אני טסה לפריז!!!!! ^___^

טודע! ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

*מאושרת* ואני גם אהיה ביורו דיסני! ייפי!
^___________________________^

אתה מתכוון ש... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

של פריז יותר טוב משל ארצות הברית? אם כן... וול...
של פריז ה-ר-ב-ה יותר קטן...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

של ארה"ב הרבה יותר טוב, וברור למה, הוא הרבה יותר גדול והוא גם הפארק המרכזי ולכן הוא יותר מושקע. דבר שני, אם בכלל טסים לארה"ב ומגיעים לאורלנדו, עדיף לנסוע ל-Universal Studios ולא לדיסני, אם רוצים רכבות הרים ודבירם כאלה...

SaberTooth

New member
לא נכון...

של פריס יותר מושקע משל ארצות הברית. חוץ מזה, למתקנים אמנם אותם שמות, אבל הם לגמרי שונים. המתקנים בפריס יותר שווים.

Woogyman

New member
צודק. ../images/Emo110.gif

הייתי שלוש פעמים באורלנדו ואיזה ארבע פעמים ביורודיסני, וזה שפריז הרבה יותר שווה. הוא יותר קטן, אבל זה לא אומר כלום. יש בו הרבה מתקנים מדהימים, התפאורה שם יותר מושקעת ובכלל יותר כיף שם. וכן, היוניברסל סטודיו יותר שווה מהדיסני, אבל אין אותו בפריז :).

SaberTooth

New member
באורלנדו...

ליד הדיסנילנד, יש את הפארק הזה עם המעלית שנופלת (שכחתי איזה פארק זה), זה אחד המתקנים עם התפאורה הכי מדהימה שראיתי. היית עליו

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

באורלנדו יש לדיסני ארבעה פארקים מרכזיים,ועוד איזה שלושה של מים. הזה עם המעלים הנופלת הוא של דיסני, לא זוכר איזה אחד מהפארקים...

Woogyman

New member
MGM. ../images/Emo110.gif

בנו משהו דומה לו גם בצרפת צמוד לדיסני. יש בו את הרכבת של אירוסמית'! הכי שווה בעולם!

SaberTooth

New member
הרכבת של אירוסמית' מדהימה../images/Emo70.gif

אחת הרכבות הכי טובות שאני מכיר.

Woogyman

New member
זאת המעלית ../images/Emo110.gif

שדיברת עליה. זה בMGM באורלנדו. אין לי מושג אם יש אותה גם בפריז.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אוף! איזה כיך לך! גם לי בא לטוס!!! הפעם האחרונה שטסתי הייתה לפני שנתיים, וזה היה ללונדון, והיה הכי כיף בעולם!!! איך בא לי לטוס לאנשהו... *מקנא*

טסתי לפני טיפה יותר משבוע... ../images/Emo41.gif

לטורקיה וקפריסין, עם הלהקה שלי... ולפני זה, טיול בת מצווה - הולנד ולונדון. הטיול הכי יפה בעולם.
וזהו, אלה שתי הפעמים היחידות. אוייייי! אני מתרגשת!!
והפעם גם אחשלי טס איתנו!! אוי, זה הולך להיות הטיול הכי כיף בעולם!!!

למעלה