אני כה פעילה

אני כה פעילה../images/Emo3.gif

מישהו אמר משהו על שאלונים אז בבקשה: (אם הוא קצת מטומטמם זה לא אשמתי, זה הובא מפורום בנות) שם: גיל: מיקום: בית חולים בו נולדת: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרציה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? אתה רוצה להיות זמר? אתה רוצה להיות שחקן? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? פורום אהוב: באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה אתה עושה עכשיו? אתה שומע מוסיקה עכשיו? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? נגמרו לי השאלות, מה עושים? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? נהנת? איך היה השאלון?

lollapalooza

New member
את מלכה ואלילה כאחד ../images/Emo47.gif |סוגדת|

כבר עשיתי אותו פעם, אבל אני מתה משיעמום
שם: הדס גיל: 21 וחצי
מיקום: אשקלון הגועלית. בית חולים בו נולדת: ברזילי. באשקלון הגועלית, כמובן. תכונות טובות: המממ תכונות רעות: עצלנית מקצוע אהוב: בבית ספר כאילו
זה היה קולנוע. מאכל אהוב:
חיה אהובה: לא אוהבת חיות. סלנג אהוב: לא סלנג כמו ביטויים שהתנחלו עליי (תודות לדרורי) כמו מזפה
ואמממ אללי כמובן.
מילה אהובה: אללי
זמר אהוב: המממ אני צריכה לחשוב על זה. זמרת אהובה: אין. להקה אהובה: נו מה :| חוץ מנושא הפורום... לדזפ, פינק פלויד, יש הרבה נו. שחקנית אהובה: אין לי. שחקן אהוב: גם אין. נעים להסתכל (ואף להזיל ריר) בגייל הרולד. איזה כיתה אתה: כיתת שנה ראשונה באוניברסיטה בעוד חודש.
בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת. איך אתה מרגיש: לא משהו. הבנאדם הכי יפה שראית: גייל הרולד
. אבל הוא רק אחד. יש המון. חג מעודף: מועדף. אולי חנוכה
יס או הוט: יס. אבל יש לי הוט. (או כפישאני אוהבת לכנות אותו- נוט) ספורט מועדף: שינה.
ערוץ מועדף: ביפ אולי
VH1 classic כייפי כשהוא לא משדר אייטיז כל הזמן. אתה חושב שאתה יפה
כל כך לא. אתה חושב שאתה צבוע
משתדלת שלא. אתה חושב שאתה קנאי
כן. אתה חושב שאתה קרציה
לא נראה לי. זה תלוי, כשבא לי לעצבן מישהו... אתה חושב שאתה עקשן
לא ממש. תלוי עד כמה הנושא חשוב לי. אתה אוהב את עצמך
לא. בזבזן או חסכן
בזבזנית בטירוף. איפה היית רוצה לגור בארץ
תל אביב. בחו''ל
כנראה שלונדון. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב
יש יותר מדי. איזה דמות מצויירת אתה
גארפילד. למה
אוכל- שינה- אוכל- שינה. יש לך פלאפון
יש לי טלפון סלולרי. קו פתוח
כן. של איזה חברה
כתום. למי אתה מתקשר הכי הרבה
משנה השם
ידיד. איזה צילצול יש לך
לפעמים "עוד לבנה בחומה חלק 2" של הפינק פלויד (אין כוח לאנגלית) ולפעמים טייק און מי של א-הא. הקול הכי יפה ששמעת
ג'ף באקלי שר. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה
של פוקה. אחותי שמה אותו. ושומר מסך
אין לי. אתה יודע מה אני יודע
לא. וגם לא רוצה לדעת. אתה רוצה להיות זמר
הלוואי ויכלתי. אתה רוצה להיות שחקן
כנ"ל. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף
לא. יש לך פירסינג
לא. איפה יש לך
ל-א
איפה אתה רוצה פירסינג
בלשון ובעוד מקום שלא יודעת איך קוראים לו. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו
קונה מלא דיסקים ומחשב נייד.
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה
בטח חושבת לעצמי שהוא הרבה יותר שמן בלייב. ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)
המממ בטח הייתי נורא מתרגשת והולכת להגיד משהו. אם זה היה ג'ון אני בספק אם הייתי מצליחה לזוז. אני בספק אם הייתי בהכרה. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת
לנינט לא הייתי אומרת כלום. לבריטני בטח הייתי מעיפה איזה קללה. אתה מאמין באלוהים
נדמה לי שכן. בגורל
כנ"ל. בחיים מחוץ לכדור-הארץ
חושבת שכן. באהבה ממבט ראשון
לא יודעת. פורום אהוב: זה. ועברי לידר. באיזה פורומים אתה כותב: בזה, בעברי לידר, בנירוונה, נקודת הג'ק, רדיוהד, לפעמים באי אר, ערוץ 24, רוק, פולשת לפורומים של חברים שלי. (שכחתי משהו
) יש לך חברים בפורומים
כן. במיוחד בעברי לידר. אנשים מדהימים. מה הדבר האחרון שאכלת
לא זוכרת. עכשיו אני אלך לאכול שוקולד.
מה הדבר האחרון שקנית
הדיסק של אטקסיה. מי האדם האחרון שחיבקת
יואבי. מי האדם האחרון שראית
אח שלי. מי האדם האחרון שדיברת איתו
אח שלי. מה אתה עושה עכשיו
אמממ עונה על שאלון
אתה שומע מוסיקה עכשיו
לא. מה אתה לובש
שרוואל וחולצה. מה הסרט האחרון שראית
"חינוך רע". מקסים. מה התוכנית האחרונה שראית
בנות גילמור, היום. (בהקלטה) מה הדיסק האחרון ששמעת
Adore של הסמאשינג פמפקינס. מה השיר האחרון ששמעת
מן הסתם האחרון בדיסק. (לא יודעת שמות) מה החלום שלך
להיות מאושרת. נגמרו לי השאלות, מה עושים
ממצאים חדשות
משעמם לי
מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון
אלך להביא שוקולד. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו
לא אכפת לי. נהנת
כן. איך היה השאלון
ממוחזר אבל מעביר יופי את הזמן.

FLEA OWN

New member
את יודעת גם לי יש אנזר ברק אין דה ו

וואל וTAKE ON ME בפאלפון איזה מצחיק ואמרתי כבר שלאחותי גם קוראים הדס והיא בת 21 וחצי?

אני אתחיל לענות אבל בטח לא אסיים...

שם:נועה גיל: 30 מיקום: דרום בית חולים בו נולדת: בחיפה תכונות טובות:אינטואיטיבית תכונות רעות: רגישה מידי מקצוע אהוב: מקבלת פטור מפאת גילי מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: פיל סלנג אהוב: fuckn' מילה אהובה: אהבה זמר אהוב: ניל יאנג זמרת אהובה: קייט בוש להקה אהובה: כרגע? ביטלס שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין איזה כיתה אתה:כיתת ההורים בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת איך אתה מרגיש: די נאחס עקרו לי שן בינה וזה כואב נורא הבנאדם הכי יפה שראית: הילדים שלי חג מעודף: שבועות יס או הוט: הוט ספורט מועדף: יוגה(זה ספורט זה?) ערוץ מועדף: 8 אתה חושב שאתה יפה? בטח!!! אתה חושב שאתה צבוע? לא!!! אתה חושב שאתה קנאי? טיפה אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי איפה שאני בחו''ל? קוסטה ריקה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? "מישהו מטפל בך?" איזה דמות מצויירת אתה? טיגר מפו הדב למה? ככה יש לך פלאפון? לא!!! קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הילדים ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? אם אין אני לא מי לי אתה רוצה להיות זמר? אני כבר מה ז'תומרת? אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא יש לך פירסינג? היה לי איפה יש לך? היה לי בפופיק והורדתי נמאס לי איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצה יותר אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? פותח חשבון חיסכון וחי מהריבית אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ממשיכה ללכת ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? הולכת לתת מחמאות ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת? מתעלמת אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כנראה שכן באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: זה באיזה פורומים אתה כותב: לא משנה יש לך חברים בפורומים? קצת מה הדבר האחרון שאכלת? לחם חי מה הדבר האחרון שקנית? יוגורט, ירקות ופירות, שוקולד מי האדם האחרון שחיבקת? הלל, הבן שלי מי האדם האחרון שראית? בעלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? בעלי מה אתה עושה עכשיו? עונה לשאלון? אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? כלום מה הסרט האחרון שראית? המלך ארתור
מה התוכנית האחרונה שראית? "חדר מיון" מה הדיסק האחרון ששמעת? ניל יאנג after the gold rush מה השיר האחרון ששמעת? אחרי זה בעלי שם את offspring מה החלום שלך? לחיות בפשטות נגמרו לי השאלות, מה עושים? שותקים מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אלך להכין ארוחת צהריים אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? זה לא משנה לי בכלל נהנת? קצת... איך היה השאלון? מוזר... יאללה ביי...

Rusty Cage

New member
וואו כמה שאלוני הכרויות יש בפורום

הזה
טוב חפיף, עשיתי כבר אחד דומה אבל בא לי שוב
שאלונים זה טוב. שם: טליה גיל: 15 מיקום: רעננה בית חולים בו נולדת: לא יודעת. פאדיחות... תכונות טובות: אכפתית, רגישה ועומדת על שלי תכונות רעות: עצבנית, רגישה, ויותר מדי עומדת על שלי חח
וגם פרפקציוניסטית בטירוף, וקצת פדנטית (אם רושמים את זה ככה בכלל) מקצוע אהוב: בבצפר יענו? המממ היסטוריה. או כימיה. מאכל אהוב: קוראסון עם שוקולד, אורז של אמא, סיני מקם סון חיה אהובה: כולם, אבל בעיקר נמר וכל משפחת החתוליים. סלנג אהוב: 'סעמק מילה אהובה: שמיין זמר אהוב: אדי וודר/ליין סטיילי/פיית' נו מור זמרת אהובה: ג'ניס ג'ופלין, אורית שחף להקה אהובה: פרל ג'אם/אליס/פיית' נו מור שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: ג'וני דפ, אדוארד נורטון, בראד פיט, איתן הוק איזה כיתה אתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת איך אתה מרגיש: חרא. תודה. הבנאדם הכי יפה שראית: ג'וני דפ? חג מעודף: חנוכה. בגלל האוכל. יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדור-סל, קפואירה ערוץ מועדף: mtv2,vh1 אתה חושב שאתה יפה? בלע אתה חושב שאתה צבוע? חס ושלום אתה חושב שאתה קנאי? לא ממש אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? אילת בחו''ל? הוואי/קריביים משו בסגנון איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? פו הדוב איזה דמות מצויירת אתה? פו הדוב. למה? מסיבות ברורות. יש לך פלאפון? יאפ קו פתוח? הא? של איזה חברה? הא? למי אתה מתקשר הכי הרבה? ויני איזה צילצול יש לך? סטרוואי טו הבן, ג'סט ביקוז של ג'יינס אדיקשן, וואן של מטאליקה, ספיישל נידס של פלסיבו הקול הכי יפה ששמעת? היה את זה כבר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נמרה לבנה עם הגור שלה ושומר מסך? כלום אתה יודע מה אני יודע? אולי אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לאלאלא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? פחחח יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? בגבה איפה אתה רוצה פירסינג? בתחת לשפה (לברט) אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? משקיעה, וקונה לי אי בודד וחנות דיסקים אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? "היי אתם מהצ'לי פפרס! איי לוב יו! תעשו לי צאצא!" ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת? כלום אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אולי באהבה ממבט ראשון? אולי פורום אהוב: רוק, מוזיקה אלטרנטיבית, מטאל וזה (אהממתחנפתאהמ) באיזה פורומים אתה כותב: רוק, אלטרנטיבית, מטאל, פה, מיוז, מטאליקה, זפלין, נירוונה, גאנרג' (לפני שהוא שבק חיים) יש לך חברים בפורומים? ממש חברים (נפגשים וזה) לא, אבל חברה שלי כותבת גם מה הדבר האחרון שאכלת? תפוח אדום מה הדבר האחרון שקנית? תלבושת אחידה לבצפר מי האדם האחרון שחיבקת? נו וואן מי האדם האחרון שראית? אמא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון כאילו דה? ושומעת טופאק כמובן אתה שומע מוסיקה עכשיו? ראה שאלה ^קודמת^ מה אתה לובש? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית? אמממ אמריקה אקס מה התוכנית האחרונה שראית? מלאך שחור מה הדיסק האחרון ששמעת? death-Symbolic מה השיר האחרון ששמעת? tupac-letter to my unborn child מה החלום שלך? לדעת לנגן מעולה. לחיות באי בודד. נגמרו לי השאלות, מה עושים? ביד מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אוכלללללל אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? מה פתאום נהנת? מאוד איך היה השאלון? אחלה, עשה לי ת'יום

Dizen

New member
בא לי גם

שם: יעל
בית חולים בו נולדת: "זיו" בצפת
תכונות טובות:
תכונות רעות: כל הזמן דוחה דברים, ודי לחוצה.
מקצוע אהוב: ביוטכ' |מתגעגעת|
מאכל אהוב: פסטה
חיה אהובה:
סלנג אהוב: oh my, shit happens
מילה אהובה: לוידעת
זמר אהוב: עברי לידר
זמרת אהובה: אין
להקה אהובה: רד הוט כמובן
שחקנית אהובה: אין
שחקן אהוב: גייל הארולד (
)
איזה כיתה אתה: כבר לא
בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין
איך אתה מרגיש: כרגע, מעולה. התחלתי לעבוד היום
הבנאדם הכי יפה שראית: במציאות? עברי. אם לא- גייל
חג מועדף: חנוכה
יס או הוט: הוט
ספורט מועדף: טניס
ערוץ מועדף: לא רואה טלוויזיה.
אתה חושב שאתה יפה? נופ.
אתה חושב שאתה צבוע? לרוב לא.
אתה חושב שאתה קנאי? לא.
אתה חושב שאתה קרציה? לפעמים
אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים
אתה אוהב את עצמך? תלוי במצב רח באותו רגע
בזבזן או חסכן? משהו באמצע
איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי איפה שאני
ובחו"ל? לא רוצה. אבל אם כבר- אנגליה או אירלנד
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? בבאי!
איזה דמות מצויירת אתה? לוּלוּ
למה? כי כשהייתי יותר קטנה הייתי ממש דומה לה
יש לך פלאפון? יס
קו פתוח? יס
של איזה חברה? סלקום
למי אתה מתקשר הכי הרבה? זדון, לי ויעלי. לא בהכרח בסדר הזה
איזה צילצול יש לך? "זפיר" של רד הוט
הקול הכי יפה ששמעת? הממם?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גייל בצבע בז'
ושומר מסך? כל הדמויות של הג"ש
אתה יודע מה אני יודע? לא. גם אי אפשר להגיד שאכפת לי.
אתה רוצה להיות זמר? לא. חבל עליכם.
אתה רוצה להיות שחקן? ממש לא.
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא
יש לך פירסינג? נופ
איפה יש לך?
איפה אתה רוצה פירסינג? שומקום
אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה חצאית בקסטרו ותורמת את השאר.
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? מתאפקת לא להעיף לו סטירה
ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? מתרגשת, ומבקשת חתימה לשיר
ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת? אדישות. אבל משיגה חתימה ללי.
אתה מאמין באלוהים? כן
בגורל? לא בדיוק
בחיים מחוץ לכדור-הארץ? גם לא בדיוק
באהבה ממבט ראשון? כן
פורום אהוב: עברי
באיזה פורומים אתה כותב: עברי, מתגייסים וכאן
יש לך חברים בפורומים? לצערי לא
מה הדבר האחרון שאכלת? אגס
מה הדבר האחרון שקנית? חלב
מי האדם האחרון שחיבקת? לי
מי האדם האחרון שראית? אמא
מי האדם האחרון שדיברת איתו? שיר
מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון...?
אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא
מה אתה לובש? בוקסר של פו הדוב, וגופיה שחורה
מה הסרט האחרון שראית? נראה לי נשים מושלמות...
מה התוכנית האחרונה שראית? קוויר
מה הדיסק האחרון ששמעת? עברי- יותר טוב כלום
מה השיר האחרון ששמעת? נבראתי לך, ברדיו
מה החלום שלך? לטווח הרחוק- להיות ביוטכנולוגית. קצת יותר קרוב- להתגייס
נגמרו לי השאלות, מה עושים? הולכים הביתה
מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אלך לקנות יומן
אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? אני בספק
נהנת? כן
איך היה השאלון? כמו כולם...

the papercut

New member
שלום

שם: רן גיל: 16 מיקום: ראשון בית חולים בו נולדת: גגג תוכונות טובות: יש לי קאזה תוכונות רעות: איימיש מקצוע אהוב: סוחר סמים מאכל אהוב: קיצות חיה אהובה: נמלה סלנג אהוב: היפהופ מילה אהובה: זדיין מפה זמר אהוב: אייל גולן זמרת אהובה: שרית חדד להקה אהובה: אתניקס שחקנית אהובה: ההה שחקן אהוב: ההה איזה כיתה אתה: יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: הדיסק הראשון של אייל גולן בית שימוש איך אתה מרגיש: בסדר הבנאדם הכי יפה שראית: החברה שלי חג מעודף: חנוכה יס או הוט: יס ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: פלייבוי אתה חושב שאתה יפה? בטח,אני כוסון חושרמוטה אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לפעמים אתה חושב שאתה קרציה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? למה לא? בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? באשקלון בחו''ל? באיזה התנחלות איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? צבי הנינג'ה איזה דמות מצויירת אתה? דונלד דאק למה? רדי לכאף יש לך פלאפון? כן קו פתוח? שזה? של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? לביץ' שלי או לדייב איזה צילצול יש לך? של סטאירוואי טו האבן הקול הכי יפה ששמעת? אממ,שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של איירון מיידן ושומר מסך? --- אתה יודע מה אני יודע? מה אתה יודע אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? רק אם יש שם כוסיות יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? בביצה השמאלית איפה אתה רוצה פירסינג? בתחת אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? שומר לעצמי אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? אריאל שרון,הייתי מפרק לו את הצורה.. ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? הייתי אומר תמותו אם היית פוגש ברחוב את נינט/בריטני/פרחה אחרת? מנשק לנינט תיד אתה מאמין באלוהים? בטח בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? בטח באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: רוק באיזה פורומים אתה כותב: רשום בכרטיס שלי יש לך חברים בפורומים? לא מה הדבר האחרון שאכלת? קציצות מה הדבר האחרון שקנית? שלוק מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי מי האדם האחרון שראית? סבתא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אימא שלי מה אתה עושה עכשיו? עונה לך אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן מה אתה לובש? מכנסים וחולצה מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? לא מה הדיסק האחרון ששמעת? נראמונז-רוקט טו רוסיה מה השיר האחרון ששמעת? שיר של הראמונז מה החלום שלך? להיות -FBI נגמרו לי השאלות, מה עושים? גומרים בקבוק וודקה מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אמשיך בחיי אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? כן זה עשה לי תיום איך היה השאלון? חרא

אני מלכה ואלילה כאחד../images/Emo47.gif |נסגדת|

שם: שיר (או זדון...) גיל: 18 מיקום: רעננה בית חולים בו נולדת: הדסה עין כרם תכונות טובות: (זה כמו ראיון לאונ' פה...) יודעת להקשיב תכונות רעות: יש בי מן הזדוניות
מקצוע אהוב: אנגלית
מאכל אהוב: שוקולד
חיה אהובה:
סלנג אהוב: אההה... דוגרי(?) מילה אהובה: שוצי זמר אהוב: עברי
זמרת אהובה: לא אוהבת זמרות להקה אהובה:
נחשו שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: גייל הארולד איזה כיתה אתה: לא בכיתה
בדיחה שגרמה לך לצחוק: "רויאאאאאאאל!!!" (עזבו...) איך אתה מרגיש: נחמד שכזה הבנאדם הכי יפה שראית: ראה 'שחקן אהוב' חג מעודף: פורים יס או הוט: שניהם קקי ספורט מועדף: צפיה בטלויזיה ערוץ מועדף: אם כבר אז 3 אתה חושב שאתה יפה? המממם תלוי ביום אתה חושב שאתה צבוע? לאנשים מסויימים אולי אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? מידי פעם בזבזן או חסכן? משו באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני טוב לי בחו''ל? ניו זילנד
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המממם אולי 'שלושה בדירה אחת' (נו, אמרו נוסטלגית...) איזה דמות מצויירת אתה? באגס באני למה? כי הוא גם קצת זדוני יש לך פלאפון? יס קו פתוח? יס של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? דיזן ולי איזה צילצול יש לך? 'סינדרלה רוקפלה' הקול הכי יפה ששמעת? הזמר של דה קולינג (גררר) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של האחיינית שלי ושומר מסך? משהו שנראה כמו אקווריום ועושה קולות של בועות אתה יודע מה אני יודע? לא יודעת אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי איזו ובמה זוכים יש לך פירסינג? נופ איפה יש לך? בשומקום איפה אתה רוצה פירסינג? שומקום אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה פז'ו 206 cc או אאודי tt אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ממשיכה ללכת ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? קופצת עליהם ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת? מצלמת בשביל הקטע אתה מאמין באלוהים? משתדלת בגורל? יס בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אני מניחה באהבה ממבט ראשון? יס פורום אהוב: מה אני עושה אם יש 3...? באיזה פורומים אתה כותב: פה, עברי לידר, גלעד שגב ועוד כמה לא באופן קבוע יש לך חברים בפורומים? יס מה הדבר האחרון שאכלת? סנדביץ' עם גבינ"צ. לא היה משו
מה הדבר האחרון שקנית? כנ"ל מי האדם האחרון שחיבקת? סבתא מי האדם האחרון שראית? חייל חתיך באוטובוס עם תחת חמוד
(אבל אם מדובר על אנשים שאני מכירה אז סבתא) מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה אתה עושה עכשיו? שאלון אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? חולצה שחורה וג'ינס |מפתיע| מה הסרט האחרון שראית? משהו של דיסני שמאט דיימון מדובב שם איזה מישהו... בלעעע מה התוכנית האחרונה שראית? 'וויל וגרייס' מה הדיסק האחרון ששמעת? גלעד שגב- 'עכשיו טוב' מה השיר האחרון ששמעת? 'מותק שלי'
מה החלום שלך? מי שמכיר אותי יודע נגמרו לי השאלות, מה עושים?- מפסיקים לענות? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?- לוידעת אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?- אולי נהנת? היה בסדר איך היה השאלון? נו כבר שאלתם!!

יאא עכשיו אני

שם: מירית גיל:17.5 מיקום:בנגב...ערד...הבית שלי... מול המסך הח-ד-ש. בית חולים בו נולדת:תל-השומר ת"א. תכונות טובות:לוידת אם יש כאלו...הן אולי נסתרות. תכונות רעות: מקצוע אהוב:עיצוב פנים (פרוייקט שאני אגיד לכם אח"כ). מאכל אהוב:
חיה אהובה: פטלי (היא גם אוכל חחחח) וגם התוכים שלנו וגם חתולים כי הם פשוט חמודים. סלנג אהוב: דרך ההתבטאות של הפקאצות? (זה גם סלנג...לוידעת מה לרשום). מילה אהובה:לישון זמר אהוב:יש כמה... זמרת אהובה:אבריל לאבין עם מסקנטייפ על הפה. להקה אהובה:חוץ מנושא הפורוםבאמת.. זפ,קלאש,דורז, וולווט... שחקנית אהובה:אעעעע אולי ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב:ג'וני דפ ורוברט דה נירו. איזה כיתה אתה:י"ב סוף כל סוף. (הדס לא ידעתי שאת הולכת לאיניברסיטה
מזל טוב בכל אופן). בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין. אולי רק מטלוויזיה אז לא קוראים לזה בדיחות. איך אתה מרגיש: לוידעת. הבנאדם הכי יפה שראית:ג'ון פרושנטאי
חג מעודף:אממ חנוכה
יס או הוט:אין לי מושג יש לי רק 1 ו 2... ספורט מועדף:הליכה מהירה. באנג'י. צניחה חופשית.רכבות הרים שוות במיוחד... ערוץ מועדף:אמממ כ"כ קשה לבחור.. 1 או 2? או שמא הערוץ המקומי? אתה חושב שאתה יפה?לא. אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי?לא... אתה חושב שאתה קרציה?השאלון הזה קרציה. אתה חושב שאתה עקשן?כן... אתה אוהב את עצמך?לא. בזבזן או חסכן? תלוי למה חוסכים ועל מה מבזבזים... איפה היית רוצה לגור בארץ?פה. בחו''ל?אמסטרדם. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?החיים, בימבה, רכבת ההפתעות... איזה דמות מצויירת אתה? מזה השאלה הזאת? למה? --- יש לך פלאפון?כן קו פתוח?-- של איזה חברה?אורנג'שולטים
למי אתה מתקשר הכי הרבה?הבייתה. איזה צילצול יש לך? האפי טרי פרינדס. הקול הכי יפה ששמעת?אעעעעעע יש כמה... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ג'ון עם גיטרה או פריט לבוש אחר... ושומר מסך?אבל מחליפים לי אותו תמיד (תמונות של ג'ון וזה נו...) אתה יודע מה אני יודע?לשאלון הזה יש אישיות..? אתה רוצה להיות זמר?לא אתה רוצה להיות שחקן?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא יש לך פירסינג?לא (באוזניים נחשב
) איפה יש לך?--- איפה אתה רוצה פירסינג?בגבה, באוזן למעלה ואלי באף בשביל לקנות עגיל שמתחבר עם האף והאזן זה מגניב. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?נותנת לדודה שלי וטסה לפגוש את ג'ון בכמה שישאר. אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?כלום. אולי שמה רגל חחחח. ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)?אם את ג'ון אז הייתי אומרת לו שלום ואם זה החברים שלו הייתי שואלת אם אם אפשר את המס' טלפון שלו לוידעת מזה השאלה הזאתי
ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת?הייתי עוברת לצד השני או צועקת חברה הנה ההזדמנות שלכם
לאבד את מה אתם רוצים חחח אתה מאמין באלוהים?לוידעת בגורל?הא
בחיים מחוץ לכדור-הארץ?כן. באהבה ממבט ראשון?לא. פורום אהוב:זה.וגם בהייד פארקקקקקק באיזה פורומים אתה כותב: בשביל זה יש כרטיס אישי. יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת?אממ מקרוני אנד צ'יז בצהריים (אחרי צהריים חזרתי מבצפר זה לא פיייייררר). מה הדבר האחרון שקנית?את הדיסק של אטקסיה. מי האדם האחרון שחיבקת? ציפי.(מהבצפר). מי האדם האחרון שראית?אח שלי. מי האדם האחרון שדיברת איתו?אח שלי מה אתה עושה עכשיו?כמו מה זה נראה
אתה שומע מוסיקה עכשיו?הלוואי מה אתה לובש? ג'ינס ותלבושת אחידה
מה הסרט האחרון שראית? המשחק של ריפלי. מה התוכנית האחרונה שראית?חברים מה הדיסק האחרון ששמעת?לונדון קולינג/הקלאש מה השיר האחרון ששמעת?ברנד ניו קאדילק. מה החלום שלך?לא אגיד לך שאלון טיפשי. ואתה יודע שזה קשור בג'ון אז די. נגמרו לי השאלות, מה עושים? לא יודעת. אז מה עושים עכשיו
(ספר הג'ונגל
) מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אלך לפורום אחר. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?אולי. נהנת?לא. איך היה השאלון? טוב בשביל להעביר את הזמן.

backstreet girl

New member
עכשיו אני:

שם: רוני גיל: עוד חודש ושבוע 15 מיקום: ראש העין.. בית חולים בו נולדת: בית חולים ברמת גן... תכונות טובות: 1)אנרגטית. 2)יצירתית. 3)משקיעה בכל דבר. 4)חברותית. 5)עקשנית(עומדת על שלי). 6)מלאת ביטחון עצמי. תכונות רעות: 1)יותר מדי אנרגטית. 2)דברנית(אבל לא מפטפטת בשיעורים). 3)שלומפרית. 4)חייבת לגעת בכל דבר. מקצוע אהוב: היסטוריה. מאכל אהוב: הכול מלבד אוכל חריף וסניפים למינהם(מקדונלדס,בורגראנץ'). חיה אהובה: אפרוח.. סלנג אהוב: אני לא אוהבת סלנג...אבל לפעמים יוצאים לי מילים... אני לא זוכרת מהם.. מילה אהובה:אמממ...מוזיקה.. זמר אהוב: אין כ"כ..אבל אם חייבים אז רובי וויליאמס.. זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה... להקה אהובה: בקסטריט בויז ורד הוט צ'ילי פפרז(במידה שווה)... שחקנית אהובה:גווינת פאלטרו.. שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר איזה כיתה אתה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא עולה לי עכשיו.. איך אתה מרגיש: נהדר.. הבנאדם הכי יפה שראית: קווין ריצ'ארדסון.. חג מעודף: אממ..פורים אולי.. יס או הוט: הוט... ספורט מועדף: ריצה,שחייה.. ערוץ מועדף: כל ערוצי המוזיקה..(חוץ מ-24) אתה חושב שאתה יפה? כן. אתה חושב שאתה צבוע? לא. אתה חושב שאתה קנאי? לא. אתה חושב שאתה קרציה? לפעמים. אתה חושב שאתה עקשן? מאוד......שיא העקשנות...אבל במובן הטוב... אני עומדת על שלי... אתה אוהב את עצמך? כן.. בזבזן או חסכן? חסכנית.. איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי בראש העין... בחו''ל? פלורידה.. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אוטובוס הקסמים... איזה דמות מצויירת אתה אוהב? מופי..מארתור.. למה? כי היא הכי חמודה.. יש לך פלאפון? כן קו פתוח? מה זה? של איזה חברה?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא שלי... איזה צילצול יש לך? צילצול יפה...לא יודעת איך קוראים לו.. הקול הכי יפה ששמעת? של כריסטינה אגילרה.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע כחול.. ושומר מסך? שחור.. אתה יודע מה אני יודע?
אתה רוצה להיות זמר? כן. אתה רוצה להיות שחקן? כן. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?בטח.. יש לך פירסינג? לא.. איפה יש לך? אין לי.. איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצה.. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת אותו למשטרה.. שיחפשו של מי הוא.. אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום.. ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? הייתי מתרגשת והלב שלי היה דופק....ואז הייתי ניגשת אליהם ואומרת להם שאני מתה עליהם!!! ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת? זה היה נחמד.. אתה מאמין באלוהים? לא כ"כ.. בגורל? מאוד. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אני לא אומרת שכן ולא אומרת שלא.. באהבה ממבט ראשון?כן. פורום אהוב:בקסטריט בויז. באיזה פורומים אתה כותב: בקסטריט בויז,רד הוט צ'ילי פפרז,אבריל לאבין, ערוץ mtv... יש לך חברים בפורומים? כן. מה הדבר האחרון שאכלת? מנגו... מה הדבר האחרון שקנית? מחברות תווים.. מי האדם האחרון שחיבקת? אבא.. מי האדם האחרון שראית? אמא.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא.. מה אתה עושה עכשיו? במחשב .. אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן את שיר 8 בבלד שוגר.. של הצ'ילי פפרז... מה אתה לובש? בגד שינה לבן גדול ומכנסונים שחורים קטנים.. מה הסרט האחרון שראית? סוף העולם שמאלה.. מה התוכנית האחרונה שראית? לא ראיתי כ"כ תוכנית אלא קליפים ב-mtv זה נחשב? מה הדיסק האחרון ששמעת? אוסף להיטים של אלניס מוריסט.. מה השיר האחרון ששמעת? פאנקי מונס(של הצ'ילי פפרז) מה החלום שלך? להיות זמרת ושחקנית מפורסמת.. נגמרו לי השאלות, מה עושים? מחרבנים ומכסים... מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אמשיך לשוטט לי באינטרנט.. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? כן.. נהנת? מאוד.. איך היה השאלון? אחלה שאלון...כל הכבוד על ההשקעה..

../images/Emo108.gif

שם: ניצן גיל: 16 מיקום: אריאל בית חולים בו נולדת: בלינסון תכונות טובות: חכמה ויצירתית תכונות רעות: ביישנית מדי, מתעצבנת מהר ודי פגומה באופן כללי
מקצוע אהוב: אנגלית והיסטוריה מאכל אהוב: יש הרבה דברים, אבל אני חולה על אוכל איטלקי חיה אהובה: סלנג אהוב: אני אוהבת סלנג בריטי
מילה אהובה: גושפנקא
זמר אהוב: אממ... יובל בנאי או שלמי ברכה, אני מניחה. זמרת אהובה: אנוק. להקה אהובה: רד הוט, מטאליקה, משינה. שחקנית אהובה: לא מישהי שאתם מכירים שחקן אהוב: כנ"ל איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני בדר"כ לא צוחקת מבדיחות, אני צוחקת מציטוטים מטומטמים, סיפורים מצחיקים או תסריטים שנונים, דווקא עם בדיחות קשה מאוד להצחיק אותי. איך אתה מרגיש: עייפה קצת. הבנאדם הכי יפה שראית: לא זכור לי כרגע מישהו מיוחד, אבל ככה סתם באופן כללי - באיטליה יש אנשים יפים מאוד
חג מועדף: סוכות וחנוכה יס או הוט: לא יודעת ולא אכפת לי ספורט מועדף: אני אוהבת לצפות בכדורסל, לשחק הוקי
ערוץ מועדף: MTV2, ערוץ ההיסטוריה. אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא, או לפחות אני נורא משתדלת שלא להיות. אתה חושב שאתה קנאי? לפעמים קצת, אבל אני יכולה לרסן את עצמי. אתה חושב שאתה קרציה? אני בהחלט יכולה להיות קצת קרציה לפעמים
אתה חושב שאתה עקשן? אממ... לא יודעת. תלוי בנוגע למה. אתה אוהב את עצמך? אני די סבבה עם עצמי. בזבזן או חסכן? אף אחד מהם, אני יכולה לחסוך אם צריך, אבל אני אף פעם לא אתקמצן על פיצה או דיסק חדש. איפה היית רוצה לגור בארץ? באיזה חור בצפון. בחו''ל? יש הרבה מאוד מקומות, אבל האמת שהמקום זה לא העניין, העניין הוא שזה יהיה מקום שקט ויפה עם אנשים טובים. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים, קרובים קרובים, חצי המנשה. איזה דמות מצויירת אתה? סנופקין
למה? כי הוא סטלן חמוד כזה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? !?Wtf של איזה חברה? תרשו לי לדלג על שאלות הפלאפונים, מבחינתי אם יש שם סנייק ושעון מעורר זה מספיק. למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? הקול הכי יפה ששמעתי?... אין לי שמץ. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרקע שהגיע עם המחשב. ושומר מסך? אין, שומרי מסך עולים לי על העצבים. אתה יודע מה אני יודע? אתה יודע מה שאתה יודע, כנראה. אתה רוצה להיות זמר?
אבוי, לא. אתה רוצה להיות שחקן? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? מה נראה לכם? יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג? מי אמר שאני רוצה?! אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? יוצאת לפנסיה
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? לא יודעת, הייתי קצת מופתעת מזה שהם באריאל
ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת? כלום אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? פורום אהוב: באיזה פורומים אתה כותב: משינה, רד הוט ואני קוראת בעוד כמה. יש לך חברים בפורומים? מה אתם מגדירים "חברים"? מה הדבר האחרון שאכלת? לא זוכרת מה הדבר האחרון שקנית? מכנסיים מי האדם האחרון שחיבקת? אני לא הטיפוס המחבק
מי האדם האחרון שראית? ההורים שלי, הם פשוט יושבים פה מולי. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי. מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון, כאילו דהה?! אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? דגמ"ח כחול (אוקיי, פעם הוא היה כחול) ואת החולצה שנתנו לי כשסיימתי יסודי ומשמשת אותי בתור פיג'מה (זאת חולצה עם ציור של יונה וכתוב עליה "יש לי ציפור קטנה בלב"
). מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? לא יצא לי לראות היום טלוויזיה (שיעורי בית במתמטיקה
) מה הדיסק האחרון ששמעת? By The Way מה השיר האחרון ששמעת? How soon is now של הסמית'ס ב-MTV2. מה החלום שלך? להיות מאושרת נגמרו לי השאלות, מה עושים? הולכים לישון מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אני אמשיך לגלוש באינטרנט אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא יודעת, אני תמיד אוהבת לקרוא שאלונים של אחרים, אז אני מניחה שיש עוד אנשים שעושים את זה, גם אם לא הרבה. נהנת? היה בסדר איך היה השאלון? סביר כזה

Crazy Girl2000

New member
...

לפני שאני מתחילה,מישהו יכול לשים לי את הסמל של רד הוט? שם: סהר גיל: 13 מיקום: מרכז בית חולים בו נולדת: לא זוכרת תכונות טובות: תגידו לי אתם תכונות רעות: לאדעת :| מקצוע אהוב: יש כזה דבר8?-* מאכל אהוב: יש הרבה חיה אהובה: חתולים,כלבם,ארנבים ודולפינים סלנג אהוב: סבבה (?!) מילה אהובה: לאדעת זמר אהוב: גלעד שגב זמרת אהובה:אין להקה אהובה: בלינק,גוד שארלוט,שייגעצ,מוניקה סקס,בוטן מתוק בקרקס,הובאסאנק,רד הוא כמובן ויש עוד מלא
שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין איזה כיתה אתה: ח
בדיחה שגרמה לך לצחוק: לאדעת איך אתה מרגיש: רע? הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה.. חג מעודף: פסח יס או הוט: יסס ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: לאדעת:\ אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? ממש לא אתה חושב שאתה קנאי? קצת אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן
אתה אוהב את עצמך? עד כמה שאפשר
בזבזן או חסכן? בזבזנית
איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני עכשיו.. בחו''ל? איפה שיש שלג
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? הדרדסים (מספיק נוסטלגיים?) ,שלתיאל קוואק
איזה דמות מצויירת אתה? בימבה. למה? ככה. יש לך פלאפון? כן. קו פתוח? מה? של איזה חברה? מה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאדעת
איזה צילצול יש לך? הדרדסים הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?רקע שהכנתי,,רד הוט.. ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? לא אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? לאאא
איפה אתה רוצה פירסינג? בגבה ובשפה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מביאה למשטרה
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? עוברת לצד השני של הרחוב,יהיה קשה לזוז שהוא שם. ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? הייתי מבקשת מהם שיחתמו לי על הגיטרה
ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת? על בריטני הייתי שופכת משהו,ונינט לא מעניינת אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ?נראה לי באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: גוד שארלוט,פירסינג וקוקועים,זיהוי שירים באיזה פורומים אתה כותב: מה שכתבתי למעלה,זה,רוק ישראלי,בלינק 182,שייגעצ יש לך חברים בפורומים? לא ממש מה הדבר האחרון שאכלת? ביסלי מה הדבר האחרון שקנית? ברד מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא
מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון? אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן מה אתה לובש? מכנס וחולצה של בצפר
מה הסרט האחרון שראית? שרק 2 מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו זאת תוכנית? מה הדיסק האחרון ששמעת? בלינק 182-TOYPAJ מה השיר האחרון ששמעת? Chad Chroger And Josey Scott - Hero מה החלום שלך? לאדעת נגמרו לי השאלות, מה עושים?מפסיקים מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אמשיך לנגןבגיטרה אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?אולי נהנת? לא איך היה השאלון?משעמם

Rock and MetaL

New member
הנה שלי

שם:אורי גיל:14 מיקום:תל אביב והסביבה בית חולים בו נולדת:וולפסון תכונות טובות:שקט לא נושך ונחמד תכונות רעות:אל תתעסקו איתי מקצוע אהוב:בביה"ס אז מחשבים מאכל אהוב:פיצה חיה אהובה:כלבים ושבלולים למיניהם סלנג אהוב:אשכרה מילה אהובה:פיתה זמר אהוב:קרייג דיוויד?! זמרת אהובה:אבריל לבין להקה אהובה:רד הוט!!!!ומטאליקה ופו פייטרס ובלינק 182 שחקנית אהובה:המראה שחקן אהוב:הראי איזה כיתה אתה:ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:מה השאלה הטיפשית הזאת איך אתה מרגיש:כמו השאלון,משעמם הבנאדם הכי יפה שראית:המראה חג מעודף:פסח יס או הוט:יס ספורט מועדף:טניס ערוץ מועדף:MTV2 וניקולודיאון אתה חושב שאתה יפה?לא...אבל המראה כן אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי?מה אכפת לך?! אתה חושב שאתה קרציה?דבר בשם עצמך שאלון מעצבן אתה חושב שאתה עקשן?אתה עקשן!! אתה אוהב את עצמך?לא אבל הראי כן בזבזן או חסכן?בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ?בשוהם(הווו חלומי התגשם) בחו''ל?קליפורניה לראות את רד הוט איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?זהו זה איזה דמות מצויירת אתה?למה שאני יהייה דמות מצוירת? למה?אוחח אולי תשתוק יש לך פלאפון?כן.צבעוני קו פתוח?אכן של איזה חברה?סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה?למשטרה איזה צילצול יש לך?acceleration הקול הכי יפה ששמעת?אני יודע...אנטוני איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?הסמל של רד הוט ושומר מסך?לא צריך תזבל הזה,אבל היה לי משהו ששומעים ביי דה וואי ברקע אתה יודע מה אני יודע?או.קיי לשאלון הזה יש מוח? אני לא שפוי אתה רוצה להיות זמר?כן אתה רוצה להיות שחקן?כבר אמרתי לכם שאני רוצה להיות זמר אז למה להווכח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?ברור,הייתי מתחבא מתחת לשמיכה כל הזמן יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?אמרתי שאין לי באסטרס איפה אתה רוצה פירסינג?אני לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?איך אני יימצא מיליון שקל? אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?נמעך ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)?מנהל איתם שיחה בנוגע להתנהגות הברברית שלהם...ואז הייתי מדבר איתם על הצד הטוב
ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת?נינט עוד בסדר,הייתי מבקש חתימה אבל בריטני?!ברוגז!!! אתה מאמין באלוהים?כן בגורל?כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ?אתה שאלון!!!אתה מאמין בחיים מחוץ לכדור הארץ? באהבה ממבט ראשון?כן פורום אהוב:רד הוט,רוק,בלינק ועוד באיזה פורומים אתה כותב:מה שאמרתי לפני זה יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת?שוקולד מה הדבר האחרון שקנית?ברד מי האדם האחרון שחיבקת?אימא מי האדם האחרון שראית?אחותי... מי האדם האחרון שדיברת איתו?שאלון מוזר מה אתה עושה עכשיו?כותב לשאלון מוזר ושומע מטאליקה אתה שומע מוסיקה עכשיו?דיי כבר יא טמבל מה אתה לובש?דיי כבר יא חרמן מה הסרט האחרון שראית?מה אנחנו בצעקה? מה התוכנית האחרונה שראית?ארתור מה הדיסק האחרון ששמעת?הייד פארק של רד הוט מה השיר האחרון ששמעת?באטרי של מטאליקה מה החלום שלך?שהשאלון ייגמר!!!!!!!! נ.ב הנה תמונה של הסמל של צ'יליס

Rock and MetaL

New member
הנה שלי

שם:אורי גיל:14 מיקום:תל אביב והסביבה בית חולים בו נולדת:וולפסון תכונות טובות:שקט לא נושך ונחמד תכונות רעות:אל תתעסקו איתי מקצוע אהוב:בביה"ס אז מחשבים מאכל אהוב:פיצה חיה אהובה:כלבים ושבלולים למיניהם סלנג אהוב:אשכרה מילה אהובה:פיתה זמר אהוב:קרייג דיוויד?! זמרת אהובה:אבריל לבין להקה אהובה:רד הוט!!!!ומטאליקה ופו פייטרס ובלינק 182 שחקנית אהובה:המראה שחקן אהוב:הראי איזה כיתה אתה:ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:מה השאלה הטיפשית הזאת איך אתה מרגיש:כמו השאלון,משעמם הבנאדם הכי יפה שראית:המראה חג מעודף:פסח יס או הוט:יס ספורט מועדף:טניס ערוץ מועדף:MTV2 וניקולודיאון אתה חושב שאתה יפה?לא...אבל המראה כן אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי?מה אכפת לך?! אתה חושב שאתה קרציה?דבר בשם עצמך שאלון מעצבן אתה חושב שאתה עקשן?אתה עקשן!! אתה אוהב את עצמך?לא אבל הראי כן בזבזן או חסכן?בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ?בשוהם(הווו חלומי התגשם) בחו''ל?קליפורניה לראות את רד הוט איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?זהו זה איזה דמות מצויירת אתה?למה שאני יהייה דמות מצוירת? למה?אוחח אולי תשתוק יש לך פלאפון?כן.צבעוני קו פתוח?אכן של איזה חברה?סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה?למשטרה איזה צילצול יש לך?acceleration הקול הכי יפה ששמעת?אני יודע...אנטוני איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?הסמל של רד הוט ושומר מסך?לא צריך תזבל הזה,אבל היה לי משהו ששומעים ביי דה וואי ברקע אתה יודע מה אני יודע?או.קיי לשאלון הזה יש מוח? אני לא שפוי אתה רוצה להיות זמר?כן אתה רוצה להיות שחקן?כבר אמרתי לכם שאני רוצה להיות זמר אז למה להווכח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?ברור,הייתי מתחבא מתחת לשמיכה כל הזמן יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?אמרתי שאין לי באסטרס איפה אתה רוצה פירסינג?אני לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?איך אני יימצא מיליון שקל? אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?נמעך ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)?מנהל איתם שיחה בנוגע להתנהגות הברברית שלהם...ואז הייתי מדבר איתם על הצד הטוב
ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת?נינט עוד בסדר,הייתי מבקש חתימה אבל בריטני?!ברוגז!!! אתה מאמין באלוהים?כן בגורל?כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ?אתה שאלון!!!אתה מאמין בחיים מחוץ לכדור הארץ? באהבה ממבט ראשון?כן פורום אהוב:רד הוט,רוק,בלינק ועוד באיזה פורומים אתה כותב:מה שאמרתי לפני זה יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת?שוקולד מה הדבר האחרון שקנית?ברד מי האדם האחרון שחיבקת?אימא מי האדם האחרון שראית?אחותי... מי האדם האחרון שדיברת איתו?שאלון מוזר מה אתה עושה עכשיו?כותב לשאלון מוזר ושומע מטאליקה אתה שומע מוסיקה עכשיו?דיי כבר יא טמבל מה אתה לובש?דיי כבר יא חרמן מה הסרט האחרון שראית?מה אנחנו בצעקה? מה התוכנית האחרונה שראית?ארתור מה הדיסק האחרון ששמעת?הייד פארק של רד הוט מה השיר האחרון ששמעת?באטרי של מטאליקה מה החלום שלך?שהשאלון ייגמר!!!!!!!!

Nofar RHCP

New member
ארוך מעט.....

שם: נופר גיל: 14 מיקום: גן יבנה המעברה!!! בית חולים בו נולדת: "העמק", עפולה תכונות טובות: נדיבה תכונות רעות: צינית מקצוע אהוב: אסטרונומיה מאכל אהוב: אפונה חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: יא וול אללה!!! (דנה שניר מהשיר שלנו, חיחי מושפעת שכמוני)מילה אהובה: ברווור, מטורפת ופאקצה זמר אהוב: אנתוני כאילו ברור... וג'ון... זמרת אהובה: דידו להקה אהובה: רד הוט (מין הסתם), פינק פלויד וביטלס.. שחקנית אהובה: מישל פייפר שחקן אהוב: אורלנדו בלום איזה כיתה אתה: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: זה ארוך... איך אתה מרגיש: נפלא הבנאדם הכי יפה שראית: פנים מול פנים כאילו...אמממ...ידיד שלי אדי... חג מועדף: פורים יס או הוט: יס יס יס!!! ספורט מועדף: כדורעף ערוץ מועדף: mtv2 אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרציה? במידה מסויימת אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? מאוד בזבזן או חסכן? חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה כיום בחו''ל? קליפורניה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? חברים איזה דמות מצויירת אתה? טאז! למה? כי אני מטורפת יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלכלום למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא מתקשרת יש אייסי... איזה צילצול יש לך? צלצול של הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? הקול של אנתוני... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פלי שהיה קטן...(צירפתי תמונה) ושומר מסך? רגיל של ווינדוס אתה יודע מה אני יודע? לא, מה? אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? ברוווווווור!!!! יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין לי איפה אתה רוצה פירסינג? בפופיק אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? רשימה ארוכה... אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום, למה אתה היית עושה משהו? ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? מתעלפת, מתעוררת, צורחת ומזמינה אותם לכוס קפה..ברוור!! ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת? נינט לא פרחה! בריטני פאקצה, ולא הייתי עושה כלום... אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן, מאוד! באהבה ממבט ראשון? אמממ... לא כל כך... פורום אהוב: רד הוט צ'ילי פפרס באיזה פורומים אתה כותב: רד הוט צ'ילי פפרס ואורלנדו בלום יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? קרונפלקס כריות מה הדבר האחרון שקנית? סוכרייה על מקל ומסטיק זום מי האדם האחרון שחיבקת? ידיד שלי אדי...חולה עלייו מתוק שלי!! מי האדם האחרון שראית? דיקלה חברה שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? דיקלה חברה שלי מה אתה עושה עכשיו? סנפלינג...מה אני כבר יכולה לעשות!?!?? אתה שומע מוסיקה עכשיו? הרגע סיימתי לשמוע קליפורניקיישן, האלבום... מה אתה לובש? חולצה סגולה וג'ינס מה הסרט האחרון שראית? טרויה מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו... פרק אחרון.. מה הדיסק האחרון ששמעת? קליפורניקיישן מה השיר האחרון ששמעת? רוד טריפין.. השיר האחרון באלבום.. מה החלום שלך? לפגוש את רד הוט.. נגמרו לי השאלות, מה עושים? בי... לא משנה... מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אמשיך לדפדף בפורום אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא יודעת ולא אכפת לי... נהנת? אם לא הייתי נהנת לא הייתי מגיעה לשלב הזה... איך היה השאלון? אחלה

dafnaleh

New member
here's me (from NY)

שם: Dafna גיל: 21 (next week) מיקום: right now? New Rochelle, New york. Until now: Krayot. Starting October? Jerusalem. בית חולים בו נולדת: Rambam. מקצוע אהוב: Animation. מאכל אהוב: PIZZA. חיה אהובה: My dog, Gypsy. זמר אהוב: Anthony Kiedis, Micheal Stipe. להקה אהובה: RHCP איך אתה מרגיש: Excellent. הבנאדם הכי יפה שראית: My boyfriend. חג מעודף: Purim, pesach, hanuka' shvuot. יס או הוט: Hot (because of bip) ספורט מועדף: Swimming, Skiing. ערוץ מועדף: Bip. אתה חושב שאתה קנאי? Yes :( Where would you like to live abroad? RIGHT HERE!!! איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? Hanalulim, carebares, perach lev hazahav, nils holgreson. יש לך פלאפון? Yes איזה צילצול יש לך? Clocks, by coldplay. איפה אתה רוצה פירסינג? Why would I want to hurt myself? Do you believe in god? Not anymore. בגורל? No. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? Yes. פורום אהוב: this one. באיזה פורומים אתה כותב: Atheism and religion, here and animation. מה הדבר האחרון שאכלת? Half a bagel with cream cheeze. מה הדבר האחרון שקנית? Ben and Jerry's ice cream. מי האדם האחרון שחיבקת? My boyfriend. מי האדם האחרון שראית? My boyfriend. מי האדם האחרון שדיברת איתו? My boyfriend. מה אתה עושה עכשיו? writing here, I'm about to go to NY with my bf and friend, and then we're gonna buy a broadway show ticket. Yesterday we went to the Seinfeld restauraunt! And we went to this cool bar, where you can play board games. It was pretty awesome. אתה שומע מוסיקה עכשיו? nope. מה אתה לובש? Just some kind of jeans, and a red, long-sleeve shirt. מה הסרט האחרון שראית? Eurotrip. מה התוכנית האחרונה שראית? The Real World. מה הדיסק האחרון ששמעת? "up" by REM מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? I'm gonna go eat breakfast, and then go to the city. yay. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? I hope so. I made it shorter for you. נהנת? not that much. Bye for now.

למעלה