אני יודעת שאני לא שייכת לכאן

motzi

New member
אני אפילו לא אטרח להתייחס להודעה

אבל כן אתייחס לשאר הבנות שהיו אדיבות וסובלניות. תחושתי השתפרה לאין ערוך לאחר חילופי הדיעות עם אנשי הפורום תקוותי שמעטים אלו המגיבים כמו האחרונה.

motzi

New member
ואם היית קוראת היטב ומתעמקת

היית מגיעה למסקנה שאינני שונאת ילדים,אני מוחה על הנורמות החברתיות המתלוות לכך,את מוזמנת לקרא את כל התגובות! מעבר לזה שתגובתך ניראת אימפולסיבית ולא מושכלת,מקניטה ולא בונה. בדיוק על זה אני מוחה. על כך שיש אנשים שיקפצו ויגידו שאסור לי להביא ילדים כי אוי ואבוי ..לא יקרה מצב שמישהו יודה שיש בזה הרבה קושי(כמו גם הרבה אהבה אני משוכנעת). כי "צריך להביא " ילדים "וצריך" להנות מכל רגע וחס ושלום להודות (ויש כאלה שמודות ועל כל הכבוד) שכ"כ קשה לפעמים!!!!

motzi

New member
ודבר נוסף...הילד/ה הזה בא מאהבה

שלימה וטובה עם בן זוגי...כך שאל תצאי בהכרזות סתמיות..היי רצינית!

חגית1111

New member
../images/Emo26.gif היי מוצי.........

גם אני מתלבטת בשאלת הילד (אני עדיין רווקה אומנם) ולכן אני מזדהה עם הרבה מן הדברים שנאמרו בשירשור. אני גם יודעת, בדיוק כמוך, שעם כל ההתלבטויות, אם אגיע למצב שאביא ילד לעולם בנסיבות כאלה ואחרות הוא יזכה להרבה אהבה. אז אני כן אאחל לך "מזל טוב" - למרות שזה יעצבן אותך
כי כמו בכל דבר בחיים, קצת מזל לא מזיק לאף אחד. ולגבי הנגיעות בבטן, תקני טי-שרט ותדפיסי עליה "נא לא לגעת" שיהיה לך רק טוב. ביי

motzi

New member
חגית 1111 ..תודה תודה

וזה ממש לא מעצבן אותי.. העלית חיוך על פני..וזה כבר היה שווה מוצי

חגית1111

New member
../images/Emo26.gif היי מוצי.........

גם אני מתלבטת בשאלת הילד (אני עדיין רווקה אומנם) ולכן אני מזדהה עם הרבה מן הדברים שנאמרו בשירשור. אני גם יודעת, בדיוק כמוך, שעם כל ההתלבטויות, אם אגיע למצב שאביא ילד לעולם בנסיבות כאלה ואחרות הוא יזכה להרבה אהבה. אז אני כן אאחל לך "מזל טוב" - למרות שזה יעצבן אותך
כי כמו בכל דבר בחיים, קצת מזל לא מזיק לאף אחד. ולגבי הנגיעות בבטן, תקני טי-שרט ותדפיסי עליה "נא לא לגעת" שיהיה לך רק טוב. ביי

motzi

New member
חגית1111 תודה תודה

וזה ממש לא מעצבן אותי... ההיפך העלית חיוך על פני וזה כבר היה שווה! מאחלת לך הצלחה ואושר מוצי

למעלה