אני ידועת שתקרא את מה שכתבתי פה

אני ידועת שתקרא את מה שכתבתי פה

אבל אני רוצה לשמוע דעות אובייקטיביות. לפני כמה חודשים, הכרתי דרך הנט מישהו. אני לא יכולה להתחיל אפילו לתאר אותו. הכרנו במקרה,ושנינו שונאים הכרות דרך הנט, אבל כבר לא היה מה לעשות, נכנסנו לתוך זה חזק מאוד. בחיים לא פגשתי במישהו שיש בו כל כך הרבה תכונות מיוחדות והאמת שאף פעם לא ממש יכלתי להצביע על כמות כל כך גדולה של דברים שאני אוהבת אצל מישהו כמו שאני יכולה בשנייה למצא אצלו. הוא טוב וחם ומתוק והכל. אבל לא התראינו עדיין. כל פעם קרה משהו. לפני חודש היינו אמורים להפגש- עוד נסיון. כל כך חיכיתי לזה. כל היום. בשש בערב אחרי יום שלם של ציפייה הסתבר לי ששוב הפגישה לא תתקיים והוא נאלץ לסוע. בהתחלה התכתבנו במיילים כל יום והם היו מדהימים. לא הייתה בכלל שאלה,כל כך נתפסתי עליו שלא היה סיכוי שאני לא מחכה לו. אחרי שבועיים הוא היה אמור לחזור אבל ברגע האחרון גם זה התבטל- הוא פשוט נעלם ארבעה ימים עד שיכל להסביר לי. חיכיתי עדיין. אמרתי לאנשים שאני תפוסה ולא יכחלתי לשלוט כבר במחשבות של איך ייראו חיי לצתידו, ממש היסחפות... הרי לא פגשתי אותו מעולם. הרגשתי כמו פסיכית, אבל לא יכלתי להרפות מזה. אתמול בערב הייתה הפעם הראשונה שאמרתי לעצמי די. את לא מכירה אותו, את רוצה להכיר , אבל את לא. את הוזה, זה קשר וירטואלי, אפילו בטלפון לא דיברנו. אז בחנתי אפשרות, אפשרות של סתם בחור חמוד שנתקלתי בו.לפני זה הייתי מתחיל לבכות בכל פעם שהתחילו איתי כי זה לא עניין אותי וזה לא היה הוא... רציתי להציל את עצמי מלהפגע ומלצאת מדעתי בעיקר. ברור שפגעתי בבחור, ובעצם, איך לא, גם אני הייתי נפגעת אם היו אומרים לי שמחכים לי ולא היו מחכים. אבל כן חיכיתי, שלושה חודשים חיכיתי לו. רציתי להמשיך באמת! אבל לא יכלית להרשות את זה לעצמי, זה לא היה הגיוני.התחקתי את הרגש. כל מה שאני אומר לו, לא משכנע אותו, מבחינתו שיקרתי לו. אני כבר כל היום לא עושה כלום, לא מסוגלת. כועסת על כולם, לא מדברת עם אף אחד, אני לא אני. בעצם, הוא לא יודע שמה שעשיתי היה רחוק משקר או בגידה, ניסיתי לשמור על עצמי כי חשבתי שאין סיכוי יותר ולא רציתי להשלות את עצמי, לאנשים שאני אוהבת אני עושה הכל, כמו שעשיתי בחודשים האחרונים. אני רוצה לתת לו הכל במיוחד עכשיו כשקשה לו. אבל הוא כבר לא רוצה את רוצה את זה.לא ממני אני רוצה רק לראות את הפנים שלו, אין לו פנים. אין לו גוף. אני רוצה שייראה אותי, מי אני באמת.אי בחיים לא אפגע בכוונה במשיהו כל כך יקר.איך אני מסבירה לו עד כמה זה שולי ולא חשוב ושבחיים לא הייתי עושה משהו בשביל לפגוע בו. אוח, יצא ארוך, ובטח מבולגן. זה כי הכל מבולגן לי. אני עייפה כבר, אין לי כוח להתחנן בפניו שיסלח לי. אם הוא היה מכיר אותי הוא היה יודע שאפשר לסלוח על הכלום הזה בשנייה כי זה באמת כלום.

נועם m

New member
הלוואי שהוא יראה את מה שכתבת כאן...

לא נראה לי שמישהו יכול להשאר אדיש לזה. ואם כן אז הוא לא שווה את זה. אולי הוא מהאלה שלוקח להם זמן להתגבר על הכעס, אולי הוא פשוט צריך עוד זמן. ואולי כבר נתת לו מספיק זמן. אבל את צריכה להמשיך בחיים. יכול להיות שעוד כמה זמן, כשכל הסיפור יהיה פחות כואב בשביל שניכם, תוכלו לנסות ולהתחיל מחדש, נקי.

איזה מותק את

לצערי כבר אמרתי לו את כל זה והוא לא שומע כלום ממש שיוצא לי מהפה, אולי הוא לא מאמין בכנות שבה אני אומרת את זה. באמת שזה ישר מהלב שלי אליו. אני מקווה שיהייה טוב כי היום הזה הוא סיוט בשבילי, אני לא עושה כלום, ויש לי המוןן דברים שאני רציכה לעשות. תודה את מותקית.

נועם m

New member
הייתי רוצה להגיד שהוא אידיוט...

ויכול מאוד להיות שזה מה שהוא, אבל אני לא מכירה אותו ואולי יש לו נסיבות מקלות בעניין הזה (בעיות בבית, טראומות ילדות וכדומה...). לא יודעת מה מונע בעדו להאמין בכנות דבריך, אבל מגיע לך מישו שיבטח בך, אפילו אם יקח זמן למצוא אותו... בינתיים, קבלי

מיטללל

New member
היי

טוב קודם כל מנקודת מבטי, אני לא מצליחה להבין איפה חטאת ולמה את מרגישה כל כך רע עם עצמך
(לא עשית כלום! לא יצאת עם הבחור. רק הרגשת פרפרים בבטן.כי את...אנושית.) מצד שני, את מרגישה חרא, הבחור מרגיש פגוע, ועם תחושות ורגשות אני לא מתווכת. לא יודעת מה להגיד. לא נפגשתם ואפילו לא דיברתם בטלפון (למה אפילו שיחת טלפון לא היתה?) לכן האפשרות היחידה שעומדת בפניך היא לכתוב לו מכתב. מכתב אחרון. לכתוב ה-כ-ל. מה שאת מרגישה אליו. מה שאת מרגישה נוכח העובדה שהוא כל הזמן דחה ודחה את הפגישה שלכם. וגם... שאת לא יכולה להסתפק בקשר של מילים כתובות. תעבירי את הכדור למגרש שלו. תכתבי הכל. מכל הלב. ותראי איך הוא מגיב... ואז תחליטו מה עושים... מנתקים את הקשר. ממשיכים לקשקש בנט סתם (לדעתי בלי מחוייבות, זה לא אפשרי) או שמעבירים הילוך, נפגשים, נותנים לכם ו"לזה" צ'אנס אמיתי...

כבר אמרתי לו הכל

כבר כתבתי מכתב הוא לא רוצה. אני לא יכולה להכריח. רק הוא מבין את עצמו כנראה. אני יכולה הלבין אותו...אבל אפשר גם להבין מאיפה בא מה שאני "עשיתי" אני צריכה להוציא לעצמי מהראש שעשיתי משהו, שאלה טובה למה אל הייתה שיחת טלפון. כרגע הוא מחק אותי לגמרי.

מיטללל

New member
אז

אין לך מה לעשות. לא בנקודת זמן זו לפחות. במקומך לא הייתי יוצרת שוב קשר בטח לא מתחננת לסליחה. תני לו לחשוב. להרגיש. לדעתי תוך כמה ימים הוא יצור איתך קשר. ואם לא, אני שונאת לכתוב: "הוא לא שווה את זה" אבל כנראה הקשר הזה לא היה שווה את זה...

Piren

New member
מסכים עם מיטל

זה בחור שאין לך מושג איך הוא נראה, ואפילו לא דיברת איתו בטלפון.. ובתכלס - בזבזת עליו 3 חודשים. הוא סתם מחזיק אותך כי בא לו, ולא באמת כי איכפת לו (אחרת ממזמן הייתם נפגשים, או לפחות מדברים). נשמע מנייק רציני,אז שיפגע.. זו בעייה שלו. הוא כבר בזבז לך 3 חודשים מהחיים. אני לא מבין אפילו למה נדמה לך שאת חייבת לו התנצלות :-| ואם כזה דבר גורם לו להפסיק לדבר איתך, תארי לך אילו קונצים הוא יעשה אם הייתם בקשר אמיתי.

בשלולית

New member
גם אני מסכימה עם מיטל.. ועם אורי!

עשית מספיק! עכשיו הכדור אצלו. אם הוא ישאר אדיש.. בכוונה של "נפגעתי". בעיה שלו. הוא זה שמפסיד בסוף! תאמיני לי! נפתחת אליו המון ואמרת לו הכל.. כמו שכתבת לנו.. ועם כל הכבוד אם היו מתנצלים ככה בפניי אני לא חושבת שהיה לי קשה למצוא מקום לסלוח... לפגוע זה אנושי לסלוח זה אלוהי! לא יודעת מאיפה הבאתי את זה
לילה טובבבב!! בהצלחה בובית!

Cobe Anan

New member
אוי, ציפה...

אני לא כל כך יודע מה להגיד לך.. רק שבאמת אי אפשר היה לצפות ממך לחכות כל החיים לדמות וירטואלית שתתגשם, ובאיזשהו מקום לא היתה לך ברירה.. את לא בנאדם רע, אבל אולי היית צריכה פשוט לומר לו משהו לפני כן.. לומר לו שאת לא יכולה ככה, לומר לו שאת רוצה להרגיש חיבוק אמיתי, ולא אייקון.. איפשהו אני יכול להבין למה הוא נפגע, אבל זה מצב שבסופו מישהו היה חייב להיפגע, וכשזה מגיע לשלב הזה, אז כל אחד לעצמו.. מגיע לך יותר מזה. מגיע לך להיות עם מישהו אמיתי. מגיע לך להיות בקשר שבו עוזרים אחד לשני, לא מתמודדים אחד מול השני. מגיע לך לאהוב ולהיות נאהבת. את לא צריכה להרגיש אשמה בגלל זה. באמת שלא. אבל הייתי מתנצל על העניין של אי-מתן הודעה מוקדמת.. :)

היי...

כה ציפיתי... עכשיו אני יודע לאיזה יום את כה ציפית... וזה לא יצא... קיצר שמעי לי.. תגידי לו שילך לחפש את עצמו בסיבוב.. ולפי דעתי אם הוא משחק אותה נפגע ומשחק לך על המצפון הוא כנראה יודע מה הוא עושה כי אחרת לא היית רושמת לו פה מכתב.. זה רק כי את כזאת מתוקה.. אז אם הוא משחק אותה כזה נפגע לפי דעתי את לא צריכה לצאת ע אחד כזה שגורם לך להרגיש רע כל כך על משהו שלא באשמתך...!! הרי מהההה מה וואט דה פאק הוא ציפההההההה.....????? שתחכי לו עוד 3 חודשים.....?????? ואשפר לחשוב.. אפילו לא ראית את הבנאדם... לא דיברת איתו בפון....!! בכל זאת..!!! ולפי דעתי האישית לא יודע אם תייסמי את זה.. עדיף לך לא לדבר איתו איזה חודשיים לפחות... ככה שתתנתקי ממנו רגשית... המממ טוב זהו ...

איזה מותק

אמממ תודה לכלום. אני ידועת שאני צודקת ולא צודקת. אני יודעת שבי זה היה פוגע, אבל באמת לא בגדתי באף אחד, לא הרעתי לאף אחד, לא בכוונה לפחות. בדיו מה שכתבת דל פיירו זה מה שחשבתי, עם כל האהבה והרצון הטוב, אפילו לא דיברנו בטלפון והרגשתי באמת שזה הולך להימשך עוד המון זמן. חבל לי שככה הוא חושב עליי אבל באמת שאני סיימתי לבזבז את הזמן שלי על להתאבל על גברים. אני ממשיכה וכמה שיותר מהר. ובאת...עם כל הצער....זה באמת מצער, אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי רגע נוסף של בזבוז. אני לא מתכוונת להמשיך בשרשור הזה ובכלל בהתעסקות בנושא, הוא יודע איפה למצא אותי. אני לא בן אדם רע, אני לא שקרנית,מעולם לא ידעתי לשקר, ובחחים אבל בחיים אני לא אפגע באהובים עליי בכוונה ומי שלא יודע לסלוח ולקבל דברים....זו בעייה שלו לא שלי.

סתם טמבל

סתם ילד פחדן זה ברור שהוא התחמק מלהפגש איתך. רק אם תגידי לו שאת לא תדברי איתו עד שהוא יפגש איתך, אז יש סיכוי קטן שהוא יפסיק להיות כזה הומו

מיטללל

New member
ממממ

שום כלום לא ברור ולכל מטבע יש שני צדדים ואנחנו לא יכולים לדעת מה הוא מרגיש.. לכן אני אשמח אם לא נכנה אותו בשמות חיבה כאלה ואחרים

RVD18

New member
איזה שטויות

אולי לא התאים לו? אולי הוא הבין שהיא לא בשבילו? אולי לא רצה קשר שהתחיל בנט? אז הוא הומו?... וזו לא אשמתו שקשה לה להמשיך הלאה

RVD18

New member
מה שתגידי

אבל כשמישהו לא מעוניין ומנתק קשר במקום לשחק משחקים עם הצד השני ולתלות בו תקוות, אז הוא לא בסדר? מי כמוך יודעת שזה לא נכון. כשאת עושה את זה, זה בסדר וכשמישהו אחר זה לא? נכון, זה לא נעים ולא מבינים את הצד השני, אבל מבחינתו לנתק קשר זה הכי טוב. מה לעשות, אי אפשר בכוח. אם זה לא הדדי, ממשיכים הלאה.

אסף

זה שאתה פגוע לא אומר שהכל אותו דבר. אין קשר בין מה ש'רה לך ולמה שקרה לי, פשוט אין ותשכח מזה מהר. אני לא רוצה להמשיך עם השיחה הזו. בכלל.

Hipsh

New member
לדעתי

וכמובן שאת יכולה להתייחס בכל דרך שתבחרי אם הוא נשמע לך בחור לטעמך, תנסי להיפגש איתו, כמובן במקום הומה אנשים כי מי יודע אילו מקרים מזעזים קורים דרך האינטרנט אם תפגעי תיפגעי אבל לפחות תתנסי, לפחות עברת את החוויה, במקרה ונפגעת את תתגברי ,תתחזקי ורק תלמדי מהמקרה לשבת בבית, לא לדבר עם אנשים ולהיות עצובה כי לא עשית משהו זה חבל חיים פעם אחת לפחות זאת דעתי אני בגישה של- עדיף לב שנשבר מאשר לב שמעולם לא חווה אהבה

למעלה