אני כה פעילה

frikin shin

New member
עונה ...

לא שמישהו יקרא את זה... אבל בכל זאת: שם:דניאל גיל:14 מיקום: תל אביב בית חולים בו נולדת:מה אני יודעת? תכונות טובות:אין! חחח... תכונות רעות:כלבה! חחח... מקצוע אהוב: אמממ... לא יודעת? רק התחלנו את השנה מאכל אהוב:כל דבר אכיל! כמעט... חיה אהובה:גרייס! (ה-
השולטת שלי
) סלנג אהוב:רציניים
מילה אהובה:יש הרבה... לא זוכרת ממש עכשיו אממ... פאקינג, פריקין, איזה tmitom!!! , fruity!!! זמר אהוב:דונט קנו? חח זמרת אהובה:אבריל לאבין ולורן היל להקה אהובה:רד הוט , אואסיס, מטאליקה והביטלס שחקנית אהובה: לא יודעת? שחקן אהוב: כל הבנות בטח כותבות: צ'אד מארי! הוא חמוד אבל שחקן מעולה ומוכשר הוא לא... אז אין לי מושג? איזה כיתה אתה:ט'!!! בדיחה שגרמה לך לצחוק:בלהה... איך אתה מרגיש:חביב הבנאדם הכי יפה שראית:סמית' מסקס והעיר הגדולה
(זה בשבילך עתליה
) חג מעודף:פסח (
) יס או הוט:HOT |אבטיח| ספורט מועדף:ריקוד נחשב? ערוץ מועדף: הוט 3 אתה חושב שאתה יפה?לא אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי?לא ממש אתה חושב שאתה קרציה?אולי אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך?לא בזבזן או חסכן?תלוי איפה היית רוצה לגור בארץ?תל אביב. כמו שאני גרה עכשיו בחו''ל? ניו יורק אי גס... איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?סקס והעיר הגדולה! נוסטלגית גם כן חח איזה דמות מצויירת אתה?מיני מאוס
למה?כי שאלתם יש לך פלאפון? כן של איזה חברה?סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברים איזה צילצול יש לך? של סקס והעיר הגדולה הקול הכי יפה ששמעת?איוון רייצ'ל ווד??? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?רד הוט צ'ילי פפרס ושומר מסך?אין אתה יודע מה אני יודע?איך אני יידע מה אתה יודע? ספר... אתה רוצה להיות זמר?אם היה לי משהו שנקרא אממ... קול! אז זה היה נחמד.. חחח אתה רוצה להיות שחקן? לא ממש אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?תלוי יש לך פירסינג?נופ (באוזניים לא נחשב) איפה יש לך?אין! אין! לא קלטתם בפעם הראשונה? איפה אתה רוצה פירסינג?לא רוצה בשום מקום! אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?עף מהארץ הזאת! חחח... אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? אומר שלום וממשיך ללכת ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? מבקשת חתימה
ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת?הייתי מעירה בטוח איזה הערה צינית על הבנות הפרחות שצועקות מסביבה והייתי ממשיכה ללכת אתה מאמין באלוהים?כן בגורל?לפעמים בחיים מחוץ לכדור-הארץ?כן נראה לי באהבה ממבט ראשון?לא יודעת פורום אהוב: זה משתנהץץ באיזה פורומים אתה כותב: בכל מיני... כל פעם באיזה שאני רוצה מתי שאני רוצה. לא מחוייבת ממש... יש לך חברים בפורומים?מהכיתה??? לא... מה הדבר האחרון שאכלת?סקיטרס מה הדבר האחרון שקנית? גלידה מי האדם האחרון שחיבקת? לא זוכרת מי האדם האחרון שראית? אבא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון המטופש הזה אתה שומע מוסיקה עכשיו?לא ברגע זה מה אתה לובש?גופיה לבנה מכוערת ומכנסיי בית מכוערים מה הסרט האחרון שראית?לאכול ובגדול מה התוכנית האחרונה שראית?ויל וגרייס אתמול מה הדיסק האחרון ששמעת?רד הוט צ'ילי פפרס מה השיר האחרון ששמעת? אואסיס - וונדרוול מה החלום שלך? היה לי חלום אבל הוא לא יתגשם יותר נגמרו לי השאלות, מה עושים? סותמים את הפה שלכם מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?משהו טוב יותר אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא ממש נהנת?לא כל כך.. איך היה השאלון?די גרוע...

מוצארט

New member
לא שמישהו יקרא

אבל אם כולם עונים, שאני לא אענה??? שם: יוסף גיל: 20 מיקום: באר-שבע בית חולים בו נולדת: סורוקה (רוצים גם ת'כתובת?) תכונות טובות: סבלני תכונות רעות: לפעמים גם לא... מקצוע אהוב: מוזיקה מאכל אהוב: פיצה רולז! חיה אהובה: צב ים סלנג אהוב: אמא'שך מילה אהובה: טוב זמר אהוב: סיני תור זמרת אהובה: אלאניס מוריסט להקה אהובה: באיזה פורום אני תזכירו לי? שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: אחרי צבא בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר איך אתה מרגיש: רע הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: חנוכה יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורגל ערוץ מועדף: ערוץ הספורט אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? קצת אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? ירושלים עיר הקודש בחו''ל? רק בארץ! איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? רחום סומסום ורובוטריקים איזה דמות מצויירת אתה? טוויטי (וויכוח גדול אם זה בן או בת..) למה? חמודדדדדדדדדדדדדד יש לך פלאפון? חיובי קו פתוח? בהחלט של איזה חברה? סלכלום למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחבר הכי טוב איזה צילצול יש לך? הצליל המוכר ביותר של נוקיה(זה שהיה בפירסומת פעם) הקול הכי יפה ששמעת? של אלאניס מוריסט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחלחל, בלי תמונה ושומר מסך? מנורה אתה יודע מה אני יודע? אה? אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? לא איפה אתה רוצה פירסינג? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה כמה כלי מוזיקה, ונותן למשפחה אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? אומר שלום ותודה ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? פלי-הייתי אומר לו שהוא משוגע בטירוף, אבל אני חולה עליו ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת? ממשיך ללכת אתה מאמין באלוהים? בהחלט בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא סגור על זה באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: הפועל ב"ש באיזה פורומים אתה כותב: אני אתעלם... יש לך חברים בפורומים? בהחלט מה הדבר האחרון שאכלת? סוכריות גומי מה הדבר האחרון שקנית? קולה מי האדם האחרון שחיבקת? חבר מהבסיס מי האדם האחרון שראית? המוכר בקיוסק מי האדם האחרון שדיברת איתו? כנ"ל מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? בוקסר מה הסרט האחרון שראית? יורו-טריפ 2 מה התוכנית האחרונה שראית? שנות ה-70 מה הדיסק האחרון ששמעת? יוני רכטר, האחרון שלו מה השיר האחרון ששמעת? "ולמות" של הנ"ל מה החלום שלך? לנגן כמה שיותר טוב נגמרו לי השאלות, מה עושים? מחרבשים עוד שאלות? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אמשיך לשוטט ברשת עד שאתמוטט מעייפות אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? ממש לא נהנת? היה חביב איך היה השאלון? הנ"ל

Shachaf D

New member
שלי !!

שם: שחף גיל: 14 מיקום: רעננה בית חולים בו נולדת: תל השומר תכונות טובות: שומע רד הוט צילי פפרס!! תכונות רעות: אני די שביר מקצוע אהוב: בבית ספר ? }} מחשבים וספורט מאכל אהוב: סושי חיה אהובה: דג סלנג אהוב: אין מילה אהובה: אין זמר אהוב: בוב דילן בן גובי זמרת אהובה: איןן אולי לפעמים אבריל לווין להקה אהובה: רד הוט צילי פפרס כמובן שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין איזה כיתה אתה: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: שני אנשים הולכים . אחד נפל לבור והשני לא אוהב חומס איך אתה מרגיש: סבבה ואת/ה ? הבנאדם הכי יפה שראית: מישהו שהיה במראה חג מעודף: חנוכה יס או הוט: יס ספורט מועדף: קראטה.. למרות שזה פחות ספורט ויותר way of life ערוץ מועדף: m2 אתה חושב שאתה יפה? סביר אתה חושב שאתה צבוע? לאאא אתה חושב שאתה קנאי? לאאא אתה חושב שאתה קרציה? לאא אתה חושב שאתה עקשן? לאאא אתה אוהב את עצמך? ככה ככה בזבזן או חסכן? בזסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני זה סבבה בחו''ל? קיוטו(יפן) קליפורניה (ארה"ב) איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אמממ אריזה משפחתית איזה דמות מצויירת אתה? גק הסמוראי למה? כי זה מה שאני יש לך פלאפון? נכון קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעעע איזה צילצול יש לך? otherside תנחשו של מי הקול הכי יפה ששמעת? אנתוני ?? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תנחשו .. רהצפ ושומר מסך? אין לי אתה יודע מה אני יודע? כן אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא נראה לי יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? לא איפה אתה רוצה פירסינג? לא אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? שומר אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? מתעלם ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)? משפשף את העיינים טוב טוב ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת? מתעלם ומקיא בפינה אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: אומניות לחימה ורד הוט צילי פפרס באיזה פורומים אתה כותב: """"""""" יש לך חברים בפורומים? לא :( מה הדבר האחרון שאכלת? במבה מה הדבר האחרון שקנית? גלידה מי האדם האחרון שחיבקת? אח שלי מי האדם האחרון שראית? חבר שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? חבר שלי מה אתה עושה עכשיו? כותב על ההודעה הארוכה הזאת אתה שומע מוסיקה עכשיו? נכון מה אתה לובש? בגדים מה הסרט האחרון שראית? וואלה לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? er מה הדיסק האחרון ששמעת? קליפורניקישן מה השיר האחרון ששמעת? פרל יוניברס מה החלום שלך? להמשיף ככה נגמרו לי השאלות, מה עושים? בוכים ?? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אוכל !@ אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? הגיוני נהנת? כן איך היה השאלון?ססבבהה

Shachaf D

New member
זה משהו מיוחד זה השיר..לא הרינגטון

יש לי את הפלאפון עם הmp3 אז הוצאתי את otherside מהדיסק למחשב עם איזה תוכנה והעברתי אותו לפלאפון ואני שמתי אותו כסוג צלצול .. זה לא סתם רינגטון זה השיר !!! ממש ממש כמו בדיסק :)

tribe spirit

New member
יאיי שאלון..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

מוזר קצת בספטמבר..תקופת השאלונים זה אמצע סוף אוגוסט,בשעמום של החופש...הנה: שם:נדיה גיל:15...עוד חודשיים וחצי סוףסוף 16.. מיקום:ג'רוזלם בית חולים בו נולדת:משגב לדך.לקח לי שנים לזכור את השם של מקום.. תכונות טובות:פנאניות,מוחקת הרבה,מסתגלת לסביבות ואנשים תכונות רעות:הדבקות. מקצוע אהוב:קולנוע וערבית.או בעצם ערבית וקולנוע. מאכל אהוב:קצפת,פסטה,חצילים,גלידה אנד אופקורס שקולד. חיה אהובה:חתולים!
סלנג אהוב:פנאן,מאגניב,שולט ומילים פקצתיות. מילה אהובה:הזוי.וdefenestration,שזה ךזרוק מישו או משו מהחלון. זמר אהוב:אביב גפן וחמי רודנר זמרת אהובה:דנה ברגר להקה אהובה:רד הוט,מוניקה,איפה הילד,מופע הארנבות,היהודים שחקנית אהובה:ניקול קידמן ודרו בארימור שחקן אהוב:ג'וני דפ איזה כיתה אתה:י"א.אוף אני לא רוצה לסיים שנה הבאה..
בדיחה שגרמה לך לצחוק:איפה לנשים יש שיער שחור ומקורזל?באפריקה.היום סיפרו לי ודי נקרענו כולם בכיתה..אבל היינו במצב הזוי.כרגיל. איך אתה מרגיש:טוב.לפני כמה שעות חזרתי מהופעה מושלמת של חמי רודנר|קדוש|שכללת את סאלי.. הבנאדם הכי יפה שראית:אין לי מושג איך קוראים לו,אבל ראיתי אותו פעם אחת בהופעה של אביב גפן והוא היה מאופר ואם לא הייתי מנומסת קצת הייתי בוהה בו כל ההופעה. חג מעודף:שבועות בגלל החלב,חנוכה בגלל החורף,פורים בגלל השבט,פסח בגלל החופש.. יס או הוט:הוט.מיכאלה שולט.אבל אין לי כבלים. ספורט מועדף:שחייה.לא מזיעים. ערוץ מועדף:1(השבט),2(הפרקליטים) ו-24(מוזיקה ישראלית
) אתה חושב שאתה יפה?ככה ככה...די. אתה חושב שאתה צבוע?לפעמים אתה חושב שאתה קנאי?ברמות אסטרונומיות אתה חושב שאתה קרציה?כן
אתה חושב שאתה עקשן?כן!ואני גאה בזה.. אתה אוהב את עצמך?ככ ככה...מתנדנדת.לפעמים. בזבזן או חסכן?בזבזנית שנואשת לחסוך. איפה היית רוצה לגור בארץ?ירושלים. בחו''ל?ניו זילנד,לונדון,ניו יורק,כל עיר בירה אירופאית כמעט,בוסטון. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?נוסטלגית?דרדסים,מומינים וכו'.. איזה דמות מצויירת אתה?אני?לוידעת.. למה?בלע. יש לך פלאפון?יאפ קו פתוח?כן,לא מתקשרת הרבה..SMS FREAK של איזה חברה?פלאךון למי אתה מתקשר הכי הרבה?עומר,חברה הכי טובה שלי,ואמא. איזה צילצול יש לך?המסיבה של הפיג'מות כחלק מהגרופיות לג'וני בלוך.. הקול הכי יפה ששמעת?לוידעת..לא זכור לי אחד ספציפי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ירוק כזה פושטי של ווינדוז...כי זה המחשב של אבא.. ושומר מסך?לוידעת.נראה לי שכרגע זה צורות מתחלפות. אתה יודע מה אני יודע?כמובן. אתה רוצה להיות זמר?אשמח מאוד.אוהבת לשיר. אתה רוצה להיות שחקן?אם לא הייתי ביישנית כן.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?תלוי איזה ריאליטי.אבל יש סיכוי טוב.. יש לך פירסינג?בעיירך איפה יש לך?בלמעלה של האוזן..הליקס.היו שניים אבל אחד נסתם.הפרוייקט הוא להגיע לארבעה.מחווה לאמבר מהשבט. איפה אתה רוצה פירסינג?גבה,לשון אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?הולכת להופעות. אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?שמה עליו ז*ן וממשיכה ללכת.לא ראוי להתייחסות,והוא גם ככה לא מקשיב לקולות העם... ואם היית פוגש ברחוב את אנטוני/פלי/צ'אד/ג'ון (במקור זה אמינם אבל שיניתי....)?הלם טוטאלי מתחילה שיחה אלוהים יודע איך.. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב/בריטני/פרחה אחרת?בריטני זה מצחיק..דווקא מעניין אותי לדעת איך היא באמת.ומסתבר שנינט היתה בבצפר שלי לפני יומיים כי הבן של דודו טופז לומד איתנו..אבל אני שונאת אותה אתה מאמין באלוהים?לא אלוהים הזה,אבל כן בישות עליונה בגורל?ככה. בחיים מחוץ לכדור-הארץ?כן באהבה ממבט ראשון?כןןןןן... פורום אהוב:אביב גפן,השבט,רד הוט,אלן ריקמן,צמחונות-טבעונות באיזה פורומים אתה כותב:השבט,אביב גפן,צמחונות וטבעונות,ירושלים,אלן ריקמן,הארי פוטר - הספר,השפה העברית(לפעמים),היהודים,חתולים,רד הוט צ`ילי פפרס
,יוני בלוך(קצת),אוז(לא ממש פעיל..),נוער תל``ם יש לך חברים בפורומים?די הרבה.בעיקר נאביב גפן והשבט,וכמה מהיהודים. מה הדבר האחרון שאכלת?קרלו וניל מה הדבר האחרון שקנית?צמר גפן מתוק. מי האדם האחרון שחיבקת?שלומי מי האדם האחרון שראית?אמא? מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא.בטלםון-עומר מה אתה עושה עכשיו?אינטרנט אתה שומע מוסיקה עכשיו?בלע לא..אין לי איך ליד המחשב.. מה אתה לובש?מכנס דייגים 3/4 שחור(מאוד לא אופייני),טישירט קרועה ירוקה בהירה. מה הסרט האחרון שראית?אממ..שלם-אבודים בטוקיו.משעמם רצח. מה התוכנית האחרונה שראית?בנות בראון..גיליתי שיש עכשיו שיגורים חוזרים של זה.. מה הדיסק האחרון ששמעת?חמי רודנר|קדוש|-גאולה מה השיר האחרון ששמעת?אמ..גאולה.עם זה הוא סיימ את ההופעה הערב..שלמות. מה החלום שלך?המקומות שכתבתי שאני רצה לגור בהם בחו"ל,בריכה פרטית,משפטים נגמרו לי השאלות, מה עושים?מסיימים את השאלון ונותנים לי ללכת לישון? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?אלך סופסוף לישון. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?לצערי לא. נהנת?יאפ איך היה השאלון?חביב +..לא מתיש מדי כמו שאלוני ה150 שאלות..

למעלה