האמת שכוכם צודקים במידת מה, הרבה מהדברים שקראתי פה בימים האחרונים בהקשר לשאלה שלי שהיו מאוד נכונים. חני פתחה לי עכשיו, והתשובות שלכם מאוד עוזרות לי. אשמח לתגובות נוספות לאור הפתיחה של ידידתי חני- תודה רבה לכולם שוב. דודו
מה- 3 חרבות דודו- 10 חרבות צריך לעשות- 8 גביעים על מנת לשמור- הכוכב על מקום עבודתי הנוכחי- השטן בשבועיים הקרובים- הכהן הגדול סיכום 10 גביעים פריסה מרתקת בעיני. אין כל ספק כי דודו עובר תקופה רגשית קשה מאד (3 חרבות) והיעדר ההחלטה פוגע בו מהותית ומערער את שיווי המשקל שלו. (10 חרבות) אינני רואה כל סיכוי להישאר במקום העבודה הנוכחי ועל כן אין כל טעם להתאמץ(8 גביעים) אולם בו בזמן אני חושבת שהעזיבה דורשת מדודי להשכיל ולמצוא מסגרת עבודה חלופית לפני שיעזוב. השינוי בחייו של דודי צריך להעשות מתוך המסגרת הקיימת. עזיבה ללא אופציה אסורה ובעייתית מבחינתו.(הכוכב) השינויים עשויים להיות מפתיעים ולטובה. מקום העבודה המיוצג ע"י השטן מעיד על מזימות ואינטריגות בתוך המסגרת והיעדר יחס אישי. חשיבה על המטרה והליכה בדוך לקראתה מבלי להתחשב באלה שעלולים להיפגע ממנה. מקום העבודה נתפס כבעייתי ביותר ועל כן אין מנוס אלא לסיים את תקופת העבודה. בשבועיים הקרובים ניכר כי המידע עדין לא ייחשף בפני דודי ויערכו מאחורי גבו תוכניות על חשבונו אולם בו בזמן יציגו חזות תמימה ואיכפתית. על דודי להימנע מלהאמין למראית עין זו ולשקוד כל העת על מציאה של מקום חלופי.(הכהן הגדול) בסופו של דבר דודי יצליח למצוא עבודה חלופית ולמצוא אושר ועל כן אין מקום לחשש. (10 גביעים) המון בהצלחה ואשמח לשמוע את תגובתו. בי
מה-4 מטבעות הפוטנציאל-מלכת הגביעים שלי (דודו טל)- 5 מטות לזכות בתפקיד-3גביעים אצל ....-אס הגביעים בחודשיים הקרובים-הקוסם סיכום 6 מטות. אני חושבת שהפוטנציאל מצויין. התקיעות (4 מטבעות) שמאפיינת את חייו של דודי עשויה להשתנות כפי הנראה בחודשי הקיץ הקרובים (אס הגביעים) שזו נראית התקופה בה העניינים יתבססו אצל המעסיק האופציונאלי. כפי הנראה דודי יאלץ "להיאבק" מעט על התפקיד אולם ניכר כי היכרותו המוקדמת אם המעסיק (מכר, או חבר דרך משפחה וכו') עשויה להכריע לטובתו. ז"א הקשר האישי וההיכרות המוקדמת עשויה לסייע. אני לא זוכרת באיזה עבודה מקצועית מדובר אולם אם מדובר בענין הקשור בתקשורת נראה כי הענין די סגור. הדברים אכן עשויים להתממש מבחינה מקצועית בחודשיים הקרובים (הקוסם) וניכר כי דודי שלנו ייצא מנצח בכל מחיר. (6 מטות)