אני יודע מה אני רוצה...

ע ו ב ד

New member
אני יודע מה אני רוצה...

מפגש אחר עם בחורה חולת ניקיון שתדרוש ממני להתפשט להבריק לה את הבית בכל פינה, כשהיא יושבת על הכורסא עם רגליים למעלה ונהנת מהמראה, ומדי פעם פוקדת עלי ובודקת את ניקיונותי... עובד

גברברת

New member
אני גם רוצה לשבת עם הרגלים למעלה

ושמישהו ינקה לי את הבית.... אמממה אני רוצה שהישיבה שלי עם הרגלים למעלה תעשה בחוף מציצים בעוד הוא באותו הזמן בביתי, שינקה איך שבא לו, עירום לבוש, עם טוגה שהשכנות הפולניות יהנו

ע ו ב ד

New member
חוף מציצים גם הולך...

תדריכי אותי פעם אחת ותקבלי דירה נקייה תמיד כשאת בחוף...

וואלה?? אתה מוזמן לבוא לנקות אצלי..

אני יודעת יופי לחלק הוראות.. ודי רגילה לחלק פקודות ולשמוע "כן המפקדת.."

רונייאן

New member
בנות,מי אמר שזה יהיה מראה מלבב

עיניים? מה עם השערות? אולי הוא שעיר בטרוף, מה עם הזיעה? אולי במקרה שכזה צריך לפתוח את כל החלונות בבית[וגם את הגג] וחצ'קונים בכל הגוף... נו באמת יקירותיי ,איך לא חשבתם על זה?!

ע ו ב ד

New member
חמודי...

תשאיר את זה לבנות. אף אחד לא הולך להוריד את הבגדים ולנקות בית לפני שנפגשים מדברים מתאמים ציפיות וממשיכים או לא...

lmatan1

New member
למה אתה מיד מקלל סקרלט אוהרה

אם אין לך מה לומר אז עדיף לשתוק,

lmatan1

New member
מיצידי תקרא לעצמך מונה ליזה

מה אתה מדקדק איתי מה אתה מורה לדקדוק, דקדק אם עצמך לפני שאתה פונה לאחרים תראה איך אתה מתנהג מה אוכל אותך אל תענה לי זה חסר טעם.

lmatan1

New member
סקארלט../images/Emo52.gifהנקודה הוארה

השותף שלך תומר הוציא אותי מהפורום שלך ומנסה גם להוציא אותי מדעתי אל תכעסי עלי המימד הוירטואלי לא תמיד מצביע על האמת טעות טעיתי טועים,

ע ו ב ד

New member
אז טעיתי....למה אדיוט?

אז לא עשיתי התמחות על הסימבולים של תפוז? ניבולי הפה האלה הם התחלת האגריסיביות במדינה הזו....מקווה שאין לך רשיון נהיגה. טמבל.

רונייאן

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif-שימו לב

טוב,אחרי שסיימתם לריב בצורה קצת מבזה
, אני מוכנה ומזומנה לשתף אתכם בהשתלשלות העניינים: לעובד התברר שאני ממין נקבה וכבר החלו מחשבות וניסיונות לשדל אותי. את המסר המפתה שלו קיבלתי בתיבה האישית אני לא ממהרת להסיק מסקנות אבל מקננת בי תחושה שאני לא היחידה שקיבלה הצעה מפתה ממנו. בתקווה שעובד רואה את ההודעה ,להלן המסר: לא תודה,אני אוותר על התענוג
בהצלחה בהמשך דרכך מי יתן ויתמלאו חלומותייך

lmatan1

New member
למה להפעיל../images/Emo124.gif מה מציק לך,

זה פורום שנקרא מה גברים רוצים מה את מצפה לרומן וירטואלי גם אני לכנס לכרטיסים של אנשים בכדי לדעת אם מי יש לי עםק בכרטיס שלך יש שם ומין מה הביג דיל הבחור חשב לתומו שאת פנויה כי כך הצגת את עצמך למה לעשות ענין מכלום מי יתן ויתמלאו כל חלומותיך אם את רוצה שהם יתמלאו אז ראשית תרשמי בכרטיס האישי שלך מי את והחלומות הנכונים יתכונו אליך,

למעלה