אני חייבת לשים פה לינק להופעה הזאת...

t r e c o o l

New member
כשאדם לא זכה הייתי מדוכאת, ממש..

כי ברור שהוא היה צריך לזכות, אבל זה באמת לא משנה, ולא מפריע לו עכשיו באיזשהי דרך שהוא לא זכה. אני לא כ"כ מסכימה עם זה שמזל שהוא לא זכה, הייתי רוצה שיזכה בשביל התואר וכי הוא היה יותר טוב, אני לא חושבת שזה באמת היה משפיע עליו או שהיו ציפיות אחרות או משו, אדם גם ככה היה עושה מה שהוא רוצה.

mokasosex

New member
גםאני ממש הייתי עצובה כשאדם הפסיד..

יש מצב בכיתי, *פתאט איי נואו* אבל עכשיו אני רואה את זה כלכך אחרת. קריס היה צריך לזכות, זה הגיע לו. הוא מתאים לתבנית של התוכנית, הוא טייפ קאסט של התוכנית, הוא באמת המאמי הלאומי של אמריקה. אדם הוא מעבר לזה, הוא היה זקוק לחשיפה של התוכנית ומשם הוא היה יכול להמשיך בסערה. הוא סוחף ומרשים. קריסי עם כל הכבוד, חמוד, מותק, קול יפה, ונראה טוב, אבל היו מליון כמוהו והניצחון מאוד יעזור לו בקידום הקריירה. השוואה בין השניים מיותרת עכשיו. בהצלחה לשניהם :)

naama59

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה

למה פתאטי? כולנו נקשרנו רגשית איכשהו לתוכנית הזו
(זה כמו שאני בוכה כל פעם ברגע זכייה של קוקי
טוב אבל זה מאושר והתרגשות
ברגע הניצחון של קריס לא היו לי אפילו דמעות, השוק די גבר על כל זה
) אדם עשה את שלו בתוכנית הזו, וקיבל ממנה את כל הפרסום שהוא היה צריך אי פעם בשביל לפתח לעצמו קריירה. אני לא חושבת שהטייטל היה משנה לו משהו מבחינת הפרסום, כי אנשים בכל מקרה מעריכים אותו ואפילו מנסים להתעלם מזה שהוא לא זכה. אני חושבת שקריס היה צריך את הטייטל הזה יותר ממנו בשביל להצליח יותר. בלי הניצחון אני חושבת שהוא היה עושה קצת פחות, (למרות שאי אפשר לדעת, כי זה היה מיד אחרי Heartless שכן עורר סערה באיזשהו מובן.) אבל מבין השניים הוא בהחלט זה שצריך את הניצחון כדי לקדם את עצמו. וההשוואה בין השניים מיותרת - שניהם טיפוסים שונים, משווקים אחרת, פונים לקהל יעד אחר ועושים מוזיקה אחרת. הם חברים טובים (ויש כאלה שייטענו שאפילו יותר
) אבל חוץ מזה הקשר המוזיקלי ביניהם נגמר על הבמה של איידול, נראה לי.

InbarKiii

New member
../images/Emo45.gif

וזה בסדר אני בכיתי בכל השידורים חוזרים של איידול 7 רק מלראות לאן קוקי הגיע מאז

magenta73

New member
אני אישית חושבת שהוא כן ניצח

אבל המפיקים "סידרו" את התוצאות, הרבה בגלל שבאמת - זה היה ברור שהוא הולך להצליח גם בלי הטייטל מיס אמריקה, וקריס כן היה צריך אותו בשביל לעשות עוד ויותר כסף לחברה. גם מאדם וגם מקריס. כמו גם שהיה ברור שאדם לא הולך להיות בובה של אף אחד. שוין. בהצלחה לשניהם.

roxxxy

New member
יכול להיות, אבל לדעתי

סתם כל האמריקאים הפוריטנים המתחסדים החליטו שלא נאה להם מישהו כזה בתור האמריקן איידול הבא. הרי כל אלה שזכו בשנים הקודמות הם ילדים אמריקאים טובים שמשמשים דוגמא, וכל החרא הזה. שייתנו למישהו כמו אדם, ועוד ישר אחרי שהתמונות שלו התפרסמו, חס וחלילה להשפיע על הנוער התמים שלהם? כמה שהם עושים את עצמם פוליטיקלי קורקט, הם עדיין עם של הומופובים.

gwini1

New member
אויש, התכוונתי לשים בשרשור ההצצה לשירים

אופס...

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gif אולי היום יהיה את הראיון אצל

גיא פינס...? או לפחות איזכור.. כי מחר זה לקט שבועי של גיא פינס אז אני לא רואה מצב שזה לא יהיה היום. אלא אם כן הוא יחליט לשדר שבו הבא יום ראשון או משהו..אני יהרוג אותו אם כן =\

R o c k s e n

New member
גם אני חושבת...

הוא לא ישאיר אותנו כ"כ הרבה זמן במתח.. חוץ מזה מתי הם הקליטו את הראיון? השבוע לא? כמה זמן לוקח לערוך אותו? הוא הבטיח סופ"ש הזה אז אני מקווה שהוא יקיים...

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gif מה מה מה הוא כתב בטוויטר

להנמיך ציפיות כי נתאכזב. הוא התכוון אלינו נכון??? וואי אני ממש מקווה שלא אבל נראה לי שכן!!! אין ראיון
הוא דפק לו ברז! כי תראו כמה דקות אחרי שהוא כתב - "ושוב: בסוף החלטנו שכל השאלות יהיו מהטוקבקים. לא יודע מה ייכנס ומה לא ומה הוא יענה טוב ומה לא. עניין של מזל. חן ליברמן מניו יורק מראיינת" הוא שוב כתב טוויט "טוב עכשיו אפשר רק לאכזב מרוב ציפיות אז תנמיכו!"

ר ו ח ל י

New member
אולי זה לא קשור ../images/Emo12.gif

לא שווה להכנס לפאניקה.. אם לא יהיה היום אולי שבוע הבא. הצצתי באינפורמיישן של התכנית היום ולא היה כתוב כלום על הראיון אבל אולי בכל מקרה זה יהיה, ואם בכלל לא אז זה יהיה ממש מבאס, אבל בטוח יהיו עוד הדזמנויות.

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gif אין ראיון!!../images/Emo10.gif

היו עכשיו את הכותרות... הציפיות באמת התנפצו

R o c k s e n

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo40.gif מוכנים לקצת סטטיסטיקות? ../images/Emo230.gif

כל חודש אני אפרסם כאן את הסטטיסטיקות של הפורום =] חודש מספר הודעות אוגוסט - 2009 3,928 ספטמבר - 2009 6,727 אוקטובר - 2009 7,783 ------ חודש מספר כותבים אוגוסט - 2009 45 ספטמבר - 2009 43 אוקטובר - 2009 51 --- הכותבים הגדולים של החודש (1285) nini18 (1214) mayarel (1153) t r e c o o l (595) Rider on a storm (562) mokasosex (448) InbarKiii (340) MIDNIGHT SKY (262) heart1soul ר ו ח ל י (257) magenta73(176) כל הכבוד לכולם (במיוחד לשלושת הגדולות עם יותר מאלף הודעות לכל אחת בחודש הזה
) שימו לב שאנחנו כל הזמן במגמת עלייה מכל בחינה, שרק נמשיך ככה! אוהבת.

למעלה