מירי - אני אברכך במסר אישי
ובאשר אלי - אנא בלי פרהסיא, אינני מונה את המברכים , ומציג אותם לראוה, כדי למשוך תשומת לב , ולהתגבר על רגש הנחיתות . את מכירה את הגברים , אשר מפילים בנות ברישתם, ורצים לחבר´ה לספר - כמה הצלחה יש להם. בקהלם לא ייחד כבודי. הברכות בפורום נחמדות , אם הן ניתנות בפרופורציה נכונה. ראית -בפורום אלימות, אחד בן 20 התעורר יום אחד עם שיר בלב, והודיע לכולנו "יש לי יום הולדת", ורק למחרת נזכרה מנהלת הפורום (עינבל) , לברך אותו בשם כולם. אני - משתתף בפורום זה - לעיתים, חששתי מאוד שמישהו יענה : " שמחת זקנתי". כי בפורום אלימות - אתה לא יודע מה יכול לקרות. יש גם אלימות מילולית. שמחתי שזה עבר בשלום. אבל אצלנו החבר´ה נסחפו. בי , רמזה - אולי בגלל אי הנעימות , בתופעת העדר - להיות יוצא דופן. אחרי עבור יום החגיגות הממלכתיות - כתבתי משהו לאיזון. ואז ננזפתי על ידי חברים, אשר ראו בהתיחסותי העינינית - פגיעה במוסד המלוכה. הפורום - לא נחלה פרטית של מישהו, ומותר להביע דעות , העיקר שתהינה מענינות ולא "אהלן וסהלן" ,היה יפה , מחאו כפיים, אני ישר כמו סרגל - (בלי לציין - אם אנכי או אופקי), היום אני פה מחר אני שם , ותאירי מספר טלפון. זה לא יהיה פורום לריקודי עם , אם כל אחד יהפוך אותו מקור להיכרויות ולפתרון בעיות נפשיות. יש עוד פורומים, לצורך זה. בידידות , ובהערכה רבה לחידותיך וחיוניותך בפורום חבר