אני חייבת להוציא קיטור

Zoharrr

New member
אני חייבת להוציא קיטור../images/Emo4.gif

כוסאמא של אלכס! וכוסאבא שלו! נמאס לי מהם! (בא לי להגיד איזו הערה גזענית על רוסים אבל אני מזה לא כזאת ולא יפה) אני כל כך מנסה איתם ובא לי פשוט להרים ידיים. לאלכס(הרכש שלי מזה חצי שנה בשבוע הבא),יש הורים רוסים מאוד(מאווווווווווווווווווווד)מיושנים. הם עלו לארץ לפני 7 שנים בערך,והם לא ממש הסתגלו עדיין. אני מרוקאית,אז זה כבר לא טוב להם. אני עצמאית,זה גם לא טוב. אני שחורה,אז זה לא יפה. אני עושה סקס,אז אני זונה. הם אשכרה אמרו לאלכס שאני לא בדיוק מה שהם היו רוצים בשבילו. הם אשכרה חושבים שאני שוכבת איתו כדי להיכנס להריון ולסחוט ממנו כסף. הם חושבים שזה מאוד "פרוץ" זה שאנחנו ישנים ביחד. והכי מעצבן אותי,הצביעות שלהם. הם נחמדים אלי ומדברים איתי ואז בוכים לאלכס. אז יאללה יא זבלים,תתנהגו לא יפה עד הסוף. אל תעשו אחד בפה ואחד בלב. אני לא יודעת מה הם רוצים... אני עצמאית(שזה אמור להיות טוב),אני ילדה טובה שעוזרת במשק ובבית לאמא,אני תלמידה מצטיינת,אני מתנהגת אליהם בכבוד ותמיד מביאה פרחים ומתנות כשאני באה,אני מתקשרת איתם,אני אוהבת את הילד שלהם ועושה לו טוב כמו שלא עשו לו אפעם. אז אני לא ברבי בלונדינית,סו וואט?!?! ההורים שלי מתנהגים אליו כל כך יפה ומקבלים אותנו ואת הקשר הזה כל כך מדהים ומקווים שנחזיק ביחד עוד הרבה שנים טובות וארוכות!ולא נכנסים לנו לתחתונים או למיטה! וההורים שלי דתיים!!! אני לא מבינה מה הם רוצים... מה עוד?! הוא גם פאקינג בן 18 וחצי!הוא לא חייב לכם כלום! וזה כל כך פוגע בי שהם חושבים שאני לא שווה כלום כשאני כל כך מנסה איתם... הם מתבכיינים על זה כשאנחנו נכנסים לבית אנחנו ישר בורחים לחדר,אבל סליחה, איך כשאנחנו נכנסים לבית אתם אומרים לי "שלום,מה נשמע?" והם מתחילים לקשקש ברוסית! אנילא מבינה רוסית! לא כל כך טוב!רק קצת! טיפה התחשבות,הבנה,דברו בעיברית!זה לא שאתם לא יודעים! איך תרגישו אם אני אדבר לידכם באנגלית כשאתם לא יודעים את השפה הזאת?!?! ואני לא הולכת להיכנס להריון! אני על גלולות ואני אחראית מאוד ולא מפספסת אף יום! ואתם יודעים מה?! זה גם לא עניינכם! אני ואלכס שואלים אותכם אם אתם משתשמשים באמצעי מניעה ובאיזה תנוחות אתם מזדיינים!?!?!? אז למה אתם נדחפים?! זה ביני לבינו! ואני לא הולכת לסחוט אותכם או אותו! יש לי כסף,אני באה מבית אמיד! עכשיו תזדיינו לי מהעיניים! :(

וואו באמת נשמע לא קל..

ומה אלכס אומר? אמרת לו איך את מרגישה? מה הוא עשה? ניסיתם אולי לשבת ולדבר איתם? הייתי אומרת לך להתעלם מהם, אבל זה ממש לא פתרון:-\.. חשוב להיות ביחסים טובים עם המשפוחה.. בהצלחה

ChilD SouL

New member
זה הכל עניין של...

מנטליות שונה וחינוך אחר. אל תתרגשי מזה. רוב ההורים הרוסים שאני מכירה [של חברים וכו'] מעדיפים שהילדים שלהם יצאו עם רוסים ולא עם "מישהו שונה", היות והמנטליות דומה ויש בסיס כלשהו להמשך - בין אם זה בין הזוג עצמו או ההורים לבנזוג. ראשית, אני חושבת שאלכס לא צריך להגיד לך כאלה דברים כי זה סתם לא נעים וגם גורם לך "לשנוא" ת'הורים שלו מה שיכול להוביל לאי נעימות כלשהי בהמשך. שנית, מה אלכס עושה בנידון
האם הוא מסביר להם שאת לא כפי שהם חושבים שאת
האם הוא מעמיד אותם בטעותם ובמקומם
אני חושבת ששיחה "קשוחה" וכנה תכניס להם קצת שכל והם ירדו ממך, או משניכם כזוג. אל תשתקו בעניין כי זה באמת חרא של דבר ויכול להרוס ת'קשר טיפין טיפין, גם אם אתם לא חושבים כך עכשיו.
ותשמרי על קור רוח.

אוח בעסה

עזבי אותך ... אל תתייחסי אליהם או למה שהם אומרים.. תעשי מה שנח לך ותאבי את אלכס איך שאת רוצה ובדרך המיוחדת שלך... תמשיכי להביא להם פרחים ומתנות זה נחמד... תני לזמן לעשות את שלו... בהצלחה

נרקי

New member
הורים מפגרים יש לו../images/Emo4.gif

משפחה חרא.. את ואלכס תעשו מה שאתם רוצים אתם מספיק גדולים עכשו וההורים יכולים %^$&&^&

Zoharrr

New member
למגיבים:

באמת שניסינו להתעלם,ולמי שאמרה "מרוקאית מרוקאית את", אז אני חצי שנה שותקת. אני מאוד מאופקת,עד שזה עובר כל גבול. אחותו נשואה למרוקאי וגם לה עשו א המוות,אפילו יותר מלנו. ושום פרחים הם לא יקבלו יותר! לגבי השאלות: ומה אלכס אומר?אלכס לא מסכים איתם כמובן,וכועס עליהם נורא. אמרת לו איך את מרגישה? מה הוא עשה? הוא כמובן יודע מה אני מרגישה והוא מרגיש בעצם את אותו הדבר. הוא ניסה לדבר איתם אבל הם מאוד אטומים וקשים,הוא חושב על לעזוב את הבית ואני מאוד לא בעד העניין כי כשהוא יהיה בצבא זה יקשה עליו מאוד. ניסיתם אולי לשבת ולדבר איתם? אני משתדלת בכל מאוד שלא להתערב. כי אלו ההורים שלו. אבל זה כמעט ובלתי אפשרי כי אנחנו חיים כזוג בכל דבר,חוץ מזה שאנחנו לא גרים ביחד אבל מתראים המון במהלך השבוע,אז אין לי איך להימנע מההורים שלו ולו איך להימנע משלי,רק שהוא לא צריך להימנע משלי... כתבתי להם מכתב,שאני בחיים לא אתן להם. אבל אני מאוד כעוסה. ואין לי ספק שזה לא יהרוס לנו,היחידים שיצאו מפסידים זה הם, כי לאלכס יש מין קטע,כמה שהוא אוהב הוא יכול לשנוא,אפילו את ההורים שלו. ואני לא מבינ איך הם לא לומדים מטעויות... עם אחותו היחסים שלהם דיי רעועים בגלל מה שהם עשו לה ולבעלה. ואני רואה את זה גם בבית שלי,שאמא ואבא שלי לא מקבלים את הכלה שלהם ולכן היא ואחי לא באים הרבה. יש דברים שהורים לא צריכים להתערב בהם ובטח שלא ללחוץ... אפשר להביע דעה,אפילו דעה נחרצת,אבל לא ללחוץ ככה. כי אנחנו ילדים גדולים, ואנחנו מאוד רציניים ומתוכננים ומדברים על חתונה לא בתור משהו רחוק אי שם באופק,אלא בתור משהו רחוק-קרוב וחשוב, ובאמת שאני לא צריכה את ההורים שלו,הם הורסים את הקשר שלהם איתו.

אני במקומך...

הולך אליהם לבית כשהחבר שלך לא בבית.. אומר להם בדיוק מה שאני חושב עליהם שהם צבועים ושאת לא סובלת אותם... והכי חשוב.. הכי חשוב.. תגידי להם שאת לא שמה עליהם ולא מעניין אותך מה הם חושבים... ותגידי לאמא שהיא יכולה לאכול את הלב כי הבן שלה יוצא איתך.. אה ועוד משהו אני במקומך לא דורך יותר בבית שלהם אחרי זה שילכו לחפש.. מה את שמה עליהם בכלל....

תראי אל תכעסי עלי

אבל לדעתי כשאת מתחתנת עם בן אדם את תחתנת עם המשפחה שלו אין מה לעשות ואני לא מסכים עם זה ש"הוא לא חייב להם כלום " להיפך הוא חייב להם הכל הם טיפחו אותו וגידלו אותו מה שאני ממליץ לך בעיקר לא לעשות זה ליישם את העצה של דל פיירו כי אני לא מאחל לכם קשר שבו את וההורים שלו תהיו במלחמה כי מי שהכי יסבול מזה זה חבר שלך אני אגיד לך משהו היה לי אותו מקרה עם בחורה אשכנזייה שאבא שלה לא אהב את העובדה שאני מרוקאי שמגיע משכונה ענייה (הם היו משפחה מאוד ענייה) והוא עשה לה ולי את המוות הוא לא נתן לי להכנס אליו הביתה והיה מרתק אותה לבית שלא נתראה מה שעשיתי זה הלכתי לאבא שלה שהיא לא היתה ואמרתי לו שאני לא מעוניין לא בכסף שלו ואם הסיבה האמיתית זה בגלל העדה שלי אז שיחשוב טוב אם הוא רוצה לקחת את האושר של הילדה שלו בגלל שמי שעושה אותה מאושרת מרוקאי אמרתי לו אם אתה לא רוצה שאני אהיה איתה תגיד לי כאן ועכשיו ואני עוזב אותה אבל תדע לך שאחר כך אין להתחרט אני לא אכנס בינך לבן הילדה שלך כי לדעתי כיבוד הורים זה מעל הכל אני אוהב אותה טוב לי איתה ולה טוב איתי אבל אני לא מעוניין שזה יגרום לריבים ביניכם לרוע מזלי הוא עדיין נשאר עקשן ולבסוף נפרדתי ממנה כי אם ההורים בכסאח הקשר לא יכל להצליח אלא אם כן היא היתה מוותרת על המשפחה ואת זה לא רציתי לעשות לה כי אהבתי אותה מה שאני מייעץ לך זה לכי דברי איתם גלוי תספרי להם כמה את אוהבת את הבן שלהם כמה הוא עושה לך טוב ואת לו תנסי לדבר אל הלב שלהם כי אחרי הכל הם רוצים לא פחות ממך שהוא יהיה מאושר ואם תצליחי לשכנע אותם שאיתך הוא יהיה הכי מאושר בעולם אז הם יוותרו

Zoharrr

New member
אני מסכימה בנוגע לחלק מהדברים

אני לא אעשה בחיים את מה שדל פיירו הציע לילעשות כי אני חושבת שעדיין מגיע להם כבוד והם עדיין אנשים שיותר מבוגרים ממני ואני מאוד בונה על הקשר הזה בצורה רצינית אז אני לא הולכת לקלקל עוד את המצב עם ההורים שלו. אבל לא תמיד אם ההורים לא מסתדרים זה דופק לזוג. בהמון מקרים,ההורים לא מסתדרים. וברוב המקרים שההורים מתעקשים שמישהו מסויים לא יצא עם הילד שלהם זה לא כי המישהו לא בסדר,אלא כי להורים יש תפיסה שגויה.ואם המישהו הספציפי הזה לא ירחיק אותם אחד מהשני,אז מישהו אחר יעשה את זה,כי אף אחד לא יהיה מספיק טוב בשבילם.

תראי נשמה

אני לא מצדיק אותם זה מגעיל אותי היחס הזה באותה מידה כמוך תאמיני לי אני עברתי אתזה זה חוסר אונים אבל אני שמעתי על זוגות שההורים לא אהבו את החתן או הכלה ואז הנכדים שלהם גדלו בלי סבתות ובארוחות חג האמא צריכ לקחת את הילדים לבד לסבתות תאמיני לי זה אפשרי אבל זה יהיה גיהנום עלי אדמות אני לא הייתי נכנס לזה וזה לא נכון מה שאת חושבת שמשהו ירחיק אותם אמא ואבא שלו אוהבים אותו לא פחות מך מבחינתם כל הבאלאגן הזה איתך בגלל שהם אוהבים אותו יותר מדי הם עושים את זה משיקולים לא נכונים אבל כל זה מאהבה אליו אבל תנסי לעשות את מה שאמרתי לך לכי תורידי מהכבוד שלך למען שלום בית תנסי לדבר אל הלב שלהם תנסי לשכנע אותם שאת הבחור הכי נכונה בשבילו תחשבי איזה אושר תעשי לו אם תצליחי

Zoharrr

New member
תסתכל בתגובה של מרינה...

אני מכבדת אותם ולקחת על עצמי ללכת לקראתם,אבל כלום לא יעזור,לא יהיה קל איתם.

E i n a v 1 1 1

New member
../images/Emo5.gifוואי זה כל כך מוכר

לפחות אלכס הוא חזק ועומד מול ההורים שלו
אני מקווה שכן תחזיקו מעמד וכן תעמדו על שלכם. אם טוב לכם ביחד תהיו ביחד ואל תקשיבו לסובבים גם אם זה ההורים.

L y c a n

New member
תגובות.

קודם כל.. אלכס לא היה צריך להוציא את הדברים האלה, וללכלך על ההורים שלו, כי אחרי הכל אלה עדיין ההורים שלו.. שיחשבו מה שהם רוצים, הוא ולא את זה שצריך להסביר להם כי זה ממש לא משנה מה הם חושבים, שככה טוב לו וככה כנראה זה יהיה. הרי אם הם עושים את זה ממחשבה של לעשות לו טוב, שיבינו, כי ככה טוב לו. ואגב, זה ממש לא משנה מה ההישגים שלך בבית ספר, או אם את בצופים.. הוא אמור לאהוב אותך, לא את ההישגים שלך, לא? וכן, יש גם רוסים שהם חרא.. וחבל שאפילו חשבת בכיוון של להכליל. מחליא.

Zoharrr

New member
בואנה בוריס,לא הבנת כלום.

הוא לא ליכלך על ההורים שלו, הם אמרו דברים מגעילים עלי והוא נפגע מזה כל כך וסיפר לי. ודיברתי על ההישגים שלי ועל מי שאני כדי להסביר שאני לא נוראית כמו שהם חושבים שאני,ואפילו שווה הרבה הרבה יותר ואין להן סיבה להמעיט בערכי. ולא בהקשר לאלכס. וזה לא כזה מחליא שחשבתי להכליל,כי כשאנשים מעוצבנים בוריס,הם מכלילים. לא אמרתי כלום,החזקתי את עצמי, ואני מקללת גם מרוקאים כשאני עצבנית ואני רבע רוסיה אז מותר לי.

L y c a n

New member
לא מותר זוהר.

לא מותר - אסור.. מה שאמרתי, שעדיף היה שהיה מסדר את זה מולם, לפני לערב אותך, ולגרום לעצבים מיותרים.. שבוע טוב.

pain is MY love

New member
רוצה לשמוע משהו?

אל תתרגשי. הורים רוסים הם הורים מ-מ-ש לא קלים ומניסון, לרוב הם לא יאהבו את הבחורה שיוצאת עם הבן שלהם כי כם בטוחים שלבן שלם מהגיע ה-טוב ביותר וא-ף א-ח-ת לא מספיק טובה!!!! ההורים של חברה שלי לא סובלים את אישתו של אחיה כי היא נמוכה ההורים שלי לא סובלים את חברה שלי אח שלי כי היא שמנה הורים אחרים מסוגלים לא לאהוב בחורה כי הוא מרוקאית/צעירה/מבוגרת/ג'ינג'ית/גברית מדיי/בזבזנית מדיי/רזה/שמנה/מכוערת מדיי.. בקיצור הבנת, זה לא הופך אותם להורים רעים או לאנשים גזעניים או לחולי נפש. הם פשוט ממש ממש מתקשים לאהוב את החבורה שלוקחת מהם את הבן היקר והאהוב שלהם.. וזה בדוק ככה בכל משפחה רוסית!!! (או אוקראינית חחחח) אז פשוט אל תתרגשי תשמחי שיש לך את אלכס וטוב לכם!

למעלה