אני יהרוג את האנק

Galco1

New member
סליחה!

קיי 3 ( דיינה רייט ) היא יפיפיה... אין בה שום שמץ של כיעור... היא וטיילור יפות... לעומת זאת היידי וזאת שתהיה חודש מזוויעות... בכל מקרה קיי עדיפה על כולן.

Bow Wow2004

New member
ווטאבר...

זה שיש לי ידע כללי נרחב לא אומר שאני מעריץ את קיילי מינוג. להיפך, אני מתעב את הייצור המינימליסטי הזה עם שיני השפן האלה שלה. בכל אופן, בלילה הקודם ישנתי רק 3 שעות ואני הולך להשלים שעות שינה הלילה הזה. מה גם שכל היום לא הייתי בבית ופספסתי פרק חשוב בתשוקות, שגם מחר בבוקר אני לא יוכל לראות... קשה קשה... לא נראה לי ששום דבר יצליח לעודד אותי... אלא אם כן אני יעשה את הLocomotion... אז לילה טוב, בון וויט, בונה סיארה, דוברווצ'ה, גוד נייט, פיס, פאס, שלום, סאלם.

Bow Wow2004

New member
למדי לשרשר נכון - בכל אופן

הסיבה היחידה שהיא נבחרה לתפקיד של קיי זה בגלל שהייתה לה תוכנית באותו ערוץ של תשוקות NBC בשם "מי רוצה להתחתן עם אבא שלי?". היא אמרה שהיא עשתה אודישן והייתה ממש גרועה בה ואפילו התחילה לבכות מרוב שהיא הייתה גרועה ותוך יום התקשרו אליה ואמרו לה שקיבלה את התפקיד... קרי: קיי4 נבחרה בגלל --------> נכון, פרוטקציות...

Bow Wow2004

New member
רגע רגע רגע...

זה רק אני או שבזמן שאי ופייטון דיברנו על קיילי מינוג, כמה אנשים פה חשבו שאנחנו מדברים על...קיי??? אה??

למעלה