אני חייב לומר שאני נהנה...

רמי לשם

New member
הסיכוי שזה קרם באווריה הוא קטן

מכמה סיבות: 1. הקינוח הזה הוא כנראה מצרפת. 2. אני לא ראיתי קינוח כזה פה, בגרמניה. 3. אולריך הוא לא מבאווריה, הוא מצפון מזרח גרמניה. אם כבר עוגות בגרמניה, הייתי מהמר על השטורדל תפוחים (במקור מאוסטריה) שהזכרת או על עוגת היער השחור (במקור מדרום מזרח גרמניה) שנפוצות בגרמניה.

בפירוש כן, הייתי מתערב ככה גם אם

היה מדובר ביבואן אחר ואכן התערבתי בעבר כאשר אותם גורמים בדיוק הביעו את דעתם על חברות כמו טרק וספשלייזד. במחשבה שנייה אולי הייתי צריך לתת לתמיר לדאוג לעצמו ולא לקחת את תפקיד ה"שוטר" בפורום. מניסיון לומדים, ובעתיד לא אתערב במקרים כאלו אלא רק אפנה את תשומת ליבם של הנוגעים בדבר. ולסיום, את המנטרה על זה ש- DAA מפרסמים הרבה במגזין אופניים ולכן מתיחסים אליהם שונה אני שומע מהיום בו התחלתי לכתוב במגזין, אני אביע את מחאתי מול כל טענה כזו. אתה יכול ללכת לשאול את תמיר בעצמו אם הוא מקבל יחס עדיף ואם מתיחסים למוצרים שהוא נותן למבחן באופן שונה. מוזר בעיני שאני צריך כל פעם מחדש להילחם עם יושר ליבי מול טענות מופרכות שאין להם כל ביסוס במציאות.

ciclista

New member
אתה נפגע מהר מדי...

כתבתי מה שכתבתי כדי להעלות נקודה. אני אישית בטוח שאין שום קשר אך העלתי זאת כדי שבעתיד אולי תחשוב איך זה נראה ותניח לזה, יהיה יותר טוב לכולנו. תמיד יהיה מיעוט קולני שיעשה הרבה רעש וזיקתו לאמת תהיה, איך לומר, מעניינת. אך רוב הנכנסים לכאן הם דוממים, סופגים ומושפעים בדיוק כמו בכל תחום אחר של חיינו (מה, ראיתי בטלוויזיה - אז זה בטח נכון). דרך אגב - ראיתי היום בפורום של גלבוע איך ארז לוין מהסה את יוסי בלומנפלד שרמז משהו על תמיר אשל. ימות המשיח - ארז הרגולטור. ממש כמו אותו תל נמלים מילדותי. במקום לעבוד אני כותב באינטרנט. ואם תמיר לא יביא עד מחר את שלדת הלייטספיד שלי - אפתח שרשור חדש ועצבני מאד על חסרונות הטיטניום (לוקח הרבה זמן להגיע
)

Sybh

New member
כדאי שתפסיק להתנשא

אתה והתל נמלים שלך... כדאי גם שתשים תמונה טובה (כמו זאת) בכרטיס האישי שלך.

למעלה