אני יטחן שוב את הנושא הזה.

orimaor

New member
אני יגיד לך את האמת...

אני אף פעם לא קורא את הקטלוגים האלה (רק מציץ בתמונות) תמיד יש שם שטויות בסגנון הנגן הטוב בעולם,שיטות שמע חדשניות וכמו...

יאיר B

New member
כמה מילים על HD3 של סוני

סוני ממצבת את סידרת ה-HD שלה כ-iPod Kiler. היא רוצה להחזיר לעצמה את התהילה האבודה שלה בתחום המוזיקה הניידת. המכשיר עצמו (HD3) הוא מאוד קטן, דיסק גדול (20GB), סוללה ענקית (מחזיקה כ-20 שעות בפורמט MP3 ויותר בפורמט הקנייני של סוני). המכשירים גם תומכים ב-MP3 אחרי שסוני נמנעה מלתמוך בו זמן רב (הםה יו בניגוד אינטרסים כי יש להם חברת הפקות מוזיקליות). איכות הצליל טובה מאוד, הממשק קליל, המסך קטן ומונוכרומי, אבל מציג את כל המידע הדרוש בצורה ברורה. החסרונות שלו: בגלל שהנגן כל כך קטן, החיבורים של ה_USB והספק הם דרך פלאג מגשר מיוחד שמתחבר למחשב. לפלאג כזה יש נטיה להעלם או להישבר (הוא עדין מאוד) אוז לא ניתן לעשות יותר כלום עם המכשיר. חיסרון גדול נוסף: לא ניתן לעדכן קושחה למכשיר (כלומר: לא ניתן להוסיף לו טכנולוגיות חדשות). הוא גם לא יפה במיוחד (לדעתי). הוא מגיע עם באנדל מאוד דל (למי שקונה בארץ ביבוא של ישפאר): נגן, אוזניות, ספק (מטען), כבל USB, CD עם תוכנה (לא עובד בלי התוכנה), תיעוד. הוא גם לא זול במיוחד. אם יש לך שאלות מיוחדות - אתה יכול לשאול.

gt-master

New member
הוא דוקא כן זול>>

1700 ש"ח בבאג זה פחות מאיפוד. איכות הצליל לא טובה מאוד אלה מצוינת(לפי מה שקראתי). בקשר לעידכונים:אתה בטוח שאי אפשר? בכל מקרה אצל סוני המכשירים יוצאים כבר מסודרים מבחינת תוכנה ומעט מאוד עידכונים בכלל סוני משחררת למוצרים שלה פשוט כי לא צריך. אגב,יש לך אותו?

יאיר B

New member
ממה שאני יודע - אי אפשר לשדרג אותו

אפשר לשדרג רק את התוכנה (אבל אולי אני טועה, אני אחפש שוב באתר של סוני ונראה). וכן, יש לי גם אותו...

../images/Emo67.gif אתה מזכיר את כל מחו"ל שיש

להם איזה 70 נגנים ו100 אוזניות.. למה אתה צריך את כל זה??

יאיר B

New member
למי יש 70 נגנים ו-100 אוזיות?

אני לא נסחפצי ברמה כזו, אני פשוט מעין "פריק גאדג'טס" שמכור לדברים האלה. גם מחשבי כף יד זה מעניין (אני מכור לפאלמים), תרגומונים שונים ועוד כל מני צעצועים כאלו. יש לציין שמדבור בתחביב יקר מאוד

matke

New member
אני לא נגד איפוד אני רק מנסה

להביא לו עוד נגנים לבחירה. כמו הקרבון הזן ועוד כמה. אבל בינתיים הוא רוצה איפוד
ואני תומך בו

אני ממליץ לך על hd3

יש תמונות שלו בגלריות ובמאמרים מאמר שלם שאני כתבתי ואם אתה גר במרכז אולי ניפגש ואני יתן לך לשחק איתו שתראה איך הוא

matke

New member
כבר השתמשתי בו../images/Emo13.gif

וממש אהבתי אותו. אבל הוא רוצה נגן 6 ג'יגה. אז זה לא מתאים לו.

matke

New member
הוא החליט לקנות איפוד.

בגלל האחריות ועוד כמה דברים. (הוא קונה בחול)

הנגן היחיד שמקבל אחריות בארץ אם

הוא נקנה מחו"ל הוא האייפוד.. או האייריבר שעולה משלוח של 200 ש"ח דרך ארקדיה כל השאר צריך לשלוח עצמאית לתיקון בחו"ל.. וכשזה חוזר לארץ צריך לשלם שוב מכס + מע"מ או מה שלא משלמים כשמביאים מוצר לארץ..

orimaor

New member
אתה בטוח?

כדי לך לנסות להתקשר לישפאר ולשאול אותם.

למעלה