טוב, אז קראו לנעמה ונעמה הגיעה ../images/Emo9.gif
קדם כל, אני בכלל לא ידעתי על קיומו של הפורום שלכם... מישהו שקורא את הבלוג שלי פשוט החליט לתת לי קישור להודעה של שחר של יום חדש. בשנים האחרונות לא הרגשתי בכלל שאבא לבד. הוא לא היה לבד! אני כל הזמן היתי בית והשתדלתי לגרום לו לחייך. זה יהה קשה, במיוחד עם אחים שלי הקטנים שהיו רק בני 4 חודשים אבל הסתדרנו- היתה סבתא, היתה אופר וסה"כ אפשר לתפקד. בהתחלה אני שנאתי בקיצוניות את כולם. את לורה ,את הילדים שלה, ואת אבא. מה זה שנאתי? תיעבתי- כל דבר שהם נגעו בו הייתי רצה לחטא. זה נשמע תינוקי? אולי זה נשמע מגעיל? אולי אני בשלב בחיים שלי שעדיין מותר לי להתנהג ככה כשמתחשק לי. כבר חצי שנה שהיא פה- בכל מקום שאני הולכת ולא שאלו אותי בכלל אם אני רוצה שהיא תבוא. זה נקבע כעובדה שרירותית שאני צריכה להתמודד איתה. הפילו עלי לא פצצה , אלא פצצת אטום. אני צריכה להתמודד בבת אחת עם חברה של אבא ועוד חברה של אבא בבית. גם אם היא תרצה היא לא תוכל להחליף את אמא, כי אמא שלי היתה מדהימה והיא לא יכולה להשתוות אפילו לקרסוליים שלה. כואב לי שהוא המשיך בחיים שלו ואני עדיין אי שם מאחור. אני עדיין מתמודדת וכואבת את מה שקרה כשהוא מאושר והמשיך הלאה, והכי נורא ( וזה מש שהכי מגעיל בי ) זה שאחים שלי מבחינתם היא לא היתה קיימת אמא שלי- הם רק הולכים אחרי לורה. וכל היום אני רואה ושומעת רק לורה לורה לורה וזה כאילו רודף אותי. אני לא מתמודדת עם זה לבד, אני כן הולכת לפסיכולוג, כי אני עוברת מלבד זה עוד המון, וזה טוב שיש לי מישהו כמוהו, ואני ממש ממש ממש ממש מנסה עכשיו להיות נחמדה. בחיים שלי לא חשבתי שזה כל כך קשה להיות נחמדה למישהו. אבל זה כן. להפוך משיהו שבראש את שונאת אותו למישהו שתוכלי לחייך אליו מדי פעם זו משימה ממש בלתי אפשרית ואני לאט לאט מנסה לעשות את זה. אני לא יודעת אם אמא שלי מרוצה,, את זה אפשר רק לנחש ( או לעשות סייאנס אבל זו אפשרות פחות רלוונטית) בכל מקרה ברור לי שלי אין מה לעשות אלא לנסות איכשהוא להתרגל לזה ולכן זה מה שאני עושה עכשיו, ואלוהים זה קשה. לראות אותו אוהב מישהי, וצוחק אליה, ולראות משיהי אחרת מסתובבת בבית, ועוד את הילדים שלה מסתובבים בבית.... כאילו, גם פתאום הפכנו למלא מלא אנשים בבית- אנחנו 5 ילדים בבית עכשיו- זה המון! אני רואה איך הם מתסכלים אחד על השני כשאני נחמדה אליה. אני רואה את הלחות החיוכים שלהם- כאילו הם אומרים "ניצחנו" וסליחה, אבל קשה לי לרות אותם מתלהבים מזה- כאילו- קאט דה בולשיט- תפסיקו עם זה כבר. אתם יכולים לדבר כמה שאתם רוצים על זה פה בפורום- אתם יכולים לנחש מה עובר לילדים שלכם בראש. אתם לא יכולים לדעת אלא אם כן הם רצים ומספרים לכם הכל. היא יכולה להתחנף, ולהציע כל מינינ הצעות שכאילו "יקנו" אותי. אותי לא קונים בזול, וכל שלב וכל דבר לוקח לי המון מחשבות והמון מאמץ. לא רוצה שיבחנו אותי, לא רוצה את הדברים האלה. מה שהכי הייתי רוצה זה לחזור בזמן אחורה, בתקופה שהייתי מאושרת ורציתי שכולם יהיו מאושרים. הם יכולים להיות מאושרים פה בבית כולם, אבא, לורה, תום, ריקי, האלי וג'ון. אני כרגע לא מצטרפת לחגיגה. אחרי שהודיעו לי על הפורום הזה אולי אני אקרא בו מדי פעם אין לי מושג אם זה עמניין פה משיהו - זו תגובתי. ערב טוב, נעמה