אני יודעת שאתם אוהבים כי אין מי שלא

RVD18

New member
אין לך סימולציות לעשות?!

סתם סתם...
עבר מהר. נראה לי כאילו רק לפני כמה ימים סיימתי עם זה... שיהיה בהצלחה! :)

נועם m

New member
עושה, עושה, מה נראה לך? ../images/Emo13.gif

צריך לברוח מזה מדי פעם בפעם...

RVD18

New member
אל תזכירי לי...

אחרי כל סימולציה הייתי כמו אחרי עינוי. הראש הסתובב לי, ישר הייתי נכנס למקלחת. אבל במבחן עצמו אפילו לא הייתי עייף אחרי

Paranoid Eyes

New member
תום, אני כן אגיב על זה! ואתה צהובי,

אם אתה אומר שפינק פלויד זה רעש.. חחחחחחח אז כנראה שאתה לא יודע מי אלה פינק פלויד...:)

RVD18

New member
עכשיו אני

שם: אסף גיל: 22 וחצי מאיפה בארץ? נתניה תאריך לידה: 20/07/84 כינוי? ספי, סופי, סופסופ חח...נראה לי זהו. צבע שיער: שחור עיניים: ירוק
יש חבר/ה? לא רשיון? יש איזה טסט? (לא חייבים לענות ) נשים- על הכביש או במטבח? חלק למטבח, חלק לכביש יש קעקועים? לא חושבים שזה סקסי? כן ופרסינג? לא מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')? בצבא הייתי בלוחמה אלקטרונית. לא לומד, סיימתי פסיכומטרי. צמחוני? לא יש אלוהים? יש וחייזרים? אולי מה הדבר כי מטורף שעשית? אממ לא חשוב. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך? לא זוכר מה הדבר הכי יפה שעשו לך? לא זוכר, אולי מסיבת יומולדת. מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר? לא זוכר עכשיו יש לך כרטיס במקושרים? כמה חברים? לא זוכר, 20 בערך משקה אלכוהולי אהוב- אבסולוט מועדון/פאב/בר/מסעדה? מועדון או פאב להקה אהובה: יש יותר מדי...נירוונה, אואזיס, רד הוט צ'ילי, קולדפליי, הקורז, דפש מוד...יש עוד הרבה זמר/ת: חיים משה (אל תצחקו...כשהייתי קטן הייתי שומע...
) שחקן/ית: ג'ורג' קלוני איזה שיר יש כרגע ברקע? אין סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: הרבה זמן לא הייתי ספר מומלץ: נקמה סדרות טלויזיה אהובות? אי אר, חברים, CSI...אבל בזמן האחרון לא רואה טיוי. אתר הבית? MSN מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: ירושלים מקום בחו"ל שצריך להיות בו: אממ...אני אוהב את לונדון
עושה ספורט? מכון וכדורגל לפעמים מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? לקלל חח... מה היית רוצה להיות שתהיה גדול?לא יודע אבל רוצה להתפרנס בכבוד ולהיות מאושר. יש לך חיות מחמד? לא קונה פרווה/עור אמיתי? צבע אהוב: סגנון לבוש: רגיל כזה הכי אוהב לאכול: ספגטי הכי שונא לאכול: פחחח...אם אני אתחיל אני לא אסיים... אוהב לשתות... : ספרייט ממתק מועדף: קליק תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: חוסר תלותיות תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: ביישן משהו בגוף שהיית רוצה לשנות? הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך? על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני? נישקת בחור? לא שזכור לי חח... נישקת בחורה? כן הכי רומנטי בעניך.. : אין משהו...תלוי בסיטואציה...יכול להיות סתם טלפון. הקשר הכי ארוך שהיה לך: לא היה והכי קצר? לא היה נשבר לך הלב? לא ממש שברת את הלב? לא שידוע לי... בגדת? בגדו בך? יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם? לא זוכר עכשיו אז אולי תספר/י לנו? בוכה הרבה? קורה לפעמים. מה הכי מצחיק אותך? הרבה דברים :) להצחיק אנשים גם מצחיק אותי חח. מה המשאלה הכי גדולה שלך? והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?! מלמעלה למטה

Piren

New member
אה

שם: אורי גיל: 23 מאיפה בארץ? אורנית\ב"ש תאריך לידה: 31.8.1983 כינוי? Piren .. צבע שיער: חום כהה עיניים: חום כהה יש חבר/ה? כן רשיון? כן איזה טסט? (לא חייבים לענות ) ראשון נשים- על הכביש או במטבח? מה איכפת לי יש קעקועים? לא חושבים שזה סקסי? לא ממש ופרסינג? לא מה עושה בצא/ מה לומד (מגמה וכד')? הנדסת תוכנה בבן גוריון צמחוני? פחח יש אלוהים? לא וחייזרים? כן, פשוט לא פה מה הדבר כי מטורף שעשית? עניתי לשאלון הזה מה הדבר הכי מפדח שקרה לך? עניתי לשאלון הזה מה הדבר הכי יפה שעשו לך? לא הגיבו מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר? לא הגבתי יש לך כרטיס במקושרים? כמה חברים? מה? משקה אלכוהולי אהוב- גלנפידך 18 מועדון/פאב/בר/מסעדה? כבר אין להקה אהובה: כרגע Disturbed זמר/ת: אין שחקן/ית: אין איזה שיר יש כרגע ברקע? אין סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: אין ספר מומלץ: אין סדרות טלויזיה אהובות? נמלטים אתר הבית? about:blank מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: אין מקום כזה מקום בחו"ל שצריך להיות בו: סין עושה ספורט? אני הולך לאוניברסיטה מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים? ביד מה היית רוצה להיות שתהיה גדול? מאיפה השאלון הזה לעזאזל שהוא שואל שאלה כזו? יש לך חיות מחמד? כן קונה פרווה/עור אמיתי? כן צבע אהוב: אפור כחול סגנון לבוש: עם בגדים הכי אוהב לאכול: פסטה בולונז הכי שונא לאכול: מאכלי ים אוהב לשתות... : מיץ תפוחים ממתק מועדף: גלידה תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: היכולת להודות שאני כמעט מושלם תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: החוסר יכולות להודות שאני כמעט מושלם, שבגללה אני רק כמעט. משהו בגוף שהיית רוצה לשנות? כן... אז הזזתי את הרגל הצידה. שינוי טוב. הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך? שהוא שלי ורק שלי על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני? מה שבא קודם נישקת בחור? לא שזכור לי נישקת בחורה? זכור לי משהו כזה הכי רומנטי בעניך.. : אין שום דבר רומנטי בעיניים שלי.. אולי הקרנית. הקשר הכי ארוך שהיה לך: 4 קשרי מוט רצופים (או שנה ו8 וסופר) והכי קצר? 0 זה מינימום לא? נשבר לך הלב? כן, יש גיבוי שברת את הלב? כן, היה גיבוי בגדת? לא בגדו בך? מקווה שלא יש לך סוד ענקי שלא תספר/י לעולם? כן אז אולי תספר/י לנו? טוב.. אני לא אוהב אותך בוכה הרבה? רק כשאני מוריד משקפי שמש, והשמש בוהקת לי מה הכי מצחיק אותך? אנשים שחושבים שקרוקס זה מגניב ואישי מה המשאלה הכי גדולה שלך? בערך ככה ( ----- ) והשאלה הכי חשובה- מה אוכלים בקרמבו קודם? את השוקולד והקצפת או את הביסקוויט?! קצפת, שוקולד ואז ביסקוויט.. ונראה אתכם פותרים את זה.

Piren

New member
ואוו

לא חשבתי שיש מישהו כזה דפוק שהוא אשכרה יענה על החידה הקשה בטירוף הזו. הפתעת אותי

נועם m

New member
../images/Emo6.gif

אני רואה שאתה במצב רוח טוב במיוחד היום. מחמם את הלב לראות אותך ככה

Piren

New member
בטח מצב רוח מרומם

סיימתי עבודה שגמרה לי שבועיים מהחיים. עכשיו יש לי עוד 6 עבודות .. יאי!

למעלה