אני חייבת לשתף

tool2

New member
זה חלום מוזר?! חחחח תשמעו את שלי

חלמתי שאני בקניון והכל חשוך ואין אנשים ופתאום אני רואה מאחוריי במדרגות הנעות בנאדם חולה נפש מפחיד כזה.. הוא כולו בא כזה להרוג אותי ואז משומקום אני מוציאה לו את הרישיון נהיגה שלי (בטח בגלל שבאותו שבוע עברתי טסט (ראשון!) ואני מתלהבת עדיין חחחח) ואז מתוך הרישיון ג'ראד יוצא ונותן לו אגרוף! הקיצר חלום הזוי ביותר..

BtHeS 94

New member
בחלום של הסלואו היו קטעים הזויים רצח XDD

למשל-זה התחיל מזה שהיינו בבר מצווה של בן דוד שלי- (חלמתי ת'חלום איזה חודש-חודשיים לפני הבר מצווה שלו,כנראה שזה השפיע). ואז ברקע התנגן השיר i dont wanna miss a thing,של אירוסמית', דבר שדי הפתיע אותי-כי בן דוד שלי לא מכיר ת'שיר הזה בכלל XDDD ופתאום ג'ראד מופיע משומקום,ומזמין אותי לרקוד.. אנחנו רוקדים בסבבה-ככל שהשיר ממשיך אנחנו מתקרבים יותר ויותר,שפתאום,השיר מתחלף ב'יפיופה' של אייל גולן, ג'ראד מפסיק לאחוז בי,ופשוט הולך ומשאיר אותי לבד ברחבה. הקטע המצחיק היה-כשהתעוררתי-גיליתי שאבא שלי שם ת'שיר הזה בפול ווליום בכל הבית....

tool2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי!!!!!!! מה קרה ג'ראד לא אוהב קצת אייל גולן? חחחח

זה מוזר?! ~חשה במועדון לילה~ ../images/Emo223.gif

קבלו חלום ישן: ~מעתיקה מפורום מכ''ר~ אז קודם כל - יש לי התקף להקות כזה בזמן האחרון, שזה אומר: אני אוהבת, חושבת ושומעת את כל הלהקות האהובות עליי ביחד!@#$% אז בחלום הזה מעורבות.. כמעט 4 להקות. 2 דברים בחלום: א- אני, שצופה באיזה קליפ. ב- הקליפ, המדהים יש לציין. אני כאילו הורדתי מאיזה אתר קליפים קליפ ביפי קליירו - פולדינג סטארס [איזה ישן
], והקליפ השני אמור להיות של בולט פור מיי ולנטיין, כאילו זה הם מנגנים ושרים, אבל, אין אחד כזה!
ועכשיו תיאור של הקליפ: בולט מנגנים, רואים אותם כמו ב"סקרים אימ פייר", מצולם מהר כזה ומאט צורח וזה. XD פראנק, כןכן, פראנק איירו [מ-MCR] הוא בקליפ כאילו חטוף או משהו, הוא יושב על כיסא קשור עם סרט-דבק על הפה והוא צועק ולא מצליח להשתחרר ויש אש מסביב אבל זה לקראת האמצע יותר, בהתחלה אין ממש אש ורואים רק את בולט הרוב. ואז מראים את מאט [נו, הסולן של בולט] צורח ואת פראנק איתו [נראה לי שבקטע הזה הוא כבר משוחרר, עומד וזה], ומה הם צורחים? את הקטע מעבר בשיר של לינקין פארק Runaway i'm gonna run away and never say goodbye (gonna run away gonna run away gonna run away gonna run away) ואזזזזז ככה לקראת הסוף, ג'ארד מגיע. [נו מה, יש לי קראש על 30 בימים האחרונים
] אממ והוא שר עם מיקרופון [מדהים ] כמו בקליפ של Capricorn, אבל בלי הבלונד. עם שיער שחור ארוך, משהו כמו בקליפ של A beautiful lie. ו.. ו.. זהו! זה היה כלכךךךךךךךך יפה! *-* ~ המ, כן.

אתמול פעם ראשונה חלמתי עליהם! ../images/Emo223.gif

חלמתי שהיינו כמה בנות [לא זוכרת מי בכלל] באיזשהו מבנה פתוח, כלומר, כמו חדר אבל עם 3 קירות וכאילו חלק אחד פתוח [נו, הבנתם?XD] ממ ואז פתאום שמענו מוזיקה כאילו הלהקה מנגנת בלייב ואנחנו לא מבינים מאיפה, ופתאום אנחנו שומעים את K&Q ורואים אנשים נוסעים באופניים [כן, כמו בקליפ] ופתאום אנחנו קולטים את ג'ארד על אופניים, אחר כך את תומו, ואת שאנון, וכאילו חיפשנו אותם מבין כל האנשים על האופניים ואז זה נגמר.. ואני הרגשתי שאני חייבת ושאני אצליח למצוא אותם, והיה שקט ברחוב ואני וחברה מהיסודי [שאין לי מושג מה היא קשורהOם] המשכנו ברחוב ופתאום ראינו מכונית שחורה קטנה והבנו שהם בתוכם ואז ראיתי את ג'ארד יושבת מקדימה אבל הפוך [כאילו עם הפנים למושב האחורי] ואז אמרתי להם משהו, שמום מה, אני לא זוכרת כלכך עכשיו! זה היה משהו כזה: [אנלא זוכרת איך אמרתי באנגלית אז אני אכתוב בעברית] "היי, תודה שבאתם לישראל, אני מקווה שאתם נהנים/תהנו, אני כבר לא יכולה לחכות ליום חמישי! להתראות" וראיתי שהם לא ממש מתלהבים מאיתנו, יותר נכון, הם לא התייחסו ואני חשבתי לי בלב אולי כבר כמה מעריצים חפרו להם לפנינו אז אין להם כוח או שהם פשוט סתם סנובים[
כן, אני יודעת שזה לא באמת ככה..] ממ, ואז צעקתי על חברה שלי באנגלית "אני שונאת אותך על זה שלא הבאת איתך פלאפון לצלם אותי איתם!!" ושמעתי אותם צוחקים. וזהו. ;; ואז קמתי עם המחשבה של 'מה לעזאזל הסיכוי שאני באמת רואה אותם?><'

למעלה