משנה ועוד איך
כמות קשורה לאחוז בצורה ברורה, והדברים המוטעים שאתה אומר מטעים יותר לאור העובדה שמס' המתגייסים המשתחררים אינו ניתן לפירסום באגף כח אדם של צה"ל,
אם האחוז נמוך גם הכמות נמוכה, ועדיין לא דיברנו כמו שהזכרנו על היכולת של צה"ל להכיל חרדים בשירות צבאי עם התנאים שהם צריכים כמו שהזכרנו
בנוסף חשוב מאד - חרדים מגיעים ללשכת גיוס , ושם דוחים אותם! וכאן אני מכיר סיפורים ממקור ראשון,
הגיע הזמן להיות אובייקטיביים ולא לנהל שנאה ומחלוקת מעל גבי הפייסבוק,
המפלגה שאתה מזכיר היא מפלגה פוליטית ולא מייצגת את הציבור החרדי ואפילו לא את הציבור הספרדי החרדי, בשחיתות הזאת אתם אשמים כי אתם מאפשרים להם
את זה, קראתי קטעים מהספר "קללת דרעי" שכתב היועץ המשפטי דאז, אבל הספר הזה לא בא רק להבליט את מה שהיה עם דרעי, אלא גם הגורמים הפוליטיים מסביבו
ובראשם , לא יאומן - ראש הממשלה דאז יצחק רבין, שהתקשר ליועץ המשפטי ואמר לו: "כולם גונבים , אז תעזוב אותו, מה הוא שונה מכולם, אנחנו צריכים אותו להצבעות
הסכמי השלום...."
בקשר לחרדים עובדים, אתה לא מעודכן, באוכלוסיה החרדית יש אחוז עובדים לא מבוטל ביחס ללומדים, וכמו שאמרנו בהתחלה, יחסית לחילונים, זה כמובן אחרת, אבל
עובדים אלו לא מרוויחים גרושים, הם מתפרנסים בכבוד בדיוק כמו כל עובד במדינה, ואני עד לזה מסביבת העבודה שלי, שלא נדבר על ייזמי הייטק, אנשי עסקים חרדים,
עסקים חנויות ארגונים וכו', כנראה שלא ביקרת ביריד שהיה בבנייני האומה בירושלים והיית רואה איזה פלח כלכלי תופס הציבור החרדי,
שום דבר לא פוגע בחופש שלך, כי אתה מקבל תנאים אזרחיים והטבות כיוצא צבא, למיגוון נושאים, (רכישת דירה, עבודה, וכו') מה שלא מקבל מי שלא שירת,
וזו לא הגדרתה של הדמוקרטיה אלא של דעתך,
קוויאר כל יום - אני ראיתי טוב מאד איזה תנאים יש לחיילי השוקולד שלנו היום, קייטרינג איכותי וטרי, וכו',
יש נושאים הרבה יותר בוערים וחשובים במדינה , לפני כל זה, ובראשם הדור הצעיר, החינוך וכל מה שמתקשר אליו, ולא נזכיר שוב דברים שכבר כתבנו,
אבל הציבור במדינה הוא פשוט פרייר אחד גדול, הפקרות שאין בשום מדינה בעולם, כל מה שקורה סביב נושא הפנסיה, הגרעונות שמסתובבים שם, הארכות גיל הפרישה
והגדלת ההפרשה עצמה, כדי לכסות את השחיתויות הנמדדות במיליארדים, ועוד מדברים על שיוויון בנטל....