אני חייב את עזרתכם!!!! בבקשה!

דודו טל

New member
אני חייב את עזרתכם!!!! בבקשה!

אז ככה. בזמנו ידידה טובה שלי פתחה לי בקלפים, וגילתה לי שאתקבל לעבודה החדשה שלי, עברו מאז שלושה חודשים, ולאחרונה הבוסית שלי התחילה להציק לי מאוד מאוד, וממש לשבת לי על הורידים, בטענות שאני לא עומד בקצב. בכלל, במהלך כל התקופה של העבודה שלי אצלה, היא כל הזמן דאגה לומר ל שהיא אוהבת אותי, אבל מאידך, תמיד עשתה פרצופים של "אני עושה לך טובה שאתה פה". בכל מקרה, לפני כחודשיים יצרתי קשר עם איש יחסי ציבור מהעבודה הקודמת שלי, והוא הציע לי עבודה חדשה במשרד שלו שאמור לקום בימים אלה(הוא בתחום 12 שנה עם תיקי לקוחות קיימים, אב רק עכשיו הוא מתכנן לעבור למשרד ) מאז אנחנו משוחחים, ובפסח נפגשנו לעשות פגישת עבודה, הוא הציג בפני את התוכניות שלו, את הגדרת התפקיד שלי ואת מה שיהיה במשרד. כשאמרתי לו שאני צריך להודיע לה, מייד אמר לי שאמתין עד שישכור משרד, ואז אני אודיע לה. כרגע המצב הוא שבימים האחרונים היא הציקה לי ממש, וביום חמישי היא הודיעה לבנות במשרד מאחורי גבי כמובן(כל זה לאחר שחייכה אלי כל היום)-) ש"אני הולכת לפטר את דודו, כבר פרסמתי מודעה.." דיברתי עם הבחור החדש, והאמת שההתלהבות שלו ירדה, אני לא יודע למה זה ככה נשמע, למרות שאני מאמין מאוד ברצינות שלו, וסומך עליו מאוד. השאלה היא מה עלי לעשות, לנסות להניא אותה מדעתה לפטר אותי, לדעת אם יש עתיד במעבר המשרדי הזה, ובכלל. אשמח לכל מי שיוכל לעזור ולהפיג ולו במעט את החששות שלי.

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב דודו ../images/Emo140.gif

אכן מצב בעייתי קמעא. מה הכי חשוב לך לדעת? איך העניינים יתפתחו בעבודה הנוכחית או האם הצעת העבודה השניה תתקיים? בכל אופן, בוא נתחיל עם השאלה הראשונה דווקא. אני חושבת שבמקרה זה הפריסה הקלטית תוכל להתאים לך. תוכל לשאול: מה הפוטנציאל שלי בעבודה בשלושת החודשים הבאים?

דודו טל

New member
ערב מצויין צליל...

א. תודה רבה על ההענות המהירה. כיף לדעת שניתן להיעזר בך, ובכם. לגבי מה ששאלת, אני לא יודע מה יותר מעניין אותי(אני מזל מאזניים.. וככזה אני לא ממש יודע להחליט(-)... לגבי ההצעה שלך לפתיחה קלטית, אני לא מבין כלום בתחום, מה שהופך את השאלה שלי לבקשת עזרה אחרת.. לי פשוט אין מושג בכל מה שקשור לזה...

צ ל י ל 8

New member
דודו..

בראש העמוד תמצא לינק לפריסות ממוחשבות באתר של אורי רז. שם תמצא גם את הפריסה הקלטית. כתוב את שאלתך בנושא המתאים, התרכז ואז לחץ על פריסת הקלפים. אז תכתוב לנו בפורום את מספר העמדה, שם העצדה ואת הקלף שיצא לך ממס' 1 עד 10. תוכל קצת להציץ בפריסות קודמות בעמוד זה, על מנת לראות דוגמא.

דודו טל

New member
עשיתי פריסה קלטית וזה מנ שיצא לי..

השאלה שנשאלה הייתה "האם הבוסית שלי תפטר אותי?" להלן הדברים: -10- סיכום, יכולת, כיוון הרוח. יצא קלף הכוח 4 בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. יצא קלף השוטה 9 רוצה אבל פוחד- האיש התלוי 6 עתיד קרוב כארבעה חודשים - אביר המטות 1 מה עוזר או בעב- אס החרבות 5 עבר קרוב כארבעה חודשים - מלך החרבות 8 זוית הראיה של החברה - מלך המטבעות 2 מה חוסם ומה נגד- שלושה מטבעות 7 דימוי וזוית אישית- הכהן הגדול 3 שיעור רוחני לשואל בהווה - תשעה גביעים מישהו יכול לעזור לי בפירוש של זה ?

טורנדו1

New member
שלום דודו../images/Emo39.gif

אס החרבות:הגעת למצב שאתה צריך להחליט אם לשנות כיוון,גם אם זה כרוך בדברים לא נעימים,רצוי שההחלטה תהיה חדה.3 מטבעות:רצוי שתתרכז במעשים שיעניקו לך סיפוק אישי,ושידעו להעריך אותך.9גביעים:אתה שואף מאד למצב של מילוי משאלות ושביעות רצון,וכן על ביסוס כלכלי.השוטה:יש לך כרגע שפע של הזדמנויות להתנסות חדשה ואין לך ממה לחשוש.הכל פתוח.מלך החרבות:עד לא מזמן ניזקקת לייעוץ עם אנשים בכירים ממך או סיוע.אביר מטות:מצפה לך תקופה מלהיבה מבחינת יצירתית,המון תכניות,ושינוי פתאומי,ויש לך את המרץ לעשות זאת.הכהן הגדול:יכול להיות שתזדקק לעזרתם של משרדי ממשלה או הדרכה.מלך המטבעות:הקרובים והסובבים אותך יודעים שאתה נותן מעצמך ומסור מאד מבלי לבקש תמורה והגיע הזמן לבנות את העתיד שלך.התלוי:יש בך חששות שתצטרך לוותר על דברים מסוימים,אבל כל זה לטובה.סיכום:הכוח:גם אם זה ניראה לך בלתי אפשרי וחסר סיכוי,אם תנקוט באמצעים הדרושים התוצאה תשביע את רצונך תוך כדי הפעלת מאמץ.שיהיה לך המון בהצלחה,מקווה שעזרתי

גב

New member
היי דודו ../images/Emo24.gif לדעתי...

1 מה עוזר או בעד- אס החרבות 2 מה חוסם ומה נגד- שלושה מטבעות 3 שיעור רוחני לשואל בהווה - תשעה גביעים 4 בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. יצא קלף השוטה 5 עבר קרוב כארבעה חודשים - מלך החרבות 6 עתיד קרוב כארבעה חודשים - אביר המטות 7 דימוי וזוית אישית- הכהן הגדול 8 זוית הראיה של החברה - מלך המטבעות 9 רוצה אבל פוחד- האיש התלוי -10- סיכום, יכולת, כיוון הרוח. יצא קלף הכוח שלום לך, אני אנסה את כוחי
. אני מתייחסת לשאלה כעל העבודה הנוכחית באופן כללי בתקופה הקרובה ולאו דווקא על השאלה האם תפוטר: אז ככה: לפי דעתי, אתה רואה את מקום העבודה הנוכחי כמקום בו אתה לומד ומקבל שיעורים שחשובים לך. הוא מהווה מסגרת בשבילך. אולי בגלל זה אתה מוכן לקבל את "הירידות" מהבוסית?? המעניין הוא שמסביבך אנשים דוקא רואים אותך כמי שיש לו יכולות רבות, שיכול לנהל את הדברים ולשלוט במצב. נראה שמה שעומד נגדך הוא כל מערך יחסי האנוש והתקשורת עם שאר העובדים והבוסית. אולי אתה צריך להיות פחות שיפוטי ויותר ענייני בתקשורת איתם, לפתוח דף חדש ולא להיכנס לאינטריגות הקטנות? בין אם תשאר בעבודה ובין אם לאו, זה תמיד עדיף... גם כי נראה שאתה חושש לוותר ולעזוב את העבודה. ולכן, אם תישאר בה, הדרך היחידה היא באמת לפתוח, אצלך בראש, דף חדש ולא להגיב לדברים המעצבנים הישנים. הייתי ממליצה גם להשתחרר מגישה שיפוטית מדי שנראה שהייתה מצידך (וגם כלפיך: את זה ניתן לשנות ע"י שינוי התגובות מצידך). יכול להיות שיש אצלך קונפליקט בין להיות בעבודה מסודרת לבין צורך חזק בשחרור ובחופש? נראה שאתה צריך מסגרת אבל חשוב לך מאוד החופש האישי שלך בתוכה. אם זה נכון, הרי שברגע שתיצור לך את הסביבה הנעימה, שכרגע לא קיימת, עם שאר העובדים, זה יפתח לך הרבה כיוונים, תרגיש יותר משוחרר בתוך המסגרת ומלא רעיונות. עם קצת מאמץ ואומץ פנימי (לשנות את הגישה ואת מצב הדברים), נראה שתוכל להתמודד עם זה. בהצלחה! מה דעתך? לא עשית פרישה לאופציה של עזיבת העבודה, ולכן התייחסתי רק לעבודה הזו. אם תחליט לעזוב, נראה שיש אפשרות להגשמה עצמית אחרת...אבל צריך עוד פרישה לכך..

צ ל י ל 8

New member
ולדעתי ../images/Emo142.gif

1 מה עוזר או בעד- אס החרבות 2 מה חוסם ומה נגד- שלושה מטבעות 3 שיעור רוחני לשואל בהווה - תשעה גביעים 4 בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. יצא קלף השוטה 5 עבר קרוב כארבעה חודשים - מלך החרבות 6 עתיד קרוב כארבעה חודשים - אביר המטות 7 דימוי וזוית אישית- הכהן הגדול 8 זוית הראיה של החברה - מלך המטבעות 9 רוצה אבל פוחד- האיש התלוי 10 סיכום, יכולת, כיוון הרוח. יצא קלף הכוח יש לך יכולת טובה לחשוב בבהירות ולתת תוצאות בשטח, אבל אתה חושש שלא מעריכים אותך מספיק בכך. אם תלמד להיות מסופק ממה שיש (גם אם הוא רע), הדרך שלך תוביל למקומות נפלאים. אני חושבת שאתה פשוט צריך להתעלם. אולי באמת היה מישהו שדיבר לרעתך ואולי רצה לנתק איתך קשרים, אבל נראה כי אתה בכיוון הנכון וזה הולך להשתנות. יש סיכוי שיראו בך את מה שיש ויתנו לך פוש קדימה. אתה מרגיש מופלה בעבודתך, למרות שהמקום רואה בך איש מהוגן ומקצועי. אתה פוחד להסתכל על הדברים בצורה קצת שונה, אולי בגלל מה שאתה מרגיש, אבל אין לך מה לדאוג. אתה רק צריך קצת פיקחות, נועם ומילים טובות. אין שום סיבה שלא יהיה לך שם טוב.

blackcat2

New member
הצעה אחרת ../images/Emo41.gif

אני חושבת שעדיף לעשות פריסות שאלה (מופיע באותו הלינק), זה ימקד אותך יותר. מה שאפשר לבחון זה או את פוטנציאל ההישארות במקום העבודה הנוכחי או/ו את הפוטנציאל לקבלת העבודה החדשה. על כן אני מציעה 2 פריסות שאלה (למרות שהקלטית עצמה נהדרת אבל לטעמי לא נותנת תשובה חד משמעית בהקשר זה). מה עלי לעשות על מנת לשמור על מקום העבודה הנוכחי בשבועיים הקרובים? סה"כ תבחר 6 קלפים בפריסת השאלה אבל יצאו לך 7 קלפים. רשום לפנינו את כל ה- 7. מה הפוטנציאל שלי לזכות בתפקיד אצל X בחודשיים הקרובים? גם פה יש לבחור 6 קלפים. יצאו 7 קלפים. ציין את כולם. בי

chany

New member
תודה בת גלים צליל וטורנדו

אני אעשה את הפתיחה לידידי דודו ואכתוב אותה בפורום. מודה לכולכם. נשיקות וחיבוקים חני

chany

New member
blackcat2 יקרה.

כמו שהצעת לדודו ידידי אני פותחת לו את שתי פריסות השאלה. ומקוה שאת וחברותייך המומחיות, תפרשנה את הפתיחות. פתיחה מספר 1. מה-3לבבות עלי (דודו טל)=10 חרבות לעשות- 8גביעים על מנת לשמור-הכוכב על מקום עבודתי הנוכחי-השטן בשבועיים הקרובים-הכוהן הגדול סיכום-10גביעים.

chany

New member
פריסה מספר 2

מה-4 מטבעות הפוטנציאל-מלכת הגביעים שלי (דודו טל)- 5 מטות לזכות בתפקיד-3גביעים אצל ....-אס הגביעים בחודשיים הקרובים-הקוסם סיכום 6 מטות. תודה רבה לכל הבנות המקסימום בפורום
חני ודודו

גב

New member
חני היקרה ../images/Emo24.gif

מספר דברים: 1. למה הכוונה בפתיחה 1 ב- 3 לבבות? (3 גביעים?!) 2. נראה לי שיעזור לדיוק בקריאות של הפתיחות החדשות, אם דודו יגיב ספציפית על מה שכתבנו - מה מדוייק ומה לא, כדי שהקריאות הבאות ישרתו את מטרתן ויתנו תמונה בהירה יותר. 3. חני...על עצמך את לא חושבת? יש שרשור שלם למטה שמחכה לך...תעדכני לגבי חברת הפורום...

chany

New member
גב. יקרה

ממש לא ראיתי את השרשור שאת כותבת עליו. בקשר לדודו בפתיחה הראשונה. מה (שלוש לבבות) עלי לעשות..... וכן הלאה, לפי ההצעה שנתנה לנו בלייק כט.

blackcat2

New member
אבל מה זה 3 לבבות?../images/Emo23.gif

אין כזה קלף וחשוב לדעת במה מדובר על מנת לתת תמונה מלאה ומדוייקת. בי

chany

New member
blackcat2 יקרה

את ביקשת שנעשה פריסה. מה עלי לעשות כדי....... ואז כשפתחתי את הקלף הראשון ושאלתי מה, יצא לי 3 לבבות. את ביקשת שאני אפתח בשאלה מה, ואחר כך לעשות. אז ששאלתי מה, יצאו לי 3 חרבות.

chany

New member
סזליחה. סליחה סליחה. אני טפשה

שלוש חרבות. פשוט היתבלבלתי. שלוש חרבות יצאו. שוב פעם סליחה

blackcat2

New member
טעות, טועים, טעינו../images/Emo8.gif

לא נורא. פירשתי לך בתחתית השרשור.

למעלה