אני יגיד לכם למה נמאס להיות פה...

HeartBreaker

New member
אני יגיד לכם למה נמאס להיות פה...

בואו אני יגיד לכם למה נמאס להיות פה....בגלל שבכלל לא כיף לדבר איתכם על כלום...אתם בכלל לא אוהבים את מייקל אלא סתם שומעים את המוסיקה שלו...אתם לא אוהבים את האופי שלו ואתם מתעניינים רק במה שחדש איתו...אי אפשר לבוא ולפתוח שיחה איתכם על מייקל סתם ככה כי אז אף אחד לא יענה....אתם כל הזמן מזכירים כמה שהוא נראה גרוע וכמה שההופעה במדיסון סקוור גרדן זוועתית אז שתתחילו להיות קצת יותר פתוחים תקראו לי... מזאת שאוהבת את מייקל בגלל מה שהוא ולא בגללהמראה שלו או ההופעה האחרונה שלו...

Speechless

New member
ל: HEARTBREAKER! צודקת!../images/Emo122.gif

לHEARTBREAKER את טיפה צודקת במה שאת אומרת, באמת אני מצפה מפורום בדיוק כמוך שהיה כמו צ´אט... שאנשים באים מדברים על כל מה שעובר להם בראש וגם על מייקל! ובתור מעריצים אפשר להעביר חוות דעת~ ! ולהפסיק להביט על המראה ה"גרוע" שלו... או לחפש כמה שיותר חדש ממנו. לאנשים פשוט קשה לקלוט שמייקל הוא אבא עכשיו... והילדים חשובים לו יותר מכל דבר אחר בעולם! וכן מה לעשות.! בואי נודה באמת... יותר חשובים לו מאיתנו! ואני לא נעלבת! כשיהיו לנו ילדים נבין אותו :). והוא עוד חד הורה! למרות שיש לו איזה 30 אלף מטפלות ואני בטוח לא מגזימה! אבל בכל זאת.! חבל לי שלא תשתפי פעולה... דווקא חיבבתי אותך... הייתי רוצה לשמוע ממך... בצורה כל שהיא אבל אם לא מוצא חן בענייך הפורום הזה בואי תנסי את הפורופ הריקני והמשעמם שלי ....:). הוא משעמם כי לא באים אליו! ולא באים אליו כי איש לא יודע ממנו! ואיש לא יודע ממנו כי לא נותנים לו צ´אס לפרוח! בכל מקרה אם את יכולה לעזור לי אני אשמח. באתר שלי יש 3 פורומים ! את בטח שואלת את עצמך מדוע! - פורום אחד הוא בשביל אנשים -מחו"ל. ו2 הפורומים האחרים הם לנסיון כאשר הרוב -שלא עוזר.... אמור להחליט איזה פורום יותר שווה להחזקה... אז אם את רוצה תראי את פורום ואת פורום 2 ותראי איזה מהם הוא יותר שווה לאחזקה וכתבי לי שם למדוע את חושבת ככה! בנסוף כתבי לי שם מה היית רוצה שנפרסם בו וכל זה! את יודעת בתור מנהלת אתר! אני יביא את כל מה שאני יכולה ויש בידי להביא! וגם לדבר! על כל מה שיש לדבר! כנסי לכאן -האתר שלי

aasham

New member
במקום להתלונן תתני נושא בעצמך!

במקום להתלונן תתני נושא מעניין בעצמך,שאפשר יהיה לדבר עליו!

למעלה