אני יתומת צה"ל

limorili

New member
עדי

שמחה שהגבתה בעצמך. אין לי עיניין לחזור ולדבר על אותם התכנים כי זו תחינת מים וזה נראה לי מיותר. אם עדיין אתה זקוק להתנצלות, קבל את התנצלותי הכנה לגבי הדרך בה הבעתי עצמי בנושא הגיל, למרות שאנני מוכנה להתנצל על התוכן, זו דעתי הכנה, ואני עומדת מאחוריה. לגביי הפורום, אני חושבת שכדאי להחליט בתור התחלה על כיוון הרוח שלו..אירגונית לארגון או תמיכתית-רגשית. לשניי התחומים, יש צורך בעזרה ראשונית לפחות של איש מקצוע כזה או אחר שיכול לעזור להפוך את הפורום לדינמי יותר.. ורק לאחר שתווצר פה קבוצה דומיננטית ופעילה תהיה אפשרות להרחיב.( דרך אגב אני מעריכה שבקרב יתומים ...יש אנשי מקצוע מתחום היעוץ הארגוני ומתחום הפסיכולוגיה גם יחד ( אני, אנני שייכת לכך). לגביי חברי, היום דיברתי עם חלקם, והזכרתי להם את הארגון. אני חייבת לציין, שאמירת ה"עזבי, זה כבר מאוחר...ראית איך נראה הכנס האחרון..." ואני אומרת ומספרת זאת מתוך כאב. עדי, אני ממש פונה אלייך. יכול להיות שאנחנו טועים לגבי יכולת ההנהגה שלך!!! אבל האם לא כדאי לך כמנהיג ארגון, לנסות להבין מה גרם לאכזבה כה גדולה שלי ושל חברי ממך, ולאיבוד התקווה לדבר איתך? ולפעול איתך? האם לא כדיי לנסות דרכי פעולה אחרות? הרי בתחלית הדרך היינו שם הרבה יותר. האם כל רצונך הוא שיאמרו "ישר כוח, וכל הכבוד"? אתה עושה המון, אין לי ספק. השאלה מבחינתי היא אם אתה מפנה את האנרגיות למקומות הנכונים? לתכנים הנכונים? בכדי שאני וחברי נרצה לחזור לפעול, צריכים להחזיר לנו את האמונה שזה אפשרי לעשות שינויים. בבקשה, העזר באנשי מקצוע להצלת הארגון. אני אסיים פה את הודעותיי בפורום, ואאחל לך מכל ליבי בהצלחה.
לימור

No name for now

New member
חבל מאוד

שלום לימור, שמי סיגל ואני חברה בועדת הביקורת של העמותה. אני חושבת שהכעס שלך הוא במקום הלא נכון. לגבי המכתבים, כל השמות והכתובות שבידי העמותה ניתנו לה באופן וולונטרי, כלומר אם קיבלת מכתב מהעמותה או שנרשמת אליה או שמישהו רשם אותך אליה. כל זאת כיוון שמשרד הביטחון וארגון אלמנות ויתומי צה"ל מסרבים למסור לעמותה את שמות יתומי צה"ל. אנו משערים שמי שנרשם לעמותה מעוניין לדעת מה עושה העמותה בעניינו. אם ברצונך להפסיק לקבל מכתבים, כל שעלייך לעשות הוא להתקשר או לשלוח דואר אלקטרוני לעמותה (הפרטים רשומים במכתבים) ולבקש מאיתנו לעשות זאת. לגבי הישגי העמותה: בכנס האחרון, גיליתי עד כמה מעטים מוכנים להתנדב ולהיות חברים בועד העמותה או בועד הביקורת. מכך הבנתי שכדאי שאני אשתתף באחת הועדות, גיליתי שזה כלל לא קל להקדיש לעמותה ולמאבק את הזמן והמשאבים שנדרשים עבורה כדי שמטרות העמותה יושגו, על כך מגיע לחברי הועד ולעדי במיוחד קרדיט על ההשקעה, גם אם בעינייך ההישגים מעטים. את בעצמך אומרת שארגון אלמנות ויתומי צה"ל לא עושה דבר למען היתומים. כך שבכל מקרה מה להפסיד אין לך ולי, אז חבל לבוא בטענות אל מי שמנסה ליצור יש מאין. אם את חושבת שאת יכולה לעשות עבודה טובה יותר מאיתנו, בואי לכנס הבא, הציגי מועמדות לראשות העמותה או לועד (ההצבעות מתקיימות בכנס) אולי את תצליחי במקום שבו אנו נכשלים לטענתך. המטרה בעמותה היא לא השגת כוח ושררה, לתפקיד הזה אין שום הנאות והטבות להציע לנו, אנחנו מנסים מתוך אמונה בדרכינו לעזור לכלל יתומי צה"ל.

לימורילי שלום

קראתי בתשומת לב את מכתביך הארוכים והמפורטים. עבודתי ה"אזרחית" היא דובר התנועה למען איכות השלטון בישראל שהוא גוף וותיק מקושר וידוע. בכובעי השני שנכפה עלי לצערי, אני יתום צה"ל ומשמש בוועד העמותה. בשני הכובעים רואה מצוין את הקושי במלחמה הסזיפית מול השלטונות . לא נותר לי להצדיע למר כספי את מה שהוא עושה ב2 ידיו. פשוט לא להאמין. את יכולה לעשות יותר???? תעשי!!!! לדבר זה קל. גם בעמותה שלנו המונה למעלה מ15,000 איש אנו שומעים עצות יומם ומעלה אבל שזקוקים למפגין בודד .. רחמנא ליצלן. אז עצתי לך בואי ועזרי לכולנו אבל לא בהכפשות ובקיטורים אלא במעשים! חג שמח לך שוקי

למעלה