אני כבר לא יודעת איך להרגיש...

pain is MY love

New member
אני כבר לא יודעת איך להרגיש...

אתם זוכרים את סיפור חיי? (ותיקי הפורום בטוח מכירים) על הכדורגלן שהיה אהבת חיי ופרש מכדורגל בשיא הקרייה וטס לדרום אמריקה?.. אז הוא טס בדיוק לפני 9 חודשים... וכל ה9 חודשים האלה אני רק בכיתי והתגעגעתי וסבלתי ובעיקר בעיקר קיוויתי שהוא יחזור עם כוחות מחודשים ואולי סוף סוף נוכל להיות ביחד... אז היום דיברתי איתו במסנג'ר והוא אמר שהוא חוזר חודש הבא!!! בעיקרון לא אמורה להיות מאושרת ממני ביקום! אבל אני כל כך לא מוכנה לרגע זה... כל כך קל להתגעגע למישהו שנמצא רחוק ולחיות באשליה שהכל יהיה בסדר כשהוא יחזור אבל כל כך קשה לדעת שהוא יחזור למציאות שהיא אותה מציאות ולא החלום הורוד שרקמתי לי במשך החודשים... אני לא יודעת למה אבל ממש עצוב לי עכשיו
קשה לי לקבל את העובדה שהוא שוב יהיה פה לידי אבל הוא יהיה כל כך רחוק בלב... אני פשוט לא יודעת איך לאכול את זה!!!

קודם כל ה- ../images/Emo24.gif

אני לא מותיקי הפורום אבל לפי מה שכתבת, את נשמעת מבולבלת. אני במצב דומה בערך בערך לשלך. ויכולה להבין קצת. אם זה מישהו שהתגעגעת אליו כ"כ, והוא חוזר. תפגשו. יהיה לכם בטוח טוב. את מבולבלת כי זה בא לך כשאת לא מוכנה ואת "נהנת" ורגילה מלחשוב על החלום הורוד. בכל מקרה, אני חושבת שככה עדיף, הוא יבוא. תראי מה קורה. זה נחמד להיות שקועה במחשבות ורודת על תקופה שעוד תבוא..... והכל אבל חבל על הזמן. עשית את זה מספיק. אם זה מישהו שהתגעגעת אליו כ"כ הרבה, יהיה לך טוב איתו כשיהיה קרוב.

pain is MY love

New member
זאת בדיוק הבעיה

שאני מאוד רוצה להיות קרובה אליו והוא לגמרי לא בקטע...אז כשהוא לא היה פה היה לי תירוץ למה הלב שלי שבור ולמה אנחנו לא ביחד כשהוא יהיה קרוב אליי פיזית אבל רחוק ממני נפשית זה רק ישגע אותי עוד יותר

אה. עכשיו אני מבינה יותר....

אז אולי חבל על הזמן שאת סתם מחכה?.... ויוצא שסתם חיכית. לפעמים כייף לשקוע בזה. אבל שוב..... חבל על הזמן שלך! את לא חושבת? אני יודעת שזה לא קל.... במיוחד כשמרגישים משהו חזק.... אבל זה הדבר ה"נכון" והדבר שאת צריכה לשאוף אליו...

pain is MY love

New member
מה ז"א סתם חיכיתי?..

לא ישבתי וחיכיתי יצאתי עם אחרים פיתחתי קשרים עם אחרים הכרתי אחרים פיתחתי רגשות לאחרים אבל מעולם לא הרגשתי את מה שהרגשתי כלפיו.. אבת הרגש הראשוני הזה.. את מלוא העוצמה של הכאב והעונג שברגש.. אי אפשר לשחזר את זה!!

אני ממליץ לך במקרה הזה

לשאול אותו אם יש סיכוי שיהיה בינכם משהו כדי להבהיר עניינים ואז לפי התשובה שלו תהיי יותר חכמה אני ממליץ לך שאם הוא לא באותו ראש שלך לנתק איתו קשר עד יעבור זעם

מה אני אגיד לך

זה שזה קשה אני מתאר לעצמי אבל זה רק יביא לך עוד כאב מניסיון בכל מה שקשור לאהבה הלב שלנו מזוכיסט

תראי אני מבין

אותך זה קצת מפחיד שפתאום מה שרצית מתגשם אני אומר תזרמי עם זה אל תתני לזה להפחיד אותך אחרי הכל אם חיכית לו כל כך הרבה זמן כנראה שהוא שווה את זה

Zoharrr

New member
מה אני אגיד לך...

את יודעת מה דעתי. את טעית וטועה וממשיכה לטעות ולרצות אותו בצורה אובססיבית שזה ברור ששום דבר טוב לא יצא מהקטע הזה. בישלת את העוגה? תאכלי אותה. (ובלי כל קשר יש לך חיבוק ענקי ממני כי אני אוהבת אותך)

pain is MY love

New member
לפחות חיבוק קיבלתי...

אחרי כל הצעקות חחחח אבל את יודעת שאני לא אוכל להשתנות. הוא היה ונשאר החולשה הכי גדולה בחיים שלי... אני לא אוכל פשוט לוותר עליו.

Zoharrr

New member
אין דבר כזה לא יכולה

יש לא רוצה... ואת יודעת את זה טוב מאוד. לפי דעתי מרינה,את אובססיבית אליו,ואת צריכה עזרה. זה מעסיק אותך כל הזמן וזה מונע ממך למצוא אהבה אמיתית כי את חושבת שהוא האהבה שלך,את מתעסקת רק בסקס כל הזמן עם גברים והכל בלי רגשות כי "הלב שלך שלו". את צריכה עזרה מקצועית,זאת אובססיה שעוצרת אותך,וחבל. פסיכולוג זאת לא מילת גנאי,גם לי יש אחד. (וסליחה שהחיבוק בא בסוף ולא בהתחלה,לפני הכל מגיע לך חיבוק...)

pain is MY love

New member
וואי וואי...

הפכת אותי לפסיכופטית! פסיכולוג זו לו מילה גסה אבל אני עדיין לא חושבת שאני זקוקה לאחד כזה.. תראי לי בחורה שאין לה חולשה לגבר שהיא אהבה.. גם אם האהבה לא התממשה.. ותראי לי בחורה שלא מנצלת את ימי הצעיריות והיופי שלה כדי לסובב בחורים.. אז אוקיי עוד לא מצאתי את האחד שלי אבל תאמיני לי שאני אמצא והכל יהיה בסדר אל תאשפזי אותי כל כך מהר!!!

ToryMaster

New member
לא הגזמת?

יש מרחק אדיר בין טיפול פסיכולוגי לאישפוז. אני לא מנצלת את הגיל והיופי שלי לסובב בחורים, ולא בורחת לסקס כי האהבה שלי רחוקה, ובהחלט שלא טוענת שלא אוכל להשתנות. באמירה כזו, את גוזרת על עצמך חיים שלמים בסיטואציה הזו, או דומות לה [רק עם גברים אחרים].

pain is MY love

New member
לא בהכרח

אני לא חושבת שאם אני מנצלת את ימי הרווקות והצעירות שלי משהו לא בסדר איתי! כל החברות שלי כמוני גם הן לא בסדר?

Zoharrr

New member
ממש לא מרינה

את בחורה עם אובססיה. הבנאדם הזה יסובב אותך על האצבע הקטנה שלו רק אם הוא ירצה. זה לא חולשה מה שיש לך, זה אובססיה. את לא אוהבת,את אובססיבית. מה שאת מתארת זה לא אהבה זה אובססיה והרבה אנשים חושבים שהם אוהבים כשהם בעצם אובססיבים לבנאדם. גמני הייתי שם. זה לא כזה קשה להיות שם. הגבול בין אהבה לאובססיה הוא הרבה יותר דק ממה שנדמה לך. ואת בהחלט זקוקה לפסיכולוג אם את לא יודעת להרפות מדברים לבד. (חוצמיזה שאם כל האנשים בעולם היו הולכים לפסיכולוגים,היינו במקום הרבה יותר טוב.כל אחד צריך לראות פסיכולוג,לכל אחד יש את השריטה שלו,וזאת השריטה שלך)

pain is MY love

New member
נכון יש לי שריטה

אבל היא תעבור כמו כל דבר בחיים... אני נותנת לזמן לעשות את שלו ומה שיהיה יהיה!

נועם m

New member
תראי

בסופו של דבר, שתי ברירות עומדות בפניך עכשיו. את חייבת להבין, אבל באמת להבין, את העובדה שלעולם לא יהיה ביניכם קשר כמו שאת רוצה שיהיה. את אמנם כבר אומרת את זה, אבל לא נראה שהפנמת... במשך תשעה חודשים רקמת חלומות סביב הסיפור הזה, ויכולת לעשות את זה בלא מפריע כי, אבסורדי ככל שזה ישמע, לא הייתה מציאות שתאיים לך על האשליה. אבל עכשיו, כשהמציאות עומדת לטפוח בפניך, עמודות בפניך שתי ברירות. הראשונה, היא להמשיך באותה דרך שבה התנהלת עד עכשיו- כלומר, להמשיך לרקום סביבו חלומות שלא יתממשו לעולם. האופציה הזו תהיה לך קשה, ותמשיך לאכול אותך מבפנים כי בכל פעם שתפגשי אותו, תזכרי מחדש עד כמה זו אשליה, ותו לא. והשניה, אולי לא פחות קשה אבל הרבה יותר בריאה ונכונה לטווח הארוך, היא להניח לזה. אני אומרת את זה כי כמו שזוהר כתבה- נשמע שמדובר יותר באובססיה ובהיאחזות במשהו שלא קיים יותר מבכל דבר אחר. אין ספק שהתהליך יהיה לא פשוט וכואב. הוא יכול לקחת לך חודשים ואפילו שנים, יהיו עליות ומורדות, אבל בסופו של דבר תצליחי לעשות את זה. אני באמת חושבת שאם את מאמינה שיהיה לך יותר טוב (בסופו של דבר, ולא ברגע זה) בלי הסיפור הזה, את תצליחי להשתחרר ממנו. אני יודעת כמה זה קשה. זה קשר שהצליח למלא (גם אם לא לחלוטין), ולהעסיק אותך אפילו (ואולי בעיקר) בהיעדרו. והניסיון להשתחרר ממנו יוביל בהתחלה לתחושת ריקנות נורא גדולה. אבל עם הזמן תלמדי ותביני איך את יכולה למלא את החלל. ובסופו של דבר, מגיעים לנקודה שבה החלל הזה כבר לא קיים יותר.

נועם m

New member
אלוהים ישמור...

רק עכשיו קלטתי איך חפרתי- תרגישי חופשי לא לקרוא את זה, לא יודעת מה נפל עלי.

pain is MY love

New member
קראתי את הכל

וכתבת את הדברים הכי חכמים שקראתי אי פעם. באמת! כל מילה שלך נכונה וגם לגבי הדרכי התמודדות צדקת.. אבל את חייבת להבין, מדובר פה באובססיה של שנתיים וחצי.. שהחזיקה אותי ערה בלילות ובימים ומילאה לי את החיים ברגש.. אז נכון, הכל אשליה אבל אני מעדיפה להמשיך לראות אותו פעם בכמה שבועות לשעות ספורות מאשר לא לראות אותו בכלל..

למעלה