אני כותב ומישהו מעונין מוחק - מרחיק

לחברשל- ותרשה לי להגיב בדרכי.

אתה פשוט, מתוסכל ויש בך צרות עין. הרשה לי לא להגיב, לרמה האישית והנמוכה שלך. מצטער שאני, " לא בליגה שלך " שבת שלום לך. יום טוב.

יום טוב, נו באמת... מה קרה לך?

איש לא ניסה לפגוע בך ואני בטוח שרובם כאן כמו גם "חבר של" שמחים בשמחתך ומאחלים לך רק טוב (אני מברך רק בשם המברכים ואלה שלא - אז לא). אני חושב שהנושא מוצא עד תום. בהחלט יש מקום לברכות, אך לא להסחף. בדיוק כמו שבי כתבה: יש לשמור על פרופורציות. אני זוכר כשהפורום התחיל וייחלתי לכך שאנשים יכנסו ויכתבו ולא כל כך היה מי שיכתוב. אז המצב היה קשה בכיוון ההפוך. זיכרו שאנו מייחלים לעוד מאות משתתפים וקוראים (אולי אלפים?) ואז מה יהיה. בקיצור שימרו על פרופוציות, זיכרו את מטרת הפורום והיו חברים לחבריכם.

ירון - תודה שהגבת

אם כולם חושבים ,שדבריך מקובלים עליהם, כמו שהתבטאו לעיל - וגם עלי מקובלים דבריך - הרי השגנו את המטרה. שבת שלום ושיהיה לך יום טוב.

ככה אתה מתייחס לברכות ?

חברשל יקר ! מה קורה לך ? אתה שוב נסחף ! יש שברכו על גבי הפורום ויש שברכו כמוך במסר אישי. אבל למה אתה מתייחס לברכות : "אספת ברכות כמו ביצים עזובות". מה ברכות זה ביצים עזובות ? בשבילי הן פנינים נוצצות !!! האמן לי חברשל יקר, אם תדווח בפורום על יום ההולדת שלך או כל ארוע משמח אחר, אני אהייה הראשונה שאברך אותך. אגב - יש לי יום הולדת ביום ראשון הבא 8/9. - אינך חייב לברך. כל טוב לך. מירי.

מירי - אני אברכך במסר אישי

ובאשר אלי - אנא בלי פרהסיא, אינני מונה את המברכים , ומציג אותם לראוה, כדי למשוך תשומת לב , ולהתגבר על רגש הנחיתות . את מכירה את הגברים , אשר מפילים בנות ברישתם, ורצים לחבר´ה לספר - כמה הצלחה יש להם. בקהלם לא ייחד כבודי. הברכות בפורום נחמדות , אם הן ניתנות בפרופורציה נכונה. ראית -בפורום אלימות, אחד בן 20 התעורר יום אחד עם שיר בלב, והודיע לכולנו "יש לי יום הולדת", ורק למחרת נזכרה מנהלת הפורום (עינבל) , לברך אותו בשם כולם. אני - משתתף בפורום זה - לעיתים, חששתי מאוד שמישהו יענה : " שמחת זקנתי". כי בפורום אלימות - אתה לא יודע מה יכול לקרות. יש גם אלימות מילולית. שמחתי שזה עבר בשלום. אבל אצלנו החבר´ה נסחפו. בי , רמזה - אולי בגלל אי הנעימות , בתופעת העדר - להיות יוצא דופן. אחרי עבור יום החגיגות הממלכתיות - כתבתי משהו לאיזון. ואז ננזפתי על ידי חברים, אשר ראו בהתיחסותי העינינית - פגיעה במוסד המלוכה. הפורום - לא נחלה פרטית של מישהו, ומותר להביע דעות , העיקר שתהינה מענינות ולא "אהלן וסהלן" ,היה יפה , מחאו כפיים, אני ישר כמו סרגל - (בלי לציין - אם אנכי או אופקי), היום אני פה מחר אני שם , ותאירי מספר טלפון. זה לא יהיה פורום לריקודי עם , אם כל אחד יהפוך אותו מקור להיכרויות ולפתרון בעיות נפשיות. יש עוד פורומים, לצורך זה. בידידות , ובהערכה רבה לחידותיך וחיוניותך בפורום חבר

ליום טוב מזל טוב! מכל ה-../images/Emo23.gif

כרגע נכנסתי לפורום, לא ידעתי על כך עד היום! מגיע לך את כל הברכות - מקווה שתגשים את עצמך בכל - המשיך לרקוד ולהרקיד! ובהזדמנות זו אני שולחת את ברכותיי לכל החברים בפורום רוקדים ומדריכים כאחד - שנה טובה ומבורכת! שנת שלום, שגשוג ובטחון! - שנת בריאות ואהבה! שנת ריקודים וריקודים וריקודים ושמחה בלב!

זו ברכה כייפית. ובהחלט רצויה בפורום

שבת שלום לך עדה. תודה לך מקרב
, על האיחולים הלבביים. זה מרגש ומחמם את הלב. מקווה שלא יהיו לך "בעיות" בגלל הברכה, שיהיה לך אחלה כל יום. יום טוב.

יום טוב........

אני חושב שאתה מספיק נבון לדעת מתי להתקדם קדימה ולעזוב עינינים שוליים בצד שיהיה לנו שנה טובה בריאות ובטחון והמון ריקודים חדשים ומוצלחים....... אני נותן לך אתגר לחפש ריקודים חדשים

נשוי נחמד, מזמן דיפדפתי קדימה

שבת שלום לך. טכנית, אין לי את האפשרות, לבצע את זה. חבר טוב עושה לי את זה, ואני תלוי רק בו. הוא הבטיח, שהשבוע זה יהיה מוכן, אז בוא נקווה לטוב, תהיה אופטימי כמוני. אעדכן אותך, כשהוא יסיים. לימדו אותי, שהסבלנות משתלמת. נכון להיום, לא התאכזבתי. שיהיה לך אחלה. יום טוב.

ליום טוב, תודה -אם תהיינה "בעיות" ב

בגלל הברכה, אעמוד בהן. איני חוששת כיודע לך משום תגובה הנאמרת ע"י "בשר ודם" ותמיד אומר את דעתי בכל נושא ללא חשש. שיהיה לך גם כן אחלה שבת ושבוע טוב! וכן - שנה טובה ומבורכת לך ולבני ביתך!.

קורין1

New member
מתנצלת אבל לא מסכימה איתך....

רוב השיחות הן לרוב על רקודי עם, אנשים שכותבים בפורום מרגישים צורך לברך כשצריך, ולהעיר כשצריך, אם זה לא יהיה חלק מהפורום ההרגשה כאן תהיה קרה מידיי. אין כאן שירשורי סרק שלא מעניינים אף אחד (כמו היי וביי וכד´), זה חלק מהפורום, חלק מהקבוצה ששייכת לפורום, וכמו שאמרתי בהודעה קודמת זה לא מזיק לפורום, להפך זה מוסיף לא נופך אנושי ונעים יותר. באהבה

אני בדעתך.......

עוד מעט ילכו כאן מכות........ מה קורה פה מי שרוצה שיברך מי שרוצה שיקרא ולא יגיב. לא צריך להגזים כל אחד יכתוב מה שהוא רוצה אבל בגבול הטעם הטוב, וברכות תמיד זה טוב ולא קשור איזה פורום, תלמדו מנשואים נשואות הברכות שם זה הדבר העיקרי ולא מנהלים מלחמות....... אמנם זה פורום ריקודי עם אבל יש דברים גם מעבר....... למה בפורום נשואים נשואת מדברים רק על הנשואים? לא, מדברים על הכולל כולל הכול, אז אפשר גם פה ולא תמיד צריך להסתכל על הריבוע ריקודי עם,,,,,, תנו לנו להנות מהכתיבה ולא לחפש אויבים כאן אחד לשני...... מקווה שנבין את המסר ונכבד אחד את הנשני כאן אחרת איבדנו את הטעם של הפורום הזה.........

למעלה