אני חייבת שתאשרו לי את זה.......

tomigirl

New member
אני חייבת שתאשרו לי את זה.......

חברה שלי אמרה לי שאמרו באם טי וי שסיבוב ההופעות ג'סטין-כריסטינה הולך לבוא לארץ בפסח... עכשיו יש ממש שמועות שזה נכון..... אני חייבת שתגידו לי אם זה נכוןןןןן

moran14h

New member
מה??????. באמת????../images/Emo2.gif

אני לא שמעתי על זה..אבל אולי ..בואו נקווה חזק!!!!!!!!!
הלוואי הלוואי הללואי שהוא יבוא..

justin love

New member
יייייייייייייייייייאאאא.....*מתה*

לא יכול להיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת די אני מתעלפתתתתתתתתתתתתתתת... אני לא מאמינההההההההההה... רצינננניייי????? אל תפתחו לי צפיות במיוחד לא לי כשאתם יודעים שאני חולה עליו בדם בנשמה בלב ובכל מה שיש...

jenngirl

New member
ואם תפוז היה דואג למנהל/ת כבר

מזמן היינו יודעים משו
רוצים מנהל/ת
רוצים מנהל/ת

מההההההההההההההה?!?!?!../images/Emo76.gif

יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני משתגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'סטין שלי מגיע(אולי)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו בפסח ביום הולדת שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני אבקש מאמא שלי ללכת להופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם הוא יבוא!!

tomigirl

New member
תראו זה מה ששמעת מחברה....

אני וחברות שלי כבר מה זה מצפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מתות שהוא וכריסטינה השקסית יגיעו... יכול להיות שידברו על זה בגיא פינס...... כשיהייה..... בכל אופן אני מתה ללכת אם יהיה....

פיפל!!../images/Emo76.gif

אם ג'סטה באמת יבוא לארץ
אז אני בטוחה שכולכם תלכו להופעה!!
ואני רוצה לפגוש אותכם פיפל יקרים שלי!!
אז תסימו איזה שלט או משהוא, לא יודעת ,ותכתבו "פורום ג'סטין טימברלייק תפוז" אור סמטינג...
יואוווו אני מזה בטוחה שהוא יבוא!!!

MiLa70

New member
כמה שהייתי רוצה להאמין בזה....

אני כמעט בטוחה שאין שום סיכוי
לא רוצה לנפץ פה לאף אחד את האשלייה אבל זה פשוט לא הגיוני שהופעה בסדר גודל כזה תגיע לארץ...

justinet

New member
חחח זהו לא נראה לי....

אבל אבל אם כן...גם נראה אותו וגם אולי אחד את השני!!!!!!

justin love

New member
בכככייייףףףףףףף...

אל תיהיו כל כך בטוחים שהוא לא יבוא כי תראו המורדים מי שהיה בהופעה שלהם ראה איזה ענק זה היה אז למה לא ג'סטין וכריסטינה?!

jenngirl

New member
חחחחח יאאא../images/Emo70.gif

גמני חשבתי על זה
נעשה מפגש פורום ג'סטין טימברלייק בהופעה של ג'סטין
אחח יאללה שיבוא

למעלה