אני חייבת להודות במשהו

omizu

New member
בולי מתוך נסיון-

הפסקתי לקנות לפני שנתיים - שלוש כי קיבלתי המון כלומים עם המון אפס ברכות ואיחולים ביום ההולדת האחרונה קיבלתי בושם יקר וכולם מנסים פתאום להיות נחמדים האמת- sorry, it´s too late וממש לא מעוניינת וההפסד כולו שלהם כי פעם היתה פריירית שדאגה לקחת את הילדים לבקר לפחות כל שבועיים ודאגה להיות בקשר והיא נעלמה יחד עם עוזרת הבית...........

jif

New member
../images/Emo77.gifדווקא אני

מקבלת מתנות מחמותי ליומולדת (שלי,של בעלי ושל הילדה), יום נישואין,וכל פעם שהיא מתארחת אצלי (לא קורה יותר מדי). בעניין הזה היא ממש בסדר. למעשה, היא תמיד בסדר חוץ מהעניין שדנו בו בעבר, וזה הרצון שלה לדעת הכוווווווולללללל!!! אבל אני חושבת שהיא כבר למדה שממני היא לא תוכל להוציא מידע שאני לא רוצה לספק, חוץ מזה בשביל זה יש לה בן, לא???

גם אני מקבלת מתנות מחמותי

גם בלי קשר ליום הולדת. פעם הם קנו לי נעליים, כי אין לי נעליים. פעם פיג´מה. פעם סנדלים שלא אהבתי אז הם נתנו לי כסף במקום.

אורא

New member
JIF מתנות מההורים את מקבלת ../images/Emo35.gif

אם כן בעלך יכול לכתוב שהוא מקבל מתנות מחמו ומחמתו.... ועוד כהנה וכהנה

jif

New member
כן

אבל אי אפשר לצפות מהם למתנות בכל פעם שהם באים, כי זה יותר מדי. חמי וחמותי באיחם פחות.

אורא

New member
JIF צפי למתנות בחגים וימי הולדת

ולא כל פעם שהם באים
נראה לי מיותר שההורים שלך או הורי בעלך ייקנו לכל ביקור מתנה. ההורים שלי באים אליי פעמיים בחודש בערך ואנחנו נוסעי אליהם עוד פעם אחת לפחות. ולא לכל ביקור באים עם מתנות המנהג במשפחתי הוא מתנות בחגים וימי הולדת וזה נראה לי מספיק..

jif

New member
אני לא מצפה

זה מה שקורה בשטח. להיפך, חמותי היתה אצלי בשבת לפני כמה חודשים והיא שאלה אותי: מה להביא לך? אמרתי לה שהיא לא צריכה להביא כלום, אבל היא התעקשה, אז אמרתי לה שתקנה לילדה פיג´מות, אם היא ממש רוצה, כי אני לא צריכה כלום. המתנה הכי גדולה לבת שלי זה שסבא וסבתא באים לבקר.ואת מי הקטנה הכי אוהבת? איזה סבא??

הגנובה

New member
גם אני../images/Emo70.gif גם אני../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הגנובה

New member
גם אני מקבלת מתנות מחמתי וגיסותי...

חה חה חה חה חה חה חה חה .... אוי אני חורגת אותי מצחוק

עדוש

New member
הגיסות שלי

דווקא קונות לי מתנות, אבל בגלל שיש להן ימי הולדת לפני אז אני קונה קודם. למשל השנה לא קניתי לאף אחת מתנה (מכל מיני סיבות, לאו דווקא אישיות) אז הן גם לא קנו לי. אבל עכשיו שאני חושבת על זה, גם חמותי לא קנתה לי מתנה השנה. אולי גם בגלל שלא קניתי לבנות שלה, למרות שאני לא רואה את הקשר. לימי נישואין אין מתנות, גם לא מחמותי.לעומת זאת ההורים שלי תמיד קונים מתנה ליום ההולדת של בעלי וגם ליום נישואין. ויותר מזה, הם עדיין נותנים לנו דמי חנוכה
, תירוץ לעזור לנו קצת. השנה חמותי בכלל שחכה מיום הנישואין שלנו. יום למחרת היא הייתה אצלנו והיא אומרת היה לכם אתמול יום נישואין, נכון? נזכרתי רק בלילה. (כן בטח, גיסתי בטח הזכירה לה, כי דווקא התקשרה להגיד מזל טוב.)ובזה נגמר הסיפור, אפילו מזל טוב ממנה לא קיבלנו. ההורים שלי הביאו לנו סט מצעים וזר פרחים ענק! טוב הכל עניין של אופי.

למעלה