אני כועסת! זהו.

88hentai88

New member
תפסתן אותי!!! ../images/Emo6.gif

מה לעשות, חשבץי להצליח להתחמק מזה אבל זה היה ברור שמתי שהוא מישהי תשים לב. אין מה לעשות, זה מדבק וברגע שניתפסת זה אנוש... כך שכולנו כבר נגועות קשות בעיניין ולאף אחת אין דרך החוצה... זהו לכן, גם אני תפסתי אתכן =) אוהבת שרון

iris3111

New member
יצאת מהמחבוא?.....אז מה את זוממת

משהו למיפגש אולי, או קולקציה חדשה?

88hentai88

New member
לצערי האמת היא לא כל כך ורודה

אני בחיפושים לחוצים אחרי עבודה...

לוסי4

New member
גם אני מחפשת מאוד מאוד מחפשת עבודה

לאיריס - איזה כדורים את לוקחת? מרץ??? רבקה 6 - בגל הראש הטוב שלך אני מוכנה ללכת איתך לצינוק עם צמר ומסרגות. וד"ש לכל השאר נ.ב וגם את טטיה כמובן ניקוח, היא תנוח איתנו. למה ששלא נעשה את זה רחוק מהארץ אולי אצל גוגי? גוגי את מקבלת אותנו? ניקח איתנו את שרון ואת כל שאר הבנות עם ראש טוב.

88hentai88

New member
אני אומרת שלפעמים החיים

בזבל... ואני קצת מוטשת מהנסיונות להתפרנס מהסריגה, שנתיים שאני מתרוצצת ממקום למקום, סורגת מצאת החמה עד צאת הנשמה, ממציאה דגמים, הולכת לחנויות להציע ... ואני לא מצליחה להגיע למצב בו אני גומרת את החודש בכבוד מזה. ובסופו של דבר זה הכניע אותי, לא אוכל להמשיך יותר, אני פשוט חייבת למצוא עבודה כדי לא להתמוטט כלכלית.... אני שונאת להיכנע, אני שונאת להפסיד ולוותר, וזה מה שאני נאלצת לעשות כרגע וזה כואב ועצוב לי... =( אבל אני מקווה שזה יהיה רק להתייצבות ואז אמשיך שוב.. לא אוותר כזה מהר כניראה... יהיה בסדר, לאט ובטוח! =)

טובה ב

New member
מה בעניין קורסים מסודרים

או חוגים לסריגה במתנ"סים, במרכזים חברתיים למיניהם. במרכז הכושר שלי כבר ראיתי שלט, שתלתה מישהי, שמעוניינת לתת קורסים כאלה. את תוכלי לנתב חוגים כאלה הן לכיוון המעשי והן לכיוון האמנותי, ושניהם מאוד מאוד מבוקשים היום. יוחנן מרחוב האפרסק בשוק מחנה יהודה, חביב הסורגות הירושלמיות, סוגר את החנות. מה דעתך? חנות לצמר כולל הוראות סריגה, כמו שהיה פעם בשנות השישים? אמנם הרבה לפני שנולדת, אבל אני עדיין זוכרת ואוכל לספר לך קצת על האווירה ועל הטעם המיוחד שהיה במקומות האלה. אני כבר רואה את התור משתרך עד רחוב האגוז (שם יש חנות של מעצבות אופנה, מסעדה הודית ובקרוב עוד בית קפה יאפי). נו, מה אומרת את?

88hentai88

New member
טובה יקירתי,

גם אני תליתי מודעות, הלכתי ודיברתי עם המון מתנסים, זה לא עובד, הסריגה היא אופנתית בפירטי הלבוש לא ממש בסריגה, כשזה מגיע לתשלום כולם נעלמים. חנות? חה, רק הרגע כתבתי שאני לא סוגרת את החודש...

tatia

New member
שרון, אני מבינה אותך טוב מואד..

התחלתי להעביר קורס סריגה כאן בכרמיאל, במקום חדש ומעוצב, גלריה אומנויות, בפתיחת הגלריה היית פרזנטציה של כל הקורסים, ליד השולחן שלי היו המון אנשים ומתלהבים, ומה בסוף? נרשמו שתי בנות ובעלת גלרייה בכל זאת התחילה את הקורס שלי, אבל אחרי 3 חודשים היא סגרה אותו, לא היה משתלם ואני באמת מבינה אותה, אבל חשבתי שבירושלים מצב הרבה יותר טוב, עיר גדולה, הרבה בנות דתיות, שאולי מעוניינות..אז הינה ..מה את מספרת..

פרפרית 4

New member
לצערי ככה זה בכל מקום. ברגע שמגיע

לתכל'ס כולם נעלמים. גם אלי פנו בבקשה לסרוג בעוד חודש יוולד התינוק ומעוניינים, לדעתי התינוק כבר בן שנה. וכך עוד כמה. תמיד צריך מקום עבודה מסודר וזה יהיה תוספת לדמי כיס.

והחברות שלי לא מבינות

למה אני לא מנסה. אבל, כשהייתי ילדה לאמי היתה חנות סריגה בחיפה, והיא התפרנסה לא רע בכלל. אבל אז היו זמנים אחרים. למרות שיש לי חלום על מקום קטן, עם צמר, סריגים הוראות, משו בסגנון חנות קטנה ומטריפה לא כמו החנויות של היום. אבל ברור לי שזה יישאר בגדר חלום. אבל שרון, ממה שאני יודעת עלייך לך יש אומץ וביצים של יען למה שלא תפתחי לעצמך את המקום המיוחד?

שרון - את זוכרת את קהלת?

"לכל זמן ועת לכל חפץ"??????? כל פעם שאת מרגישה כמו שכתבת אז תיזכרי במשפט הזה.......... כי הכל כבר כתוב וחתום...........שוב קהלת "מה שהיה הוא שהיה ומה שיהיה הוא שיהיה" את יכולה לנסות להאיץ תהליכים - זה רק לוקח לך את כל הכוחות בעיקר את הכוח הנפשי - ואת יכולה לקום בבוקר ולראות לאן הוא מוביל אותך ולחייך ולהודות שקמת בבוקר............בריאה ושלמה ועם כוח להמשיך הלאה........קצת דיכאוני אתן אומרות?

לא בכלל לא כי עם אני קמה בבוקר

ורואה את קרני השמש הזורחות סימן שאני רואה ועם אני שומעת על הבוקר ציוץ של ציפורים סימן שאיני שומעת. ועם אני קמה על רגלי אין דבר יותר טוב מזה . רק בריאות רוצה מפחדת מרע המשכב. ובאמת משתדלת לא לתכנן הרבה כי לא תמיד זה מצליח . אז כמו שאמת לאן שמובלאותך הבוקר.

למעלה