אני טסה לאולמפיאדה ומחפשת כרטיסים..בבקשה עזרה

doron62

New member
אתה טועה לא קניתי ואני לא טס

העמדה שחי לא נובעת משום צרות העיין.הבעיה היא אחרת אנחנו הישראלים תמיד חושבים שאפשר לתחמן את המערכת.ושאסור זה לא ממש אסור.וגם אם הודיעו שלא אז אנחנו יודעים טוב יותר.בעולם זה לא עובד ככה.כל האילתטרים האלו זאת הבעיה שלנו זה מה שדופק אותנו.שלא תבין לא נכון אן לי שום דבר נגד אף אחד שרוצה להנות ואני מפרגן לכולם.

doron62

New member
זאת בדיוק הבעיה שלנו

שאנחנו ממשיכים להתנהג כאילו אנחנו בגלות.ושוכחים שיש לנו ריבונות על כל השתמע מכך.אנחנו ממשיכים לסדר את הפריץ (השליט) רק שוכחים שאנחנו הפריץ.

io100

New member
אין מצב יבדקו שמות ודרכונים..

אתה מתאר באתלטיקה 80,000 אלף איש עוברים בידוק של דרכונים בכניסה לאצטדיון..? זה ייקח שעות !! ואם באמת מכרתי למישהו כי לא הצלחתי להגיע.. באחוזים הייתי אומר 90 אחוז שלא יבדקו ו-10 אחוז שיבדקו..
מי שלא השיג כרטיסים מאיסתא שלא יחשוב שישיג מחירים זולים לפני המשחקים.. אולי רק בתחומי לונדון בזמן קרוב לתחרויות וגם זה לא בטוח.. תראו מה הולך באיביי איזה מחירים רצים..

avi966

New member
אין שמות על הכרטיסים!

אני מחזיק את סטפת הכרטיסים שלי שרכשתי מהשודדת "איסתא" ואין שום שם על הכרטיס. אני בספק גם שהברקוד על הכרטיס מכיל את השם של הרוכש, מקסימום הוא מכיל את שם המדינה בה הוא נירכש.

GIOVANINI

New member
מישהו יודע היכן אפשר עוד לקנות כרטיסים ?

ע"פ אירועים ולא יחד עם מלון וכו

שאלו את זה כאן כבר מליון פעמים

התשובה הפשוטה, החוקית והיקרה (מאוד) היא באיסתא שהם בעלי הזכויות לכרטיסים. חוץ מזה אפשר לחפש באינטרנט מאנשים שמוכרים את הכרטיסים שלהם (באיביי או באתר שנקרא gumtree) או מספסרים באזור התחרויות אם יהיו כאלה.

doron62

New member
כן ולקוות שהפסמיסט שהפך פתאום לאופטמיסט.

צודק ושלא יבדקו כרטיסים

שמע לפעמים בחיים צריכים לקחת סיכון

בוא אספר לך סיפור. בוימבלדון האחרון מתתי לראות את אנדי מארי בסנטר קורט. הוא שיחק אחרון, לא היו לי כרטיסים וחשבתי להגיע לתור של חמש בערב שמחלק כרטיסים של כאלה שעוזבים מוקדם. אבל כשהתקרבתי איזה ספסר שאל אותי אם אני רוצה כרטיסים לסנטר ולא עמדתי בפיתוי. זה כמובן עלה לא מעט כסף אבל החמור יותר היה שהוא נתן לי כרטיס ליציע של המוזמנים של השחקנים. מה זה - ובכן כל שחקן שמשחק בוימבלדון באותו יום גם אם הוא לא בסנטר קורט מקבל כרטיס אחד או שניים ליציע של המוזמנים שהוא יכול לתת לחברים שלו. זה כמובן לא כרטיסים שאמורים למכור אלא לתת לחברים אבל מישהו כנראה מכר את זה לספסר. הספסר שמכר לי את זה לא אמר לי שזה כרטיס כזה אז כששאלו אותי בכניסה מאיפה הכרטיס במקום להגיד קיבלתי אותו מדודי סלע נניח אמרתי שאשתי קנתה את זה באינטרנט והם ישר הרימו גבה וכמעט שלא נתנו לי להכנס אבל בסוף השומר ראה שאני נואש ואמר יאללה תכנס. אחר כך הסתבר שהיציע הזה זה על בסיס מקום פנוי כי הם מחלקים יותר הזמנות ממה שיש מקומות ביציע הזה אז הייתי צריך לחכות עוד חצי שעה בתור (כל פעם שאנשים יוצאים מהיציע הזה אפילו לשירותים הם צריכים לחזור לתור אם הם רוצים להכנס פנימה אז כל הזמן יש תנועה) אבל בסוף נכנסתי וראיתי מערכה אחת שלמה של נדאל (ישבתי שלושה כסאות מעל הדוד המפורסם שלו) ואת כל המשחק של מארי ולראות משחק בסנטר קורט בוימבלדון זו חוויה שאין שנייה לה באמת. אז היה שווה כל גרוש וגם את הכמה דפיקות לב בשער.

אני אוהב פסימסטים

כל כך יותר ראוי מלהיות פרובינציאלי ולקוות תמיד שנגיע למונדיאל או שנזכה בחופן מדליות ותמיד להתאכזב

ווישפול ת'ינקינג אותי תמיד מרתק

העניין הזה של ווישפול ת'ינקינג ובעיקר ציפיות שאין להן שום קשר לעבר או ליכולת אובייקטיבית זו תכונה אנושית מפליאה שעומדת כסלע מוצק בפני אין ספור כשלונות. הציפיות אצלנו בקשר לעלייה למונדיאל או ליורו היא דוגמא מצוינת. בכל פעם שיש הגרלה מספיק שיש שם מישהי שהיא לא ספרד או איטליה אלא רק נניח יוון (בסך הכל אלופת היורו לשעבר שהעפילה כבר לא מעט פעמים ליורו ולמונדיאל ולעתים כמו ביורו האחרון גם עברה את שלב הבתים) וכבר אנחנו פייבוריטים למרות שמאז שנת 1970 ובטח מאז שחזרנו לאירופה הכדורגל שהנבחרת שלנו הציגה היה מזעזע באופן שיטתי ועקבי למעט אולי משחק אחד או שניים לכל היותר שבהם היה לנו המון מזל. וכל זה לא קרה לא בגלל שהיה מאמן גרוע או נערות ליווי או הכנה טקטית לקויה או משום שלא רצו מספיק ואפילו לא בגלל הלחץ אלא פשוט משום שרמת הכדורגל של בחורינו היא נמוכה מאוד. לכן לא צריך להיות פסימיסט בשביל לדעת שלא נעלה. מספיק סתם להיות ריאליסט.

אני חייב לציין שלמרבה ההפתעה האנגלים לא הרבה יותר טובים מאיתנו בעניין הזה בעיקר בשני הקשרים - אנדי מארי (לא רק הקהל הרחב גם הפרשנים שלהם שלפני כל טורניר גדול כשהם נשאלים מי ייקח הפעם הם מצביעים עליו שוב ושוב בוודאות) למרות שמארי נכשל שוב ושוב מול שלושת הגדולים - והסיכויים של נבחרת הכדורגל לנצח טורניר גדול למרות שהנבחרת שלהם גם היא מציגה לאורך השנים כדורגל מזעזע (ברמות אחרות משלנו כמובן) באופן עקבי ושטתי.

החדשות הטובות הן שנדמה לי שממש באחרונה כן יש איזה שיפור גם בישראל וגם באנגליה בהקשר הזה ואנשים טיפ טיפה יותר ריאליסטים. נדמה לי שזה המצב גם כאן בפורום. אני זוכר את הפורום באולימפיאדה הקודמת והיו ציפיות מרקיעות שחקים לחופן מדליות באמת והאכזבה הייתה גדולה. הפעם כולם טיפה יותר ריאליסטיים אני חושב. אבל האמת קשה לבוא בטענות גם לגבי הציפיות למדליות וגם לגבי המונדיאל. זה מתסכל להפליא שהעולם כולו חוגג ואתה נשאר בחוץ. צריך לומר גם שכמובן לפעמים בספורט נסים באמת קורים (אם כי כמעט אף פעם לא לישראלים) ולפעמים חלים פתאום שינויים - הנה מחר לראשונה אחרי מאה ומשהו שנה הולך לזכות בטור דב פראנס רוכב בריטי ומי היה מאמין פעם שיהיה לנו מועמד למדליה בהתעמלות. אבל צריך לראות שינוי ביכולת לפני שמפתחים תקוות לא ריאליסטיות.

אגב, זה לא רק בספורט כמובן - זה קיים גם בפוליטיקה. אני יכול לחשוב לפחות מפלגה אחת שחבריה משוכנעים עמוקות בכל בחירות הם בטוחים שהפעם הם הולכים להצליח בגדול ובפועל הם הולכים ומתאיידים. אבל לאנשים קשה לראות את המציאות (אבל טוב זה באמת לא לפורום הזה).

Grass4free

New member
אם אפשר לקבל עוד סיפורים

של אנשים שנסעו לארועים גדולים בלי כרטיסים וקיוו לטוב זה יעזור מאד
אני גם מתכוון לטוס כנראה ללא כרטיסים - מה ההמלצה שלכם שם? איך פלעול? איפה לעמוד? מה לעשות?
כל טיפ יעזור חברייה
תודה

מסיפורים לא ייצאו לך כרטיסים

שמע, יש אין ספור סיפורים על ישראלים וקומבינות, חלק קטן מהם אפילו אמיתי. הינה אחד מהם באותו ביקור בוימבלדון פגשתי ישראלי אחד שהשיג כרטיסים רק למגרשים הפתוחים בחוץ (איפה שמשחקים כל המדורגים הנמוכים, אלה כרטיסים שעולים הרבה פחות כסף והרבה יותר קלים להשגה) הוא החליט כמו ישראלי לנסות להכנס לסנטר קורט - עשה רושם של מישהו שיודע לאן הוא הולך וזה עתה חזר מהשירותים ועבר על פני השומרים כאילו כלום. אבל האולימפיאדה היא הרבה יותר מסובכת. אני הייתי מציע לך אם אתה כבר טס תיכנס למשרדים של איסתא שם דבר ראשון ותראה מה נשאר להם. אם יישארו להם כרטיסים הם ירצו להפטר מהם לפני האירוע אבל זה לא יהיה בחינם. בכלל גם אם תמצא קומבינות, ספסרים וכו' זול זה לא יהיה. תצטרך הרבה מזל למצוא כרטיסים בחמישים פאונד או פחות לאירוע לא אטרקטיבי ולארועים אטרקטיביים פי שתיים או שלוש או ארבע. לאירועים סופר אטרקטיביים לא תמצא כרטיסים.

אתרים שבהם אנשים מוכרים כרטיסים הם איביי, וgumtree.

המדריך לזיהוי ספסרים הוא לחפש אנשים שעושים עצמם קוראים עיתון אבל בעיתון יש חור קטן שדרכו הם מסתכלים - סתם אני צוחק. ספסרים תמיד עומדים על הדרך שמובילה לאתרי ספורט ושואלים אם מישהו רוצה כרטיס או מוכר כרטיס. אם יהיו כאלה באולימפיאדה ומה הם ימכרו אף אחד לא יודע (למרות שיש לי אמון רב בספסרים - הם בעלי מקצוע רציניים והם לא ייתנו להגבלות של הכרטיסים על האולימפיאדה למנוע מהם קצת רווח.

אני ממליץ לך לא לעשות את כל הדרך בלי שיש לך משהו ביד אלא אם כן אתה נוסע בלי קשר. תקנה משהו באיסתא שלא תישאר בלי כלום ואז בתור בונוס תנסה קומבינות.

אגב כרטיסים לכדורגל אני בטוח שלא תהיה בעייה להשיג הוועדה המארגנת נשארה עם מאה וחמישים אלף כרטיסים לכדורגל.

ייא13

New member
אני טס לשם והסיפורים שלך מעניינים מאד

אני טס ב31 והולך לישון אצל מכר משפחתי. אני טס עם חבר שלי לשם ורק בגלל הלינה בחינם החלטנו לטוס
הטיסה עלתה לנו 2600 ש'ח ואמרנו על הדרך נטייל שבוע בלונדון לא יקרה כלום אם לא ניכנס..כאילו ברור שאתבאס והמטרה שלי היא לראות לפחות 3-4 תחרויות של ישראלים...

דיברתי עם אסתא הגנבים ואין מצ שאני רוכש מהם משהו בארץ..הם אמרו לי שיהיה להם שם בוטקה באזור ושהם ימכור כרטיסים שישארו להם במחיר עלות.
מיד כשאנחת אלך לשם ואראה מה נשאר לעשות.

אני מאד רוצה ללכת לרבע גמר הכדורגל בוומבלי אבל אין כרטיסים באתר הרשמי של לונדון משום מה..

עוד המלצות אולי?
ען כמה פאונדים אתה ממליץ לי לבוא לבזבוזים במזומן אם המטרה שלי היא אריק זאבי, שלזינגר, שטילוב , כדורגל, כדורסל, דנולד סנספורד...
אני לא מתכוון להוציא כסף על קניות ולא כלום...רק נסיעות , מזון ואירועים.

כמה כסף לקחת?
תודרבה!!

למעלה