אני חייבת להוציא קיטור

יש הבדל גדול..

תעשי לי טובה.. ברוב הדברים אני מסכים איתך..... אבל מה הקשר בין להתקשות לאהוב את זה שלוקחים להם את הבן... לאן לוקחים אותו ....??? למחנה השמדה..??? הם כולה חברים... ועוד חברים בגיל 17 בדרך כלל לא מחזיקים מעמד עד החתונה.. ומה הם מדברים לידה רוסית כדי שהיא לא תבין...( היא אמרה שהם יודעים עברית ברמה טובה ) אני בטוח שהם חושבים שהם באו מתרבות אחרת יותר מפותחת ויותר מלומדת והם חושבים שהם יותר טובים ויותר חכמים ויותר מתורבתים מממנה כי היא מעדה אחרת והצבע עור שלה לא נראה להם..... ואל תגידי לי שאני לא מכיר רוסים או הורים רוסים... ( אגב אני לא אוהב להשתמש במלה הזאת אבל הכוונה כמובן לדוברי רוסית בתור שפת אם.. )... קיצור בעיה שלהם שהם עשו רק 2 ילדים ובטח מגדלים עוד איזה כלב או חתול.... היו צריכים לעשות עוד בנים... אולי אחד מהם היה מביא להם כלה טהורה מרוסיה הלבנה... קיצר זוהר תגידי להם שילכו לחפש....

pain is MY love

New member
אתה לא צודק!

מה זה בעיה שלהם שהם עשו 2 ילדים?!?! מה זה קשור בכלל?! ותדע לך שאני גרה בבית רוסי וההורים שלי יודעים עברית אבל אין מה לעשות בבית רוסי מדברים רוסית גם אם זה ליד חברות שלי וגם אם זה לפעמים לא כל כך נעים.. אתה חושב שזה קל להגיד בגיל 40+ למדינה חדשה ולהתחיל לחיות חיים חדשים?!?!? ברור שיהיה להם קשה עם השפה וברור שיהיה להם מוזר שהבן שלהם יוצא עם מרוקאית וברור שיהיה להם מוזר שהם שוכבים כי הם בגיל שלו לא שכבו! וברוסיה בזמנו זה לא היה מקובל! והם מתקשים להבין אותו עכשיו ואת מה שהולך בחיים שלו! וההורים שלי הם בדיוק כאלה ואני לא סובלת את זה ולא מצדיקה את זה ומתעצבנת זה המון אבל אני מ-ב-י-נ-ה שככה הם ואין לי דרך לשנות אותם.. הם הורים מדהימים פשוט שונים ממה שאתם מכירים...

מסכים עם כל מילה שלך

כל מילה בסלע דל פיירו אל תשפוט אף אחד לחובה רק לכף זכות אתה לא יודע מה עובר עליהם אתה לא יודע את הסיבות שלהם ולכן זה לא בסדר ישר להגיד שהם לא בסדר

אבל אם הם היו מקבלים אותה

והיו נחמדים אליה אפשר היה לראות את זה אפילו שהם דיברו רוסית טון דיבור הוא זהה בכל השפות.. גם ברוסית חיוך ובכלל שפת גוף.. גם זהה בכל השפות לא תמיד צריך לדעת מילים כדי להבין רגשות ואם היא מרגישה שהם לא אוהבים אותה... תשים פס שתחיה את החיים שלה... ועוד אחרי שהיא ניסתה להיות נחמדה והכל... בכלל שתצפצף... היא לא שפוטה של אף אחד!! היא אומנם אוהבת את הבן שלהם, אבל פה זה מסתיים.. תעשי מה שהלב אומר לך.. את מרגישה שההורים יהרסו בעתיד את הקשר וזה גימר אז תגידי ביביי עכשיו חבל סתם לבזבז את הזמן את מרגישה שתוכלו שניכם להתגבר על זה? גם אם לא בצורה הכי יפה שיש - אל תוותרי.. תתעקשי

להיות עם מישהו שהורים שלו לא;

רוהבים אותך זה לא בריא לדעתי לקשר כזה אין הרבה סיכוי וגם אם הוא יצליח יהיו הרבה בעיות קשות

אם באמת חשוב לך תנסי את זה...

תתענייני קצת בתרבות ובהוויה הרוסית ואז כשתהייה בסביבה של ההורים שלו תראי בקיעות, הערכה ואף השתאות מהתרבות הרוסית (אפילו אם זה לא מה שאת מרגישה באמת), גם אם זה בדברים הכי קטנים ככה מידי פעם. לא מכיר אנשים שלא אוהבים את הליטוף הזה לאגו של המקום ממנו הם באו ואין ספק שהם יעריכו את ההשתדלות שלך להבין את המנטליות והתרבות שלהם והדבר הקטן הזה יכול להביא לשינוי קיצוני בצורה שהם תופסים אותך. מקווה שתתעלמי מהתגובות שקוראות לשים ז** עליהם וללכת איתם ראש בראש...זה הדבר האחרון שיועיל במצב זה, אם כלום לא ילך לפחות תשמרי על יחסים קרירים אך קורקטיים...אל תעמידי אותו (את אלכס) במצב של לבחור בינך לבין אמא שלו.

../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif עלית על משהו

זוהר!! אני ממש בעד. אני מבינה שאת כועסת, אבל הקשר באמת רציני וחשוב, כדאי לך להיות החכמה והטובה פה, כמו שמרינה אמרה , זה לא אשמתם, זה הבדלי מנטליות, חינוך אחר, זה מבאס אני בטוחה. ומעליב. אבל... זה מה יש כרגע. תקשיבי לממריץ האורגזמות בבקשה.

Zoharrr

New member
התרבות הרוסית לא מעניינת אותי

אני חושבת שזה שאני באה ומחייכת ומדברת איתם ומביאה פרחים זה מספיק. אני לא אלקק לאפחד את התחת. אם הם רוצים,הם יקבלו אותי ונחיה בשלום, אם לא,הם יאלצו לסבול אותי.

L y c a n

New member
זה כבר אגואיזם

כמו שביבי אמר פעם: "יתנו יקבלו, לא יתנו, לא יקבלו" את רוצה שיקבלו אותך? תקבלי אותם.

Zoharrr

New member
סאמק בוריס!יש'ך בעיה בהבנת הנקרא?

זאת כבר פעם שניה באותו ת'רד שאתה מגיב שצורה שלא קשורה לעולם! אני מקבלת אותם! ואני נחמדה! ואני אפילו לקחתי על עצמי לא לישון עם אלכס כדי שלא יעשו לי פרופים! אבל אמרתי שהתרבות הרוסית המזדיינת לא מעניינת אותי ואני לא מתכוונת לשבת לחקור אותה כדי שהם יאהבו אותי יותר! למה אותם מעניינת התרבות שלי!.!?!? הם חושבים שאני סתם ברברית! אז שיקבלו אותי ככה,כמו שאני מקבלת אותם(רוסים נאורים,חכמים וגזענים שכמותם). ופה זה נגמר,לא מתכוונת להגיב פה יותר.

L y c a n

New member
לא.. אני מגיב למה שאני קורא

אז אולי את לא מקבלת אותם, כמו שהיה צריך.. אף אחד לא שלח אותך לחקור את ההיסטוריה.. אפשר פשוט לשאול את אלכס, מה עדיף לעשות וממה עדיף להמנע.. זה הכל גזענים? אולי.. אז תגידי להם, נראה.. וחוץ מזה.. אם קשה לך לקבל עצות שלא תואמות את מה שאת רוצה לשמוע, לא צריך להתעצבן.. ו..חבל

pain is MY love

New member
לכלכת...

התרבות הרוסית לא כל כך מזדיינת למען האמת.. אבל אני לא אגיד לך מה לחשוב. בכל מקרה, כמו שבוריס אמר, באמת אף אחד לא ביקש ממך להמיר את דתך או להכין מבחן בגרות על רוסיה העתיקה כולה להתעמק טיפה יותר כדי להבין טיפה יותר אם לא באים לקראתך- תלכי לקראתם תקלי על שניכם תאמיני לי!

בידיוק זוהר! תמשיכי ככה

וכמו שאמרתי חיוך ונחמדות זה שפה בפני עצמה לא קשור לתרבויות ולא קשור לכלום חוצמזה למה את צריכה תמיד להיות זאת שמבינה?? אולי שהם יבנו שהם הגיעו לארץ ולדור שהמנטליות בהם שונה??!!? את - את שלך כבר עשית

Cobe Anan

New member
תראי..

להורים תמיד קשה להתמודד עם זה שמישהי לוקחת את הבן שלהם, לוקחת מהם תשומת לב, לוקחת מהם את האהבה. הם בטח ובטח יגלו חשדנות כלפי מישהי מתרבות שונה, וכן- הם לא יאהבו את הרעיון של מישהי שלא מהצבע ``שלהם``. בלי קשר לזה, יש פשוט הורים קשים. ההורים של אקסית אחת שלי לא הרשו לנו לסגור את הדלת (והיא היתה בת פאקין 18!), לעומת הורים של אקסית אחרת, שלקחו אותי איתם כשנסעו לבקר אותה בבסיס, והשאירו אותנו ``להיות קצת לבד`` בזמן שהם יצאו להסתובב. כל זוג הורים והסטיות שלהם.. אבל החלק הכי מעודד הוא שזה יכול להשתפר. כשהם יבינו שהם לא מצליחים להשפיע עליכם, הם יעזבו אתכם בשקט במקרה הטוב, ואולי אפילו יתחילו לקבל ולחבב אותך, במקרה הרע (את באמת רוצה זוג הורים רוסים שיאהבו אותך...?‎:p) . אני יודע את זה, תאמיני לי-מניסיון קרוב ומר. וכן,היום יש חזית משותפת נגדי-אמא ודקלה. שאני רק אעיז לחשוב על לא להכין קפה.. בינתיים תשתדלי להיות נחמדה אליהם,סתם כי זה הבית שלהם.

למעלה