אני חייבת לשתף...!!

Queen Of Rain

New member
אני חייבת לשתף...!!

קניתי היום שרשרת מאממת!!! של פינק פלויד השני פרצופים האלה מהדוויזן בל אני לא מאמינה איך אנשים לא קנו את זה לפני איזה כיף לי , נכון..?!??!?!:)

אחלה

אני שמחה על שקנית את השרשרת והיא מוצאת חן בעינייך. רק תעשי לי טובה, מאמי: בפעם הבאה בלי “מאממת”. זה מביא לי ת'ג'ננה ואנחנו גם פורום טיפה יותר בוגר. בסדר?

Queen Of Rain

New member
אויי נו...

זה היה ברוח הצחוקייה אל תהיי כזאת יבשושה

flowerboy69

New member
איפה מצאת את זה?!?!

קנו לי אותה מתנה לפני כמה שנים טובות ומאז מעולם לא ראיתי אותה בארץ.יש גם שרשרת עם הפטישים מהחומה ויש אחת שאין לי מהדרק סייד.

וזה אולי המקום להזכירכם

שאני עדיין מחכה להצעות לממורביליה שנוכל לשלוח, בשם הפורום, להתרמה למען נפגעי הצונאמי. שרשרת כגון הנ”ל היא דוגמא טובה לממורביליה שניתן לשלוח, מה גם שמדובר בפריט קטן שלא שוקל הרבה. יש לי בבית עותק ויניל של AHM בהדפסה ישראלית משנות השבעים. העטיפה במצב טוב, אבל אני לא יודעת לגבי מצב הויניל... חרשתי הרבה את האלבום הזה בזמנו. וחוץ מזה, שאני לא בבית, ולכן לא אוכל לשלוח אותו.

MellowShip

New member
לי יש..

אנימלס מהוצאה אנגלית מקורית של 77..במצב פשוט מעולה.. מהי הפרוצדורה הנדרשת?

flowerboy69

New member
טוב מכיוון שלא ראיתי מישהו שמתעניין

יש לי עותק במצב ex של תקליט הסולו הנדיר של ניק מיסון משנת 85 -profiles רציתי למכור אותו אבל נראה שזה לא ככ מעניין אנשים בארץ כי למיסון אין ממש מעריצים פה אז אני מוכן לתרום אותו אולי זה לא הרבה אבל השווי שלו זה כ 25 פאונד וזה אולי יכול לקנות כמה כיכרות לחם למי שאין לו בגלל הצונמי.איך עושים את זה?

flowerboy69

New member
בשם הפורום כמובן

הרי פה יש את ה אנשים שאני הכי אוהב שאוהבים את הלהקה שלשמה התכנסנו פה...

flowerboy69

New member
איפה הפרטים???

היום נסגרה סופית עסקת הפרומו לדרק סייד שעליה דיברתי עכשיו אחרי שבאמת אני עומד לאחוז באחד מפרטי האספנות הכי נדירים ונחשקים אני בשמחה יתרום את התקליט שאמרתי. הייתי תורם גם את הפריט החדש...סתאאם יש גבול זה היה חלום שלי כמה שנים טובות!

למעלה