אני חייבת שתאשרו לי את זה.......

מה הקטע שלך?../images/Emo46.gif../images/Emo76.gif

מה את בלחץ תרגיעי!
זה כינוי אוקי?!?! ואני אוהבת את הכינוי הזה ואף אחד לא יגיד לי אם להפסיק או לא!!
יש לך בעיה אל תקראי אוקי!??!

justinet

New member
תראו לא צריך לריב....

אבל לעצבן.....ממממ למה לא? ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה ג'סטה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יופי....הבנת את הקטע?? כל אחד יקרא לו איך שבא לו....אם זה לא מוצא חן בעיני מישהו....שידלג....חחחחחחח

raph jermy

New member
what?????????

אתם רציניים? לא יכול להיות!!! הלוואי חוץ מזה אפשר לעשות פגישת פורום גם בלי קשר לזה.....

justin love

New member
משהו לכללי....בקשר לפורום...כנסו...

אז ככה....(יא...איזה מתוקים איך שאתם מקשיבים לי כשאני אומרת לכם להכנס..חחח...סתם צוחקת...) לריב?????בנות מה קרה לכם?????? שניכם מכירות אותי די טוב ובטח שניכם יודעות שאני לא סובלת כשמישהו רב אז תעשו טובה ותפסיקו לריב בשבילי... ולעצבן????חחחחח...אוקיי... וכמו שרפאל אמר אפשר באמת לעשות פגישת פורום גם בלי ההופעה כלומר לפני ההופעה... אני מזה ישמח לפגוש את כלוכן בננות ובנננים(אם יש פה) חולה עליכן כככככככוווללללןןןןן.... המון נשיקות ונשיקות ונשיקות................
אחת ענקית לכל הפורום ..

לא רבתי איתה....

סתם היה לי מצב רוח רע חחח
אז אמילי סורי! אבל ג'סטה זה חמוד! גראס או אנתרקס זה נשמע כמו סם אבל ג'סטה לא...

°AmandA°

New member
../images/Emo2.gif

איפה שמעת על זה
אני לא יודעת מה איתכם אבל עד שאני לא רואה הוכחות אני לא יכולה להאמין בזה.... זה לא נשמע הגיוני
כמו שמישהי פה אמרה שבארץ ג'סטין וכריסטינה לא הכי מבוקשים... הם לא היסטריה כמו המורדים וזה... אז אין להם שום סיבה לבוא לארץ... כי פה הם לא יעשו הרבה כסף.... אז ממש לא נראה לי...
אבל אולי אני טועה...

justin love

New member
נקווה שאת טועה...

אני ממש רוצה לראות אותו.......מאוווווווודדד..

גם אני!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo76.gif

אני בטח יצרח ואשתגע!!!
תוכלו לזהות אותי לפי הצרחות!!!

jenngirl

New member
חחחח ../images/Emo26.gif

ני מעדיפה לא לצרוח, אלא לשמור ת'קול היפה שלי אם הוא יזמין אותי לבמה, לשיר איתו

למעלה