אני חייבת לשתף- אבל זה סוד
אבל איך אני יכולה לא לשתף אותכן- עכשיו שלחתי טופס התענינות ללי-קל ארועים!!! לא, זו לא ההודעה הרישמית. גם זה עוד אמור להגיע, אבל הצלחתי לשכנע את גיא כי היות והחלטנו על פברואר (מה שאומר שיש לנו בין 8 ל-12 שבועות לארגון) אז אפשר בינתיים, בשושו, התחיל לבדוק מקומות מבלי לספר למשפחה עדיין. אבל אתן לא משפחה- אז אני יכולה לספר לכן
. וכמובן, יקירותיי, אני מבקשת כל מידע אפשרי לחתונת חורף, בערך 300 נוכחים ורצוי מזנון חלבי. חייב להיות כשר (לא כלכך בגלל הרבנות, כמו בגלל האורחים הדתיים). איזור ת"א ומקס´ עד שפיים. מחיר הגיוני (עד 40$ מנה לא כולל, למרות שנשמח לפחות, כי זה מימון עצמי). והעדפה היא לאולם ולא לגן עם אוהל. אז זהו- אתן בטח יכולות לדמיין איך אני מרגישה. עוד אין קולולו רישמי, אבל יש התחלה. ואני פשוט מאושרת.
אבל איך אני יכולה לא לשתף אותכן- עכשיו שלחתי טופס התענינות ללי-קל ארועים!!! לא, זו לא ההודעה הרישמית. גם זה עוד אמור להגיע, אבל הצלחתי לשכנע את גיא כי היות והחלטנו על פברואר (מה שאומר שיש לנו בין 8 ל-12 שבועות לארגון) אז אפשר בינתיים, בשושו, התחיל לבדוק מקומות מבלי לספר למשפחה עדיין. אבל אתן לא משפחה- אז אני יכולה לספר לכן