אני חייבת עזרה-אף פעם לא גמרתי

אני חייבת עזרה-אף פעם לא גמרתי../images/Emo7.gif

שלום לכולם, אני בת 18 ואני מקיימת יחסי מין כבר 5 שנים (כן עשיתי טעויות כשהייתי צעירה אבל לא משנה) ועכשיו יש לי חבר כבר שנה וחצי והוא באמת אוהב אותי ומוכן לעשות למעני הכל אך מעולם לא גמרתי! הקטע הוא שאף פעם לא חשבתי על זה הייתי נהנית מהחדירה עד שהוא היה גומר וזהו אלה הם חיי המין שלי. רק לאחרונה גיליתי שיש דבר כזה שנקרא דגדגן אבל נראה לי ששלי די מתחבא כי חבר שלי לא מוצא אותו כל כך. וגם כשחבר שלי יורד לי אני לא מרגישה משהו מיוחד. אז מה אני אמורה לעשות כדי לגמור? ואיך אני אדע שגמרתי? אני וחבר שלי ממש מתוסכלים זה הורס לנו את הקשר.. אז בבקשה שמישהי תעזור לי ותסביר לי איך להגיע לאורגזמה ומה מרגשים בזמן האורגזמה תודה מראש ה-מ-ת-ו-ס-כ-ל-ת נ.ב אני כל כך מתוסכלת שאני מספרת על הבעיות המיניות שלי לאנשים זרים באינטרנט..

אורגזמה

כל בחורה יכולה להגיע לאורגזמה. לפעמים לוקח חודשים או שנים עד שהיא משתחררת ולומדת איך להנות ולהגיע לאורגזמה. תנסי לשחזר מה עובר עליך בראש בשלבים שונים של ההתעלסות והריגוש, האם את מרוכזת בגוף, בתחושות או שאת חושבת על זה שאת לא גומרת או על דברים אחרים. כמו כן האם את מודעת לאיזה גרוי את זקוקה בריגוש גבוה והאם את מתקשרת על זה עם חברך. בכל אופן אל תלחצי, הרבה בחורות לא מגיעות לאורגזמה בשנים הראשונות של קיום יחסי מין.

doe2

New member
קודם כל זה טוב שאת נהנית בלי קשר

לאורגזמה או לא, זו כבר התחלה יפה. בקשר לדגדגן הנחבא אל הכלים: כנסי לחדר, סגרי את הדלת, התפשטי, פשקי רגלים וקרבי מראה לאיזור. אני כמעט בטוחה שאת יודעת איפה הדגדגן שלך ובכל זאת...בהתחלת הנרתיק כלפי מעלה (קרי, האיזור הקרוב לבטן ולא לישבן)היכן שהשפתיים החיצוניות מתחילות שוכן לו הדגדגן. קרבי מראה לאיזור ותראי מעין כדורון קטן. עכשיו כשמצאת אותו, מששי מעט עם האצבעות ותראי אם עוברות בך תחושות נעימות. אם כן, כנסי לאוירה...תקראי ספר מגרה, או סרט או סתם מחשבות...וענגי את עצמך. כך כמה פעמים עד שתלמדי מה מענג אותך ואיך בדיוק. עם התובנות האלה תחזרי לחבר שלך ותדריכי אותו בדיוק מה את אוהבת ואיפה. עם זאת, יש לדעת שזה שאת מסתדרת לבד נהדר זה לא אומר שתגיעי לאותן התוצאות עם החבר. לשם כך יש צורך בדבר נוסף והוא פתיחות, התרגעות ותחושה של ´מותר לי להנות´ ולשם כך ´אני לא אתבייש משום תנוחה, ואוכל לבקש הכל...´ האמת, זו לא חוכמה לומר את כל זה ממרומי שנותי, כשהייתי בגילך חשתי בדיוק את אותם הדברים שאת מתארת (כמו שאת מבינה את לא היחידה), אבל כל הכבוד שאת שואלת ומתעניינת ומי יודע אולי זה יגיע ... ולסיום העיקר זה להינות, עם אורגזמה או בלי אורגזמה, תעשי מה שטוב לך ונעים לך. בהצלחה.

רותה 1

New member
זהירות, הדגדגן מאד רגיש, לאט לאט !1

גם אחרי שתגלי אותו בציור של שלומלום הגדול, גם אחרי שתאתרי אותו במראה - אל תתנפלי עליו. הוא מאד מחקמק. לוקח הרבה זמן להתידד אתו וכל דגדגן אוהב את זה אחרת. נסי להיות עם עצמך ועם העולמות הפנטזיונרים שלך (קחי "קלטת" מהדמיון שלך והסריטי לעצמך את מה שמגרה אותך - את הבמאית ואת יכולה להחליט על כל תסריט שמוצא חן בענייך ללא גבולות !אף אחד אינו נשפט על תסריטים דמיוניים. את פתורה מלצנזר !!) ותוך כדי כך תוכלי לנגוע בו בעקיפין מסביב ואז בעדינות ישירות עד שתלמדי מה את אוהבת ואל תבהלי אם זה לא ילך בפעם הראשונה. כדאי לך לנסות עם חומר סיכה כלומר עם ג´ל K.Y (שהוא על בסיס מים ולא שמן- אפשר להשיג בכל בית מרקחת) והעיקר כמו שענתה לך DOE 2 תני לעצמך רשות להינות ללא טלפונים, ללא הפרעות והעיקר לאט לאט. סעי !!

ווא תודה רבה לכולם../images/Emo90.gif../images/Emo89.gif

ממש עודדתם אותי!.... אני רצה לנסות למצוא את הדגדגן שלי..

ובמחשבה שניה..../images/Emo94.gif

אני לא ממש בקטע של לגעת בעצמי, אף פעם לא עשיתי את זה ואני לא יעשה את זה אין לי "אומץ"... וחוצמזה אני לא מבינה מה מרגש בלגעת בעצמך, כאילו למה שהיד שלי תהיה שם למטה ולא ידו של גבר מהמם?

ובמחשבה שניה, תשובה....

שלומלום לך נערה צעירה, תראי אני מתלבט מה לכתוב לך, את משתפת אותנו על יחסי מין מגיל מאוד צעיר (13) שלא ברור לי בדיוק באיזה אופן הם התרחשו. ואחר כך על חוסר ידיעות בסיסיות באנטומיה של גוף האישה ואחר כך בזה שאין לך "אומץ" לגעת בעצמך. אממ.... מה מפחיד אותך בלגעת בעצמך? יקירתי את צריכה עזרה מיקצועית אמנם אינני מכיר אותך אבל התמונה שמתקבלת לא טובה. מציע לך לקנות ספר טוב על מיניות האישה וללכת לטיפול. אם את רוצה את יכולה לפתוח את הקלפים פה ואז נוכל להתייחס עניינית. העניין נראה לי הרבה יותר מורכב ממה ששיתפת אותנו עד עכשיו... חסרים לי חלקים מהפאזל. שלומלום.

רותה 1

New member
ספר מומלץ לנשים על מיניות

הספר האלמנטרי שמומלץ נקרא "לעצמך" ואפשר להשיגו במחיר נמוך ברשת חנויות "צומת ספרים" - יש אחת בגעש ואחת בנמל תל אביב.

אני פותחת את הקלפים../images/Emo63.gif

איבדתי את הבתולים בגיל מאוד צעיר, זה היה מתוך תמימות וסקרנות ומתוך ניצול של מישהו שבכלל לא הייתי חשובה לו. היו לי שנים לא טובות שלא הבנתי את המשמעות הנכונה של "לעשות סקס" היתה לי גישה מעוותת למדי, חשבתי שסקס זה לא כזה דבר גדול ובגיל צעיר שכבתי עם הרבה בנים. הייתי טיפשה, הייתי מרדנית, רציתי להרגיש מיוחדת... סתם אין לי תירוצים למה שעשיתי ואני מודה שהייתי שרמו... כיום אני מאוד מצטערת על זה כי היה לי ניסיון מיני ממש גרוע בחיים, שכבתי עם סתם בנים וזלזלתי בעצמי והתמסרתי בקלות לכל אחד. לפני שנתיים בערך זה נפסק, התבגרתי, הבנתי, לקחתי את עצמי בידיים, קלטתי מה אני עושה לעצמי. ואז גם נפסקו השמועות עלי, אנשים הפסיקו לרכל, והשם הרע שיצא לי בעקבות מעללי נעלם. אבל נשארתי עם צלקת נפשיות וביטחון עצמי נמוך, ואני בונה את עצמי מחדש עכשיו.... ורק עכשיו גיליתי שבתור בחורה גם לי מותר להינות במיטה, עד עכשיו חשבתי שזיון זה כשהגבר חודר וגומר וזהו! חשבתי כך בגלל הבנים הנצלנים ששכבתי איתם. בגלל זה קשה לי לתפוס את העיניין פתאום, איך אני גומרת? באמת שאין לי כל כך מושג באנטומיה של הגוף שלי אבל נראה לי שהערב גיליתי את הדגדגן (נראה לי שראיתי אותו..) אני די מתביישת לגעת בעצמי אני מרגישה מוזר, מטומטם... אז מה אתה אומר עכשיו?

וואו... אין לי מילים..איזו כנות

איזה יופי של פתיחות בהצלחה חכי לתשובות של המבינים ענת

alfalf

New member
גמירות

הי שושית, כמה דברים לי אלייך, ראשית - כל הכבוד על כך שלקחת את עצמך בידיים, ושינית כיוון. זה לא דבר טרוויאלי, ואני מסיר בפניך את הכובע !!
לגבי קשר עם גברים - דעי לך שלא כל הגברים נצלנים, אם כי אין ספק שהכרת מספר לא מבוטל של גברים מסוג זה. העובדה שאת כרגע בקשר רציני ויציב היא כיוון מצויין. אבל יש לך עדיין צלקת מהעבר, כפי שציינת. אולי כדי לך לשקול לפנות לגורם מקצועי על מנת לנסות לרפא את אותה צלקת, אם כי יתכן ואת סבורה כי התגברת על כך. זה נתון לשיקול דעתך. שנית - לגבי גמירות - היתי מנסה תחילה לגמור לבד, ורק אח"כ מחדירה. את צריכה לדעת שמרבית הנשים גומרות מגירוי של הדגדגן, ולא מהחדירה עצמה. גם כאשר כן מתבצעת חדירה, על מנת לגמור אפשר ורצוי לסייע ע"י יד תומכת באיזור האסטרטגי.רק אחרי שתצליחי לגמור לבד, למדי את בן הזוג שלך מה את אוהבת. צריך הרבה סבלנות. הציעו לך דרכים איך להתחיל ולגמור - לפנות זמן, לחשוב מחשבות אירוטיות, לנסות למצוא תסריט מעניין. נסי גירויים שונים על איבר המין (יד, צעצועי מין וכד´), לא רק על הדגדגן כי כפי שאמרו הוא די רגיש. ניסי גם סביבו. למעשה כל האיזור רגיש. חומר סיכוך יכול לעזור מאוד. הבעיה שלך היא שאת מתביישת בפני עצמך, ופוחדת לגעת בעצמך. זה ממש מיותר. כמו שלקחת את עצמך בידיים ושינית כיוון בחיים, כך קחי את עצמך בידיים כעת - תרתי משמע :) אם את לא תדאגי לעצמך, אף אחד לא יעשה זאת במקומך. אין כל בושה באוננות. הבושה נובעת מחינוך שקיבלנו בעבר ומנורמות חברתיות מיושנות. תפיסות מיושנות אלו השתנו, אם כי לוקח להם זמן לחלחל לתודעה. בקיצור מה שאני מנסה לאמר זה שמותר לך לאונן כמה שאת רק רוצה. את רק צריכה למצוא איך. פשוט לכי על ניסוי וטעיה. עשי מעשה ותראי אם את נהנית ממנו או לא. קחי בחשבון שיתכן כי את תהני מדי פעם מגירוי אחר. אין מתכון קבוע, וקשה יהיה לתת לך מרשם מדוייק איך לגמור. את מכירה את עצמך הכי טוב, ורק את תדעי מה מגרה אותך ברגע זה, כמה לחץ להפעיל, איפה להפעיל ולאן להזיז את היד. שלומלום צירף קישור מעולה לאתר המסביר על הדגדגן, נצלי אותו. אני מצטרף להמלצות לגבי הספר - "לעצמך - מיניות האשה", מאת לוני גרפילד ברבך. אפשר לרכוש אותו גם דרך האינטרנט. ראיתי אותו גם בדיונות באוניברסיטת ת"א. מחירו הוא 15 ש"ח בלבד. הוא ממש ספר מעולה וכדאי שגם החבר שלך יקרא אותו. מצ"ב קישור לאתר של סטימצקי בו מצאתי את הספר לאחר חיפושון. בהצלחה, וספרי איך היה ALF.

רותה 1

New member
alf אתה הרבה יותר מנשמה...../images/Emo140.gif

אני ממש גאה ומרוגשת לקרא את התשובה שלך לשושית האמיצה. לא יודעת מי אתה (זה חלק מהקסם) אבל גם אם אתה לא עוסק בזה, אתה נשמע כאיש טיפול מוצלח או לפחות שאדם בעל כשרון רב בגישה שלך. הצלחת לשמח אותי על הבוקר עוד לפני הקפה הטוב. איזה יופי !

alfalf

New member
תודה../images/Emo25.gif

הי רותה1, קסם האלמוניות של האינטרנט אכן עושה את שלו... אני לא רופא ולא סקסולוג ועוסק במקצוע שממש לא קשור לעניין. יחד עם זאת, אני בהחלט קורא ומתעניין בתחום המיניות, ועונה בפורום של ד"ר בן-ציון בוואלה, וגם כאן, לאחר ששלומלום פרסם את הפורום הזה "אצלנו" עם הקמתו. יש לכם אחלה של פורום, ויופי של תשובות לשאלות. כל הכבוד. אשר לשאלתך לאופן יצירת "קישור כחול יפה" - בתחתית המכתב יש אפשרות לצרף כתובות אינרנט נלוות או קישור. פתחי דפדפן נוסף (אקספלורר, נטסקייפ), תגיעי למקום אליו את רוצה להפנות. העתיקי את שורת ה- URL, שהיא השורה בראש הדפדפן שם כותבים את הכתובת הרצויה (www...). הדביקי את השורה תחת "קישור". אח"כ העתיקי מהמכתב שלך את המילים, משפט שאת רוצה שיהיה "כחול יפה". הדביקי תחת "מחרוזת מתוכן ההודעה". וזהו. די פשוט אחרי שיודעים איך. לגבי העתקה והדבקה - Crtl+C מעתיק, Ctrl+V מדביק כמו בכל היישומים של מיקרסופט. אני מניח שההסבר על הקישורים יעזור לקוראים רבים ולכן לא שלחתי אותו ישירות במייל אלייך. בוקר טוב. ALF.

את לא יודעת מי זה אלף../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif

שלומלום לך רותה1 והיחידה, אני מתפלא עלייך, את לא יודעת מי זה אלף, שכחת את החייזר האיכותי מכוכב "מלמק" שם אוכלים חתולים?
אז מתברר שיודעים שם עוד כל מיני דברים חשובים.... אלף אחלה שאתה כאן ושוב אני רוצה להביע את התפעלותי מתשובותיך הנפלאות
שלומלום

תודה על הכנות...../images/Emo51.gif

שלומלום לך, תודה על שנענית לפנייתי ושיתפת אותנו בקורותייך. יש לי מה לומר לך אך אני כרגע ממוטט מעייפות, אכתוב לך מחר. הולך
שלומלום

אוקיי, הגעתי אלייך שושית המתוקית

שלומלום לך, ראשית שוב תודה על השיתוף. אני הולך לענות לך כרגע מזוית אחרת לחלוטין ולא מהפן המיני לגביי פן זה תשובתו של אלף נהדרת. מדברייך ניכרת המון ביקורת ושיפוט עצמי. מה שאני רוצה לומר לך זה את המשפט הבא: "שושית הסקרנית היא לא המעשים שלה" ואני אסביר. את כותבת שאת מזהה היום שהתנהגותך בעבר הייתה שגויה, אם כך מה עשית? נכון,זה נקרא "טעות". עכשיו האם זה אנושי לטעות? בוודאי. ומה היא הזכות האנושית הגדולה ביותר?, לתקן את הטעות!. המשפט שכתבת במכתבך: "....ואני מודה שהייתי שרמוטה" הוא לא נכון. את היית "שושית הסקרנית" שהתנהגה באופן מסוים שהיום במבט לאחור את שופטת אותו ומכנה אותו "שרמוטה". כל הסיפור עשית טעות. העובדה שהתנהגת בעבר באופן שגוי לא משנה כהוא זה את הנפלאות שלך כאדם, האם את רואה דברים מסוימים בעצמך בהם את נהדרת? אני מקווה שכן, אני רואה דברים כאלה מכאן מבלי אפילו להכיר אותך באופן אישי. מה שביכולתך לעשות עכשיו זה ללמוד איך לתפקד נכון, ולשחרר את מטעני הביקורת והשיפוט העצמי. זה דבר שלא תוכלי לעשות באינטרנט ואני מציע לך בחום לעשות זאת עם איש מקצוע או במסגרת כלשהיא שמלווה על ידי אנשי מקצוע. בהצלחה לך, שלומלום.

למעלה