אני חייבת לשתף אותכם במשהו שקרה לי יום

דבי, כל טרנסית רוצה לעבור, אין כאן בכלל שאלה, הבעיה מתחילה

שמנסים לעבור מוקדם מידי, בלי שום בסיס והכנה,בזמן שאת לבושה בצורה גרועה, ומשדרת מראה גברי, אז ברור שהצד השני רואה גבר מול העיניים, חשוב להבין שהתחושה שהצד השני מרגיש היא בילבול, אי נוחות וחוסר וודאות. לכן אין טעם לנסות לחנך אותו או לאלץ אותו לקרוא לך בלשון נקבה.
לכן המלצה שלי, אם את יודעת שאת נראת גבר, פשוט דברי בזכר מול אנשים זרים, תני להורמונים לפעול, וללייזר להרוג את הזקן והשיעור הגברי, אני יודעת שזה נשמע לא אפשרי, אבל הכי פשוט זה להתאפק כמה חודשים ואז הסביבה כבר תפנה אלייך בנקבה בעצמה.
כמובן שבסביבה הקרובה שלך ומול אנשים שמקבלים אותך, תרגישי חופשי לדבר בנקבה.

hatzilonit

Member
מנהל
נראה לי שדבי באה יותר ממקום של genderqueer\genderfluid

ממקום שבו מופע חיצוני והמגדר האמיתי\פנימי לא חייבים להיות בדיוק מיושרים אחד לאחד.
יש א\נשים שרוצים להביע חיצונית גם את הצד הגברי שלהם וגם הצד הנשי.
זו גישה שיותר נפוצה (לעניות דעתי) בקרב הדור הצעיר\ילדי אינטרנט, שיותר אסרטיביים לגבי המיצג שלהם ויותר אגרסיביים לגבי "כפייה"(*) על החברה לקבל אותם כמו שהם. לדוגמא: עם זקן ובחצאית.

(*) - אני שמה את המילה "כפיה" בגרשיים, כי בעיני זו לא יותר כפיה מאשר להתעקש על השם הפרטי שלך ולא לתת לאנשים זרים לבחור שם אחר עבורך לפי ראות עינייהם.
זו גישה שלא קשה להתחבר אליה. פשוט כשפוגשים אדם חדש, השאלה הראשונה היא "מה שמך?" והשאלה השניה היא "מה כינוי גוף המועדף עלייך?".

AnnaMTF

New member
אני חייבת לשתף אותכם במשהו שקרה לי יום

הגעתי היום למרפאה המקומית אצלי במושב והייתי כולי בלחץ כי בכל זאת זאת פעם ראשונה שאני בחוץ (לבד) כאישה, ישבתי וחיכיתי בתור לרופאה ופתאום מישהיא(דתייה ולא נראתה טרנסית) הגיעה ואמרה לי איזו יפה את חיבקה אותי והביאה לי נשיקה וסיימה באיזה ריח נהדר יש לך.
אישה כזאתי מדהימה ונפלאה עשתה את היום מיוחד ויותר מזה לימדה אותי שאין מה לחשוש מתגובות רעות שלא אנשים(קטנים) ושכן יש תמיכה מהקהילות האחרות, היום אני יכולה להגיד שאני ממש לא הולכת לחשבן לאנשים האלו צרי המוח ו לצעוק אני אישה טרנסג'נדרית בגאווה!

אני מבינה אבל

אני חושבת שאדם שיודע מהו, והמיניות שלו נזילה או שהוא מגדיר את עצמו ג'נדרקוויר, צריך לצפות שיהיו חיכוכים עם אנשים באופן תדיר, ולא כי הוא לא בסדר, אלא כי העולם שלנו חונך בצורה דפוקה.

אך טרנסית שיודעת שהיא הולכת לסיים במגדר סופי, אין לה כל סיבה למתוח ולמרוח את השלב האנדרוגני ולספוג הערות ומבטים לא נעימים מהאוכלוסיה סביבה.

hatzilonit

Member
מנהל
וואי, שמחה בשבילך

באיזה סוג של מושב את גרה? גדול-קטן? (סתם, בלי קשר לכלום)

AnnaMTF

New member
תודה אני שמחה בשביל כל הקהילה
! אני גרה במושב ניצן של

המפונים יש פה בערך 1000 משפחות אם אני לא טועה

שמחה לשמוע, אבל צריך לזכור שעם כל הקבלה שיש היום

פעם היו המון פאנטים ומשוגעים בחוץ, אני מניחה שעכשיו המצב אולי יותר טוב אבל רחוק מאוטופיה, לכן כדאי להיות פשוט את, אישה אמיתית בלי מסכות, הגישה שלי היא שכל טרנסית שעוברת כאישה יכולה וצריכה לחיות כאישה, נקודה. אין כבר טעם להחזיק בכוח את שלב המעבר, ואין לך על מה להתנצל, כיום את אישה, שוות זכויות ורצונות כמו כל אישה ביולוגית.

AnnaMTF

New member
נכון את צודקת אבל זה לא רק זה

כי אם אני יגיד את האמת אני לא על הורמונים ואני עדיין לא "עוברת" במאה אחוז, אבל אני כן מפגינה בטחון עצמי כלפי חוץ(למרות זה עדיין לא נכון כי הביטחון העצמי שלי ברצפה) ואם מישהו חושב שהוא יכול לבחון אותי עם העניים שלי אני פשוט מסתכלת לו בעניים עד שזה לו לא נוח, גיליתי שזה מאוד עוזר לאחרים לכבד אותי ו בעצם לא לשפוט אותי. או ככה אני מעדיפה לחשוב לפחות

כתבתי הודעה מאוד ארוכה עם המון טיפים איך לקנות בגדים ולעבור

אבל היא נמחקה ולא נשלחה, זה ממש מציק, כי השקעתי בזה מעל 3 שעות.
יש טעם לכתוב מחדש?
מישהו באמת יעזר בזה?

כן.. בהחלט יעזור . אשמח גם להתיידד עם או טרנסיות או מתלבטות

חדשות בתהליך.. לעבור ביחד תהליך אם זה קניית דברים, חיפוש אביזרים נשיים וכו'..
גיליתי שקשה למצוא שותפות לזה.. ולא לכל מי שבקהילה אני מתחברת.
אני חי כבן ביום יום אבל נשית ומתלבטת לגבי תהליך ומחפשת שותפה לזה..

ואשמח , אגב, לטיפים שלך : )

Rosie52

New member
ממליצה לך מנסיון

לפחות בהתחלה ללכת לשיטוטי קניות עם חברה סיסגנדרית ולא עם טרנסית.
זה יותר בטוח, לחברה הסיסגנדרית יש הרבה יותר נסיון וידע מלכל טרנסית מתחילה ויש סיכוי גבוה יותר "לעבור".

רוזי

זה לא מדוייק

זה נכון שסיסגנדרית (אישה ביולוגית?) כנראה פחות תיקח אותך לקיצוניות של דראג קויין, אבל תתפלאי כמה נשים ביולוגיות לא יודעות איך להדגיש את הנשיות שלהן.

Rosie52

New member
אני אישית את רוב הקניות שלי עושה עם סטייליסטית צמודה

וכשאני בחו"ל עושה עם חברה בת גילי שיודעת להתלבש, יודעת להתאפר, יודעת למי ללכת לטיפולי פנים, יודעת איפה הדילים הכי שווים והכי חשוב יחד עם סיסגנדרית יהיה יותר קל למדוד בחנויות מבלי להיות מועפת מחנויות (כמו שכבר קרה לי ולא פעם אחת).

אני חושבת שלכל טרנסית מתחילה חייבת להיות חברה סיסגנדרית טרנדית עם סטייל ואם היא שופוהוליקית ויודעת לשמור על עצמה עוד יותר טוב.

יציאה לקניות של שתי טרנסיות מתחילות זאת לא אסטרטגיה טובה (לפחות לדעתי).

בהצלחה
רוזי

איפה מוצאים סטייליסטית וכמה עולה התענוג?

וכן, הרבה יותר נוח ללכת עם עוד מישהו, אבל אם את נכנסת לרשת גדולה או מתחם אופנה, שהכל שם חופשי ואת קונה את זה "למתנה" מי יגיד לך לא??

Rosie52

New member
לפחות אני גיליתי שבאופנה לנשים יש הבדלים ענקיים במידות

בין חברות ואפילו בין דגמים של אותה חברה ולכן חייבת למדוד.
מבנה הגוף שלנו (בדר"כ כתפיים רחבות ובית חזה גדול יותר משל סיסגנדריות בחלק העליון ואורך רגליים בחלק התחתון) מחייב (לפחות אותי) למדוד כל דבר שאני קונה אלא אם כן יש לך עודף זמן לקנות, למדוד בבית וללכת להחליף אם יש צורך.
גם את זה כבר ניסיתי והכי מרגיז זה לחזור ולראות שאת הפריט שהתלהבת ממנו כל כך אין במידה שלך או שבדיוק נגמר בצבע/דוגמא שרצית.
אישית אני מעדיפה למדוד בכל הזדמנות שאפשר לפני שקונה.
אפשר בכלל להזמין ברשת אבל בשבילי לצאת לקניות זאת פעולה שהיא חלק מהחוויה הנשית והכי נכון לעשות אותה עם אישה סיסגנדרית.

אני מכירה ומשתמשת בשירותים של הסטייליסטית לי וולף וסומכת עליה בעיניים עצומות. היא מאוד טרנספרינדלי ומעבר לכל מכירה ומבינה את הצרכים המיוחדים לטרנסיות בתחילת הדרך.
היא סטייליסטית מאוד עסוקה שעושה המון הפקות אופנה ומכירה את האפשרויות שעומדות בפנינו בכל רשת, חנות או מעצב/ת.
שירות שעולה כסף אבל שווה זהב (לדעתי הצנועה) ואישית אני ממליצה לכל מי שיכולה.
לדעתי האישית, השירות של סטייליסטית אישית בסופו של דבר חוסך כסף והופך את חוויית הקנייה להרבה יותר רגועה, נעימה ומקצועית.

רוזי

תודה לכן על כל השרשור המעניין רק עכשיו קראתי

את כולו, על ההודעות המושקעות והטיפים..

אוקי בנות מקסימות, חיזקן אותי, תוסיפו כאן שאלות ודברים

שמעניינים אותכם בתהליך ואני אענה בשמחה.

אני הולכת להתייחס בעיקר לטעויות של מתחילות.

הפעם בוורד ומשם אני אעתיק לפורום, כך שאם יהיה בעיות, אני אוכל לשלוח את זה שוב ושוב.

למעלה