אני חייבת לשתף

Love Metal 666

New member
אני חייבת לשתף../images/Emo2.gif../images/Emo242.gif

מסתבר שהמוהוק הזרחני של ג'ארד נכנס לתת מודע שלי והתחיל להשתלט על התאים האפורים במה שאמור להיות המוח שלי, כי חלמתי עליו וזה היה קצת מטריד... חלמתי שאני בהופעה שלהם והגיע החלק של kings & queens שהם מזמינים אנשים לעלות לבמה ולשיר איתם, ואיכשהו מצאתי את עצמי על הבמה ליד ידיד שלי שבכלל שונא אותם אבל איכשהו מאוד התלהב להיות שם, וג'ארד עמד לידי עם המוהוק הורדרד שלו ו... זהו. זה כל מה שאני זוכרת. לא כל כך מטריד אותי שחלמתי על ג'ארד כי זה כבר קרה כמה פעמים ואני יודעת שאני פאנגירל מטורפת כשזה מגיע לנושאים כאלה (באמת, אני מתחילה לצווח... אני לא שולטת בעצמי), מה שמטריד אותי זה שלמרות שאני שונאת ורוד, כבר כל כך התרגלתי לשיער שלו ככה שזה כבר בחלומות שלי! עד כמה שזה יפה והכל, ואני באמת אוהבת אותו עם מוהוק, אני מקווה שהטירוף הזה שלו ייגמר עד שהם יהיו בארץ, או שלפחות זה יהיה בצבע אחר... מה איתכן, יצא לכן לחלום חלומות בסגנון או שאני היחידה?

../images/Emo224.gifחח לא XD

גמני חלמתי על המוהוק שלו..ואבל אני אוהבת את זה אז לא הכי מטריד אותי *~* חחח גם נראלי שלשאנון היה מוהוק
אני כבר לא זוכרת..~כ"כ הרבה חלומות!!!~ יוו חלמתי שהם עשו צ'אט בטוויטר רק לישראלים!! XD והם באו לענות לי ואז...התעוררתי -_-

Love Metal 666

New member
נו בטח../images/Emo242.gif

בסיוטים מתעוררים בחלק הכי מפחיד, ובחלומות טובים כאלה מתעוררים ממש לפני החלק הכי טוב כדי שתתבאסי ותחשבי כל היום על "מה היה קורה אם..."

../images/Emo224.gifתכלס ..

למרות שיכלתי להמשיך לישון עד מחר..מה לעשות שיש לי האבא החמוד שלי שצריך להעיר אותי לבצפר

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif אחחח.

לא לחלום, אפשר לחלום בהקיץ\פנטוז לכיף ולהעביר את הזמן.XDD אבל לא זכור לי שהיה את ההמוהוק שלו ושהוא לא היה בשנות ה38-40.

The Fantasy

New member
הו מר קאבינס היקר!

חח חמודים...באסה שלא רואים את SDC אבל
בכל מקרה זה ממש מגניב חוץ מזה שעדיין לא הבנתי את הפואנטה של התאונה והסוס...והוא לא מסביר את זה! קקה אחד

The Fantasy

New member
רק עכשיו הבנתי מה ג'ארד מזכיר לי!!!

מטאטא!!!!! אל תגידו שזה לא אותו דבר

orLeto

New member
בהחלט לא יחידה!!!

אני חולמת עליו הרבה....ותאמת שגמני די מתרגלת למוהוק הורוד שלו...מוזר!!!!

BtHeS 94

New member
חלמתי שאני רוקדת איתו סלואו -.-

ולא היה לו מוהאק ורוד זרחני על הראש,אלא שיער שחור וקצוות אדומים.... מיושנת שכמותי XDDD

I AM7

New member
../images/Emo199.gifחלומות מוזרים יש לכן......

אממ...אני חולמת את החלומות הכי מפחידים שיש , יש מצב שהרצתי עליהם משהו במוח....

DanitTal

New member
חלמתי חלום מוזר לפני איזה חודש -->

אז ככה.. חלמתי שיש לי מסיבת יומולדת בבית ויש לי גינה גדולה ובית גדול ומעוצב והזמנתי מלא אנשים (יותר נכון ההורים שלי הזמינו) ולידי גאגא שרה למעטה בחצר שלנו ובקיצור כל השטויות האילו של מסיבות.. ואני ממש הייתי מבואסת כזה בחלום וישבתי כזה בקומה השנייה מול הטלוויזיה והיא לא דלקה. ופתאום אני שומעת מהמדרגות קול מוכר (אני יושבת עם הגב למדרגות).. ואז אני כזה שומעת שוב את הקול הזה ואני מבינה שזה ג'ארד! ואני קופצת כזה ומתחילה להתנשף והוא יוצא כזה מקופסת הפתעה ענננקית ואני כולי ממש לא יכולתי לינשום והיתנשפתי והתנשפתי ואז הוא פתח כזה את ידיים ורצתי אליו מהר וממש נעצתי את העצבעות שלי בתוך העור שלו. זהו. אחד החלומות הכי הזוים שהיו לי.. נשבעת לכן שזה חלום אמיתי לכל משאולי חושבת שזה המצאה.. בקיצור אלווי שלא יהיו לי חלומות כאילו מלחיצים יותר :)

למעלה