אני חייבת לשתף- אבל זה סוד

POOH*

New member
מזל טוב....

ולא מכירה מקומות... אני יודעת שיש בקיבוץ העוגן משהו ששמעתי שהוא נחמד ויחסית לא יקר אבל אני לא משמ יודעת פרטים וגם נראה לי שזה טיפה צפוני לגבולות שהצבת. בכל מקרה מז"ט ומקווה שרק תמשיכו להיות מאושרים... POOH

danonit

New member
היי נועה ../images/Emo6.gif

מזל טוב על ההתקדמות
אני מקווה שההצעה הרשמית תבוא מהר. על מקומות אני לא יכולה להמליץ לך אבל על קייטרינג חלבי בהחלט כן, אנחנו לקחנו את שמיל שעושה אוכל סוף הדרך - חלבי ואחד היתרונות הגדולים אצלו זה שיש לו כמה תפריטים בכמה מחירים ואפשר לצאת מהעייסק במחיר סביר בהחלט. וחוצמזה אני כבר מחכה לעשות לך קולולו!

אוסנת123

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!

לפחות אצל אחת מאיתנו משהו זז!!!! כל הכבוד על ההתקדמות!!!

nonaa

New member
המון מזל טוב ../images/Emo49.gif

אצלנו זה גם היה קצת דומה. דיברנו באופן כללי על חתונה אך המיועד נרתע מהכרזות ולבסוף אמרתי כי כבר כמעט אין סיכוי למצוא מקום (רצינו בקיץ) והחלטנו לצאת בהכרזה הרשמית ... יומיים אח"כ כבר התחלנו לחפש מקומות, תוך שבוע סגרנו על גן וכל שאר הדברים העיקריים נסגרו בשבוע שלאחר מכן. בדיעבד אני דוקא שמחה שהכל נעשה בזמן קצר , בלי הרבה כאב ראש ... מכיוון ש: 1. רצינו בגן 2. נישאנו ביוני ו-3. שנינו מאזור חיפה .... -> אין לי מה לתרום לגבי המלצה על מקומות, אבל ... שתדעו שלפעמים זמן קצר זה יתרון (גם במחירים שמקבלים) ושיהיה הרבה בהצלחה !

uti

New member
המון המון ../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני מאוד שמחה לשמוע!!!! לי-קל יתנו לך אחל´ה של עזרה!!! בכל מקרה, אם את מעוניינת בקייטרינג חלבי אני חושבת שמלון דניאל מציע חתונות עם קייטרינג חלבי...

fila

New member
מזל טוב- לא רישמי../images/Emo13.gif

מקווה שההצעה הרשמית תגיע כבר.....

Hadar p

New member
מזל טוב מותר להגיד נכון../images/Emo98.gif../images/Emo49.gif

אין לי כ"כ מושג לגבי מקומות באיזור ת"א עד שפיים וגם לא לגבי מקומות עם אוכל חלבי... אבל בכל מקרה אפשר להגיד מזל טוב וקולולולולו
שקט

פלוציקה

New member
נועה, כמה חיכינו ליום הזה

שנוכל סוף סוף לכתוב לך
, למרות שזה מזל טוב חלקי בלבד, אבל עדיין... אז באמת המון המון מזל טוב, שההצעה הרשמית תבוא בהקדם ובהצלחה בהכנות הצפויות לכם...
לגבי מקומות אני לא מכירה הרבה, יש את המוזאון של אילנה גור שממש אהבנו, אם תרצי, אוכל לתרום לך את חוברת המתחתנים וחתן כלה שיש לי...

dorlim

New member
איזה כיף לשמוע ../images/Emo24.gif

המון מזל טוב
רשמי ולא רשמי

Dodo28

New member
מזל טוב -- כמעט ../images/Emo8.gif המלצה ה"חמאם"

סגור ביפו העתיקה בטווח המחירים שלך קייטרינג חלבי מעולה.... בול ל200-250 אנשים. קבלת פנים בפנים מוצלחת מאד. בכל מקרה סחתיין על ההתקדמות...

gmgy

New member
שששששששש.... מזל טוב!

טוב, אז כמובן שאני ממליצה על הטראסק. דווקא היינו באופל שהומלץ עליו קודם והאנשים לא היו נראים לנו מקצועיים מספיק. אפשרות נוספת היא עזריאלי - למרות שהם עושים בעיות עם קייטרינג חיצוני (מלח הארץ הוא קייטרינג הבית). סטואה בשפיים גם אופציה. יו, איך אני מבסוטה בשבילך...

כיף לשמוע!

מלח הארץ - קייטרינג מעולה! ממש אחד הטובים שטעמתי, אבל אני לא יודעת אם יש להם גם חלבי.

nikit1

New member
מזל טוב על ההתחלה

בחתונת חורף- גם כן פברואר והיה מדהים...אמנם אני לא יכולה להמליץ לך על המקום שלנו- התחתנו בגן אמנים ז"ל אבל אני יכולה לומר שבכללי המחירים יורדים בעונה זו, אין לחות מגעילה וחום בלתי נסבל, אין ייתושים/ברחשים, האנשים הרבה פחות לחוצים (אין ארוע כל שני וחמישי) ונותני השירות זמינים יותר. לגבי מקומות בחורף שבחנו ואהבנו- גן הפקאן (לא אוהל אלא אולם בנוי עם קירות זכוכית עם תחושה של גן ונוף לבריכה) ברמת הכובש, טראסק והבאר של סבא. שני האחרונים יכולים להיות גדולים מעט ל-300 אורחים אבל מדהימים ביופיים ואינם "גן עם אוהל". מזל טוב

shelycat

New member
המון מזל טוב

המון מזל טוב לכם. אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכבר נאמר, מה שכן ממליצה בחום לתת קפיצה ל"הדר בשרתון סיטי טאואר" לא סגורה מה המחירים שם כרגע אבל הם פחות גבוהים ממה שנדמה לרוב האנשים ואם חתונת צהריים היא אופציה מבחינתכם אז המקום בכלל מתאים לתקציב שהצבת (ארוע צהריים הוא זול יותר)

למעלה