אני כועסת! זהו.

רבקה6

New member
אני כועסת! זהו.

כל יום אתן מעלות עוד ועוד תרשימים ודוגמאות ותמונות. והכל כל כך יפה!!! כל כך. ואני? מה אני?? מתי אספיק לסרוג את כל הדוגמאות הכל כך האלה? את כל התרשימים היותר ויותר יפים מרגע לרגע? גם אילו הייתי תמנון, וביממה היו 56 שעות, והייתי מתעלמת לגמרי מקיומם של ששת האינדיאנים, והבית היה מטונף והמקרר ריק - גם אז לא הייתי מספיקה חצי! מהכל כך יפה הזה!!!! אז הנה - הגעתי לתובנה. אתן סתם מתעללות!!!!! חבורת מתעללות - וזהו!!! עכשיו אני הולכת לחפש מעבדה שתרכיב לי עוד ארבע זוגות ידים (הבית מוזנח ממילא והאינדיאנים? מי הם בכלל...) חג שמח (מימונה...) את כל הקילוגרמים העודפים נוריד כמו שאנחנו יודעות-על הכורסא-בסריגה... אוהבת. רבקה.

נסיון מוצלח../images/Emo6.gifלרגע נבהלתי../images/Emo140.gif

אני פשוט לא מנסה. מזמן הבנתי שהן מתעללות, סדיסטיות אבל נשממממממממממממממות טובות. אז אני מסתכלת, מחייכת ו........ממשיכה הלאה.

רבקה6

New member
זה לא רק זה. זוהי קונספירציה!

לדעתי הן עושות יד אחת עם: חנויות הצמר בעלי מפעלי הטוויה מגדלי הכבשים (בטח לגוגי יש מניות באיזו חווה בניו זילנד!!) לשכות התעסוקה (שמתן לב כמה עבודה אנחנו משקיעות??) איגוד עוזרות הבית (למי יש זמן לנקות כשיש כל כך הרבה לסרוג??) איגוד מעונות היום (אחרת איפה יהיו האינדיאנים כשאנחנו מעלות וסופרות ומורידות??) לא סדיסטיות...סתם אזרחיות למופת שמניעות את גלגלי הכלכלה העולמית... ר/

KUKACC

New member
רבקה אני תומכת בך

רק תוספת קטנה לי -בקשר לילדים-צריך ללדת אותם ישר לצבא

../images/Emo140.gifזה לא יעבור בשתיקה!!!!!!!!!!!!!

כבר מזמן אני חושבת כמוך,לא כתבתי מחוסר זמן,אבל אתן פשוט איומות ונוראות, לוקחות נשים תמימות ועדינות וממלאות להן את הפורום עם דוגמאות מהממות,עם תוצרת עצמית מדהימה,וגורמות לנפשות האומללות הללו שאלוהים העניש אותן ונתן להן רק 2 ידיים ו24 שעות ביממה,צער גדול. אז בנות מקסימות ומוכשרות, אני מקימה תנועה של אלו שרואות ומקנאות ולא מספיקות. אני רק מתכננת ומפנטזת על כל מיני דברים נפלאים שאני רואה כאן............פשוט הזמן קצר. אני רואה שהארכתי כבר יותר מידי אז בנות.. ישר כוח ,אתן מוכשרות וזריזות בטירוף,ואני סתם קנאית. love you all
אני מקוה לחזור לתלם .(אני סורגת עדין לחוברת החדשה לשנה הבאה ועושה כל מיני עבודות בנושאים אחרים כמו ויטראז'ים.)

פרפרים מהטבע - מגיע לכם - לא סרוג !

שלחו לי פרפר שהוא שקוף, הייתם מאמינים שיש פרפר כזה ? בחיים... אמיתי, כזה שלא סרוג, אבל שקוף ? אז... שמה כמה פרפרים פה לאוהבים אותם.

רבקה6

New member
או! סופסוף יופי שלא צריך מסרגות...

יש צדיקה אחת בסדום... ר/

פרפרית 4

New member
../images/Emo6.gifלו יהי כל מה שאתן מבקשות שיתגתשם

תוספת ידיים, תוספת זמן, ועליזוש מה נפלה עלייך פתאום בטלה, יש עוד עבודה רבה לסיים

leah1010

New member
כל כך נכון , כנראה כולנו קנאיות

ומנסות לחטוף את כל העולם ברגע אחת. איך כתבה מישהי קודם - צרת רבים חצי נחמה ...... אוהבת אתכם ותמשיכו להיות סדיסטיות ושנמשיך לקנא ולקטר על חוסר הזמן וכו' וכו' וכו' שתהיה לכם שבת שלום

iris3111

New member
בנות, בנות מה קורה כאן? ניכנסתי

לרגע ו.....רק תלונות. שאני אשמה כי אני שמה יותר מידי אתרים. שלא מספיקים ש....... טוב יש לי כמה תשובות
1. זו בעיה שלכן שאתן עוזבות אותי בלילה לבד בלי אף אחת שאוכל להציק לה. 2. משעמם לי בשעות האלה אז האצבעות הולכות בימקומי. 3. לא משאירים חתול לישמור על סיר החלב. 4. אני לא אנוכית ואוהבת להתחלק ולשתף. (כדי שלא אשמין לבד מעונג) 5. לגבי הזמן שלא מספיק.... אפנה אותכן לשרון. בתחילת דרכי עוד בקומונה היא הבטיחה שתדבר עם ההוא למעלה...תשים לו פיתקית בכותל כדי לבקש להאריך את היום. ובכן אני טרם קיבלתי תשובה ממינה, אולי תיבדקו אתן היכן עומד הנושא. ואחרון חביב איזה כייף לעצבן אותכן ככה........ ושאלה יהיו כל הצרות שלנו. וברצינות בנות אני חושבת שצריך לפנות לשרון היא אשמה לא פחות במה שהולך כאן. הילדה הזו באה הדביקה והחמירה את מחלת הסריגומניה אצל כולן. אז אני מפנה אצבע מאשימה כלפיה.

רבקה6

New member
לא רק שרון. גם טטיה תועלה על המוקד!

באה זותי - ולא רק שמורידה לנו ריר כמו איזה רוטווילרים זקנים - מוסיפה חטא על פשע ונותנת גם הוראות!!!!! טטיה! אני קוראת אותך לסדר! בשמי ובשם ילדי המוזנחים, הרעבים וחסרי אהבת אם בשבועות האחרונים אני קוראת לך-עיצרי לפני שיהיה מאוחר!!!!! . . . . . . . . . . ר/

tatia

New member
כן, כן, כן!!!

מודע באשמה , חטאתתי והמשיך ככה, מרחמת על יגדים הרעבים.. תכלאו אותי, תסימו למעצר!!!(רק אל תשכחו להשאיר בתא צמר ומסרגות, זה ברור - לא?:)))

רבקה6

New member
נשים לך צמר ומסרגות. אבל לא נשים

תרשימים!!!!! זו תהיה הנקמה המתוקה שלנו. ולאיריס? נשים תה...אבל בלי עוגיות. שתלמד!!! טטיה מאמי - את לא נעלבת נכון???? המועדפים שלי כבר מתפוצצים מכל הטוב שאת מפרסמת כאן. אפילו חברה שלי נישאבה...זה התחיל מזה שקראתי לה לתרגם לי כל מיני דוגמאות (היא מדוברי השפה...) וככה...לאט לאט...דוגמא אחרי דוגמא...היא נישאבה פנימה. ר/

tatia

New member
אני? נעלבת? מה פיתום!!

לא אתן לכם את העונג הזה( תרגום חופשי מאמירה מצחיקה ברוסית:))!!!! סריגה זה מחלה מדבקת, מסכנה החברה שלך... :)))

למעלה