעי לא יהיה בבית. אתמול חמותי היקרה מפז התעקשה לבוא. אני חשבתי שהיא רוצה להתייחס ולהגיד מזל טוב. אבל היא נכנסה הביתה ראתה את העוגה על השולחן ואמרה "אה יש לך יום הולדת, מזל טוב" וזהו. שום דבר אחר. לפחות תגידי אתזה בחיוך

מזל טוב סנדי|מתנה|

בשנות נישואיי קיבלתי מתנות מחמותי בכל יום הולדת וגם כשלא הייתה סיבה למסיבה קיבלתי ממנה מתנות,,, לדעתי זה תלוי באופי של בנאדם, קחו למשל את גיסתי (שאני עדיין מחשיבה לגיסתי ויותר מזה, לאחותי) גם היא תמיד מרימה טלפון ביום הולדת וביומולדת האחרונה היא ממש הפתיעה אותי,,, מעבר לזה, שגם היום, אחרי הגירושים, אני והיא בקשר מצויין, מדברות כל יום וכשהיא יכולה היא מגיעה אליי, יושבות יחד, שותות קפה, מדברות על הכל כולל הכל, לילדים שלה אני מתייחסת כאחיינים לכל דבר ואני משוגעת עליהם, אז מה שאני חושבת בעניין הוא שהכל תלוי במערכת היחסים, עובדה שגם אחרי אנחנו ידענו להפריד בין הדברים ונשארנו חברות טובות,,, אז עכשיו יש חמות וגיסה נדירות שהן פנויות

הגנובה

New member
מזל טוב סינדרלה../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

הרבה שנים מאושרות ומתוקות
בעלך טרח, הכין, הפתיע.... כל הכבוד
- תהני מזה - ואל תתני לפרצוף ת___ לפגוע בזה.... מי צריך א החיוך שלה
מזל טוב

בולי27

New member
אווווו איזה אורחת.....

מזמן לא ראינו אותך פה. עכשיו רק תסבירי לי בבקשה, האם הנאמר כאן זה בציניות? לא יודעת למה יש לי הרגשה כזו....לא טובה במיוחד...

למעלה