אני בעד שנשלח את דניאל להפטר ממנו!
פ פונצית גירל האמיתית New member 16/8/07 #14 תמונה חמודה :] תומאס!!!! מישהו צריך לקחת את אנט לצד ולהסביר לה שהיא מבוגרת מידי בשביל להתלבש כמו ילדת אימו בת 14. :X
תמונה חמודה :] תומאס!!!! מישהו צריך לקחת את אנט לצד ולהסביר לה שהיא מבוגרת מידי בשביל להתלבש כמו ילדת אימו בת 14. :X
L lacrimosa girl New member 16/8/07 #22 אנט ממש פה פה דווקא תומאס דוחף לה ידיים לתחת מרקו מתכנן על הצלם. אבל בכללי תמונה חמודה דווקא.^^ אהבתי את האפקט של הרוח
אנט ממש פה פה דווקא תומאס דוחף לה ידיים לתחת מרקו מתכנן על הצלם. אבל בכללי תמונה חמודה דווקא.^^ אהבתי את האפקט של הרוח
S Super Alonit New member 17/8/07 #38 ../images/Emo45.gif נכון... וזה מה שהופך את זה לכ"כ עצוב.../images/Emo6.gif
S Super Alonit New member 17/8/07 #33 תמונה הרבה יותר טובה!../images/Emo99.gif תומאס ומרקו כ"כ קשוחים אפלים וסקסים ואנט לפחות לבושה פחות או יותר בהתאם לגילה המופלג
תמונה הרבה יותר טובה!../images/Emo99.gif תומאס ומרקו כ"כ קשוחים אפלים וסקסים ואנט לפחות לבושה פחות או יותר בהתאם לגילה המופלג
א אטומיק בייגל New member 17/8/07 #46 את מראה את זה כדי לספק את יצר הביקורתיות של כולם ^^ איזה חמוד מארקו יצא בתמונה הזאת D:
B box 5 New member 16/8/07 #15 דיי זה בלתי נסבל אנט פשוט נראית כמו ילדת אימו בת 12... זה נורא... דיי!!! שילבישו אותה בשמלות ומחוכים כבר!!!
דיי זה בלתי נסבל אנט פשוט נראית כמו ילדת אימו בת 12... זה נורא... דיי!!! שילבישו אותה בשמלות ומחוכים כבר!!!
L lacrimosa girl New member 16/8/07 #24 כן, יתאים לה יותר סגנון גותי משהו חוץ מהעובדה שאם היא תלבש מחוך להופעה היא תחנק על הבמה
B box 5 New member 16/8/07 #26 זה יישמע דיי דומה בכל מקרה, לא? ../images/Emo3.gif ולא רק לה יתאים סגנון יותר גותי, אלא גם ללהקה... דאמ
זה יישמע דיי דומה בכל מקרה, לא? ../images/Emo3.gif ולא רק לה יתאים סגנון יותר גותי, אלא גם ללהקה... דאמ
L lacrimosa girl New member 16/8/07 #27 לאלא לא מתאים לנייט גותי. הם צריכים לחזור לעשות פאוור, כמו ווישמאסטר. ואולי נטיות פרוג כמו אושנבורן...
לאלא לא מתאים לנייט גותי. הם צריכים לחזור לעשות פאוור, כמו ווישמאסטר. ואולי נטיות פרוג כמו אושנבורן...
B box 5 New member 17/8/07 #29 בלבוש? לאנט כן מתאים גותי... איך היא תתלבש אחרת בתור פאווריסטית? תבוא עם שיריון?
L lacrimosa girl New member 17/8/07 #30 אה אני דברתי על המוזיקה.../tapuzforum/images/emo3.gif ואת השאר אני מעדיפה בלי בגדים.../tapuzforum/images/emo3.gif
אה אני דברתי על המוזיקה.../tapuzforum/images/emo3.gif ואת השאר אני מעדיפה בלי בגדים.../tapuzforum/images/emo3.gif