אני יודעת שזה משתנה ובכל זאת...

אני יודעת שזה משתנה ובכל זאת...

אני אוהבת הפתעות
טובות כמובן, אבל (אם שואלים אותי...) לא בא לי הפתעה עכשיו
הכל מוכן, הבריכה מנופחת לתפארת אבל אני רוצה לדעת מה לעשות עם הנסיכה, לדאוג שהבעל-דול שלי יהיה בבית, ולכן- לפני הלידה השניה הרגשתן שזה מגיע? איך? שבוע נפלא לכולן

ס ו ל ה

New member
אח איזה כייף ההתרגשות

בעיצומה, טוב יש התבשלות צירצורים צירצורות, אבל זה יכול לקחת שבועות לפחות אצלי... מה שבטוח חוץ ממקרים יוצאי דופן, זה שיהיה לך זמן לדאוג לאפרוחה, להשאיר את הבעל בבית וכו' את יודעת מה אני מאחלת לך שיהיה לך כמה שפחות זמן כך שהלידה לא תתארך מידי. אצלי היו צירים שהתחילו כל כמה שעות לזמן של 15 שניות בערך שבוע,אחריזה כל חצי שעה איזה יומיים לסירוגין. ואחרי זה כל 10 דקות בערך 24 שעות, ואז הם הפכו להיות מאד צפופים, בערך עוד 5 שעות עד הלידה. משהו כזה לא זוכרת במדויק! אה יומיים שלושה לפני הלידה נפל הפקק החלזוני בכמה חלקים, אי אפשר לשכוח אותו! (שלא יעלב חלילה) אבל לעידוד, אצל חברה טובה בלידה שנייה ירדו המיים, אחרי חצי שעה התחילו צירים ותוך שעה מרגע הצירים היא ילדה! לידת בית מפוארת בשבוע 37 וקצת. לא היו שום סימנים לפני! התינוק החליק בקלות האם הייתה בעננים! המיילדת לא הספיקה להוציא את הבריכה ואפילו בג'קוזי היא ילדה כמעט ללא מים, פשוט לא הספיק להתמלא, אח הלוואי עלי! ועליך יקרתי!

debby12

New member
מנהל
או -איזו שאלת סקר כיפית

אז ככה. קודם כל בכלל לא רציתי עוד ללדת - היה לי איזה פרוייקט בעבודה ורציתי למשוך לפחות עד שבוע 42 (הרגשתי ש"מגיע לי" אחרי שההריון הראשון הסתיים בשבוע 32 המבאס). ביום חמישי בלילה 39+0 עבדתי עד מאוחר ושלחתי איזה מסמך שהייתי צריכה לגמור בסביבות חצות וחצי. ואז הלכתי למיטה. לא הרגשתי שום דבר מיוחד או יוצא דופן (קרעכצ כללי של חודש תשיעי אבל לא צירים או משהו כזה). שעתיים אחרי כן בסביבות 2 בלילה התעוררתי עם כאבים שקצת הציקו לי. מעופפת ואהבלה כדרכי לא ממש חשבתי שזה צירים. חוצמזה הייתי עייפה... התהפכתי לצד שני והודעתי לבטני וליקום שאם זה "הדבר האמיתי" אז במחילה ש"זה" יטרח להעיר אותי. ואז הצלחתי לישון עוד...רבע שעה בערך, עד שהפנמתי שבאמת כואב לי. הלכתי להתקלח תוהה אם זה יעביר את זה. חזרתי למיטה. לא עבר.... לחששתי לבן זוגי היקר - "אולי תתזמן אותי רגע אני אגיד לך מתי כואב". הוא התהפך. לחוץ. הדליק את האור. גם בילבי קמה לחיים הבית התעורר. התזמון העלה שהכאב מגיע כל 5-8 דקות לסירוגין. .... 7 שעות אחר כך גילגי היתה בחוץ. <ואגב, זו פעם ראשונה שחוויתי סוג כזה של דבר - כי בילבי זורזה מאפס צירים אז לא היתה שם שום הפתעה>

../images/Emo51.gif על השיתופים ../images/Emo140.gif

בנתיים יש צירים/התכווצויות לא בזמנים קבועים ואתמול אמרו לי ש"אין לי פרצוף בשל"
אז כנראה זה יקח עוד כמה זמן...

mise

New member
אל תאמיני לכל הבשלניות

שבוחנות לך את הפנים ופוסקות אם את מבושלת מספיק או שעוד לא הגיע הזמן. לפי הבשלניות אני כנראה הייתי רק בתחילת הבישול כמה שעות לפני הלידה.

mise

New member
חמוד. איך השרשור נעלם מעיני?

מזל שהקפצתן אותו. אצלי ראשונה או שניה זה לא משנה - אני בטוחה שאני עומדת ללדת כבר משבוע 34. ויש לי גם הוכחות (צירים, איך לא?) בשניה פשוט ידעתי שאני צריכה ללדת כל יום כבר מסוף שמיני
אבל האמת שלגבי היום המדויק היתה לי תחושה כמה ימים לפני. ילדתי במוצ"ש וכבר ביום חמישי אמרתי לבעלי שאני אלד במוצ"ש. אפילו קנינו ביום שישי 10 זרים של בזיליקום כדי שאכין פסטו במוצ"ש ואמרתי לו כשקנינו "חבל על הכסף והזמן, לא יהיה פסטו, כי אני אלד" וכך היה.

עוד שאלה../images/Emo92.gif- לגבי משקל התינוק

< לא יודעת מה נכנס בי- אולי כי זה מתקרב...מתאים לי שבוע הבא
> האם היה לכן הבדלים במשקל בין התינוק הראשון לשני. הכוונה היא למשקל התינוק ולא למשקל האמא. כי אני למשל, העלתי 15 ק"ג בהריון הראשון וילדתי תינוקת קטנה יחסית (שבוע 36 משקל 2500) והריון זה העלתי בנתיים 10 ק"ג והערכת משקל שלי עכשיו בשבוע 37 היא +3 ק"ג, מה שקצת מלחיץ אותי ללדת משהו גדול
מציינת שהתזונה בהריון הזה טובה יותר ומודעת יותר.

תNר

New member
../images/Emo140.gif אני לא מודדת את המשקל שלי, רק

עוקבת, אבל לא עולה יותר מדי והיו לי: בתל"מ - 3120, ב- 40+5 - 3130 ועוד אחד ב- 40+5 - 3390. אני מהמרת עכשיו על 3550 עד 3600
. בסקירות של ש. 32 הם היו בהתאמה: 1955 1916 1845 כלומר, זה שהיה הכי קטן ב-ש. 32 נשקל בלידה יותר מאחיו לפניו!

אם פי 3

New member
חוץ מהאחרון

כולם שקלו יותר מהבכור שלי, בלידה... (37.5). הוא שקל 15 ג' יותר. אני לא אפרט, כי אצלי זה לא דוגמה - בגלל התאומים, ששקלו מעט.

תNר

New member
לזה את יכולה להתאים את עצמך -

קבלתי אינפו על לידת תאומים זכרים בש. 37+0. (לידה רגילה) אחד שני קילו'ס והשני 2700 בערך. יפה, לא? (ומה שיותר יפה - לששת הילדים נוספו שני אחים. עכשיו יש ארבע בנות וארבעה בנים. בזה הסדר!) שיהיו בריאים

אם פי 3

New member
אצלי זה היה קצת פחות

1.860 + 2.610 3.300 אבל זה שיצא קטן, הוא תק"תניק עד היום, למרות שהוא כבר בן 7.5 אז אולי זו הסיבה.

שָׂרָה

New member
אצלי זה היה מעורבב

הגדול היה 3.350 האמצעית היתה 2.650 והקטן היה 4.320

mise

New member
אני לא נשקלת בד"כ.

אבל את התינוק שוקלים
אז הגדולה שקלה 2,450 והקטן 2,900. בגדולה השמנתי כבר מההתחלה, בקטן ירדתי בערך 20 קילו בתחילת ההריון (נשקלתי אצל הוריי קצת לפני שנכנסתי להריון עם השני ואחרי שכולם אמרו לי שרזיתי נורא, נשקלתי בהריון עצמו) אבל השלמתי פערים מהר מאוד ונהייתי בטטה נפוחה וגדולה (הגובה והרוחב שלך שווים, אמר לי חבר).

הילהל

New member
160 גרם לטובת מס' 2

יונתן שקל 3.5 ומיה 3.660, למרות שעם יונתן העלתי 17 קילו ועם מיה בקושי 10. ואכן עם יונתן זללתי שטויות ועם מיה אכלתי נכון יותר.

אצלי התינוקות הולכים ברברס...

אני עולה הרבה במשקל בכל ההריונות שלי, קרוב ל-30 קג' בכל הריון, אבל המשקלים ממש לא היו דומים. הראשונה שקלה 3.400, השניה 3.050, והשלישית 2.780... אצלי כל תינוקת קצת יותר קטנה מקודמתה
(הסטטיסטיקה, אגב, הפוכה).

ס ו ל ה

New member
אצלי הם הלכו וגדלו, לידה ראשונה

3.120, לידה שניה 3.750, והאחרונה 3.650, אני בלי קשר משמינה כל הריון מנחת בערך 25-30 קילו, ולא משנה איזו תזונה אני נוקטת. זה פשוט קורה לי מרוח הקודש! אין לך מה לדאוג לגבי הגודל לא נראה לי כזה משמעותי עוד חצי פחות חצי והרי לא מדובר פה על תינוק של 4 -5 קילו. יהיה בסדר. דרך אגב הערכת המשקל בהריון האחרון הייתה מעל 4 קילו והתבדנו, אז קחי זאת בחשבון אם זה מעודד.

swann

New member
עליתי בשני ההריונות 15 קילו

והבנות יצאו כמעט באותו משקל. מאיה (הראשונה) 2950, אורי 2920. כמובן שזה לא אותו משקל - הראשון של בית חולים, השני ידני בבית. לא הבדל רציני. כנראה שזה מה שאני יודעת לייצר...

למעלה