לגבי טיפים לקניית בגדים
הי, אני באמת חושבת שכל טיפ יכול לעזור, בטח למתחילות בתהליך, שווה להשקיע עוד 3 שעות. לגבי עצמי, אני חתיכת חילזון בכל הנוגע להתקדמות שלי בתהליך אבל מבחינת בגדים בחצי שנה האחרונה הבגדים שלי לעבודה וליציאות הם רק בגדי נשים. אני חושבת שהייתי בכל רשת בגדים/נעליים נפוצה במספר חנויות ומעולם לא היתה לי בעיה של יחס. למשל , ביום שישי לפני שבועיים הייתי בקניון איילון ונכנסתי לקרייזי ליין, ביקשתי מהמוכרת ( דליה, פשוט מתוקה) למדוד טייץ וטוניקה, כמו שאני יוצאת מהתא, מהתא ליידי יוצאת מיכל דליות ( סופר נני מהטלוויזיה) מסתכלת עלי ומחייכת, מסתכלת על המוכרת ואומרת שהיא רוצה לנסות את מה שאני לובש , אז התחלנו לדבר והיא מייד ציינה שיש חנויות ביפו ששם אוכל למצוא נעלי עקב , הסברתי לה שאני מידה 41 ואין לי ממש בעיה למצוא נעליים, ןמפה התפתחה כבר השיחה מנעליים לבגדים והיה ממש ממש נחמד. משם הלכתי לזארה וקניתי נעלי עקב ואחרי זה נכנסתי גם לאריסטו שמט וביקשתי למדוד שמלה כמו של המוכרת. בכל הסיטואציה הזאת כל המוכרים והמוכרות התנהגו אלי כמו אל כל לקוחה למרות שברור שאני גבר ( בינתיים....) לרגע לא הרגשתי שמזלזלים בי או צוחקים עלי, וחוויתי את זה בהרבה חנויות. אני כבר מזמן לא קונה בגדים באינטרנט ואני חושבת שאין יותר טוב מלמדוד בחנות. חוצמיזה, כבר אמרתי בעבר שאני מוכנה ללכת עם כל אחת שמתביישת , לסיבוב בחנויות בגדים/נעליים/קוסמטיקה. אבל.... כנראה שהרוב מעדיפות לעבור את התהליך מהכסא בבית.... לסיום, בפעם הראשונה שנכנסתי לחנות בגדים וביקשתי למדוד שמלה (גולברי) חשבתי שירד ברק מהשמיים ויכה אותי... נחשו מה קרה, חחחח.