אני יודעת שאתם אוהבים כי אין מי שלא

חןשסק

New member
אני יודעת שאתם אוהבים כי אין מי שלא

שאלון! בשעה טובה ומוצלחת, נכיר אחד את השני הרבה יותר טוב
שם: גיל: מאיפה בארץ? תאריך לידה: כינוי? צבע שיער: עיניים: יש חבר/ה? רשיון? איזה טסט? (לא חייבים לענות
) נשים- על הכביש או במטבח?
יש קעקועים? חושבים שזה סקסי? ופרסינג? מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')? צמחוני? יש אלוהים? וחייזרים? מה הדבר כי מטורף שעשית? מה הדבר הכי מפדח שקרה לך? מה הדבר הכי יפה שעשו לך? מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר? יש לך כרטיס במקושרים? כמה חברים? משקה אלכוהולי אהוב- מועדון/פאב/בר/מסעדה? להקה אהובה: זמר/ת: שחקן/ית: איזה שיר יש כרגע ברקע? סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: ספר מומלץ: סדרות טלויזיה אהובות? אתר הבית? מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: מקום בחו"ל שצריך להיות בו: עושה ספורט? מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? מה היית רוצה להיות שתהיה גדול? יש לך חיות מחמד? קונה פרווה/עור אמיתי? צבע אהוב: סגנון לבוש: הכי אוהב לאכול: הכי שונא לאכול: אוהב לשתות... : ממתק מועדף: תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: משהו בגוף שהיית רוצה לשנות? הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך? על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני? נישקת בחור? נישקת בחורה? הכי רומנטי בעניך.. : הקשר הכי ארוך שהיה לך: והכי קצר? נשבר לך הלב? שברת את הלב? בגדת? בגדו בך? יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם? אז אולי תספר/י לנו?
בוכה הרבה? מה הכי מצחיק אותך? מה המשאלה הכי גדולה שלך? והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?!

חןשסק

New member
אני עונההה../images/Emo26.gif

שם: חן גיל: 20 מאיפה בארץ? ראשל"צ תאריך לידה: 15.1.87 כינוי? שסק צבע שיער: חום כהה עיניים: ירוקות גדולות
יש חבר/ה? לא
רשיון? כן איזה טסט? (לא חייבים לענות
) חמישי
נשים- על הכביש או במטבח?
על הכביש!! יש קעקועים? לא, תמיד אני רוצה ואז מתחרטת, אני לא רוצה להיות סבתא עם קעקוע
חושבים שזה סקסי? תלוי על מי ואיפה ופרסינג? לא אוהבת כל כך... מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')? צבא-פקידה במשרד ראה"מ, למדתי ביולוגיה צמחוני? לא! בשר זה טעים רצח! יש אלוהים? לא וחייזרים? בטוח שכן מה הדבר כי מטורף שעשית? המממ... עדיין לא עשיתי משהו מספיק מטורף מה הדבר הכי מפדח שקרה לך? בשיעור הראשון של הפסיכו' הכיסא שישבתי עליו היה שבור ודפקתי כזו נפילה מול כולם....
מה הדבר הכי יפה שעשו לך? חבר שלי לשעבר מילא לי ביומולדת את כל החדר שלו בנרות ועשה לי ערב רומנטי
מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר? באתי לחבר שלי לשעבר עם מלא מלא בלונים ועוגה עם נרות וזיקוקים הבייתה ביומולדת, וגם נסענו לים עם אוהל וכל מני שטויות...
יש לך כרטיס במקושרים? כמה חברים? כן, 12
משקה אלכוהולי אהוב- קאפירינייה! מועדון/פאב/בר/מסעדה? מועדוןןן!! תנו לי בראש!
להקה אהובה: יש המוןןן...! משינה, כנסיית השכל, ועוד כל מני הרכבי היפ הופ למניהם... זמר/ת: ברי סחרוף
שחקן/ית: אלאדין!! איזה שיר יש כרגע ברקע? MISS SIN - LADYS LIGHT סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: הכי בא בטוב כרגע זה סטנדאפ! לא חשוב מה- לכו! ספר מומלץ: "מישהו לרוץ איתו"- מומלץ בחום! סדרות טלויזיה אהובות? סקראבס, סיינפלד, חברים אתר הבית?
מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: שמורת עין גדי! מקום מהמם לדעתי... הניגוד הזה של מדבר ומים, וגם בצפון לא חסרים מקומות. מקום בחו"ל שצריך להיות בו: אני מתה מתה מתה לטוס למזרח הרחוק ולאפריקה! עושה ספורט? כן! אירובי פעמיים בשבוע כבר 5 שנים מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? לשיר ולרקוד או לרוץ מה היית רוצה להיות שתהיה גדול? רופאה יש לך חיות מחמד? כלבה ודגים קונה פרווה/עור אמיתי? חס וחלילה!! צבע אהוב: כתום סגנון לבוש: ספורט אלגנט הכי אוהב לאכול: מה שטעים, אבל בעיקר שניצלים של אמא הכי שונא לאכול: חצילים ובצל
אוהב לשתות... : מים או פטל
ממתק מועדף: סניקרס! תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: אני רוצה להיות יותר גמישה
תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: אדישות- כשאני עצבנית זה נוראי משהו בגוף שהיית רוצה לשנות? רגליים
הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך? עיניים ובטן על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני? עיניים וזרועות! נישקת בחור? ברור נישקת בחורה? גם
הכי רומנטי בעניך.. : להיות תחת שמיים מלאים כוכבים עם האהוב שלך.. הקשר הכי ארוך שהיה לך: שנתיים וחצי והכי קצר? יומיים
נשבר לך הלב? כן שברת את הלב? כן.. בגדת? לא בגדו בך? לא יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם? כן~ אז אולי תספר/י לנו?
ממש לא
בוכה הרבה? לא ממש מה הכי מצחיק אותך? חברים שלי והומור שחור. גם המון נונסס וסטנדאפ מה המשאלה הכי גדולה שלך? שיהיה כבר שלום אמיתי
(ולהצליח בלימודי רפואה ולטוס לאפריקה לטפל שם) והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?! קצפת! את הביסקוויט שומרים לסוף

pain is MY love

New member
מזל שאני בחופשת מחלה חחחח

שם: מרינה גיל: 20 וחצי מאיפה בארץ?: ראשון תאריך לידה: 22.3.86 כינוי?: מירנה, מירינה אבל רק בצבא קוראים לי ככה... צבע שיער: בלונד
עיניים: ירוק-דבש יש חבר/ה?: אני חושבת שכן... חחח אבל עוד מוקדם כדי לדבר על זה רשיון?: אני והיונדאי קופה של המורה שלי עדיין עובדים על זה...
איזה טסט? (לא חייבים לענות ): היו כבר שני ניסיונות לפני שהתגייסתי... עכשיו אני בדרך לשלישי.. נשים- על הכביש או במטבח?: גם וגם יש קעקועים?: כן- שלושה מ-ד-ה-י-מ-י-ם חושבים שזה סקסי?: הכי סקסי שיש! ופרסינג?: פעם היו לי 11, היום רק שלושה מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')?: קצינת קישור קטנה וחביבה
צמחוני?: ממש לא יש אלוהים?: בהחלט וחייזרים?: לדעתי יש אבל הם לא מבקרים פה.. מה הדבר כי מטורף שעשית?: יש הרבה אבל קשה לי לחשוב עכשיו על משהו מה הדבר הכי מפדח שקרה לך?: כנ"ל מה הדבר הכי יפה שעשו לך?: כנ"ל מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר?: כנ"ל יש לך כרטיס במקושרים? כמה חברים?: כן, יש לי משהו כמו 160 חברים אם אני לא טועה... וכן, 90% מהם אני מכירה באופן אישי משקה אלכוהולי אהוב- וודקה רד בול מועדון/פאב/בר/מסעדה?: VOICE להקה אהובה: זמר/ת: שחקן/ית: איזה שיר יש כרגע ברקע? סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: ספר מומלץ: סדרות טלויזיה אהובות? אתר הבית? מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: מקום בחו"ל שצריך להיות בו: עושה ספורט? מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? מה היית רוצה להיות שתהיה גדול? יש לך חיות מחמד? קונה פרווה/עור אמיתי? צבע אהוב: סגנון לבוש: הכי אוהב לאכול: הכי שונא לאכול: אוהב לשתות... : ממתק מועדף: תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: משהו בגוף שהיית רוצה לשנות? הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך? על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני? נישקת בחור? נישקת בחורה? הכי רומנטי בעניך.. : הקשר הכי ארוך שהיה לך: והכי קצר? נשבר לך הלב? שברת את הלב? בגדת? בגדו בך? יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם? אז אולי תספר/י לנו? בוכה הרבה? מה הכי מצחיק אותך? מה המשאלה הכי גדולה שלך? והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?!

חןשסק

New member
לא ענית על חצי משאלון ../images/Emo3.gif

ולמה את לא באה לפורום ראשון! }-[

pain is MY love

New member
זה מה שקורה כשאני עדיין מסטולה

מהמשכחי כאבים... קפץ לי האנטר באמצע. להקה אהובה: כנסיית השכל זמר/ת: אפרת גוש שחקן/ית: אין איזה שיר יש כרגע ברקע? שלוש לראש- כל המבטים עליה סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: אין לי משהו ספציפי ספר מומלץ: 11 דקות של פאולו קואלו סדרות טלויזיה אהובות?: "האנטומיה של גריי" "ארץ נהדרת" "גומרות הולכות" אתר הבית?: תפוז! מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: ראשון לציון
מקום בחו"ל שצריך להיות בו:תיאלנד עושה ספורט?: כן, ריצות קצרות למטבח ולעיסה מאסיבית... מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים?: לזרוק אגרטל על הדלת (קרה לי כבר...) מה היית רוצה להיות שתהיה גדול?: פסיכולוגית יש לך חיות מחמד?: לא קונה פרווה/עור אמיתי?: עור כן צבע אהוב: אדום סגנון לבוש: קצר
הכי אוהב לאכול: פיצה הכי שונא לאכול: מרק אוהב לשתות... : וודקה רדבול ממתק מועדף:אפרופו תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: חוסר אגואיזם! תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: אגואיזם!!! משהו בגוף שהיית רוצה לשנות?: הייתי אומרת אף.. אבל כבר שיניתי חחחח הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך?: עיניים על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני?: מבט נישקת בחור?: כן נישקת בחורה?: כן הכי רומנטי בעניך.. : חוף ים ואור נרות הקשר הכי ארוך שהיה לך: נראה לי חודש.. והכי קצר?: משהו כמו 24 שעות נשבר לך הלב?: כן שברת את הלב?: יש מצב.. בגדת?: כן בגדו בך?: אני משערת שכן יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם?: לא ממש.. אז אולי תספר/י לנו? : חחח לא ממש בוכה הרבה?: בשבוע האחרון כן כי פחדתי מהניתוח אבל בגדול אנילא מהבכייניות מה הכי מצחיק אותך?: חברות שלי! מה המשאלה הכי גדולה שלך?: להיות מאושרת (לייק דההההה) והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?!: ברור שאת הביסקוויט!!!

Zoharrr

New member
משעמם!

שם:זוהר גיל:17 וקצת מאיפה בארץ?נווה מיכאל תאריך לידה:28.7.89 כינוי?זר צבע שיער:חום עיניים:חום בהיר יש חבר/ה?כה רשיון?עוד מעט :) איזה טסט? (לא חייבים לענות ) נשים- על הכביש או במטבח?שניהם יש קעקועים?לא חושבים שזה סקסי?כן ופרסינג?באוזניים מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')?אומנות,תנ"ך,תושב"ע צמחוני?טורפת יש אלוהים?כן וחייזרים?לא מה הדבר הכי מטורף שעשית?סקס על החוף באור יום ? מה הדבר הכי מפדח שקרה לך?אהמ...לאדעת מה הדבר הכי יפה שעשו לך?ליומולדת 17 החבר עשה לי משהו יפה... מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר?ערב רומנטי לבחור מהסעיף הקודם בג'קזי עם ין,שוקולד ונרות יש לך כרטיס במקושרים? כמה חברים?יש לי מייספייס,מקושרים זה מפגר משקה אלכוהולי אהוב-וויט ראשן,באד אפל מועדון/פאב/בר/מסעדה?גוזניק,קפה רימון להקה אהובה:כריד זמר/ת:איימי לי מאוונסנס שחקן/ית:שון קונרי איזה שיר יש כרגע ברקע?אין סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת:מופש לזכרו של מאיר אריאל ספר מומלץ:זרים - דין קונץ, ושערי האש של סטיבן פסרפילד סדרות טלויזיה אהובות?סמולוויל,בלייד,מכושפות אתר הבית?המ.. מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו:העמק שליד הבית שלי מקום בחו"ל שצריך להיות בו:דרום אפריקה,קייפ טאון. עושה ספורט?לא מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים?מכות מה היית רוצה להיות שתהיה גדול?מאושרת יש לך חיות מחמד?כע קונה פרווה/עור אמיתי?לא צבע אהוב:שחור סגנון לבוש:?שחור? D: הכי אוהב לאכול:פיצה הכי שונא לאכול:ברוקלי אוהב לשתות... :מים ממתק מועדף:אנרג'י סנאק תכונה שהיית רוצה שתהיה לך:אהמ...שאלה טובה תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך:אגואיזם משהו בגוף שהיית רוצה לשנות?מהציצים ומטה הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך?עיניים,שיער,ציצים על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני?עיניים נישקת בחור?לא... D: נישקת בחורה?לא.... D: הכי רומנטי בעניך.. :שקיעה על הים הקשר הכי ארוך שהיה לך:הנוכחי, עוד מעט 8 חודשים והכי קצר?3 חודשים נשבר לך הלב?אכן שברת את הלב?לא חושבת בגדת?לא בגדו בך?לא יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם?כן! אז אולי תספר/י לנו? D: בוכה הרבה?כבר לא מה הכי מצחיק אותך?הכלב שלי D: מה המשאלה הכי גדולה שלך?כרגע?שאייל יחזור ללמד אותי ולעבור טסט ראשון. בכללי?שכריד יתאחדו מחדש ויעשו הופעה בפארק הירקון. והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?! :O לא יודעת

חןשסק

New member
רגע!

אז נישקת בחורה או לא ?
(כי מהתשובה שיש לך חבר הבנתי שבחור זה כן..
) ואיך את לא יודעת מה אוכלים קודם בקרמבו! בושה.

rinat l

New member
למרות שאני לא כזאת פעילה פה

אבל מתאים!
שם: רינת גיל: 21 מאיפה בארץ? אשדוד תאריך לידה: 22/2 כינוי? צבע שיער: חום עיניים: אממ.. דבש ירוק בערך יש חבר/ה? לא רשיון? כה איזה טסט? (לא חייבים לענות ) 2 נשים- על הכביש או במטבח? בשניהם יש קעקועים? כן חושבים שזה סקסי? נחמד ופרסינג? כן מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')? משלימה בגרויות צמחוני? לא יש אלוהים? כן וחייזרים? לא נראה לי מה הדבר כי מטורף שעשית? מה הדבר הכי מפדח שקרה לך? מה הדבר הכי יפה שעשו לך? מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר? יש לך כרטיס במקושרים? לא כמה חברים? משקה אלכוהולי אהוב- בירה נחשב? טובורג מועדון/פאב/בר/מסעדה? פאב! להקה אהובה: כרגע מוניקה סקס זמר/ת: כרגע מאיר אריאל שחקן/ית: איזה שיר יש כרגע ברקע? אביתר בנאי - שמח שבאת סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: ספר מומלץ: נקמה - שרה אנג'ל סדרות טלויזיה אהובות? השיר שלנו!!
אתר הבית? וואלה מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: כל הצפון מקום בחו"ל שצריך להיות בו: אוסטרליה מרכז אמריקה עושה ספורט? לא :/ מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? מה היית רוצה להיות שתהיה גדול? יש לך חיות מחמד? דגים חח קונה פרווה/עור אמיתי? לא צבע אהוב: אדום סגנון לבוש: ספורט אנלגנט הכי אוהב לאכול: פיצות הכי שונא לאכול: בשר אדום אוהב לשתות... : מים ממתק מועדף: כל מה שיש בו שוקולד תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: משהו בגוף שהיית רוצה לשנות? הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך? על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני? עיניים יש בהם המון נישקת בחור? כן נישקת בחורה? כן הכי רומנטי בעניך.. : הקשר הכי ארוך שהיה לך: שנתיים וחצי והכי קצר? נשבר לך הלב? כן שברת את הלב? נארה לי שכן בגדת? לא בגדו בך? לא נראה לי יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם? כן אז אולי תספר/י לנו? אחלה בהזדמנות בוכה הרבה? כן מה הכי מצחיק אותך? עדי אשכנזי! מה המשאלה הכי גדולה שלך? שיגיע ינואר.. והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?! את השוקולד והקצפת

ChilD SouL

New member
מוי כיף ../images/Emo23.gif

שם:
גיל: 20 מאיפה בארץ? צפון. תאריך לידה: פב' 86 כינוי? לא נראה לי שיש. צבע שיער: חום-חום בהיר. עיניים: כחולות. יש חבר/ה? אהמ... לא. רשיון?
איזה טסט? (לא חייבים לענות ) 1
נשים- על הכביש או במטבח? מטבח.
יש קעקועים? אין. חושבים שזה סקסי? יש ויש. ופרסינג? אחד. מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')? לומדת מדעי המדינה ותקשורת. צמחוני?
[אבל פעם הייתי
] יש אלוהים?
וחייזרים? יש מצב. מה הדבר כי מטורף שעשית? אנערף. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך? אמא שלי נכנסה לי לחדר באמצע.... עניינים
מה הדבר הכי יפה שעשו לך? שלחו לי זר ורדים ענקי ליום-הולדת בהפתעה מוחלטת - בכיתי. מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר? לא'דעת. יש לך כרטיס במקושרים? כמה חברים?
משקה אלכוהולי אהוב- אורגזמה. מועדון/פאב/בר/מסעדה? תלוי במצב רוח והאם יש לי לפרוק אגרסיות או לא. להקה אהובה: מטרופולין, היהודים, משינה, סינרגיה. זמר/ת: אין. שחקן/ית: ג'וליה רוברטס. איזה שיר יש כרגע ברקע? סאבלימינל ודייויד ברוזה - לפעמים אני מרגיש.
סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: ארמגדון, ספיידרמן, אישה יפה, אתה חתיך - את מטורפת.
ספר מומלץ: הנשר של דניאל סטיל וכמה ספרים של רם אורן. סדרות טלויזיה אהובות? חברים, סיינפלד, כולם אוהבים את ריימונד, CSI, המגן, אפקט הפחד, המחוז וכו'. אתר הבית?
מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: ירושלים. מקום בחו"ל שצריך להיות בו: אמסטרדם\אוסטרליה.
עושה ספורט? אפשר להגיד...יש המון מדרגות והרבה הליכה בין קמפוס לקמפוס שצריך לעלות\לרדת וללכת.
אה ו... חוצמזה, אני משחקת טניס אז... כן, כן, כן.
מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? לדפוק מכות\צרחות. מה היית רוצה להיות שתהיה גדול? שגרירת ישראל באוסטרליה.
אבל האמת... לעבוד עם פושעים, בני נוער בסכנה וכו'. [הייתי צריכה ללכת ללמוד עבודה סוציאלית...] יש לך חיות מחמד? 2 הורים. קונה פרווה/עור אמיתי? לא זה ולא זה. צבע אהוב: כחול.
סגנון לבוש: זרוק, ספורט-אלגנט. הכי אוהב לאכול: צ'יפס ושניצל\שווארמה בלאפה. הכי שונא לאכול: אטריות\פתיתים\אורז\כיסונים. אוהב לשתות... : מיץ ענבים\תפוחים\תות-בננה\סברס-אגס-תפוח\מים. ממתק מועדף: שוקולד מריר, עם או בלי אגוזים. תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: יש לי קצת מכל דבר, לא רוצה כלום. תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: אוהבת הכל. משהו בגוף שהיית רוצה לשנות? אני לא אוהבת ת'בטן שלי. הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך? עיניים\שפתיים. על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני? גובה.
[אבל נגיד והוא גבוה אז על הידיים\כתפיים\זרועות\גב....] נישקת בחור?
נישקת בחורה?
הכי רומנטי בעניך.. : לשים אוהל בחוף הים בזמן שיורד גשם ו... לחמם זה את זה. כמובן שאר הדברים הבנאלים גם תקפים. הקשר הכי ארוך שהיה לך: שנתיים+ והכי קצר? אם מדובר על חבר שאני מחשיבה רציני אז... שנה. נשבר לך הלב?
שברת את הלב?
בגדת?
בגדו בך?
יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם?
אז אולי תספר/י לנו? שנייה. בוכה הרבה?
מה הכי מצחיק אותך? אוטיסטים ואנשים שנופלים ממדרגות\סתם בחוץ וכו'.
סתם...לא'דעת, נורא קל להצחיק אותי. מה המשאלה הכי גדולה שלך? סוד.
והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?! את השוקולד למעלה, אח"כ מלקקים ת'קצפת קצת, לוקחים ממנה ביס, ואז לוקחים ביסים מהעוגייה עד שהיא נגמרת. סופ"ש נפלא

עונה...

שאלון! בשעה טובה ומוצלחת, נכיר אחד את השני הרבה יותר טוב שם: דור גיל:19 מאיפה בארץ? חולון תאריך לידה:7.4.87 כינוי? אין ממש צבע שיער: שחור עיניים: חומות יש חבר/ה?לא רשיון?כן איזה טסט? (לא חייבים לענות ) ראשון נשים- על הכביש או במטבח? לא ולא יש קעקועים? לא :( חושבים שזה סקסי?כן ופרסינג? לא :( מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')? מש"ק סגל צמחוני?ממש לא יש אלוהים?לא וחייזרים?לא מה הדבר כי מטורף שעשית? אני לא בנאדם מטורף במיוחד אז לא עולה לי שום דבר... מה הדבר הכי מפדח שקרה לך? טקס סיום כיתה ו' מה הדבר הכי יפה שעשו לך? אמרו לי שאוהבים אותי מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר? אותו דבר יש לך כרטיס במקושרים? כן, חדש כמה חברים?16 משקה אלכוהולי אהוב- ייגר וג'יימסון מועדון/פאב/בר/מסעדה? מועדון- המוסד, פאב - צ'ייסר בת"א להקה אהובה: Alice in chains זמר/ת: כריס קורנל שחקן/ית: ג'ק ניקולסון איזה שיר יש כרגע ברקע? שמלה אדומה - מופע הארנבות של ד"ר קספר סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: סרט- מועדון קרב, הופעה - אנפלגד של אליס אין צ'יינס ספר מומלץ: מלאכים ושדים סדרות טלויזיה אהובות?חברים אתר הבית? וואלה מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: כלא חד יכול למצוא בארץ מקום שהוא אוהב במיוחד... מקום בחו"ל שצריך להיות בו: פולין, כל מה שיש במסע עושה ספורט? כן מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? לנגן מה היית רוצה להיות שתהיה גדול? מוסיקאי יש לך חיות מחמד?לא קונה פרווה/עור אמיתי? כן צבע אהוב: כחול סגנון לבוש:הכל, מה שבא באותו רגע הכי אוהב לאכול: בשר הכי שונא לאכול: אין דבר כזה אוהב לשתות... : קולה ממתק מועדף:עוגיות אוראו תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: אדיש תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך:ביישן משהו בגוף שהיית רוצה לשנות?עיניים הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך? את הגובה שלי על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני? פנים נישקת בחור? לא נישקת בחורה? כן הכי רומנטי בעניך.. : חוף הים הקשר הכי ארוך שהיה לך: 4 חודשים והכי קצר? שלושה ימים נשבר לך הלב? כן שברת את הלב? כן בגדת? לא בגדו בך? לא יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם? כן אז אולי תספר/י לנו? אממ...לא בוכה הרבה? לא מה הכי מצחיק אותך? בדיחות מה המשאלה הכי גדולה שלך? לפתח קריירה בתור מוזיקאי והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?! הכל בביס... אני הייתי דור...

ת מ י מ ה

New member
גם אני גם אני

שם:לורן גיל:21 מאיפה בארץ?ראשון לציון תאריך לידה:19.6.85 כינוי? לורי\לורנה\לורנצו להמשיך? צבע שיער:חום עיניים:חום יש חבר/ה?לא ברור רשיון?כן איזה טסט? (לא חייבים לענות )רביעי נשים- על הכביש או במטבח? גן וגם יש קעקועים?לא, אני רוצה אבל מפחדת לעשות חושבים שזה סקסי? סקסי ופרסינג?באף מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')?השתחררתי במרץ..הייתי לוחמת, כנראה במרץ מתחילה במכללת רמת גן ממשל ובטחון צמחוני?ממש לא יש אלוהים? אולי וחייזרים?יש מה הדבר כי מטורף שעשית? ממ יש הרבה מה הדבר הכי מפדח שקרה לך? הייתי אצל חבר שלי (לשעבר) ושיצנו מהבית שלי שמתי לב שהחולצה שלי הפוכה מה הדבר הכי יפה שעשו לך? הייתי בשמירה וחבר שלי(לשעבר -לא אותו אחד מהסעיף הקודם) התקשר לכמה אנשים מהמושב שלו שיילכו ויביאו לי קרמבו מהבית שלו מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר? חבל לפרט אני אתחיל לבכות יש לך כרטיס במקושרים? כמה חברים? יש.. 43 משקה אלכוהולי אהוב-גולדסטאר מועדון/פאב/בר/מסעדה?גם גם גם גם להקה אהובה: וואו בעיה.. פוס פייטרס\גרין דיי\משינה זמר/ת:ג'ניס ג'ופלין שחקן/ית: איזה שיר יש כרגע ברקע? מוצארט סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: מטריקס\מניין נשים\משינה-עיברי לידר-רוג'ר ווטרס ספר מומלץ: סדרות טלויזיה אהובות?נמלטים\האנטומיה של גריי אתר הבית? מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו:הערבה מקום בחו"ל שצריך להיות בו:הודו עושה ספורט?שחייה\פילאטיס מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? אגרוף\ירי מה היית רוצה להיות שתהיה גדול? מורה לאזרחות יש לך חיות מחמד?דגים קונה פרווה/עור אמיתי?לא צבע אהוב:כחול\אדום סגנון לבוש:פשוט הכי אוהב לאכול:פסטה\פיצה הכי שונא לאכול:קישוא אוהב לשתות... :גולדסטאר\קפה\תה\מיםםםם ממתק מועדף:קינדר,קרמבווווווווווווו תכונה שהיית רוצה שתהיה לך:קצת יותר אומץ תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: משהו בגוף שהיית רוצה לשנות? הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך?כפות רגליים\גומות חן על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני?החיוך נישקת בחור?כן.. נישקת בחורה?לא הכי רומנטי בעניך.. : כנות והבעת רגשוץ הקשר הכי ארוך שהיה לך:5 חודשים והכי קצר?חודש נשבר לך הלב?כן שברת את הלב?לצערי בגדת?כן בגדו בך?לא יודעת יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם?חח אז אולי תספר/י לנו? חח בוכה הרבה?כן מה הכי מצחיק אותך? הכל מה המשאלה הכי גדולה שלך? שיהיה טוב לסובבים שלי והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?! שוקולוד קצפת מלקקים את הביסקוויט ואוכלים

חןשסק

New member
מזה כל הראשל"צים האלו שלא בפורום

ראשון
סתם סתם...
ולמה את רוצה להיות מורה לאזרחות?!

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif מתאים לי (:)

שם: נעה גיל: בינואר 17 מאיפה בארץ? תל אביב תאריך לידה: 14.1.90 כינוי? נועית, נעה'לה, נועוש צבע שיער: שחור עיניים: כחול-ירוק-אפור-חמניה צהובה באמצע יש חבר/ה? לא רשיון? בקרוב, אמן. איזה טסט? לא עשיתי עוד. נשים- על הכביש או במטבח? במטבח יש קעקועים? עדיין לא חושבים שזה סקסי? מאוד ופרסינג? אין, חושבת שלפעמים זה סקסי מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד')? לומדת פסיכולוגיה-סוציולוגיה צמחוני? לא יש אלוהים? אולי וחייזרים? לא אכפת לי ממש מה הדבר כי מטורף שעשית? לא יודעת, לא ממש חשבתי על זה מה הדבר הכי מפדח שקרה לך? לא יודעת, לא ממש אכפת לי
מה הדבר הכי יפה שעשו לך? הכי יפה? וואו. אממ-> לא יודעת.. מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר? מילאתי את החדר שלי בנרות, הדפסתי תמונות שלנו ביחד ותליתי בחדר, עשיתי פלייליסט מיוחדת של מוזיקה רומנטית והשמעתי, ופיזרתי לבבות על הכרית. יש לך כרטיס במקושרים? כמה חברים? כן, 54 חברים משקה אלכוהולי אהוב- בד אפל סאוור מועדון/פאב/בר/מסעדה? בר להקה אהובה: לא יודעת זמר/ת: כריסטינה אגילרה P: שחקן/ית: דרו ברימור, דקוטה פאנינג, ג'ייק ג'ילנהול איזה שיר יש כרגע ברקע? אין סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: הצגה מומלצת, טקסי, בהבימה. ספר מומלץ: מלך החומוס ומלכת האמבטיה סדרות טלויזיה אהובות? חברים, נותנים בראש, סמולוויל, סאמרלנד, פלזנטוויל אתר הבית? וואלה מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: הממ.. יערות הכרמל מקום בחו"ל שצריך להיות בו: מנהטן, ניו יורק עושה ספורט? בזמן האחרון לא, כי סיימתי מחלה מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? לצרוח, לבכות, לשמוע מוזיקה מרגיעה ולהרגע. מה היית רוצה להיות שתהיה גדול? שחקנית יש לך חיות מחמד? לא קונה פרווה/עור אמיתי? לא, אבל לא מאידאולוגיה צבע אהוב: ורוד, שחור, לבן סגנון לבוש: ג'ינס ומשהו צמוד הכי אוהב לאכול: המבורגר הכי שונא לאכול: או יותר נכון לא אוכלת- חצילים אוהב לשתות... : מים מינרליים, דיאט ספרייט ממתק מועדף: שוקולד קינדר תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: שלווה פנימית תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: קריזיונריות משהו בגוף שהיית רוצה לשנות? אני לבנה מדי, והעור שלי רגיש מדי כזה.. זהו הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך? הפנים שלי על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני? פנים ככלל, ואז בטן נישקת בחור? כן נישקת בחורה? כן הכי רומנטי בעניך.. : מבט ארוך בעיניים, שקט, וחיבוק הקשר הכי ארוך שהיה לך: שנה והכי קצר? שבועיים נשבר לך הלב? כן שברת את הלב? כן בגדת? לא בגדו בך? לא יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם? בערך.. אז אולי תספר/י לנו? לא בוכה הרבה? כן מה הכי מצחיק אותך? דברים תקועים מה המשאלה הכי גדולה שלך? להצליח במה שאני עושה, ולחיות אהבה. והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?! רק את הביסקוויט. לא סובלת את השוקולד והקצפת.

comet9

New member
שבת שלום

שם: איך שבא לכם גיל: 21 מאיפה בארץ? חולון סיטי תאריך לידה: 8.11.1985 כינוי? גם איך שבא לכם... צבע שיער: שחור עיניים: חום יש חבר/ה? ממש לא רשיון? חיובי איזה טסט? (לא חייבים לענות ) שביעי נשים- על הכביש או במטבח? במיטה יש קעקועים? חמסה חושבים שזה סקסי? מאד ופרסינג? בגבה מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')? עובד צמחוני? סלט זה רצח. יש אלוהים? לכל אחד מאיתנו.. וחייזרים? אני מכיר מישהו כזה... מה הדבר כי מטורף שעשית? יותר מידי... מה הדבר הכי מפדח שקרה לך? גם יותר מידי.. מה הדבר הכי יפה שעשו לך? לא יותר מידי... מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר? אני חמוד בד"כ.. יש לך כרטיס במקושרים? כמה חברים? לא משקה אלכוהולי אהוב- 3 חברים טובים. בושמילס, ג'וני וג'ק מועדון/פאב/בר/מסעדה? פאב להקה אהובה: פינק פלויד זמר/ת: אין.. שחקן/ית: טלי שרון האחת והיחידה איזה שיר יש כרגע ברקע? אין.. סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: סרט - הנוסע.. ספר מומלץ: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה סדרות טלויזיה אהובות? חברים ורינו 911 אתר הבית?www.nextplay.co.il מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: שמורת החולה מקום בחו"ל שצריך להיות בו: זנזיבר עושה ספורט? כן מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? להרביץ למישהו מה היית רוצה להיות שתהיה גדול? רופא יש לך חיות מחמד? חתולה וכלבה. קונה פרווה/עור אמיתי? לא צבע אהוב: אדום סגנון לבוש: ג'ינסי הכי אוהב לאכול: שווארמה בשמש הכי שונא לאכול: סושי אוהב לשתות... : דיאט קולה ממתק מועדף: החטיף בריאות של עלית.. תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: סבלנות תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: עצבנות משהו בגוף שהיית רוצה לשנות? את המשקל.. הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך? השפתיים על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני? שדיים נישקת בחור? לא.. נישקת בחורה? יותר מידי הכי רומנטי בעניך.. : לילה שקט בבית.. הקשר הכי ארוך שהיה לך: שנה ו5 חודשים... והכי קצר? שבועיים נשבר לך הלב? כן שברת את הלב? כן בגדת? כן בגדו בך? כן יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם? כמה כאלה אז אולי תספר/י לנו? בטח בוכה הרבה? אני די רגשן.... מה הכי מצחיק אותך? בידור?.... מה המשאלה הכי גדולה שלך? יש כמה כאלה... והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?! הביסקוויט

בדיוק משעמם לי..@@

שם: בת-אל
גיל: 19 וחצי מאיפה בארץ? דרום תאריך לידה: 27.7.87 כינוי? שבלולהההההה
צבע שיער: ג'ינג'ית עיניים: דבש ירוק יש חבר/ה? כן
רשיון? כן !! לא נהגת חדש כבר!! איזה טסט? (לא חייבים לענות ) ראשון! נשים- על הכביש או במטבח?גם וגם
יש קעקועים? לא חושבים שזה סקסי? תלוי איזה ופרסינג? בטבור
מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')? השתחררתי עכשיו בתכנון ללמוד...
צמחוני? לא יש אלוהים? יש וחייזרים? יש אנשים שדי דומים להם.... מה הדבר כי מטורף שעשית? יש הרבה מאווווד מה הדבר הכי מפדח שקרה לך? מה לא קרה לי... מה הדבר הכי יפה שעשו לך? זה אישי מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר? אישי גם יש לך כרטיס במקושרים? כמה חברים? 21 נראה לי משקה אלכוהולי אהוב- יש הרבה מועדון/פאב/בר/מסעדה? דאנס בר להקה אהובה: אין זמר/ת: אין שחקן/ית: לא יודעת איזה שיר יש כרגע ברקע? אין קול במחשב סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: שנים שלא הלכתי ספר מומלץ: למה גברים אוהבים ביצ'יות סדרות טלויזיה אהובות? או.סי, מגרש ביתי אתר הבית? לא זוכרת את השם מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: כותל מקום בחו"ל שצריך להיות בו: לאס וגאס עושה ספורט? משהו כזה מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? הים מרגיע אותי!! מה היית רוצה להיות שתהיה גדול? מאושרת יש לך חיות מחמד? לא אוהבת קונה פרווה/עור אמיתי? לאא צבע אהוב: ורוד סגנון לבוש: תלוי לאן הכי אוהב לאכול: טוסט הכי שונא לאכול: יש הרבה אני בררנית אוהב לשתות... : נסטי אפרסק ממתק מועדף: סוכריות גומי תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: לא יודעת תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: רגישות יתר משהו בגוף שהיית רוצה לשנות? מה אכפת לכם הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך? כמעט הכל על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני? פנים נישקת בחור? ברורררררררר נישקת בחורה? ברורררררררר הכי רומנטי בעניך.. : יש הרבה הקשר הכי ארוך שהיה לך: כמעט שנתיים והכי קצר? בקושי חודש נשבר לך הלב? כן שברת את הלב? כן בגדת? לא בגדו בך? לא שידוע לי יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם? כן אז אולי תספר/י לנו? חח למה נראה לך בוכה הרבה? בתקופה האחרונה יותר מדי מה הכי מצחיק אותך? הכל ! תמיד מחייכת! מה המשאלה הכי גדולה שלך? אושר!!! והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?! שוקולד!!

Dark Muse

New member
אני לא נוהג לעשות שאלונים, אז יאללה

שם: גיא גיל:20 מאיפה בארץ: בת-ים תאריך לידה: 15.9.1986 כינוי: dark muse, farscape צבע שיער: חום בהיר עיניים: חום בהיר יש חברה: לא רשיון: לא, אבל בתכנון
נשים - תלוי במה הן יותר טובות
יש קעקועים - לא ולא יהיה חושבים שזה סקסי - תלוי למי ואיפה פירסינג - אין וזה לא זה סקסי בשום מקום (זה גם לא מגעיל, זה סתם ברזל לטעמי) מה עושה בצבא - כרגע מש"ק נתיב לאחר שהייתי מש"ק קורס קצינים צמחוני - לא יש אלוהים - לא חייזרים - לא מה הדבר הכי מטורף שעשית - לא חושב שעשיתי משהו מטורף
מה הדבר הכי מפדח שקרה לך - לא ממש פאדיחה, אבל שכחתי לשם כומתה במסדר, זה היה קצת מצחיק שהמש"ק משמעת בא אליי מה הדבר הכי יפה שעשו לך - אני ממש לא זוכר שעשו לי משהו יפה, כזה שיהיה חרוט לי בזכרון. כיף לי אבל שכותבים לי דברים ארוכים ויפים כאלה, ועשו לי את זה פעם. יש לך כרטיס במקושרים - כן, חדש! היה לי משעמם כמה חברים - בנתיים 7, לא חברותיי חח משקה אלכוהולי אהוב - אני לא שותה אלכוהול כמעט, האחרון שטעמתי, פידג' משהו, היה מעולה. מועדון\בר\פאב\מסעדה - אני מעדיף מסעדה כנראה. איזה? משהו טעים
להקה אהובה - אוו יש הרבה, בעקרון MUSE סונטה ארקטיקה וצ'ילדרן אוף בודום הם די אהובים עליי. זמר - מתיו בלאמי, אין עליו. שחקן - ג'וני דפ איזה שיר יש ברקע - אין, אני אוהב שקט לרוב. סרט\הצגה\הופעה מומלצת - רק סרטים ויש הרבה טובים, שר הטבעות הוא המרשים ביותר שראיתי. ספר מומלץ - כל העולם של טולקין. סדרות טלויזיה אהובות - פארסקייפ ואקס פיילס (לשעבר) היה גם קויבוי ביבופ אבל... זה היה 26 פרקים
וסרט אתר הבית - YNET, אוהב להיות מעודכן מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו - ירושלים, יש בעיר הזאת משהו... מקום בחו"ל שצריך להיות בו - כל ארצות סקנדנביה. לא שהייתי שם, אבל אלו מקומות מדהימים ומעניינים. עושה ספורט - כן! אוהב. מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים - ספורט
מה היית רוצה להיות שתהיה גדול - קשה להגיד, יש לי הרבה דברים בראש. זה נע בין פוליטיקאי, ראש עיר ועד למנכ"ל של חברה. יש לך חיות מחמד? - כן, כלבה די מבוגרת כבר
קונה פרווה\עור אמיתי? - לא, ולעולם לא. בכלל אני לא קונה בגדים כמעט.. צבע אהוב - שחור כחול וסגול סגנון לבוש - מה שיש בארון, די רגיל כזה, יותר לכיון של הTSHIRT ומכנס שלושת רבעי או טרייניג הכי אוהב לאכול - אממ... אני אוהב לאכול! מה אני הכי אוהב? תפוחי אדמה נראה לי.. הכי שונא לאכול - לא אוהב צימוקים אוהב לשתות - פפסי מקס
ממתק מעודף - במבה עם קולה = PRICELESS תכונה שהיית רוצה שתהיה לך - הייתי רוצה יותר אופטימיות וביטחון עצמי תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך - האופי הביתי אולי... זה כיף, אבל בצבא נגיד זה מעצבן
משהו בגוף שהיית רוצה לשנות - כלום, גוף מושלם
הדבר שאתה הכי אוהב בגוף שלך -
, בעקרון כמו שאני לא שונא כלום, אין משהו ספיציפי שאני אוהב במיוחד... אולי... על מה מסתכל קודם אצל המין השני - פנים שהן יפות, ורגליים לאחר מכן כי זה סקסי!
נישקת בחור - לא נישקת בחורה - כן הכי רומנטי בעניך - סופת ברקים הקשר הכי ארוך\קצר - לא היה משהו קצר או ארוך...
נשבר לך הלב? - לא רומנטית, יותר נשבר לי הלב מאנשים שסרחו שברת את הלב - יש מצב, מישהי נדלקה עליי והבהרתי לה שזה לא ילך... אבל אני מקווה שלא. בגדת - לא בגדו בך - לא יש לך סוד ענקי שלא תספר לעולם - אממ לא חושב... מי שקרוב יודע כמעט הכל בוכה הרבה - לא מה הכי מצחיק אותך - הומור שחור אני חושב... שזה בא בטאקט ובמקום. מה המשאלה הכי גדולה שלך - בשבילי, שאני אצליח ואהיה בריא. בשביל כולם שיהיה להם רק טוב! בקרמבו אני אוהב להשאיר את הביסקוויט לסוף

נועם m

New member
אני ערה בשמונה בבוקר!

שם: תום גיל: 18 ומשהו מאיפה בארץ? מפה
תאריך לידה: 7 ביולי כינוי? יש המון... צבע שיער: אדום עיניים: ירוק- כחול יש חבר/ה? לא רשיון? ודאי איזה טסט? (לא חייבים לענות ) שני נשים- על הכביש או במטבח? חן את רוצה מכות? יש קעקועים? לא חושבים שזה סקסי? לא ופרסינג? שלושה חורים באזניים נחשב? מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')? כרגע פסיכומטרי. צבא, יקירי, עוד חודש מסתבר... צמחוני? חס ושלום יש אלוהים? כנ"ל
וחייזרים? ברור. באמת נראה לכם שאנחנו לבד פה? או לחילופין, שהמקסימום שהיקום הצליח להוציא מעצמו זה אנחנו? מה הדבר כי מטורף שעשית? שמונה בבוקר, אני לא זוכרת בשעות כאלה... מה הדבר הכי מפדח שקרה לך? אני לא בנאדם מתפדח, לא זכור לי משהו עצום... מה הדבר הכי יפה שעשו לך? אה? מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר? אה? יש לך כרטיס במקושרים? אה? כמה חברים? אני מניחה שזה קשור לשאלה הקודמת? משקה אלכוהולי אהוב- יש הרבה. בפועל מה שיוצא לי לשתות זה בעיקר בירה, כי לרוב אני נוהגת
אבל אם בירה אז גינס, או את הבלגיות כשהן לא יקרות מדי (בוריס, אני לא רוצה לשמוע שאתה קונה אותן בסופר!!
) מועדון/פאב/בר/מסעדה? פאב להקה אהובה: אנערף, אוהבת הרבה להקות... זמר/ת: טוב מה אנחנו בכיתה ג'? הטעם המוסיקלי מסתכם בזמר אחד? השאלון הזה מעצבן
שחקן/ית: שון קונרי- זוהר סחטיין עליך
איזה שיר יש כרגע ברקע? הדיסק של "מלכת אמבטיה"- אחלה דיסק! סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: פסטיגל 2006. סתם
האמת ששמעתי שההצגה החדשה של מיקי גורביץ' טובה, אז אתם מוזמנים להצטרף אלי כשאלך. ספר מומלץ: האמן ומרגריטה (כי זה האחרון שקראתי). וגם כל מה שקשור במאיר שלו. ועפיפונים של רומן גארי. טוב, שמישהו יפסיק אותי אחרת זה לא יגמר... סדרות טלויזיה אהובות? סקס והעיר הגדולה, אמאל'ה (לא לצחוק! זו אחלה סדרה!) אתר הבית? נדמה לי שזה MSN אבל לי אין קשר לזה מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: נחל גלבון מקום בחו"ל שצריך להיות בו: פירנצה
עושה ספורט? לצערי... צריך בשביל הצבא... מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? הכי כיף זה פשוט להוציא אותם על מי שבגללו הם התחילו, אבל אני אדם מנומס אס אני לא עושה את זה
מה היית רוצה להיות שתהיה גדול? נכון לעכשיו עיתונאית יש לך חיות מחמד? כן. הכלבה ניצה. קונה פרווה/עור אמיתי? פרווה לא. מעור הנעליים שלי עשויות, כמובן, אבל זה לא שאני עושה את זה במיוחד... צבע אהוב: כחול סגנון לבוש: יפה
הכי אוהבת לאכול: שוקולד, כאילו דה? הכי שונאת לאכול: כוסברה
אוהב לשתות... : מיץ תפוזים ממתק מועדף: שוקולד??? תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: היה נחמד אם הייתי יודעת לרקוד... תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: טמטום?
משהו בגוף שהיית רוצה לשנות? הייתי רוצה עור פנים שדורש קצת פחות השקעה... הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך? שפתיים, עיניים ושיער על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני? שפתיים, עיניים, חיוך נישקת בחור? כן נישקת בחורה? לא הכי רומנטי בעניך.. : לא להיות רומנטים... די, רומנטיקה זה פאסה
הקשר הכי ארוך שהיה לך: חחחחחח שלושה שבועות והכי קצר? יום נחשב קשר? אם לא אז אותם שלושה שבועות...
נשבר לך הלב? פעם או פעמיים שברת את הלב? מקווה שלא. לא שידוע לי. בגדת? שלילי בגדו בך? שלילי יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם? לא זכור לי אחד כזה אז אולי תספר/י לנו? נראה לך?? בוכה הרבה? חחח ודאי מה הכי מצחיק אותך? שאלה מפגרת. אבל אני צוחקת הרבה. גם משטויות. מה המשאלה הכי גדולה שלך? כרגע, שפתאום יחליטו שבצבא יש מספיק ג'ינג'יות ויוותרו על שירותי... והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?! קודם את השוקולד והקצפת, כי הביסקוויט הכי טעים ומשאירים אותו לסוף

למעלה