אאאאאאאאאאאווווייייייייייייייי כמה שהוא עצבן אותי היום!!!!!!!!! הוא מניאק!!! אוף איתו אני ירביץ לו!!!!! אני שונאת אותו!!!!!!! נ.ב צ'רטי מתחילה להפחיד אותי!! אני שונאת את האנק!!!
סוף סוף מישו מנסה להפריד בין השו לאיס. למרות שהוא היה תמים מדי. אני הייתי מוסיף עוד כמה שקרים עסיסיים שהיו גורמים לשרידן לחזור היישר לידיים של רוג'ר ופייר... חבל שהחליפו גם אותו... בפעם הבאה שאני ידבר עם מקנזי, אני ישאל אותה אם היא מתגעגעת להאנק הקודם...
אני חייב להודות שעדיף צירוף של שו ואיס מאשר צירוף של שו והאנק, (שוונק) וזה אפילו עדיף על צירוף של לו והאנק. לאנק - שזה היה גם מתאר את הקשר בינהם די טוב..
אניווי, אני לא מבין את העליהום הזה על האנקי המסכן שלי. הבנאדם מאוהב, מה אתן רוצות ממנו? יש למישהו משהו נגד אהבת אמת?
בטח שקיי קולטת אבל היא לא מוכנה להשלים. היא רוצה להשיג את מיגל בכל מחיר כי היא הייתה צריכה להיות איתו (אין לי מושג מה היא מוצאת בו) אבל היא הייתה מאוהבת בו כל השנים האלה וסוויט צ'ריטי באה לה לפני חודש אחד בלבד והתלבשה על מיגל בצורה הכי ערמומית שאפשר, בזמן שהיא משחקת אותה גודי טושיז... אבל היא כזאת נחמדה... שטוחה, אבל נחמדה...
סתם 2 אנשים שלא ראו אחד את השני בחיים. קיי ראתה את מיגל בחיים צ'ריטי לא ראתה את מיגל בחיים קיי רצתה את מיגל צ'ריטי חטפה לה את מיגל עם קיי מיגל היה מאושר עם צ'ריטי הבחור כמעט מת כל שני וחמישי הבית השני של קיי הוא לא הגיהנום קיי לא נהפכת לזומבי קיי לא מטביעה את ספינת הנשף קיי לא נשאבת לגיהנום דרך ארון חדרה לקיי אין פרמנישנס את קיי מכשפה שהפכה את עצמה לכלב לא ניסתה לחסל לקיי אין ספישל פאוורס מסקנה - צ'ריטי היא פריקית חולת נפש מטורפת (וזה ידוע שמחלות נפש עוברות בתורשה) קיי, היא סתם בחורונת סבבית ונורמאלית...
שקיי מתחלפת כל שני וחמישי, בעוד שצ'רי נשארת צ'רי לנצח. אתה היית רוצה לצאת עם בחורה שהיום נראית משגע, עם שער שחור ועיניים מדהימות, אבל מחר היא נראית כמו אחותך? היום אתה הולך לישון לצד הבחורה הזו
ההתנהגות שלי כל פעם שמזכירים את השטן קיילי (תסלחו לי בזמן שאני הולך להקיא) מינוג (הג' לא נשמעת). אני בכל זאת ממליץ על שיר באותו שם של זמרת בריטית בשם סוניה...
א' כל, מה יש לך נגד קיילי (המלאך) מינוג (ג' לא נשמעת) ב' כל, מי זאת הסוניה הזו שלך, שאף אחד לא מכיר אותה לעומת קיילי מינוג (ג' לא נשמעת) וג' (לא נשמעת) מה כל העניין קשור לעובדה שקיי3 היא מכוערת משהו פחד?
את סוניה לא מכירים בגלל שהיא 1 היט וונדר... לא ארחיב בנושא. קיילי היא הייצוג (ג' לא נשמעת) של כל מה שרע במוסיקה. במוזיאון השעווה עשו ממנה ממש מוצג (ג' לא נשמעת) ופרסמו את זה כאילו זה יום חג (ג' לא נשמעת). היא זמרת ג(כן נשמעת)רועה!!! איומה ונוראה!!! איכס... אני בכלל לא מתפלא שאתה אוהב אותה...אבל אל תרגיש כזה Lucky. זה לא שהיא תבוא אלייך יום אחד ותגיד Come into my world, למרות שרואים In your eyes שאתה can't get her out of your head. אני לעומת זאת, מציע לך לקחת את זה Slow...