אני חייבת לשתף אותכם במשהו שקרה לי יום

hatzilonit

Member
מנהל
זה בדיוק מה שבאתי לכתוב לך לעשות

זה גם מה שאני עושה אם יש לי משהו ארוך\חשוב להגיד ואני יודעת שיקח לי זמן להתלבט\לערוך.
"תפוז", לצערינו, לא תומכת באפשרות של שמירת "טיוטא"\draft ברמת הודעות, כמו שקיים ב-Gmail, למשל. לכן גם אין אפשרות לשחזר מה שנעלם.

מקווה שתוכלי לשחזר כל מה שכתבת (נשמע מעניין)
ואולי אפילו עם שיפורים ותוספות

AnnaMTF

New member
כן אני מאמינה שזה יעזור לבנות שמתחילות

לי יש שאלה, אני רוצה לחכות חודשיים אחרי שאני מתחילה הורמונים לפני שאני עושה לייזר בכל הגוף, שאלה שלי היא כדאי לי לחכות חודשיים או פשוט להתחיל עכשיו השיעור גברי?

אין טעם לחכות

תרגישי חופשי להתחיל הורמונים ולייזר כבר עכשיו, ההורמונים מסייעים קצת להפחתת השיער באזורים הורמונלים, אך ברוב הגוף אין להם כמעט שום השפעה.
אם הם היו משפיעים כלכך טוב על השיעור לא היית צריכה את הלייזר.

AnnaMTF

New member
לפי מה שהבנתי ושמעתי

ההורמונים מכהים את השיער ולייזר עובד טוב יותר על שיער כהה.
ומה לגבי שיער בחזה ובטן גם הוא נעלם? אין לי כסף מיותר ללייזר בכל הגוף

אני ממש לא יודעת ממי שמעת את זה

אבל הורמונים נשיים בשילוב חוסמי טוסטסטרון מפחיתים את השיעור בגוף וגורמים לשערה להיות דקה יותר עם הזמן, דבר שמקשה את הסרתה בלייזר.
מה גם שהרבה גברים מסירים שיער בלייזר. שימי לב שההורמונים מגבירים את הרגישות של העור, ומעלים את הסיכוי לפיגמנטציה, לכן חשוב ביותר לא להיות שזופים לפני הטיפול ולא להחשף לשמש אחרי הטיפולים.

DAWN CROSS

New member
לגבי טיפים לקניית בגדים

הי, אני באמת חושבת שכל טיפ יכול לעזור, בטח למתחילות בתהליך, שווה להשקיע עוד 3 שעות. לגבי עצמי, אני חתיכת חילזון בכל הנוגע להתקדמות שלי בתהליך אבל מבחינת בגדים בחצי שנה האחרונה הבגדים שלי לעבודה וליציאות הם רק בגדי נשים. אני חושבת שהייתי בכל רשת בגדים/נעליים נפוצה במספר חנויות ומעולם לא היתה לי בעיה של יחס. למשל , ביום שישי לפני שבועיים הייתי בקניון איילון ונכנסתי לקרייזי ליין, ביקשתי מהמוכרת ( דליה, פשוט מתוקה) למדוד טייץ וטוניקה, כמו שאני יוצאת מהתא, מהתא ליידי יוצאת מיכל דליות ( סופר נני מהטלוויזיה) מסתכלת עלי ומחייכת, מסתכלת על המוכרת ואומרת שהיא רוצה לנסות את מה שאני לובש , אז התחלנו לדבר והיא מייד ציינה שיש חנויות ביפו ששם אוכל למצוא נעלי עקב , הסברתי לה שאני מידה 41 ואין לי ממש בעיה למצוא נעליים, ןמפה התפתחה כבר השיחה מנעליים לבגדים והיה ממש ממש נחמד. משם הלכתי לזארה וקניתי נעלי עקב ואחרי זה נכנסתי גם לאריסטו שמט וביקשתי למדוד שמלה כמו של המוכרת. בכל הסיטואציה הזאת כל המוכרים והמוכרות התנהגו אלי כמו אל כל לקוחה למרות שברור שאני גבר ( בינתיים....) לרגע לא הרגשתי שמזלזלים בי או צוחקים עלי, וחוויתי את זה בהרבה חנויות. אני כבר מזמן לא קונה בגדים באינטרנט ואני חושבת שאין יותר טוב מלמדוד בחנות. חוצמיזה, כבר אמרתי בעבר שאני מוכנה ללכת עם כל אחת שמתביישת , לסיבוב בחנויות בגדים/נעליים/קוסמטיקה. אבל.... כנראה שהרוב מעדיפות לעבור את התהליך מהכסא בבית.... לסיום, בפעם הראשונה שנכנסתי לחנות בגדים וביקשתי למדוד שמלה (גולברי) חשבתי שירד ברק מהשמיים ויכה אותי... נחשו מה קרה, חחחח.

למעלה