אני כבר לא יודעת איך להרגיש...

נועם m

New member
אני באמת מבינה...

ולכן אני יודעת עד כמה יהיה קשה "להגמל". וזה לא רק הקושי-. כרגע את בטח בכלל לא רוצה לעשות את הניתוק הזה כי ה"אובססיה" הזו ממלאת אותך כל כך. אבל נסי להסתכל על זה מזווית שונה- את אמנם תרגישי ריקנות נוראה בהתחלה, אבל רק הריקנות הזו תוכל להוביל לכך שמתישהו תאפשרי לרגש אמיתי, ולא אובססיה, למלא אותך. זה לא יוכל לקרות כל עוד לא פינית את המקום הזה.

pain is MY love

New member
אם הוא בחו"ל כבר 9 חודשים

ועדיין לא הייתי מסוגלת למלא את הלב שלי במישהו חדש למרות שאני הייתי בטוחה שהוא כבר לא יחזור לעולם ואין לי למה לחכות אז מה אני יכולה לעשות עכשיו כשאני יודעת שהוא חוזר???

L y c a n

New member
תשובות../images/Emo8.gif

קראתי את השירשור במשמרת לילה שלי, והייתי חייב להגיב: בניגוד למה שאומרים, לא חייבת למחוק. קודם שיגיע, הוא יגיע בעוד חודש, והלב שלך יגיד לך מה לעשות כשתראי אותו, אולי את רוצה אותו ב"אינרציה" כהמשך למה שהיה פעם, ואולי כי את באמת רוצה.. בשבילי לפחות, הכל תמיד נהיה ברור אחרי מבט בעיניים, פשוט מזהים את הבן אדם.. טוב לך עם זה? את לא חייבת להגמל.. תמשיכי להינות. זה יגרום ליותר ייסורים בעתיד? אולי. אבל זה גם יתן סיכוי למשהו טוב, משהו טוב מאוד. כמובן שיש התלבטויות, מגיע מישהו שכל תקוותייך היו עליו.. בכל מקרה, עצה פרקטית, לא צריך להתכונן חודש לפני.. כשתגיעי לגשר, תדעי מה לעשות ותעברי אותו

Cobe Anan

New member
ואם הוא לא יהיה כל כך רחוק?

ומה אם הוא דווקא התגעגע אלייך? אולי 9 חודשים בחו"ל היו מספיק זמן בשבילו לחשוב? ואולי להיפך- הבחור שיחזור הוא פשוט לא מי שהכרת. הוא יהיה כל כך שונה, שבכלל לא תביני מה מצאת בו מההתחלה.. את לא יכולה לדעת, אבל באותה מידה שאת עלולה לעמוד מול אשליה מתנפצת, את יכולה גם לעמוד מול סגירת מעגל.. ובכל מקרה- דברים נוטים להסתדר. תסתכלי על עצמך בעוד שנתיים- את לא באמת חושבת שעדיין תהיי תקועה עם רוח-הרפאים שלו, נכון? אם לא תחיו באושר ועושר, מתישהו פשוט תגלי שהוא כבר לא מטריד אותך יותר.. *אגב- את תמיד יכולה להתנחם בעובדה שהגעת לעמוד הראשי של תפוז.. אני בניתי שירשור של כמעט 400 תגובות ולא הצלחתי להגיע לראשי...

Cobe Anan

New member
"אהבה ישנה חוזרת מהגולה ואני לא

יודעת מה לעשות- פורום מלחמת המינים"... לא יודע מה איתך, אבל לי זה הופיע על המסך הקטנטן של הסלולר.

Cobe Anan

New member

יודעת מה לעשות- פורום מלחמת המינים"... לא יודע מה איתך, אבל לי זה הופיע על המסך הקטנטן של הסלולר.

pain is MY love

New member
עכשיו ראיתי!

וזה לא בעמוד הראשי זה בהודעות מומלצות בעמוד של הפורומים... ככה חלפה לה תהילת עולם...

Cobe Anan

New member

Cobe Anan

New member

פלטרון

New member
9 חודשים את אומרת..?

אם הוא היה הבחורה ואת הגבר הייתי חושב שהתבשל משהו בתנור. בכל אופן- מאחל לך בהצלחה. קראתי עכשיו את התגובות, ואני חושב שזוהר צודק/ת. תכלס- 1. יש לך אובססיה מאוד לא בריאה אליו. ימים ולילות את אומרת..? זה רע מאוד! 2. את אומרת שכל אחת בצעירותה מסובבת וכו', אבל לפי מה שאני קורא הוא זה שמסובב אותך. 9 חודשים את שומרת לו אמונים (בלב).. זה נשמע לי ההפך ממה שאת מתארת. 3. את אומרת שאת לא במקום שאת צריכה עזרה וכו'. אז לדעתי רק לפי שרשור זה את מזמן עברת את הנקודה שבה היית צריכה עזרה. וזה לא בושה כמו אמרת.. אבל חבל שאת מתייסרת. אין ברירה- את חייבת להתנתק. לכל הפחות, תשאלי אותו תכלס אם הוא רואה אתכם יוצאים רציני/בלעדי.. יאמר כן- מה טוב. יאמר לא- תיפרדי ממנו במקום, בלי להסתכל אחורנית!! בהצלחה.

pain is MY love

New member
ממש קל להגיד...

1. אובססיה זה לא דבר טוב אבל זה דבר טבעי.. 2. הוא לא עושה שום דבר כדי לסובב אותי. ועצם העובדה שאני ממשיכה לסובב אחרים זה אומר שאני לא עד כדי כך יושבת ושומרת לו אמונים... 3. אני בטוחה שאני אצא מזה גם בלי פסיכולוג.. תודה.

פלטרון

New member
תשובות-

זה שזה טבעי זה לא אומר שלא צריך לפתור את זה. וכמו כל דבר לא טוב אבל טבעי, צריך לטפל בזה או לקוות שזה יעבור לבד. לפחות 9 חודשים זה לא עבר והביא איתו הרבה בכי וכאב. לא מתאימה לך עזרה קטנה- זה לגיטימי. אבל את לוקחת סיכון: 1. מצד אחד יכול להיות שיעבור לבד ומהר יחסית. 2. מצד שני יכול להיות שלא יעבור לבד וישאר להרבה זמן. ואז תמשיכי לסבול והרבה זמן תישארי בגישה של "עוד מעט טוב". ככה רוב האנשים נשארים תקועים במקום. בהצלחה. הוא אכן לא עושה משהו כדי לסובב אותך, אבל נראה שאת מסובבת עליו חזק. ואת אמנם לא שומרת לו אמונים, אבל ממשיכה לחשוב עליו ולפי מה שאחרים ענו לך כנראה גם זה פוגע בסיכויים שלך לקשר אמיתי. מילים שלך- "וכל ה9 חודשים האלה אני רק בכיתי והתגעגעתי וסבלתי ובעיקר בעיקר קיוויתי שהוא יחזור עם כוחות מחודשים ואולי סוף סוף נוכל להיות ביחד" הערה אחרונה- הכי קל זה לענות לי ולסתור את כל מה שכתבתי (למשל כמו שכתבת שאובססיה זה טבעי). אבל תחשבי שניה- את רוצה להמשיך במצב הנוכחי? עצם ההודעה שלך כאן מוכיחה שלא. מאחל לך בהצלחה.

אובססיה זה לא דבר טבעי ב-כ-לל

למדת פסיכולוגיה ..את אמורה לדעת את זה..
מרינה, אני באמת חושבת שאת צריכה לדבר עם פסיכולוג. תשעה חודשים שאת בתוך זה, וזה שאת אומרת שאת יוצאת עם אחרים לא מוכיח כלום. רק את ההיפך.

מיטללל

New member
מסכימה עם דקלה

כולם הציעו לך להמשיך הלאה ואת בעצמך אמרת והסברת שאת לא מסוגלת, שאת לא משתחררת מזה כבר תקופה ארוכה ארוכה זה בהחלט אובססיה אובססיה שככל הנראה לא תעבור לאט, לא תעלם ככה ביום בהיר אחד אני חושבת שאת חייבת להתמודד איתה, לטפל בזה ללכת לפסיכולוג זה לא בושה. זה לא דבר רע. אני באמת לא רואה איך זה יכול להזיק.

pain is MY love

New member
לא בושה

ולא מזיק אבל לא משהו שאני מתכוונת לעשות ובכל זאת תודה על העצות.

pain is MY love

New member
רגע...

מאיפה את יודעת שלמדתי פסיכולוגיה?! אני לא זוכרת שציינתי את זה.. בכל אופן אם כל בחורה מאוהבת בגיל 18 תלך לפסיכולוג איך יראה העולם?!?!

למעלה