יש עכשיו, בפריז..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif
עוד פארק של הדיסני שנבנה צמוד אליו (הייתי שם בחנוכה), וקוראים לו דיסני סטודיו'ס או משהו כזה. לומדים שם איך נוצרת האנימציה של דיסני, לצייר את הדמויות , רואים פרטים על סרטים חדשים, מצטלמים עם מיקי, ויש איזה מתקן או שניים מגניבים. לא חושבת ששווה לשלם על הפארק הזה, אין שם באמת משהו ששווה את טונות הכסף שלוקחים בדיסני. ובקשר למתקנים-בית הרוחות כן מפחיד
... בפעם הראשונה שהייתי ביורו דיסני בפריז, הלכנו לשם, והייתי בת 5 בערך... נורא נבהלתי.. בכל הפעמים האחרות שהייתי שם, ובדיסנילנדים בארה"ב, לא נכנסתי לזה. הרכבת הרים לילדים קטנים-היא גם מפחידה!! עליתי עליה, שוב, בגיל 5. זו הייתה ההתנסות הראשונה שלי עם רכבות הרים, ומאז עליתי רק על כאלה שבנויות באותו סגנון. (באאורלנדו יש אחת שכאילו נוסעים במסוקים קטנים, ועומדים להתנגש בזכוכית.. משהו מגניב לפחדנים
). והנפילות בפיראטים... גרמו לי תחושה של איבוד הבטן. בעע. או, או! ומה עם כל הקלאסיקות, סם לא סקרת אותן, והן הדיסני עצמו! פיטר פן-עולים על קרון דמוי סירה, ועורכים מסע מעל לונדון, בריחוף קסום. מתקן מדהים ביופיו!
שלגיה-עוברים בקרונית את הרפתקאותיה של שלגיה. אל תזלזלו, יש לי טראומות מהמכשפה הרעה. רק השנה הסכמתי לעלות על זה שוב, וחרצתי לה לשון כשעברתי לידה
. פינוקיו-אותו דבר כמו עם שלגייה. יש שם קטע שהקרונית נכנסת לכלוב. עכשיו פעם, הכלוב היה נסגר, והיה צריך לחכות שם כמה שניות. בפעם האחרונה שהייתי שם-הכלוב נשאר פתוח. מעניין. חוץ מזה, יש עוד כל מיני סיפורים לא מוכרים לנו, ששווה לסקור. יש גם מתקן שווה של אבובים, אבל מגניב, לא כמו בארץ. כמובן שיש את קרוסלת הסוסים הקלאסית, שלא משנה באיזה גיל, לא שווה לפספס אותה (אני אף פעם לא פספסתי
). ובקשר לאסטריקס-באמת, שווה ביקור.