אני יודע מה אני רוצה...

רונייאן

New member
הראשון שציפתי לתגובה זה ממך

כרגיל אתה לא מאכזב, למרות הטפות המוסר שלך שתוקפניות לטעמי ולרוב מביכות אני לוקחת לתשומת ליבי ובקרוב אעדכן את הכרטיס האישי נו, מה אתה אומר עכשיו? בעצם אל תגיב.

lmatan1

New member
למה הזלזול המחפיר הזה מצידך

מה אמרתי לך עכשיו שלא מוצא חן בעיניך למה לדעתך אני מפריע לך לבטא את הגיגיך ,למה לזרוק לאויר מילים ריקות ופוגעות הרי לא ביטאתי שום זלזול באישיותך אולי תנסי להעביר לי את התובנה המעולה שלך בצורה נעימה ולא לפגוע בלי הבחנה הרי אנחנו לא מכירים למה כל הסרקזם הזה.אם הכוונות שלך אמיתיות אז תגידי באמת מה דעתך מתוך העינים שלך ועל חנסי האותה הזדמנות לעקור את העינים שלי יש לך תשובה למרות שביקשת ממני לא להגיב את לא יכולה להרשות לעצמך להעליב ככה ולהשאיר את הדכרים ככה באויר ,לי בכל אופן אין שום כונה להעליב אותך אלה אם כן את שומרת לי טינה בגלל הזוג המתנשא שנכנס איתי לקונפליקט חסר הגיון ,ואם זו הסיבה אז אני מתנצל בפניך מקוה שתמציאי לי תשובה ענינית כי אחרת אין בינינו ובין החיות שום הבדל שהרי בטבע החזק אוכל את החלש ותמיד אמרתי בכל הזדמנות שהנשים הן המין החזק וברגע שתשתמשי בכח שלך לא נכון את מנצחת כל גבר אז למה גם להשפיל גברים עושה לך את זה,

רונייאן

New member
למה אתה חושב שאני מזלזלת בך?

מה פתאם,קצת הומור,קלילות ומספיק עם הרגישות הזו. אתה תוקף ומתגונן ללא הפסקה,זה מעייף ומעכיר את האווירה.

lmatan1

New member
אחותי לדעתי האמת תמיד כואבת,,,,

אבל השקר מזיק יותר כחי בדיחה אם מוסר השכל זוג חיו באושר ועושר הגבר היה נוהג לכנות את האשה תמיד בשם כינוי נשמה , נשמה תעשי ככה נשמה חעשי אחרת וככה חיו עד גיל זקנה ,יום אחד הופיע בדלת אחד ואמר לגבר שלום הגיע זמנך באתי לקחת לך את הנשמה אמר לו הגבר רק רגע הביא את אשתו ואמר לה אשתי נשמה באו לקחת אותך ,אני מקוה שאת צוחקת עכשיו שהרי הצחוק יפה לבריאות בי,

דנה551

New member
עבד ומלכה

רוב בני האדם דוגלים ביחסי שיוויון עם בני זוגם ומנהלים קשר אוהב עם רצון לרצות איש את רעהו. מכאן ועד הרצון של הבחורות שמשתתפות בפורום הזה (למרות שאינני מכירה אותן אישית) לחוות קשר של "עבד" "ומלכה" רחוק מהמציאות. צריך בעיני להיות "טיפוס" מאוד מיוחד להנות משליטה טוטאלית בבן זוגך או לחילופין להיות עבד לו. לכן אתה צריך לחפש לך בחורות "לשרת" במקום המתאים לכך שאלו אתרי הכרויות לאנשים שאוהבים יחסים מסוג זה. ולאדון שכרגע שכחתי את כינויו שביקש מבחרה נחמדה כאן לשנות את העדפותיה בכרטיס האישי יש לי משהו לומר שמבלי להכירה זה שהיא כותבת בפורום זה עדיין לא הופך אותה להיות ככלי למסרים של בחורים שמחפשים להגשים את הפנטזיות שלהן דרך פורום זה שבת שלום לכולכם....

ע ו ב ד

New member
תודה תודה על הברכות..

תחושתייך עניין מוטעות רונייאן כי אני שלחתי הודעה אישית בעבר רק לנשים שגילו עניין בהודעות שלי ולא לכל אחת. במקרה שלך רציתי לתקן את התיאור שתארת לגבי המראה שלי, שהיה לא מתאים בכלל למראה האמיתי שלי. סה"כ מטרת ההודעה שלי היא שבאמת ייפנו אלי נשים רצינות שמעונינות, ונוסח ההודעה שלך קצת הטיל צל עלי ופגע בתגובות הנשים אלי. לתשומת ליבך, את ההודעה ששלחתי לך אישית שלחתי לפני כן לפורום כולו (כך שלא היה פה אלמנט של פיתוי וכו...) אבל מנהלת הפורום מחקה אותה והציעה לי שמתאים יותר לשלוח הודעה בנוסח זה לפרטי...

למעלה