אני יטחן שוב את הנושא הזה.

matke

New member
אני יטחן שוב את הנושא הזה.

חבר שלי רוצה איפוד מיני ואני מנסה לשכנע אותו גם להסתכל לכיוון הH10 עכשיו השאלה מה ההבדלים בגרסא האמריקאית לאירופאית
?

יאיר B

New member
ככה:

באמריקאית עובדים עם מדיה פלייר 10 ואילו באירופאית עם איריבר +
האירופאית מגיעה עם ספק והאמריקאית בלי (טעינה דרך USB). בטח יש עוד - חכה ל-bitonano. חוץ מזה, באיריבר הוא יקבל גם סקין (לא מלהיב, אבל זה גם משהו, שבאיפוד הוא יצטרך לשלם עליו). אגב matke - עברת את הקווים?

matke

New member
אווווו תודה רבה לך ../images/Emo3.gif

ובאמת נחכה לbitonano
אני מאמין שיש הבדלים גם במה שמקבלים עם החבילה

bitonano

New member
אוקי...

האמריקאית אכן באה עם האייריבר+ אך היא כן משמשת כדיסק און קי אך רק לקבצים הנתמכים. עוד טעות היא שהנגן כן בא עם הטענה ממטען חשמלי, ב-KSP לא כי הם מביאים מכשירים OEM. וכן מקבלים סקין חינם ששומר על המכשיר. חוץ מזמן סוללה הכל יותר טוב באייריבר.

יאיר B

New member
תודה bitonano ....

יש מצב שתכתוב את כל ההבדלים בין האמריקאי לאירופאי בעניין נגנים של איריבר, כדי שאני אוכל לעלות את זה למארים (תחת שמך, כמובן)? יש על זה הרבה שאלות ויהיה קל יותר אם יהיה מקום אחד שירכז את כולם. תודה!

bitonano

New member
אני יעשה בערך בין השעות 1-4 כי אני

טס היום לפולין.. בלילה...

יאיר B

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif תהנה בפולין ואל תלחץ

זה לא מאוד דחוף...

matke

New member
איך הוא?

בינתים ראיתי רק את הHD5 והוא ממש חמוד.

אני ראיתי..

בעיתון של יום שישי היה איזה קטלוג שהיה בו אותו אני יסתכל באיזה חנות זאת אםאני אמצא..

יאיר B

New member
יבור מקביל. ישפאר לא מיבאת אותו

עדיין לארץ. מעניין אותי לדעת מי יתקן אותו אם הוא יתקלקל. ישפאר לא תסכים, והיה סיפור בפורום על אחד שקנה נגן של סוני בחו"ל וישפאר לא הסכימו לתקן אותו, אפילו בתשלום...

orimaor

New member
../images/Emo36.gif

אם בסט ביי מוכרים זאת אומרת שיש מעבדה שמתקנת. אז לא הייתי דואג חוץ מזה מי אמר לך שזה לא יבוא של ישפאר? לוקח להם הרבה זמן לעדכן את האתר שלהם.

למעלה