אני חייבת עזרה-אף פעם לא גמרתי

שלומלום תודה../images/Emo24.gif

ברור שיש דברים שאני חושבת שאני נהדרת בהם.... במהלך תהליך ההתבגרות והשינוי שחל בי בזמן האחרון התחלתי להעריך את עצמי ועכשיו אני מחשיבה את עצמי לאיכותית ומקסימה (וצנועה).... ואני אתגבר על הטעויות שהיו.. באמת תודה לך על היחס ועל העצות!

ושוב אני צריכה עזרה...../images/Emo5.gif

אז ככה..... ניסיתי למצוא את הדגדגן שלי עם מראה ונראה לי שמצאתי ושהוא נורא קטן.. בכל מקרה לא הייתי מסוגלת לגעת בו ולשחק פשוט לא הלך לי, אני לא מסוגלת לאונן..... חבר שלי בא היום וגירה לי את הדגדגן עם הלשון עם האצבע אבל איכשהו כשאני מתחילה להרגיש זרמים כאלה אני ישר מפסיקה אותו ואני לא מבינה למה.. בסופו של דבר לא שכבנו, אני מדוכאת ואין לי חשק בכלל לנגוע בו לנשק אותו... זה עצוב כי פעם הייתי ממש נהנית לשכב איתו, הייתי יוזמת, והייתי מאוד נהנית מהחדירה, ולעומת זאת היום אני שוכבת במיטה כמו גוש קרח ועם פרצוף חמוץ. אני לא מבינה מה הולך פה, אני לא יודעת מה קורה לי....

שניה לפני שאני יוצא לחופשה...

שלומלום לך שושית, תראי את עוברת תקופה של גילויים וחידושים. קודם כל נפלא שאת בתקופה כזו וכל הכבוד על האומץ והנחישות שלך להתקדם בחיים. זה רק מעיד על המחויבות המוחלטת שלך לעצמך ולאיכות חייך. לגביי מה שקרה לך היום. אז ככה... הדגדגן אכן קטן (אבל ממזר). זה שאת לא מסוגלת לאונן זה עניין אחר לחלוטין ואני מאמין שהוא ישתפר עם הזמן ועם ההתפתחות שלך עם עצמך. חשוב שתני לעצמך הוקרות על ההתקדמות האדירה אותה עשית מהיכן שהיית בעבר. חוץ מזה לכולם יש לפעמים "יום לימון" שלא הכל הולך בו וזה בסדר שגם לא יתחשק או סתאם להרגיש באסה. לא צריך לעשות מזה סיפור גדול מדיי. אפילו אם זה כמה ימים ברציפות, לא נורא. איך אומרים, מחר יום חדש. אז אני מאחל לך שמחר יהיה לך סבבה וימבה חשק. שלומלום

לא לפחד מפנטסיות

אפשר להפליג בפנטסיות שונותץ זכרי, כל פנטסיה היא טובה גם אם היא נשמעת לך "מופרעת" כמו למשל "שעושים לך" או "בכוח" או שאת אונסת מישהוא וכו´ וכו´ כמו שרותה 1 אומרת, הכל מותרץ רק כך קל לגמור

למעלה