אני ידועת שתקרא את מה שכתבתי פה

אולי זה יעורר מעט בלאגן, אבל!

אם הבנתי נכון כל פעם שקבעתם להפגש הוא דחה את הפגישה מכל מיני סיבות... בטלפון כפי שכתבת, לא שוחחתם אף פעם! איזה מן קשר זה בדיוק? את האקסית שלי גם הכרתי בנט אבל עברנו לפון תוך יומיים. ולאחר שבוע וחצי נפגשנו. לדעתי, או שהבנאדם נשוי! ואת הולכת לשבור לעצמך את הלב... או שפשוט הבנאדם מציג את עצמו כאישיות מסויימת במסווה! אין שום הגיון שגבר שבאמת רוצה להכיר אותך וגם הוא מרגיש אלייך לפחות טיפה ממה שהוא הצליח לגרום לך להרגיש כלפיו, ולא שלח תמונה במייל/מסנג'ר או כל אמצעי אחר. לא טרח לתת או לבקש טלפון במשך 3 חודשים! זה נשמע הזוי...סורי שאני נשמע כ"כ קיצוני אבל מנסיון זה לא מישהו שרוצה באמת להכיר אותך. הצעתי, תמחקי כל זכר וכל פרט שהיה לך ממנו. תחסמי את כל האמצעים ליצירת קשר איתך ותתחילי לחפש קשר אמיתי ולא ווירטואלי. עם אדם וירטואלי לא תוכלי לעשות ילדים ולהקים בית...לא תוכלי לעשות איתו כלום מלבד שיחות מאחורי מסך מלא קרינה. אאחל לך שתתאשתי מהר לפני שתפלי לביצה שאח"כ תצטרכי לספר בפורום על דברים רעים שקרו לך.... בהצלחה!

orikos

New member
פששש זה אחד הדברים היפים ביותר ש...

קראתי פעם ליפני שנה ליפני שאני והחברה הנוכחית שלי ניפגשו הכרתי אחת מהרשת ובאמת זאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שהקראתי מישהי מהרשת קראו לה סתיו והאמת קרה בידיוק כמוך ואפילו התחיל קשר וניפגשנו הרבה פעמיים בסופו של דבר אבל היסתבר שהיא שיקרה לי בהרבה דברים בנוגע אליה אני פשוט לא יכלתי לסבול את השקרים לכן ניפרדנו וככה זה נגמר היום אני בקושי מדבר איתה אבל שחכתי מימנה כבר מזמן נשאר זכר אבל שחכתי מה שיש לי להגיד לך זה....שכל דבר שוכחים בסוף נשאר זכר אבל שוכחים אין מה לעשות אלה החיים בהצלחה בהם:]

למעלה