אני חייבת לשתף- אבל זה סוד

אני חייבת לשתף- אבל זה סוד

אבל איך אני יכולה לא לשתף אותכן- עכשיו שלחתי טופס התענינות ללי-קל ארועים!!! לא, זו לא ההודעה הרישמית. גם זה עוד אמור להגיע, אבל הצלחתי לשכנע את גיא כי היות והחלטנו על פברואר (מה שאומר שיש לנו בין 8 ל-12 שבועות לארגון) אז אפשר בינתיים, בשושו, התחיל לבדוק מקומות מבלי לספר למשפחה עדיין. אבל אתן לא משפחה- אז אני יכולה לספר לכן
. וכמובן, יקירותיי, אני מבקשת כל מידע אפשרי לחתונת חורף, בערך 300 נוכחים ורצוי מזנון חלבי. חייב להיות כשר (לא כלכך בגלל הרבנות, כמו בגלל האורחים הדתיים). איזור ת"א ומקס´ עד שפיים. מחיר הגיוני (עד 40$ מנה לא כולל, למרות שנשמח לפחות, כי זה מימון עצמי). והעדפה היא לאולם ולא לגן עם אוהל. אז זהו- אתן בטח יכולות לדמיין איך אני מרגישה. עוד אין קולולו רישמי, אבל יש התחלה. ואני פשוט מאושרת.

מיכלכהן

New member
חדשות משמחות..מזל טוב (חלקי..)

אני בטוחה שהבחור עומד להתעשת בזמן הקרוב.. לגבי חתונת חורף.. גיסי התחתן בבאר של סבא בדצמבר שעבר והיה ממש מדהים. הם לקחו את הקייטרינג של שישקו והגיעו לדיל ממש מצויין.. (אנחנו גם לקחנו את שישקו והם היו מצויינים..או ככה לפחות אומרים כי כמו כלה סטנדרטית לא נגעתי באוכל..) זו ההמלצה שלי.. בשעה טובה
מיכל

אתי@

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gifחצי מזל טוב ../images/Emo140.gif

אמיקה

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף... פברואר הא? מקום אפשרי- מוזיאות רמת אביב, גם כשר, גם קטן, גם במרכז, גם חניה, גם אוכל טעים (לפחות הדוגמיות שאנחנו טעמנו), גם עומד בתקציב (באוגוסט הם רצו 38 לא כולל, אז בפברואר בטח הרבה פחות..). מקורה. עשו עלינו רושם מאוד מקצועי .. לא מכירה אולמות ממש בכלל, אבל למה לא לבדוק גם בבית חנן? (גם כן מקורה, אבל את אוהבת את המקום לא?). איזה יופי !

מה עם הבית הירוק ../images/Emo13.gif

יש להם תעודה כשרות עכשיו, או שמע הצו סגירה עדין תלוי? המוזאון- גיא היה ולא אהב. בית חנן, קצת דרומה למשפחה וגם קצת יקר, אבל בהחלט יבדק. סגנון: היינו רוצים דן ת"א, אבל (וזה לא מידע מבוסס) הם בטח מחוץ לתקציב שלנו. אני ארים להם טלפון ואברר. שרתון סיטי טאוור גם אופציה (זה מרחק הליכה מהבית!). עזריאלי- מישהו יודע?

יעלי2

New member
קבלי ח"ח על הבית הירוק!!!!!

אם תסגרו שם תהיו מאוד מרוצים. היינו שם בכמה חתונות של כ 250 איש והיה מעולה. גם מבחר האוכל, גם המקום מקסים ובעיקר אם רוב האורחים מת"א ובמיוחד בחורף, זה הפתרון בה´ הידיעה. לגבי שרתון סיטי טאוור: את מקבלת באותו ערב 3 אולמות: אחד קבלת פנים, אחד לחופה ואחד לאוכל והריקודים. בנוסף מקובל לתת לזוג לילה במתנה מהמלון. אני לא אוהבת בתי מלון אז לא התחברתי אבל בעלי ומשפחתו עשו את כל השמחות שלהם בבתי מלון ואהבו מאוד את הסגנון העשיר. מומלץ לוורר עם שליקט שעשתה את חתונתה שם ב 8/8 ותשמח לפרט.

אמיקה

New member
הבית הירוק - אין חכמה כבעלת ניסיון

שקוף שהבית הירוק הוא המלצת הבית
לא יודעת לגבי צו הסגירה - יש לשער שהם סידרו את העניין, הייתי מבררת היטב עם נציגי הבית (צחי או תירזה אבל יש גם אחרים בטח). הקייטרינג של הבית הירוק זה "מורג - לבנה" וקילבנו עליו מחמאות מפורשות, ברמת "הכי הטעים שאכלנו בחתונה..". כזכור, סחבק הייתה רק בטעימות, וככלה סטנדרטית דגמה אך ורק את הסושי והקינוחים. אני יודעת שיש "מורג לבנה" כשר (משם הביאו את המנות הכשרות שהוזמנו במיוחד), כך שזה מסתדר לי, אבל הייתי בודקת בכ"ז אם זה עדיין אותו קייטרינג. סתם כי היה נורא טעים. בכלל - כל עובדי הבית, ללא יוצא מהכלל, הם מקצוענים סופר - דופר, המלצרים אדירים, מנהל האירוע היה אחלה בחלה, הנציגים והמנהלים הזוטרים נענו לכל גחמה שלנו ולא התעקשו יותר מדי על קטנות כמו מחיר ראשוני
גם המעצב מותק (אם כי מאחרן, אבל בכ"ז בסדר), התאורה מדליקה (לקחת רק ביומיים לפני, ככה לא תחוייבי על זה, אולי חצי), מקפידים שם עם ביטוח צד ג´ לכל הספקים, ו... כל מה שרק תרצי לדעת - סחבק לשירותך. ממליצה בחום רב מאוד מאוד על הבית הירוק!!

רחלילי

New member
הבית הירוק מקום מקסים!

אלגנטי מאד הייתי שם בחתונה לפני שנתיים או שלוש. מקסים שם!

rona25

New member
מזל טוב לנישואים! ומסכימה לגבי הבית

הירוק - המקום מאוד אלגנטי ונחמד!!! היינו בחתונה של בן דוד ביום שישי אחה"צ והוא מומלץ מאוד...

רחלילי

New member
מזל טוב! ענקי! (ולא רשמי עדיין...)

לא יודעת להמליץ לך כי אנחנו חיפשנו גן ולא אולם. מה הסגנון שאתם אוהבים?

דפי26

New member
רגע רגע מה קורה פה?

אני עוד חייבת לכן סיפורים אבל ספרי נועלה:הוא הציע כבר?היתה ארוחת ערב למשפחה?מה היה ביום הולדת?

דפי- עוד אין הודעה רישמית

וגם לא הצעה. בקיצור- הוא עוד לא ירד על ברך אחת ושלף את האבן. לכן המישפוחה לא יודעת וגם לא תדע, עד שהוא לא יעשה את זה. אבל הצלחתי לשכנע שלפחות את החיפוש נעשה ביינתיים, מבלי לגלות למשפחה וחברים. ביום הולדת היה הרבה סקס של בתי מלון (לילה בשרתון מוריה ת"א) אבל לא הצעת נישואין (למרות שאני הייתי משוכנעת שזה יקרה).

יעלי2

New member
אז אפשר להגיד מזל טוב?

אני ממליצה על "אופל" אירועים צמוד לבריכת גורדון. לדעתי נכנסים שם בחורף פחות ממאתיים. אם תחשבו על חתונת יום שישי בצהרים זה ממש קלאסי. נוף לים, מקום מקסים. אנחנו התחתנו בטראסק והיו לנו 350 אורחים. על הטראסק אני ממליצה מניסיון אישי. מקום יפה יפה, סגור הרמטי ולא אוהל. מבחר קייטרינגים וחניה נוחה. החיסרון, אני לא בטוחה לגבי התקציב. בהצלחה ואני מאוד מקווה שתצאו מהארון לכיוון ההורים בהקדם, כדי שהמזל טוב יהיה מכולם ולא רק מאיתנו.

אוסנת123

New member
מצטרפת להמלצה על אופל

הייתי שם באירוע בערב והיה מקסים. מקום קטן ואינטימי על הים

daldan

New member
מזל טוב חלקי ../images/Emo65.gif

אין לי הרבה להמליץ כי בררתי רק לגבי גני ארועים בצפון, אבל בכל אופן קחי את זה בכיף, כי זו חוויה גם לארגן את החתונה. (אני נהנתי מאד) אפילו שיש רגעים מלחיצים ומתישים. ואנחנו עדיין מחכות להצעה הרשמית. נו, יאללה שיעשה משהו.

יעלי2

New member
נ.ב.

זמן זה דבר יקר.החתונה גם כן. אנחנו העדפנו להתמקח עם בעלי המקצוע ללא תיווך של לי-קל ולוותר על העמלות (למרות שרשמית הם לא גובים ממך, דרך בעלי האולמות ההנחה קטנה כי יש מעשר לפי הידוע לי). על כל פנים אם אין לכם זמן להתרוצץ אז זה שווה.

למעלה